kızlarr sevıncten ağlıcammm müşterım kızıma bır pembe bır beyaz yapmışş uzun kollu hırka çokk güzellllll bırının düğmesı bıberondan bırısı kalp ayy yerım ben onuuuuuuuuuuu
çokk güzellerrrr
zeynepçim bebek çantasına baktım çok güzel ama biraz pahalı mı ne?? yani 130 fazla geldi bana. gerçi fiyatlar ne aralıkta hiç bilmiyorum ama.
selamun aleykum ekim ayının güzel annişşleri..naber nasılsınız?bebişler nasıl?bır kac gundur benım gobiş cıkmaya basladı ıyıceden .. şaka gıbı.. ınsan hamıleyken bıle şişecegıne ınanmıyor olabılırmı?ben bu persembe 3 lü tarama ıcın doktora gıdıcem.. ayrıca cınsıyetını de sorucam .. umarımsorunsuz agrısız sıkıntısız guzel hamılelıkler gecırırız.. benım 1 kılo erık yanımda yemeye hızla devam edıyorum ..annem ömrumde bu kadar cok erık yıyen bırını daha gormedım ben dıyor hamdolsun bı sıkıntım yok.. hepınızı allaha emanet edıyorum ..
bazen benımde kasıgımda oluyor,onemlı bırsey oldugunu sanmıyorum .. hamıleyız sonucta dımı.. cok sık degılse onemseme ama yınede doktoruna danıs..tedbırlı olmakta herdaımfayda vardır..melaba
ara ara batmalar oluyo onlar bebiş hareketlerimi acabakine kızlar
benim birara tsh yükseldi dozunu yükseltti dün tahlil yaptırdım sonuçlarımı bugün alıcam bakalım doktor dozunu değiştircekmi?
canım doktorum tek bi doktorun ismini verip buna gidiceksin diyince elim kolum bağlanıyo biliyosun bu süreçte doktorun ne derse emir addediyosun şimdi o doktora gitmezsem içim içimi yer..400tl.pahalı geldi bana bir kaç hastane arasan fiyat alsan benim gittiğim hastanede 160 tl.ama doktorum devlet hastanelerinin cihazları çok daha iyi dedi.Zeynep Kamil'e git ayrıntılı ultrason için ben araştırdım Gata'da ki cihaz da çok iyiymiş 31 Mayıs ta Gata'ya gideceğim ayrıntılı ultrason için.
güzel canım gayet iyi yeni dr umuza gittik bakırköy de ferhat uysal a çok memnun kaldık eşimle gittik 3 boyutlu ultrason renkliydi kızımız büyümüşş edeplı edeplı kusuna elını koymus saklıoyodu
bir gözünü kapatıyo bır kuşunu annesi yesın onu bebeğimiz iyi sağlıklı bır gebelık dedı dr umuz
1,5 hafta sonra 4 lü test yaptırcaz muayenehanede yapılıomus 120 tl miş muayene ucretı almıcaz dedı ayrıca ve detaylı ultrason da muayenehane de yapıcaz dedı ondakı cıhaz ıyı gerek yokmuş başka yere göndermıyomus
öle çok memnun kaldım dr dan burda iklim de önermıstı tşk ederim sana da cnm
neler aldınız topıgını bulum bakım neler neler almıssınızz fiyatlar nee
Canım ne eti pişireceksin kuzumu? Danamı? Kuzu ise kaynadıktan sonra en fazla 20 dakika, dana ise 30 dakika... Düdüklünün ayarınada bağlı benimki klipsli olandan. Ona göre ayarla olmadı aç kapağını bir bak, az daha pişmesi gerekiyorsa klipsi kapatmadan 5 10 dk daha pişir :)
slm kızlar nasılsınız dr kontrolümüz var çıkmadan kızımla güzel teyzoşlara bi slm verelim dedik 3lüden bi test yapmıstı drum onun sonucunu alıcaz ve cinsiyetimizi garantiye almak için bi daha bakıcaz umarım değişmez çünkü ben cnm kızıma çok alıştım :))) hepinizi kocaman öpüyoruz allaha emanet olun
bu arada denizcim eyüp ekicinin muayenehanesini aradım onda 300 TL imiş tek gebelikte..ama yasal sorumluluğu yok işte...
bu arada benim gideceğim doktordaki ayrıntılı ultrason fiyatını öğrendikten sonra eşimin yanına gittim. ayrıntılı ultrasonun fiyatını öğrendim dedim. şaka yapıyosun dedi..aşkım birazdan fiyatı söyleyince bu tepkiyi vericeksin dedim gülmekten öldümgaribim yüzümü görünce çok pahalı olduğunu anladı bi cümle önceden toptan tepkisini verdi
ya bi de benim iki gündür afedersiniz idrarımı yaparken sol yanım ağırıyo göbeğimin ama nasıl inletiyo sizde var mı böyle bi durum?
her seferinde değil ama akşamları oluyo.
canım bu resmen idrar yolu enfeksiyonu doktoruna bir sor tahlil yapsın
oyyyy maaşallah teyzesi yesin onun kukusunuçok sevindim inş. 4lü testiniz de sorunsuz çıkar sen üçlüyü yaptırdın mı ki ? ben hiç birini yaptırmadım inş. bi sorun yoktur.
çoooooooookk geç ama sağ ol, bi kişiden cevap geldi :)
valla ne eti bilmiyom hiiiiiç anlamam buzluktan çıkardım benim de tefalin klipslisi 30 dkya ayarladım düdüklünün saatini bitmek üzere. bezelyeli yapacam çok pişmişse en son atarım her şey piştikten sonra bi şey olmaz umarım
geçn gittiğimde yaptı test varmış enfeksiyonum bi antibiyotik yazdı aldım da ama 4. aydan itibaren kullanılması önerilir yazıyor prespektüste. o yüzden içmedim su içiyorum ama çok içemiyorum(
yarın 16 haftalık olacaz kullansam mı acaba
canım doktorum tek bi doktorun ismini verip buna gidiceksin diyince elim kolum bağlanıyo biliyosun bu süreçte doktorun ne derse emir addediyosun şimdi o doktora gitmezsem içim içimi yer..
dıme yaptım valla yumusacık kokladım kokladım sarılıp öptümmBanada şehir dışından arkadaşım kargo ile göndermiş şok olmuştum nasıl sevindiğini çok iyi anlayabiliyorum şu anda insanın öpüp öpüp sevesi geliyo yavrusu içinde gibi :))
dr 3 lüye gerek yok 4 lü test yapalım dedioyyyy maaşallah teyzesi yesin onun kukusunuçok sevindim inş. 4lü testiniz de sorunsuz çıkar sen üçlüyü yaptırdın mı ki ? ben hiç birini yaptırmadım inş. bi sorun yoktur.
çoooooooookk geç ama sağ ol, bi kişiden cevap geldi :)
valla ne eti bilmiyom hiiiiiç anlamam buzluktan çıkardım benim de tefalin klipslisi 30 dkya ayarladım düdüklünün saatini bitmek üzere. bezelyeli yapacam çok pişmişse en son atarım her şey piştikten sonra bi şey olmaz umarım
ya bi de benim iki gündür afedersiniz idrarımı yaparken sol yanım ağırıyo göbeğimin ama nasıl inletiyo sizde var mı böyle bi durum?
her seferinde değil ama akşamları oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?