2011 Ekim Anneleri

Banada şehir dışından arkadaşım kargo ile göndermiş şok olmuştum nasıl sevindiğini çok iyi anlayabiliyorum şu anda insanın öpüp öpüp sevesi geliyo yavrusu içinde gibi :))

Ve Aleyküm Selam canım :) Hamdolsun diyelim iyi diyelim ve iyi olalım inşallah... İnşallah güzel haberler alırsın, öğren bakalım bebiş neymiş? Bende meraklanmaya başladım iyice helede bebek kıyafetleirni görüp hangisine bakıcağımı bilemeyince sabırsızlanıyorum, sağlıkla gelsinler inşallah :)

insan karnı büyüdükce ıdrak edıyor sanırım bazı seylerı.. bende hıc yoktu annelık duygusu falan .. garıpsıyorum sımdılerde.. her ne kadar dogumdan aklım cıksa da

melaba

ara ara batmalar oluyo onlar bebiş hareketlerimi acabakine kızlar
bazen benımde kasıgımda oluyor,onemlı bırsey oldugunu sanmıyorum .. hamıleyız sonucta dımı.. cok sık degılse onemseme ama yınede doktoruna danıs..tedbırlı olmakta herdaımfayda vardır..

canım doktorum tek bi doktorun ismini verip buna gidiceksin diyince elim kolum bağlanıyo biliyosun bu süreçte doktorun ne derse emir addediyosun şimdi o doktora gitmezsem içim içimi yer..

bu arada denizcim eyüp ekicinin muayenehanesini aradım onda 300 TL imiş tek gebelikte..ama yasal sorumluluğu yok işte...
bu arada benim gideceğim doktordaki ayrıntılı ultrason fiyatını öğrendikten sonra eşimin yanına gittim. ayrıntılı ultrasonun fiyatını öğrendim dedim. şaka yapıyosun dedi..aşkım birazdan fiyatı söyleyince bu tepkiyi vericeksin dedim gülmekten öldüm garibim yüzümü görünce çok pahalı olduğunu anladı bi cümle önceden toptan tepkisini verdi

oyyyy maaşallah teyzesi yesin onun kukusunu çok sevindim inş. 4lü testiniz de sorunsuz çıkar sen üçlüyü yaptırdın mı ki ? ben hiç birini yaptırmadım inş. bi sorun yoktur.

çoooooooookk geç ama sağ ol, bi kişiden cevap geldi :)
valla ne eti bilmiyom hiiiiiç anlamam buzluktan çıkardım benim de tefalin klipslisi 30 dkya ayarladım düdüklünün saatini bitmek üzere. bezelyeli yapacam çok pişmişse en son atarım her şey piştikten sonra bi şey olmaz umarım

ya bi de benim iki gündür afedersiniz idrarımı yaparken sol yanım ağırıyo göbeğimin ama nasıl inletiyo sizde var mı böyle bi durum?
her seferinde değil ama akşamları oluyo.

slm kızlar nasılsınız dr kontrolümüz var çıkmadan kızımla güzel teyzoşlara bi slm verelim dedik 3lüden bi test yapmıstı drum onun sonucunu alıcaz ve cinsiyetimizi garantiye almak için bi daha bakıcaz umarım değişmez çünkü ben cnm kızıma çok alıştım :))) hepinizi kocaman öpüyoruz allaha emanet olun

canım inş. hiç bi sorun yoktur. çikolatanı ye de git kızın sana şov yapsın :) kukusunun fotosunu isteriz hep pipi gördük şimdiye kadar kukuyu unuttuk yahu

tahmin ediyordum o civarda olduğunu canım. kız kardeşim gitti, 1 saat sıra beklemiş, o arada içerde olan varmış, sırada bekleyen 5-6 kişi ve kız kardeşim varmış. kardeşim sekreter bayanla ee işler nasıl falan gibi laf olsun torba dolsun sohbete başlamış, çok kötü çok kötü diye sızlanmış bayan. çıkarken dünyanın parasını bayılmış ve bu sadece 1 saatte gördükleriymiş :) paraya para değil agu agu falan diyordur herhalde artık :)
zavallı kocişler, ama napalım canım kaç kere hamile olucaz. iyi olsunlar da yapıcak bir şey yok. ordan da güzel bir sonuç alırsın inşallah canım ben de yaptırıcam ama nerde, kime yönlendirir, kendileri mi yapar bilmiyorum. hatırladığım kadarıyla sen özel muayenehaneye gidiyorsun, benimki özel doğum hastanesi. hastane olunca cihazları filan vardır ama çok pahalı orası

canım bu resmen idrar yolu enfeksiyonu doktoruna bir sor tahlil yapsın

geçn gittiğimde yaptı test varmış enfeksiyonum bi antibiyotik yazdı aldım da ama 4. aydan itibaren kullanılması önerilir yazıyor prespektüste. o yüzden içmedim su içiyorum ama çok içemiyorum (

yarın 16 haftalık olacaz kullansam mı acaba

canım buzuyla koydusan 40 erimişse dana eti 30 dk. pişer hanzade doğru cevap yazdığı için yazmadık.ya bezelyeye kıymada yakışır canım istedi bende yapim bari

doktor daha iyi bilir ama benolsam kullanmam .bol su iç iç çamaşırını ütülemeden giyme.bide canım kalın giyin akşam şal sar beline ben öyle yaptım geçti

canım doktorum tek bi doktorun ismini verip buna gidiceksin diyince elim kolum bağlanıyo biliyosun bu süreçte doktorun ne derse emir addediyosun şimdi o doktora gitmezsem içim içimi yer..

Anladım senin doktorun daha seçici demek ki amaaan evlatlarımız sağlıklı doğsunda paranın önemi yok!

Banada şehir dışından arkadaşım kargo ile göndermiş şok olmuştum nasıl sevindiğini çok iyi anlayabiliyorum şu anda insanın öpüp öpüp sevesi geliyo yavrusu içinde gibi :))
dıme yaptım valla yumusacık kokladım kokladım sarılıp öptümm
dr 3 lüye gerek yok 4 lü test yapalım dedi
ya bi de benim iki gündür afedersiniz idrarımı yaparken sol yanım ağırıyo göbeğimin ama nasıl inletiyo sizde var mı böyle bi durum?
her seferinde değil ama akşamları oluyo.

canım bol su içiyorsun değilmi dr una sorsaydın keşkee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…