2011 Ekim Anneleri

Çocuk demek hakikaten masraf demekmiş :))) Şaka bir yana iyi olsunlarda gözümde ne para var ne pul... Ne zaman gidiceksin ayrıntılıya?

denisss_ruj
filiz_fidan
zeyneb1982
nejla_nemus
advocate85
usluem
bernammm
sensen80
eyt
ealtinn
endleeslove

öncelikle herkeze iyi güzel günler diliyorum doktor heşeyin iyi oldugunu dikişlerin tutugunu 2 hafta sonra gel 3 taramayı yapalım dedi cinsiyetini heyecandan soramadım hafta sonra artık benle dursunda yeterki ögrenmiyim nasıl olsa dogunca görürüm geçmişe gidemedim kusura bakmayın anacım akşama gidiyo tek kalıcam anlıcagınızçokta alıştım ev bomboş olucak

Geç gördüm canım ben iş arasında bakınıp yazıp çıkıyorum :) bezelyeli yapacaksan onada pişme zamanı ayırsaydın keşke neyse artık et değilmi her hali güzel olur onun afiyet olsun :) Benimde yarın için etli yemek planım var :)

Son düzenleme:

paşam ya dündü galiba annem gitcek dedin bende ağladım burda bende çok özledim ailemi ama uzak işte

tövbe tövbee yaa yazık baksana zekatlarımızı bari eyüp ekiciye verelim ne kadar kötü durumdaymış...daha ne istiyosa??
aynen öyle canım mecbur gidicez inşallah iyi sonuçlar çıksın da..eşimde gıkını çıkarmıyo zaten o böyle konularda çok hassastır..gerçi tek muayenehane parasıyla bitmiyo tahliller, tarama testleri ama hamama giren terler yapıcak bi şey yok..ben bi ara rahatsızlanmıştım yaa o zaman senin hastaneye gittik sadece ultrasonla baktılar tahlil falan da yapmadılar 180 TL aldılar ssklı olmama rağmen canım biliyorum orası da pahalı..

ya bi de benim iki gündür afedersiniz idrarımı yaparken sol yanım ağırıyo göbeğimin ama nasıl inletiyo sizde var mı böyle bi durum?
her seferinde değil ama akşamları oluyo.

İdrarını çok tutma filiz, her geldiğinde beklemeden git. İçemiyorum deme iç zorla kendini, idrar rengin açık parlak sarı ise yeterli sıvı alıyorsun demektir. Yok değilse aldığın sıvı yetersizdir.

Kızlar mesanenizi tamamen boşaltmak için wcde öne eğilin biraz, tamamen boşalmadığında bir sonraki seferde ağrı acı sızı yapabiliyormuş bilginize...

Oh maşallah maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin :) Annen yine gelir canım bizlerde buradayız :)

kızlar detaylı ultrasonu doktorunuz mu istiyor sizmi? hangi haftalarda yapılıyor bana kimse bişi demedi de merak ettm

Çocuk demek hakikaten masraf demekmiş :))) Şaka bir yana iyi olsunlarda gözümde ne para var ne pul... Ne zaman gidiceksin ayrıntılıya?

aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da benim de gözümde yok hiç bişey...
6 hazirana aldım canım randevumu..sen gitmeyi düşünüyomusun hanzadecim ayrıntılıya?

doktor daha iyi bilir ama benolsam kullanmam .bol su iç iç çamaşırını ütülemeden giyme.bide canım kalın giyin akşam şal sar beline ben öyle yaptım geçti

ütülüyorum canım hatta günde iki çamaşır değişiyorum ama maalesef okuldayken ıslanıyo çamasırım ve değişemiyorum yanıma yedek öamaşır alayım en iyisi şimdi geldi aklıma.
ben hırkayla geziyorum hala eviniçinde eşim tişörtlere başladı normalde de bünyem zayıftır benim zaten hemen üşütürüm.
teşekkür ederim zeynepçim tavsiyeler için

ooooh maaaşallah ama öğrenin artık cinsiyetini biz de merak ediyoruz senin denizin ve hanzedenin bebişlerini başka öğrenmeyen yok herhalde bi siz kaldınız

ben idrarımı tutuyorum işte galiba sıkıntım onla alakalı. hele okulda hiç gitmem çok zor durumda kalırsam anca. çünkü kirli enfeksiyon mantar ne bilim aklıma bin bir türlü şey geliyo.
bazen açık renk bazen koyu galiba dengesiz içiyorum suyu. mesela sabahtan beri bi bardak bile içmedim daha

öne eğile olayını bilmiyodum her gün bi şey öğreniyorum valla amma cahilmişim yahu :)

kızlar detaylı ultrasonu doktorunuz mu istiyor sizmi? hangi haftalarda yapılıyor bana kimse bişi demedi de merak ettm

cnm dr istiyo.ben 2li testi yaptırdım sonucumda iyiydi fakat yine de 4lü testi istedi.bugün 4lü yaptırdık oda aradan çıktı Allahıma şükür.benim plesenta da sorun olduğu için ben iki hafta önce yaptırmış oldum.dr 19-23 haftaları arasında yapıldığını söyledi

paşam ya dündü galiba annem gitcek dedin bende ağladım burda bende çok özledim ailemi ama uzak işte
canım dün gidicekti ana yüregi işte doktora gidin gelin içim rahat eder dedi bugünde aldım sonuçlarımı
canım çok iyiyim mutluyum rabbime şükür bugün geldim doktordan dikişler iyi kaynamış dedi ne ilaç kullanıyodun sen dedi ilasçlarımı saydım dedim hocam koraspirini kullanıyımı kanaman varsa kullanma dedi yoksa kullan rahim boyu 3cm dedi bebgim çok şükür çok iyi 2 hafta sonra gel dedi 3 testi yapalım dedi işimiz allaha kaldı dedi banyoyu sordum çok ılık yıkan ayakta dedi yaramazlık yasak dedi3 litre su iç dedi ilaçlarını aksatma dedi koraspirini kullan kanaman yoksa dedide ben birdahaki kontüröle kadar kullanmıcam ne olur ne olmazsonra sorarım içerim işimiz alaha kaldı dedi yaradan alnıma ne yazdıysa onu yaşıcaz malesef bir tuvalet bir yatak dedi namazı sordum izin vermedi kılmıcan dedi saydı durdualahım affetsin ne yapayım keyfimden kılmamazlık yapmıyorumya
birde 2 haftada bir çagırdı serklajlı oldugumdan bende böle
Oh maşallah maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin :) Annen yine gelir canım bizlerde buradayız :)

canım memlekete gidicek kurban bayramına anca gelicek biliyosun hatırlarsan kardeşimin dügünü var haziranda kadınada bir şey diyemiyorum oda haklı yaradan acısında bu yavrum dursun eger dikişim atarsa rahim boyum kısalırsa vay halimedua edin ne olur her yasin okudugunuzda dua ettiginizde rabbim sevgi kulunun bebegini ona bagışla deyin dile kolay 10 seneiyiki siz varsınız yoksa kafayi yirdim herhalsagolun desteginiz için anacım bu akşam eve gidiyo kardeşim almaya gelicek şimdiden özledim yanıda gidey,im ben buralardayım gene takipteyim ara ara yazarım temelli gitsin size kalıcam nasıl olsa

paşam namaz kılma diyemez farz çünkü gözünle kıl canım benim vertigom tutmuştu gözümle kıldım

bebem içerde muayene oldum heyecandan sormayı unuttum inanırmısın nasıl olsa 3 taramada bebegi ölçüyolarla ozaman sorarım bakalım ne çıkıcak sonuç bebegimi göremedim ama resmide yok vermedi eşim dedi kadın dalında uzman dogunca görürüsün dediözele götürücek bir sefer daha söz verdi bakalım ne dicek bu arada halıcıoglunda balat hastanesi var oraya sorun çok uyguna yapıyolarmış sigortalıları 40 tl dedi herhal :44::44::44:demesi benden şahsen ben oraya gitmeyi düşünüyorum bir araştırıyımda bilginiz olsun dedim balat hastanesiydi sanırsam internetten araştırın arayın sorun

kızlar merhaba herkese. ya ben çok sık gelemiyorum aranıza yaaaa. neler konuşuyorsunuz merak ta ediyorum hani. bu aralar çok sabırsızlanıyorum bi arkadaşım yeni doğum yaptı yaa aldı bebişini kucağına öyle özendim ki. sizde de oluyo mu bu . ben çok sabırsızlanıyorum yaaaa daha 18+5 im ben bugün.oğluşumun hareketlerinide hissetmeye başladım çok güzel heyecanlı oluyo ama ah diyorum bende doğumumu yapsam da alsam bebişimi kucağıma yaaaaaaaa. sabırsızlık çok kötüüüüü. hamileliğin tadını çıkarayım diyorum bi yandan ama bilmiyorum işte sabırsızlanıyorum beeeennn

ii oldu öğrendiğim sölicem doktoruma yaptırırım bende saolun valla sizlerden öğrendim

Muayene ücretim 180-tl

3lü test 90 tl, ikiliye 165 vermiştim ona nazaran iyiymiş daha fazla bekliyordum...
Detaylı ultrason 350
Toplamda 620 eşime konuyu açmayı hiç düşünmüyorum küt diye bayılıverir. Ne güzel özel sağlık sigortam vardı, deli gibi kapattım kapattığım ayda hamile kaldım akılsız başım benim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…