bu arada denizcim eyüp ekicinin muayenehanesini aradım onda 300 TL imiş tek gebelikte..ama yasal sorumluluğu yok işte...
bu arada benim gideceğim doktordaki ayrıntılı ultrason fiyatını öğrendikten sonra eşimin yanına gittim. ayrıntılı ultrasonun fiyatını öğrendim dedim. şaka yapıyosun dedi..aşkım birazdan fiyatı söyleyince bu tepkiyi vericeksin dedim gülmekten öldümgaribim yüzümü görünce çok pahalı olduğunu anladı bi cümle önceden toptan tepkisini verdi
oyyyy maaşallah teyzesi yesin onun kukusunuçok sevindim inş. 4lü testiniz de sorunsuz çıkar sen üçlüyü yaptırdın mı ki ? ben hiç birini yaptırmadım inş. bi sorun yoktur.
çoooooooookk geç ama sağ ol, bi kişiden cevap geldi :)
valla ne eti bilmiyom hiiiiiç anlamam buzluktan çıkardım benim de tefalin klipslisi 30 dkya ayarladım düdüklünün saatini bitmek üzere. bezelyeli yapacam çok pişmişse en son atarım her şey piştikten sonra bi şey olmaz umarım
denisss_ruj
filiz_fidan
zeyneb1982
nejla_nemus
advocate85
usluem
bernammm
sensen80
eyt
ealtinn
endleeslove
öncelikle herkeze iyi güzel günler diliyorum doktor heşeyin iyi oldugunu dikişlerin tutugunu 2 hafta sonra gel 3 taramayı yapalım dedi cinsiyetini heyecandan soramadımhafta sonra artık benle dursunda yeterki ögrenmiyim nasıl olsa dogunca görürüm geçmişe gidemedim kusura bakmayın anacım akşama gidiyo tek kalıcam anlıcagınız çokta alıştım ev bomboş olucak
tövbe tövbee yaa yazık baksana zekatlarımızı bari eyüp ekiciye verelim ne kadar kötü durumdaymış...daha ne istiyosa??tahmin ediyordum o civarda olduğunu canım. kız kardeşim gitti, 1 saat sıra beklemiş, o arada içerde olan varmış, sırada bekleyen 5-6 kişi ve kız kardeşim varmış. kardeşim sekreter bayanla ee işler nasıl falan gibi laf olsun torba dolsun sohbete başlamış, çok kötü çok kötü diye sızlanmış bayan. çıkarken dünyanın parasını bayılmış ve bu sadece 1 saatte gördükleriymiş :) paraya para değil agu agu falan diyordur herhalde artık :)
zavallı kocişler, ama napalım canım kaç kere hamile olucaz. iyi olsunlar da yapıcak bir şey yok. ordan da güzel bir sonuç alırsın inşallah canımben de yaptırıcam ama nerde, kime yönlendirir, kendileri mi yapar bilmiyorum. hatırladığım kadarıyla sen özel muayenehaneye gidiyorsun, benimki özel doğum hastanesi. hastane olunca cihazları filan vardır ama çok pahalı orası
ya bi de benim iki gündür afedersiniz idrarımı yaparken sol yanım ağırıyo göbeğimin ama nasıl inletiyo sizde var mı böyle bi durum?
her seferinde değil ama akşamları oluyo.
denisss_ruj
filiz_fidan
zeyneb1982
nejla_nemus
advocate85
usluem
bernammm
sensen80
eyt
ealtinn
endleeslove
öncelikle herkeze iyi güzel günler diliyorum doktor heşeyin iyi oldugunu dikişlerin tutugunu 2 hafta sonra gel 3 taramayı yapalım dedi cinsiyetini heyecandan soramadımhafta sonra artık benle dursunda yeterki ögrenmiyim nasıl olsa dogunca görürüm geçmişe gidemedim kusura bakmayın anacım akşama gidiyo tek kalıcam anlıcagınız çokta alıştım ev bomboş olucak
400tl.pahalı geldi bana bir kaç hastane arasan fiyat alsan benim gittiğim hastanede 160 tl.ama doktorum devlet hastanelerinin cihazları çok daha iyi dedi.Zeynep Kamil'e git ayrıntılı ultrason için ben araştırdım Gata'da ki cihaz da çok iyiymiş 31 Mayıs ta Gata'ya gideceğim ayrıntılı ultrason için.
Çocuk demek hakikaten masraf demekmiş :))) Şaka bir yana iyi olsunlarda gözümde ne para var ne pul... Ne zaman gidiceksin ayrıntılıya?
kızlar detaylı ultrasonu doktorunuz mu istiyor sizmi? hangi haftalarda yapılıyor bana kimse bişi demedi de merak ettm
doktor daha iyi bilir ama benolsam kullanmam .bol su iç iç çamaşırını ütülemeden giyme.bide canım kalın giyin akşam şal sar beline ben öyle yaptım geçti
ooooh maaaşallah ama öğrenin artık cinsiyetini biz de merak ediyoruz senin denizin ve hanzedenin bebişlerini başka öğrenmeyen yok herhalde bi siz kaldınızdenisss_ruj
filiz_fidan
zeyneb1982
nejla_nemus
advocate85
usluem
bernammm
sensen80
eyt
ealtinn
endleeslove
İdrarını çok tutma filiz, her geldiğinde beklemeden git. İçemiyorum deme iç zorla kendini, idrar rengin açık parlak sarı ise yeterli sıvı alıyorsun demektir. Yok değilse aldığın sıvı yetersizdir.
Kızlar mesanenizi tamamen boşaltmak için wcde öne eğilin biraz, tamamen boşalmadığında bir sonraki seferde ağrı acı sızı yapabiliyormuş bilginize...
canım benim doktorum kendisi söyledi 20. haftada gidicem ben.20.-22. haftalar arası yapılıyo..kızlar detaylı ultrasonu doktorunuz mu istiyor sizmi? hangi haftalarda yapılıyor bana kimse bişi demedi de merak ettm
kızlar detaylı ultrasonu doktorunuz mu istiyor sizmi? hangi haftalarda yapılıyor bana kimse bişi demedi de merak ettm
canım dün gidicekti ana yüregi işte doktora gidin gelin içim rahat eder dedi bugünde aldım sonuçlarımıpaşam ya dündü galiba annem gitcek dedin bende ağladım burda bende çok özledim ailemi ama uzak işte
Oh maşallah maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin :) Annen yine gelir canım bizlerde buradayız :)
18 19. hafta dedi bana
canım dün gidicekti ana yüregi işte doktora gidin gelin içim rahat eder dedi bugünde aldım sonuçlarımı
canım çok iyiyim mutluyum rabbime şükür bugün geldim doktordan dikişler iyi kaynamış dedi ne ilaç kullanıyodun sen dedi ilasçlarımı saydım dedim hocam koraspirini kullanıyımı kanaman varsa kullanma dedi yoksa kullan rahim boyu 3cm dedi bebgim çok şükür çok iyi 2 hafta sonra gel dedi 3 testi yapalım dedi işimiz allaha kaldı dedi banyoyu sordum çok ılık yıkan ayakta dedi yaramazlık yasak dedi3 litre su iç dedi ilaçlarını aksatma dedi koraspirini kullan kanaman yoksa dedide ben birdahaki kontüröle kadar kullanmıcam ne olur ne olmazsonra sorarım içerim işimiz alaha kaldı dedi yaradan alnıma ne yazdıysa onu yaşıcaz malesef bir tuvalet bir yatak dedi namazı sordum izin vermedi kılmıcan dedi saydı durdualahım affetsin ne yapayım keyfimden kılmamazlık yapmıyorumya
birde 2 haftada bir çagırdı serklajlı oldugumdan bende böle
canım memlekete gidicek kurban bayramına anca gelicek biliyosun hatırlarsan kardeşimin dügünü var haziranda kadınada bir şey diyemiyorum oda haklı yaradan acısında bu yavrum dursun eger dikişim atarsa rahim boyum kısalırsa vay halimedua edin ne olur her yasin okudugunuzda dua ettiginizde rabbim sevgi kulunun bebegini ona bagışla deyin dile kolay 10 sene iyiki siz varsınız yoksa kafayi yirdim herhal sagolun desteginiz için anacım bu akşam eve gidiyo kardeşim almaya gelicek şimdiden özledim yanıda gidey,im ben buralardayım gene takipteyim ara ara yazarım temelli gitsin size kalıcam nasıl olsa
ütülüyorum canım hatta günde iki çamaşır değişiyorum ama maalesef okuldayken ıslanıyo çamasırım ve değişemiyorum yanıma yedek öamaşır alayım en iyisi şimdi geldi aklıma.
ben hırkayla geziyorum hala eviniçinde eşim tişörtlere başladı normalde de bünyem zayıftır benim zaten hemen üşütürüm.
teşekkür ederim zeynepçim tavsiyeler için
ooooh maaaşallah ama öğrenin artık cinsiyetini biz de merak ediyoruz senin denizin ve hanzedenin bebişlerini başka öğrenmeyen yok herhalde bi siz kaldınız
ben idrarımı tutuyorum işte galiba sıkıntım onla alakalı. hele okulda hiç gitmem çok zor durumda kalırsam anca. çünkü kirli enfeksiyon mantar ne bilim aklıma bin bir türlü şey geliyo.
bazen açık renk bazen koyu galiba dengesiz içiyorum suyu. mesela sabahtan beri bi bardak bile içmedim daha
öne eğile olayını bilmiyodum her gün bi şey öğreniyorum valla amma cahilmişim yahu :)
cnm dr istiyo.ben 2li testi yaptırdım sonucumda iyiydi fakat yine de 4lü testi istedi.bugün 4lü yaptırdık oda aradan çıktı Allahıma şükür.benim plesenta da sorun olduğu için ben iki hafta önce yaptırmış oldum.dr 19-23 haftaları arasında yapıldığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?