paşam namaz kılma diyemez farz çünkü gözünle kıl canım benim vertigom tutmuştu gözümle kıldım
aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da benim de gözümde yok hiç bişey...
6 hazirana aldım canım randevumu..sen gitmeyi düşünüyomusun hanzadecim ayrıntılıya?
hu huuuu oğlumla ben geldimm:80:
kızlar çok hastayım raporluyum dişim enfeksiyon kapmış yüzüm şişti cumartesi acile gittim 2 tane uyuşturucu iğne yapıldı antibiyotik tedavsine başladık şimdide annemlerde yatıyorum sanırım çok iyiyim diye diye kendime nazar değdirdim yarın işbaşı ama nasıl olcak biliyorum sizlerde iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım yani o gücü kendimde bulamadım:96: hepinizin duacısıyım sizde bana dua edin inşallah bebeğmde iyidir
canım sskda yaptır testleri normal ssk olmasa bile hastane hamilelere bakıyo haberiniz olsun para bile vermiyosunuz sadece ilaçları alıyosunuz okadr senin yerinde olsam sigortada yaptırırım testleri deyim dedimMuayene ücretim 180-tl
3lü test 90 tl, ikiliye 165 vermiştim ona nazaran iyiymiş daha fazla bekliyordum...
Detaylı ultrason 350
Toplamda 620eşime konuyu açmayı hiç düşünmüyorum küt diye bayılıverir. Ne güzel özel sağlık sigortam vardı, deli gibi kapattım kapattığım ayda hamile kaldım akılsız başım benim...
kızlar çok hastayım raporluyum dişim enfeksiyon kapmış yüzüm şişti cumartesi acile gittim 2 tane uyuşturucu iğne yapıldı antibiyotik tedavsine başladık şimdide annemlerde yatıyorum sanırım çok iyiyim diye diye kendime nazar değdirdim yarın işbaşı ama nasıl olcak biliyorum sizlerde iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım yani o gücü kendimde bulamadım:96: hepinizin duacısıyım sizde bana dua edin inşallah bebeğmde iyidir
canım duşa kabin var biraz yüksek abdest alman için telefon başlıgıyla hadi abdesi alıyımda egilmen yasak ayaklarımı nasıl yıkıcam birde leveba çok yyüksek ayagımın birini atsam dikişler esner dedi altım dikişli zaten bende dedim ooturarak kılıyım dedim oda abdesti dedi biraz zaman geçsinde bakıcam işşallah allah yardım eder nasıl olsa abdest düşündürüyo beni çümkü bir yataktan kalkıp tuvalete gidiyorum günde 3 litre su içiyorum dikişler iltaap kapmasın diye dakkada bir tuvalete gidiyorum orda yatsam yeri yaniaz ara geçsin işşlallh kılarım biraz dikişlerim iyi olsunda yaradan biliyo çok korkuyorum inanın yürüyerek bile ördek gibi paytak yürüyorum görseniz pek dadlu oluyom
Kızlar hamileyken tekrar özel sağlık sigortası yaptırabiliyormuyuz? Yaptırırızda hamileyken yaptırdığımız için faydalanabilirmiyiz? Bilginiz varmı? Allah nasip ederse doğumda faydalanırdım bilgisi olan varmı?
bugün aklımdan geçtin nerde diye .geçmiş olsun,annen bizede gelse keşke
canım ben çok araştırdım ama hamilelikle ilgili muayene, testler ve doğumu karşılamıyo.belki bazı muayeneleri başka jinekolojik rahatsızlık adı altında doktor yazarsa karşılayabilir ama sigorta şirketi daha sonra gerçeği öğrenip sigortalıya ve doktora dava açabiliyor.ben doğuma 1 ay kala falan sigorta yaptırıcam sonra zeyilname ile bebeğimi de dahil edicem çünkü onları da her ay rutin kontrole götürücez..
kızlar detaylı ultrasonu doktorunuz mu istiyor sizmi? hangi haftalarda yapılıyor bana kimse bişi demedi de merak ettm
sağol canım
şimdi annemden hiç eve gitmek istemiyorum yemeğim önüme geliyo yatağım hazır istediğim saatte girip yatıyorum ama sultanlık bu gün akşam bitecek evimize geçiyoruz eşim gelinceartık kocam baksın bana
sen ankarada olsan sanada bakardı valla çok anaçtır benim anacığım
Kızlar hamileyken tekrar özel sağlık sigortası yaptırabiliyormuyuz? Yaptırırızda hamileyken yaptırdığımız için faydalanabilirmiyiz? Bilginiz varmı? Allah nasip ederse doğumda faydalanırdım bilgisi olan varmı?
Ödemiyor değimi tahmin etmiştim. Evet bende aynısını düşündüm bebek için çok iyi olur doğuma 1 ay kala yaptırıp bebeğini dahil edebilme hakkın varsa çok iyi? Bende yaptırıcam. Ssk var ama acıbadem jfk gibi hastanelerde geçmiyor malesef...
yok kuzu...daha doğrusu yapılıyor ama beklme süresi veriyorlar...mesela 6-12 ay veriyırlar normal olarak senin belkim doğumuna yetişir
Ayy ne güzel yaa yemeğin önüne gelmesi sultanlar gibi hiç bir şey düşünmeden yatman :) Maşallah nazarım değmesin :)) Leyna canım iş yerinden girebilecekmisin artık? Eksikliğin belli ouyor :)
canım benimde ssk doğum yapacağım hastanede geçmiyo maalesef..yalnız bebeğini dahil ederken onun içinde bi miktar para ödüyosun kendin için ödediğin paranın aşağı yukarı yarısı oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?