2011 Ekim Anneleri

paşam namaz kılma diyemez farz çünkü gözünle kıl canım benim vertigom tutmuştu gözümle kıldım

canım duşa kabin var biraz yüksek abdest alman için telefon başlıgıyla hadi abdesi alıyımda egilmen yasak ayaklarımı nasıl yıkıcam birde leveba çok yyüksek ayagımın birini atsam dikişler esner dedi altım dikişli zaten bende dedim ooturarak kılıyım dedim oda abdesti dedi biraz zaman geçsinde bakıcam işşallah allah yardım eder nasıl olsa abdest düşündürüyo beni çümkü bir yataktan kalkıp tuvalete gidiyorum günde 3 litre su içiyorum dikişler iltaap kapmasın diye dakkada bir tuvalete gidiyorum orda yatsam yeri yaniaz ara geçsin işşlallh kılarım biraz dikişlerim iyi olsunda yaradan biliyo çok korkuyorum inanın yürüyerek bile ördek gibi paytak yürüyorumgörseniz pek dadlu oluyom

Kızlar hamileyken tekrar özel sağlık sigortası yaptırabiliyormuyuz? Yaptırırızda hamileyken yaptırdığımız için faydalanabilirmiyiz? Bilginiz varmı? Allah nasip ederse doğumda faydalanırdım bilgisi olan varmı?

hu huuuu oğlumla ben geldimm:80:
kızlar çok hastayım raporluyum dişim enfeksiyon kapmış yüzüm şişti cumartesi acile gittim 2 tane uyuşturucu iğne yapıldı antibiyotik tedavsine başladık şimdide annemlerde yatıyorum sanırım çok iyiyim diye diye kendime nazar değdirdim yarın işbaşı ama nasıl olcak biliyorum sizlerde iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım yani o gücü kendimde bulamadım:96: hepinizin duacısıyım sizde bana dua edin inşallah bebeğmde iyidir

aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da benim de gözümde yok hiç bişey...
6 hazirana aldım canım randevumu..sen gitmeyi düşünüyomusun hanzadecim ayrıntılıya?

Girmek istiyorum içimin rahat etmesini istiyorum, istemesemde doktorum kabul etmez zaten :) o ne derse o oluyor :) mayısın 20 si ile 25 arasında bir gün olucak diye konuştuk ama tam randevu almadım 10 gün sonra kontrolüm var o zaman netleşicek bakalım :)

Evet nazar değidirdin kendi kendine hemde diş uff çok fena olur onun ağrısıda.. Neyse 41 kere diyelim bari sanada oğluşunada :) Geçmiş olsun canım iyidir o annesi :)

kızlar limangoda liva nın hamilelikleri var bi bakın isterseniz.
bi arkadaşım sölemişti liva ve hell klar çok iyi markalarmış hamile giyimde dün bi pantolon aldım hell kların çok rahat biraz pahalıydı ama değdi valla üstümde bi şey yokmuş gibi hafif

canım sskda yaptır testleri normal ssk olmasa bile hastane hamilelere bakıyo haberiniz olsun para bile vermiyosunuz sadece ilaçları alıyosunuz okadr senin yerinde olsam sigortada yaptırırım testleri deyim dedim

hoş geldin bebemnevar ne yok dişinmi çişti kıyamam ay ne çektim o dişten benallah yardımcın olsun

kıyamam ya aman dikkat et kendine

bugün aklımdan geçtin nerde diye .geçmiş olsun,annen bizede gelse keşke

canım ben çok araştırdım ama hamilelikle ilgili muayene, testler ve doğumu karşılamıyo.belki bazı muayeneleri başka jinekolojik rahatsızlık adı altında doktor yazarsa karşılayabilir ama sigorta şirketi daha sonra gerçeği öğrenip sigortalıya ve doktora dava açabiliyor.ben doğuma 1 ay kala falan sigorta yaptırıcam sonra zeyilname ile bebeğimi de dahil edicem çünkü onları da her ay rutin kontrole götürücez..

bugün aklımdan geçtin nerde diye .geçmiş olsun,annen bizede gelse keşke

sağol canım
şimdi annemden hiç eve gitmek istemiyorum yemeğim önüme geliyo yatağım hazır istediğim saatte girip yatıyorum ama sultanlık bu gün akşam bitecek evimize geçiyoruz eşim gelince artık kocam baksın bana
sen ankarada olsan sanada bakardı valla çok anaçtır benim anacığım

Ödemiyor değimi tahmin etmiştim. Evet bende aynısını düşündüm bebek için çok iyi olur doğuma 1 ay kala yaptırıp bebeğini dahil edebilme hakkın varsa çok iyi? Bende yaptırıcam. Ssk var ama acıbadem jfk gibi hastanelerde geçmiyor malesef...

Son düzenleme:

Ayy ne güzel yaa yemeğin önüne gelmesi sultanlar gibi hiç bir şey düşünmeden yatman :) Maşallah nazarım değmesin :)) Leyna canım iş yerinden girebilecekmisin artık? Eksikliğin belli ouyor :)

yok kuzu...daha doğrusu yapılıyor ama beklme süresi veriyorlar...mesela 6-12 ay veriyırlar normal olarak senin belkim doğumuna yetişir

canım benimde ssk doğum yapacağım hastanede geçmiyo maalesef..yalnız bebeğini dahil ederken onun içinde bi miktar para ödüyosun kendin için ödediğin paranın aşağı yukarı yarısı oluyo..

yok kuzu...daha doğrusu yapılıyor ama beklme süresi veriyorlar...mesela 6-12 ay veriyırlar normal olarak senin belkim doğumuna yetişir

Yok canım yapılmıyormuş, bu biraz şey gibi oluyor işsizlik parası almak için önceden yapılıyor ya onun gibi... karşılamıyormuş hamişliği hastalıktan saymıyorlarmış malesef...

Ayy ne güzel yaa yemeğin önüne gelmesi sultanlar gibi hiç bir şey düşünmeden yatman :) Maşallah nazarım değmesin :)) Leyna canım iş yerinden girebilecekmisin artık? Eksikliğin belli ouyor :)

canım benim ne güzel sevmişiz birbirimizi sen olmadığında da aynı eksikliği ben yaşıyorum
bilmiyorum şu an işyerimde durumlar nasıl çok fazla dahil olamasamda hep takip edicem sizleri senin sağlığın sıhhatin iyi değilmi?bebeğin nasıl?
bu arada denizin sesi çıkmadı huuu denizciimm sen nasılsınnnn

canım benimde ssk doğum yapacağım hastanede geçmiyo maalesef..yalnız bebeğini dahil ederken onun içinde bi miktar para ödüyosun kendin için ödediğin paranın aşağı yukarı yarısı oluyo..

Hımm anladım canım, inan özel sigortasına ödeyeceğimiz yıllık para muayene ve test ücretlerimizin 4/1 i etmez :) Çok cüzi miktarlar oluyor ben acıbademe 312 ödedim ayda 12/26 taksitle düşün... Sonra yavaş yavaş artıyor.. dünya göz hastanesine gitmiştim pc kullanırken yanma oluyor diye öyle bir taramadan geçtim ki anlatamam, çok memnun kalıyor insan. Helede nasip olurda bebişler doğarsa iyi bir doktor ve bakım için mutlaka gerekli en azından emin ve güvenilir yerlere daha uygun fiyatlarla gidebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…