2011 Ekim Anneleri

Son düzenleme:

kıyamam ben sana yaa geçmiş olsun canım nasıl ağrımıştır neyse ki 16. haftadan itibaren ilaç içebiliyormuşuz galiba öyle demişti doktorum. büyümüş kocaman olmuş oğluşumuz
ben iyiyim kuzum napim, işteyim çalışıyorum. feci bir gün bugün. etimden sütümden yünümden yararlanıyorlar resmen yaa çok yoruldum, daha da bir sürü iş var. anneciğinle olmanın tadını çıkar ohh ne güzel valla keyif yap. iyi dinlenmişsindir sevindim senin adına işe dönünce de çok yorma kendini, iltihap ateş yaptıysa bitkin olursun. yorulma hatta seni otuttursunlar, sürekli hizmet etsinler yarın :)

benim sigoratmı aradım sadece doğum ve yatışı karşılıyormuş, refakatçi parasını ödemeiyormuş.... anlaşmalı hastaneleride memoril, şifa, yeditepe, İ,zmittede konakmış

benim sağlık sigortam da hamilelik ve doğumu karşılamıyor. ayakta ve yatarak her şeyi karşılıyor ama doğum yok. hamile kalabilmek için uzun süre beklemek gerekiyordu. erken doğumu karşılamıyor vs vs idi, sigortacılık aldatmacası çoktu biz de istemedik. biz de bebiş sigortası yaptırıcaz kısmet olursa

inşallah denizcim bende aynı hürmeti bekliyorum işverenlerimden:)sende çok izin verme seni yormalarına bir yerden çıkıyor sonra dikkat et kendine
hanzadeciğim kim bilir bakarsın ilerde kesişir yollarımız hem oğluma senden iyi kayınvalide mi bulcam beni zaten biliyosun gül gibi bakarım kızına :)
ben artık çıkıyorum kızlar kendinize ve kuzularınıza iyi bakın hoşçakalın...

valla kuzu onu sormadım ya.....genel yaşam benimki.....bir ara istersen

Ben sordum canım risk oluştuktan sonra teminat vermiyorlarmış Ay hiç güleceğim yoktu akşam akşam bende böyle olduğunu biliyordum ama çocuğun ifadesi çok komikti :))) Neyse hayırlısı olsun. Olmuyor yani yapamıyossss...

Biliyorum canım bakarsın, ama henüz nemiz var bilmiyoruz bis :) Kendine iyi bak canım sende Allaha emanet ol...

edut sen hamile olmadan önce mi yaptırmıştın canım?

evet canım,
eşimle benim 4 yıldır yatarak tedavi poliçemiz var...eskiden marfe ile birleşmeden önce bu kapsam annelik diye geçiyordu ve rutin tedavilerinide kapsıyordu....hatta bir arkadaşım poliçe yenilem tarihinden sonra doğum yaptı 2000 tl rutin kontrollerine harcadı, yeni poliçe ile doğum....ama artık anneliği doğuma çevirdiler

aman kuzu salla...ben sana diyim ben izmitteyim mesela burdaki anlaşmalı hastanede ssk ile yatanlardan 750 tl fark alıyor sadece...İstanbula da sırf doğum için gelemeyeceğime göre:))

deseydin sensin risk:))))

aman kuzu salla...ben sana diyim ben izmitteyim mesela burdaki anlaşmalı hastanede ssk ile yatanlardan 750 tl fark alıyor sadece...İstanbula da sırf doğum için gelemeyeceğime göre:))

Ben istanbuldayım ama :))) Neyse sağlık olsun artık yapıcak bir şey yok, bebişe artık inşallah..

MÜDÜRLER - Yönetim Tanımları :)

Ortada bir bebek vardır ve üretilmesi gerekiyordur.
...
9 kadının, 1 bebeği 1 ayda doğurabileceğini söyleyen kişiye
PROJE MÜDÜRÜ denir.

1 bebeğin, 18 ayda ancak doğacağını söyleyen kişiye
ÜRETİM MÜDÜRÜ denir.

1 kadının, 1 ayda, 9 bebek doğurabileceğini söyleyen kişiye
PLANLAMA MÜDÜRÜ denir.

1 bebeğin üretim şeklinin ille de yanlış olduğunu söyleyen kişiye
KALİTE KONTROL MÜDÜRÜ denir.

Dünyada hiç kadın ve erkek kalmasa da o bebeğin kendini doğurabileceğini
söyleyen kişiye
PAZARLAMA MÜDÜRÜ denir.

1 kadından, 1 bebeği, 1 ayda doğurmasını bekleyen kişiye
GENEL MÜDÜR denir.

9 bebeğin 1 ayda, 81 bebeğin ise 9 ayda doğabileceğini söyleyen kişiye
ARGE MÜDÜRÜ denir.

1 ayda, dokuz doğuran kişiye
MEMUR denir.

kızlar bu arada size rüyamı anlatayım benim ki yeşilzeytinin rüyası gibi atraksiyonlu değil ama:))
rüyamda ikiz bebeklerim oluyormuş.ikisi de erkekmiş. evdeyim bütün arkadaşlarımız bizdeymiş. Allahım o kadar tatlılardı ki öpüyorum, kokluyorum onları inanılmaz tatlılardı hiç sesleri çıkmıyodu..sonra bi tane bebeğimi emziriyorum emerken kuzum terliyo alnından öpüyorum terini siliyorum kokluyorum onu..2 gündür etkisinden kurtulamıyorum rüyanın etkisinden Allahım hayırlısıyla nasip ederse bi de gerçeğini yaşadığımızda neler hissedicez acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…