canım benim ne güzel sevmişiz birbirimizi sen olmadığında da aynı eksikliği ben yaşıyorum
bilmiyorum şu an işyerimde durumlar nasıl çok fazla dahil olamasamda hep takip edicem sizleri senin sağlığın sıhhatin iyi değilmi?bebeğin nasıl?
dünür oluruz belki kan çekiyodur :)))) çok şükür Allahıma iyiyiz şimdilik leynacım bir sorun yok gibi , 3 lü ve detaylı tarama testlerini yaptırıcam nasip olursa, Allaha şükürler olsun bu zamana kadar gelebildik, inanamıyorum bazen hala tedirginliklerim var tamamen yok deiyemem ama olsun o şu anda benimle ve inş. doğurucam bu defa :)))))
Herkes geçen haftalarda yayıla yayıla yazıp çiziyordu akşama kadar artık kendimize gelmeye başlayınca işlerede bakmaya başladık canım sanırım :)
canım benim ne güzel sevmişiz birbirimizi sen olmadığında da aynı eksikliği ben yaşıyorum
bilmiyorum şu an işyerimde durumlar nasıl çok fazla dahil olamasamda hep takip edicem sizleri senin sağlığın sıhhatin iyi değilmi?bebeğin nasıl?
bu arada denizin sesi çıkmadı huuu denizciimm sen nasılsınnnn
benim sigoratmı aradım sadece doğum ve yatışı karşılıyormuş, refakatçi parasını ödemeiyormuş.... anlaşmalı hastaneleride memoril, şifa, yeditepe, İ,zmittede konakmış
Edut canım hamileyken yaptırabiliyormuymuşuz peki? Hangi sigorta birde?
canım ben çok araştırdım ama hamilelikle ilgili muayene, testler ve doğumu karşılamıyo.belki bazı muayeneleri başka jinekolojik rahatsızlık adı altında doktor yazarsa karşılayabilir ama sigorta şirketi daha sonra gerçeği öğrenip sigortalıya ve doktora dava açabiliyor.ben doğuma 1 ay kala falan sigorta yaptırıcam sonra zeyilname ile bebeğimi de dahil edicem çünkü onları da her ay rutin kontrole götürücez..
edut sen hamile olmadan önce mi yaptırmıştın canım?valla kuzu onu sormadım ya.....genel yaşam benimki.....bir ara istersen
valla kuzu onu sormadım ya.....genel yaşam benimki.....bir ara istersen
inşallah denizcim bende aynı hürmeti bekliyorum işverenlerimden:)sende çok izin verme seni yormalarına bir yerden çıkıyor sonra dikkat et kendine
hanzadeciğim kim bilir bakarsın ilerde kesişir yollarımız hem oğluma senden iyi kayınvalide mi bulcambeni zaten biliyosun gül gibi bakarım kızına :)
ben artık çıkıyorum kızlar kendinize ve kuzularınıza iyi bakın hoşçakalın...
edut sen hamile olmadan önce mi yaptırmıştın canım?
Ben sordum canım risk oluştuktan sonra teminat vermiyorlarmışAy hiç güleceğim yoktu akşam akşam bende böyle olduğunu biliyordum ama çocuğun ifadesi çok komikti :))) Neyse hayırlısı olsun. Olmuyor yani yapamıyossss...
Ben sordum canım risk oluştuktan sonra teminat vermiyorlarmışAy hiç güleceğim yoktu akşam akşam bende böyle olduğunu biliyordum ama çocuğun ifadesi çok komikti :))) Neyse hayırlısı olsun. Olmuyor yani yapamıyossss...
aman kuzu salla...ben sana diyim ben izmitteyim mesela burdaki anlaşmalı hastanede ssk ile yatanlardan 750 tl fark alıyor sadece...İstanbula da sırf doğum için gelemeyeceğime göre:))
deseydin sensin risk:))))
kızlar tam olarak doktorun göremediği bebeğimin cinsiyeti dün kesinleşti %100 erkekmiş. bir şehzadede benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?