hoşgeldin aramızaaaa:90:
benim dünyada tatlısı kızım oluyor:))))))))
ütülüyorum canım hatta günde iki çamaşır değişiyorum ama maalesef okuldayken ıslanıyo çamasırım ve değişemiyorum yanıma yedek öamaşır alayım en iyisi şimdi geldi aklıma.
ben hırkayla geziyorum hala eviniçinde eşim tişörtlere başladı normalde de bünyem zayıftır benim zaten hemen üşütürüm.
teşekkür ederim zeynepçim tavsiyeler için
ooooh maaaşallah ama öğrenin artık cinsiyetini biz de merak ediyoruz senin denizin ve hanzedenin bebişlerini başka öğrenmeyen yok herhalde bi siz kaldınız
ben idrarımı tutuyorum işte galiba sıkıntım onla alakalı. hele okulda hiç gitmem çok zor durumda kalırsam anca. çünkü kirli enfeksiyon mantar ne bilim aklıma bin bir türlü şey geliyo.
bazen açık renk bazen koyu galiba dengesiz içiyorum suyu. mesela sabahtan beri bi bardak bile içmedim daha
öne eğile olayını bilmiyodum her gün bi şey öğreniyorum valla amma cahilmişim yahu :)
kızlar bu arada size rüyamı anlatayım benim ki yeşilzeytinin rüyası gibi atraksiyonlu değil ama:))
rüyamda ikiz bebeklerim oluyormuş.ikisi de erkekmiş. evdeyim bütün arkadaşlarımız bizdeymiş. Allahım o kadar tatlılardı ki öpüyorum, kokluyorum onları inanılmaz tatlılardı hiç sesleri çıkmıyodu..sonra bi tane bebeğimi emziriyorum emerken kuzum terliyo alnından öpüyorum terini siliyorum kokluyorum onu..2 gündür etkisinden kurtulamıyorum rüyanın etkisinden Allahım hayırlısıyla nasip ederse bi de gerçeğini yaşadığımızda neler hissedicez acaba...
amin canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumun için de..Allah inşallah bu rüyanın gerçeğini hepimize tattırsın, Allah isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin inşallah..canım erkek bebek güzel 2 haber alacagına emzirmekte iman kuvetlenmesine delalettir allahım bu rüyanın gerçegini tattırsın işşasllah
benimkide artaya karışık oluyo ne kız ne erkek heyecanımdan sormadım bile doktoraişin yoksa 2 hafta bekle
kızlar tam olarak doktorun göremediği bebeğimin cinsiyeti dün kesinleşti %100 erkekmiş. bir şehzadede benden
benimde oğlum oluyor çok mutluyum daha yeni öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşallah bebeğimin herşeyi normalmiş 1 ay sonra detaylı ultrasona giricem
canım çok şükür senin herşey yolunda gidiyo yaa önemli olan o. bak ben kız çocuk istiyodum Allah'ta kız nasip etti cinsiyeti değişirse üzülürüm diyodum ama rüyamda bebeklerim erkekti ve nasıl sevdiğimi anlatamam doktor erkek dese de artık benim için hiç farketmez. daha ilk bebeğimiz ve bizim parçamız. 2 hafta daha beklersin veya vazgeçtim bi fikrim var yarın doktoru arayıp sorsan heyecandan bebeğin cinsiyetini sormayı unuttum görebilmişmiydiniz desen?
merhaba günaydın herkese
arkadaşlar ikinci kez anne olacak varmı aranızda
aramızda izmirli varmı arkadaslar ben tekim galibaa??
zor bir durum canım.
ama ben evlendikten sonra eşlerden birinin aldığı mal mülk vs nin iki tarafa birden ait olduğunu biliyorum. Allah korusun boşanma halinde tüm mal varlığı iki tarafın ortak oluyor ama evlenmeden önce alınanlar buna dahil olmuyor. onun için açıkta kalacak bir durum olduğunu sanmıyorum. son değişiklik var mı onu bilmiyorum ama.
aldım cnm resimlerini eklerim şimdicanım inş. hiç bi sorun yoktur. çikolatanı ye de git kızın sana şov yapsın :) kukusunun fotosunu isteriz hep pipi gördük şimdiye kadar kukuyu unuttuk yahu
tatlım çok sevindim adına hayırlısıyla bide kucağına al şöyle yavrunu :)))denisss_ruj
filiz_fidan
zeyneb1982
nejla_nemus
advocate85
usluem
bernammm
sensen80
eyt
ealtinn
endleeslove
öncelikle herkeze iyi güzel günler diliyorum doktor heşeyin iyi oldugunu dikişlerin tutugunu 2 hafta sonra gel 3 taramayı yapalım dedi cinsiyetini heyecandan soramadımhafta sonra artık benle dursunda yeterki ögrenmiyim nasıl olsa dogunca görürüm geçmişe gidemedim kusura bakmayın anacım akşama gidiyo tek kalıcam anlıcagınız çokta alıştım ev bomboş olucak
cnm drum istedi 21. haftada yaptırıcam önemliymiş o bebişim tüm organlarına kalp kapakçıklarına damarlarından geçen kan miktarına kadar bakılıyomus ama çok iyi bi dr olması gerekiyomus genellikle proflar yapıyo onun içinde fiyatlar uçuk nerdeyse normal doğum parasına yakınmış....kızlar detaylı ultrasonu doktorunuz mu istiyor sizmi? hangi haftalarda yapılıyor bana kimse bişi demedi de merak ettm
hamileyken yapılmıyo cnm bende çok arastırmıstım hamile kalmadan en az 6 ay önce başlaman gerekiyo sonra senesi doluyo yeniden yaptırıyosunKızlar hamileyken tekrar özel sağlık sigortası yaptırabiliyormuyuz? Yaptırırızda hamileyken yaptırdığımız için faydalanabilirmiyiz? Bilginiz varmı? Allah nasip ederse doğumda faydalanırdım bilgisi olan varmı?
hu huuuu oğlumla ben geldimm:80:
kızlar çok hastayım raporluyum dişim enfeksiyon kapmış yüzüm şişti cumartesi acile gittim 2 tane uyuşturucu iğne yapıldı antibiyotik tedavsine başladık şimdide annemlerde yatıyorum sanırım çok iyiyim diye diye kendime nazar değdirdim yarın işbaşı ama nasıl olcak biliyorum sizlerde iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım yani o gücü kendimde bulamadım:96: hepinizin duacısıyım sizde bana dua edin inşallah bebeğmde iyidir
Hayırrrrrrrrr tek değilsin bende izmir'liyim :92:
dikkat et canım çok su içmen gerek bebeğinin suyu az olursa erken doğum olur bak sonra lütfen gunde 2 lıtre kesınlıkle iç hemde bebeğinin cıldı güzel olur çok su içersen
kızlarr benım de kızım oluyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?