2011 Ekim Anneleri

dikkat et canım çok su içmen gerek bebeğinin suyu az olursa erken doğum olur bak sonra lütfen gunde 2 lıtre kesınlıkle iç hemde bebeğinin cıldı güzel olur çok su içersen

kızlarr benım de kızım oluyoooooo

canım erkek bebek güzel 2 haber alacagına emzirmekte iman kuvetlenmesine delalettir allahım bu rüyanın gerçegini tattırsın işşasllah

benimkide artaya karışık oluyo ne kız ne erkek heyecanımdan sormadım bile doktoraişin yoksa 2 hafta bekle

canım erkek bebek güzel 2 haber alacagına emzirmekte iman kuvetlenmesine delalettir allahım bu rüyanın gerçegini tattırsın işşasllah
amin canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumun için de..Allah inşallah bu rüyanın gerçeğini hepimize tattırsın, Allah isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin inşallah..

benimkide artaya karışık oluyo ne kız ne erkek heyecanımdan sormadım bile doktoraişin yoksa 2 hafta bekle

canım çok şükür senin herşey yolunda gidiyo yaa önemli olan o. bak ben kız çocuk istiyodum Allah'ta kız nasip etti cinsiyeti değişirse üzülürüm diyodum ama rüyamda bebeklerim erkekti ve nasıl sevdiğimi anlatamam doktor erkek dese de artık benim için hiç farketmez. daha ilk bebeğimiz ve bizim parçamız. 2 hafta daha beklersin veya vazgeçtim bi fikrim var yarın doktoru arayıp sorsan heyecandan bebeğin cinsiyetini sormayı unuttum görebilmişmiydiniz desen?

benimde oğlum oluyor çok mutluyum daha yeni öğrendim rabbim herkese nasip etsin inşallah bebeğimin herşeyi normalmiş 1 ay sonra detaylı ultrasona giricem

tebrik ederi canım bu detaylı ultrason dediğiniz ikinci düzey ultrasonmu kızlar bende 27 mayısta ona giricemde aynı şeymi acaba

canım özele gitmiyorum sorun orada sigortakadın dalında uzman oldugundan gidiyorum ama eşim söz verdi cuma gideriz belkişm dedi nasip oglumda yok kızımda ama oglan olursa sevinirim ogullarmın yerine koyar severim onu öperim koklarım ah yavrum çok uzun yollardan geldin anacıgını babacıgını beklettin derim işşallah dogduguında bebegimide görmedim zaten resmini verseydi oad yok çok kalabalıktı kadına her yerden geliyolar 2 hafta sonraya nasipsegeç olsun güç olmasın canım benim

Miras ve evlilik öncesi edinilen mallar hariç ortak oluyor...

slm kızlar kızımla biz geldik ve %10 luk ihtimalide hiçe sayarak kızımın kukusunu tescilledik :)) 3lü testten bi tek AFP yi yapmıstı drum çok şükür çok iyi çıktı bu sefer çikolata işe yaradı ilk defa böyle kıpır kıpır gördüm cadı kızımı :))) balık gibiydi resmen çırpı gibi bacakları vardı

canım inş. hiç bi sorun yoktur. çikolatanı ye de git kızın sana şov yapsın :) kukusunun fotosunu isteriz hep pipi gördük şimdiye kadar kukuyu unuttuk yahu
aldım cnm resimlerini eklerim şimdi
tatlım çok sevindim adına hayırlısıyla bide kucağına al şöyle yavrunu :)))
kızlar detaylı ultrasonu doktorunuz mu istiyor sizmi? hangi haftalarda yapılıyor bana kimse bişi demedi de merak ettm
cnm drum istedi 21. haftada yaptırıcam önemliymiş o bebişim tüm organlarına kalp kapakçıklarına damarlarından geçen kan miktarına kadar bakılıyomus ama çok iyi bi dr olması gerekiyomus genellikle proflar yapıyo onun içinde fiyatlar uçuk nerdeyse normal doğum parasına yakınmış....
hamileyken yapılmıyo cnm bende çok arastırmıstım hamile kalmadan en az 6 ay önce başlaman gerekiyo sonra senesi doluyo yeniden yaptırıyosun

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve oğlusuna

Merhabalar arkadaşlar, bugün eve geç geldik, geçmişi okumayı ancak bitirebildim...

Okuldan çıkışta, yapı marketleri ve pvc pencere bayilerini gezdik; evimize taşınmadan önce tavan izolasyonu yaptıracağız ve odanın birini balkonu kapattırarak genişleteceğiz de... Arada anneme uğradık yemeğimizi aldık, sağolsun gündüz arayıp dolma & sarma yaptığını uğrayıp almamızı söyledi...

Salı günü doktora gideceğiz, bakalım küçük bey nasılmış? Yeni bir doktor & hastaneye gideceğim bu defa, umarım memnun kalırım...

Bugün eşimle çocuk sayısı muhabbeti yapıyorduk, ben bu doğsun da bakalım 2. yi yaparmıyız dedim de beyefendi 3 de olur 4 te olur dedi yaaa... ))
Ben doğuramam o kadar çocuk diyince de doğurursun doğurursun diyor... ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…