2011 Ekim Anneleri

duygu7785 arkadaşım bende listede 192. sıradayım ama bilgilerim eksik, girmek istersen Tahmini doğum tarihim en son 4 ekim yazıyordu ultrasonda SAT 26-29 aralık arası idi leke seklindeydi ilki net hatırlayamıyourem SAT ı o yüzden..başkaaa 62 ile hamile kaldım, İzmirdeyim. 3lü tarama testimde temiz cıktı cok şükür, ayrıntılı ultrasonumuz mayıs sonu onu bekliyoruz anne-oğul :)

hangi doktora gideceksiniz acep?

evet kızlar iste cadı kızımın fotoğrafları
ortadaki bacağı ve kukusu diğerleride yüzü drumuza albüm yapıyoruz diyince bol bol vesikalık çekti bu sefer

tren garının arkasındaki değil mi? iyi bir hastane diyorlar.umarım memnun kalırsın.

Evet orası, çok tavsiye ettiler hem doktoru hem de hastaneyi... Özel Adana Hastanesi'ne Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyordum, doktorumdan memnundum ama eşim hastaneyi beğenmedi, bir de Metro daha yakın, acil bir durumda yetişmesi & ulaşımı daha kolay olacak bizim için...

işşallah canım alrım saglıklısından bebgimi kollarımaanacım gitti 10 gündür bendeydi keşke gelmeseydi aklım onda şimdi çok alışmıştım ona evlendim evleneli ilk defa uzun kaldı anacım gitti ev bomboş kaldı üzüntümden iki gözüm iki çeşme aglıyorumokdar alışmıştımki burda olmasına çok kötüyüm ben ya

inan şu karnımdakini dogursam 10 tane dogurdum sayıcam kendimidiken üstündeyim zaten erkekler çok biliyolar kardeşimbir bebek oılsun uyukusuz günler masrafları olsun ben ozaman sorucam benimkiyle seninkinebakalım bir tanenin tadını alsınlar ikinciyi istiyolarmızaten hamilelik hiç yaramıyo bana varada yogada aglıyıorum rabbim ne verirse hayırlısını versin işşallah

günaydınnndüün doktora gıttımm vee bebeğimin cinsiyetını öğrendımmmmmmoğlummmm olcakmışşşşşşşşşşrabiim hayırlı vede sağlıklı versın inş.....tüm herkesinn

günaydınnndüün doktora gıttımm vee bebeğimin cinsiyetını öğrendımmmmmmoğlummmm olcakmışşşşşşşşşşrabiim hayırlı vede sağlıklı versın inş.....tüm herkesinn

tebrik ederimm allah sağlıklıca kucağına almak nasip etsin ihşallahhh hepimizin
mide bulantıların sivilcelerin falan olmuşmuydu senin kilo alımın nasıldı

selam kızlar bu ara yogunum gıremıyorum pek nete yaz temızlıgım bıtsın ıstedım kadın her gelısınde bı oda yapıodu baktım boyle olmıycak dun halı koltuk sıldm bugun de kadın gerı kalan ıslerı yapıcak duvar vs ve yaz temızlıgım bıtmıs olucak ınsallah ozledım sızlerı neler konustunuz neler yaptınız cok merak edıyorum bırazdan yardımcı gelır anneme gıdrım ben aksam gelırım oglumu uyutur alırım elıme pcyı ınsallah bız cok ıyıyız umarım sızlerdeıyısınızdır hepınızı opuyorum :80:

Hepiniz iyisinizdir umarım arkadaşlar. inşallah hepimiz çookk güzel bir gün geçiririz.
ben bugün de yoğun olucam. bir gözüm işte, bir gözüm burda olacak buraya da kaçıp kaçıp gelicem :) hepinize güzel bir gün diliyor sizi öpüyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…