Merhabalar arkadaşlar, bugün eve geç geldik, geçmişi okumayı ancak bitirebildim...
Okuldan çıkışta, yapı marketleri ve pvc pencere bayilerini gezdik; evimize taşınmadan önce tavan izolasyonu yaptıracağız ve odanın birini balkonu kapattırarak genişleteceğiz de... Arada anneme uğradık yemeğimizi aldık, sağolsun gündüz arayıp dolma & sarma yaptığını uğrayıp almamızı söyledi...
Salı günü doktora gideceğiz, bakalım küçük bey nasılmış? Yeni bir doktor & hastaneye gideceğim bu defa, umarım memnun kalırım...
Bugün eşimle çocuk sayısı muhabbeti yapıyorduk, ben bu doğsun da bakalım 2. yi yaparmıyız dedim de beyefendi 3 de olur 4 te olur dedi yaaa...))
Ben doğuramam o kadar çocuk diyince de doğurursun doğurursun diyor...))
hangi doktora gideceksiniz acep?
tren garının arkasındaki değil mi? iyi bir hastane diyorlar.umarım memnun kalırsın.Metro Hastanesi'ne Dr. Ferat Erol'a gideceğim...
tren garının arkasındaki değil mi? iyi bir hastane diyorlar.umarım memnun kalırsın.
çok sevindim neresindensin cnm izmirin?
bende izmirdeyim, ekim annesi olacagım hayırlısıyla....
işşallah canım alrım saglıklısından bebgimi kollarımaslm kızlar kızımla biz geldik ve %10 luk ihtimalide hiçe sayarak kızımın kukusunu tescilledik :)) 3lü testten bi tek AFP yi yapmıstı drum çok şükür çok iyi çıktı bu sefer çikolata işe yaradı ilk defa böyle kıpır kıpır gördüm cadı kızımı :))) balık gibiydi resmen çırpı gibi bacakları vardı
aldım cnm resimlerini eklerim şimdi
tatlım çok sevindim adına hayırlısıyla bide kucağına al şöyle yavrunu :)))
cnm drum istedi 21. haftada yaptırıcam önemliymiş o bebişim tüm organlarına kalp kapakçıklarına damarlarından geçen kan miktarına kadar bakılıyomus ama çok iyi bi dr olması gerekiyomus genellikle proflar yapıyo onun içinde fiyatlar uçuk nerdeyse normal doğum parasına yakınmış....
hamileyken yapılmıyo cnm bende çok arastırmıstım hamile kalmadan en az 6 ay önce başlaman gerekiyo sonra senesi doluyo yeniden yaptırıyosun
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve oğlusuna
Merhabalar arkadaşlar, bugün eve geç geldik, geçmişi okumayı ancak bitirebildim...
Okuldan çıkışta, yapı marketleri ve pvc pencere bayilerini gezdik; evimize taşınmadan önce tavan izolasyonu yaptıracağız ve odanın birini balkonu kapattırarak genişleteceğiz de... Arada anneme uğradık yemeğimizi aldık, sağolsun gündüz arayıp dolma & sarma yaptığını uğrayıp almamızı söyledi...
Salı günü doktora gideceğiz, bakalım küçük bey nasılmış? Yeni bir doktor & hastaneye gideceğim bu defa, umarım memnun kalırım...
Bugün eşimle çocuk sayısı muhabbeti yapıyorduk, ben bu doğsun da bakalım 2. yi yaparmıyız dedim de beyefendi 3 de olur 4 te olur dedi yaaa...))
Ben doğuramam o kadar çocuk diyince de doğurursun doğurursun diyor...))
gunaydın
zeynep allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ıns
günaydınnndüün doktora gıttımm vee bebeğimin cinsiyetını öğrendımmmmmm oğlummmm olcakmışşşşşşşşşş rabiim hayırlı vede sağlıklı versın inş.....tüm herkesinn
tebrik ederimm allah sağlıklıca kucağına almak nasip etsin ihşallahhh hepimizin
mide bulantıların sivilcelerin falan olmuşmuydu senin kilo alımın nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?