2011 Ekim Anneleri

Slm kızlar epeydir bişiy yazamıyordum ama takipteydim haberiniz olsun hehe

biz cinsiyetimizi öğrendik çin takvimi ve dğer tahminler yanıldı doktor %80 kız dedi prensesim geliyorrrrrrrr

herkeze günaydınbugün hiç tadım yok benim annemi şimdiden özledim ben
erkek anası allah analı bablı büyütsün bebgini işşallah

Rumuzcum dün gittin mi? Nasıl geçti kontrolün??

Merhaba kızlar.
Canımcım moralim bozuk biraz da o yüzden geçmişi okuyayım belki açılırım diye slm vermedim kimseye.
Halbuki dün nasıl sevinçliydim. Bugün sabah ilk işim girip size ilginç haberlerimi vermekti işim. Neyse depresif halimin nedenini daha sonra paylaşırım

az önce sütçü geldi sütü ocağa koydum çayımı, yumurtamı koydum sonra ne oldu anlamadan başım dönmeye başladı nerdeyse bayılacaktım kapattım her şeyin altını yere uzandım herhalde bi beş dakika kaldım yerde resmen dönüyodu etrafım. geçmese eşimi arıyacaktım ama geçti Allahtan.

sabah uyanınca biraz bisküvi atıştırdım ama açlıktan mı oldu anlamadım ki. devam ederse doktora gidecem. hiç bu kadar dönmemişti şimdi gidip kahvaltımı yapayım
güne çok kötü başladım ya

herkese günaydın.bende bugün başağrısıyla uyandım ama şükürki tekrar yatıp uyuyunca geçti.şimdi kahvaltımı yapacağım.hepinizi öptüm kızlar.

Eki Görüntüle 192855

Bu da benim gbüşüm. Umarım ekleyebilmişimdir.

Peki bu göbüşün içinde ne var biliyormusunuuuuuz?
Benim şimdiye kadar kızım diye sevdiğim oğlum varmış. Dün hastanede şok yaşadım resmen. Dr. ölçüm yapıyordu. Bir anda 2 bacak arasında pipi görür gibi oldum. Ama ben bakmayı bilmiyorumdur diye içimden geçirirken, dr cinsiyetimiz erkekmiş dedi. Tabi neeee diye çığlığı bastım. Tam o sırada tüm hastanenin elektrikleri kesildi. Sanırım oğluşum pek terbiyeli olacak "eee yeter ne bakıp duruyosunuz deyip, şalterleri indirdi."

çok seviniyorum erkek haberlerine çünkü kız olunca kıskanıp fesatlanıyorum.isme karar verince banada fikir verin

merhaba kızlar nasılsınız 16.haftamdayken doktora gittiğimde ayrıntılı gibi baktı kalp odacıklarına parmaklarını saydı ayaklarına baktı beynine hepsi güzel çıkmıştı..20 haftada yapılıyor dimi ayrıntılı ultrason o zaman bir daha gidicem yine bakar herhalde?

Maşallah kızına canım :) Allah bağışlasın ne kadar çabuk geçiyor zaman bir bezelye kadarlardı şimdi kocaman oldular :)

günaydınnndüün doktora gıttımm vee bebeğimin cinsiyetını öğrendımmmmmmoğlummmm olcakmışşşşşşşşşşrabiim hayırlı vede sağlıklı versın inş.....tüm herkesinn

Allah bağışlasın zeynepçim maşallah oğluşuna :)

Selam sinem ne halısı ne koltuğu deli olma canım yapma iş filan lütfen hemde güç gerektiren ağır işler bunlar dikkat et kendine :)

Slm kızlar epeydir bişiy yazamıyordum ama takipteydim haberiniz olsun hehe

biz cinsiyetimizi öğrendik çin takvimi ve dğer tahminler yanıldı doktor %80 kız dedi prensesim geliyorrrrrrrr

Allah bağışlasın kızını maşallah canım :)

herkeze günaydınbugün hiç tadım yok benim annemi şimdiden özledim ben
erkek anası allah analı bablı büyütsün bebgini işşallah

Paşam, ağlamaya yer arama döyerim baaaak ağlamak üzülmek yok bitanem anneciğin gene gelir sen iyi ol yeterki :) hepimiz burdayız bak yanlız değilsin en önemlisi rabbin seninle :)

Hayırdır canım kim bozdu moralini sabah sabah?

Eki Görüntüle 192855

Bu da benim gbüşüm. Umarım ekleyebilmişimdir.

Siyah giyip saklayamassın orda koca bir göbüş var

günaydın kızlar.başım çok ağrıyor ama oğluma bir gün daha yaklaştığım için çok mutluyum

Bende her gün baş ağrısı ile kalkıyorum ama uzun sürmüyor sanırım baharında etkisi var, geçmiş olsun evet bir gün daha yaklaştık minik mucizelerimize :)

Son düzenleme:

canım :)) hayırlı olsun diyelim artık cinsiyetin kesinleşti..sağlıkla gelsin...bizim hala belli olmadı cinsiyetimiz kız gibi dedi ama bacak kapalı erkekte olabilir dedi..netleşmedi :)))

Bu arada hepinize günaydın kızlar selamsız sabahsız daldım topiğe geçmişi okumaya başlamışken yazayımda dedim...

hoş geldin şekerim nasılsın görüşmeyeli şimdi daha iyiyim çok şükür sabah öyle yattıgı yeri görünce boş içim bir tuaf oldu ama şimdi kendime geldim çok şükür

canım eğer için rahat değilse teyemmüm al...evdeki herhangi bir toprak kap yada kiremitle mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…