Rumuzcum dün gittin mi? Nasıl geçti kontrolün??
tebrik ederi canım bu detaylı ultrason dediğiniz ikinci düzey ultrasonmu kızlar bende 27 mayısta ona giricemde aynı şeymi acaba
Peki bu göbüşün içinde ne var biliyormusunuuuuuz?
Benim şimdiye kadar kızım diye sevdiğim oğlum varmış.Dün hastanede şok yaşadım resmen. Dr. ölçüm yapıyordu. Bir anda 2 bacak arasında pipi görür gibi oldum. Ama ben bakmayı bilmiyorumdur diye içimden geçirirken, dr cinsiyetimiz erkekmiş dedi. Tabi neeee diye çığlığı bastım. Tam o sırada tüm hastanenin elektrikleri kesildi. Sanırım oğluşum pek terbiyeli olacak "eee yeter ne bakıp duruyosunuz deyip, şalterleri indirdi."
Eki Görüntüle 192629 Eki Görüntüle 192630 Eki Görüntüle 192631 evet kızlar iste cadı kızımın fotoğrafları
ortadaki bacağı ve kukusu diğerleride yüzü drumuza albüm yapıyoruz diyince bol bol vesikalık çekti bu sefer
günaydınnndüün doktora gıttımm vee bebeğimin cinsiyetını öğrendımmmmmm oğlummmm olcakmışşşşşşşşşş rabiim hayırlı vede sağlıklı versın inş.....tüm herkesinn
selam kızlar bu ara yogunum gıremıyorum pek nete yaz temızlıgım bıtsın ıstedım kadın her gelısınde bı oda yapıodu baktım boyle olmıycak dun halı koltuk sıldm bugun de kadın gerı kalan ıslerı yapıcak duvar vs ve yaz temızlıgım bıtmıs olucak ınsallah ozledım sızlerı neler konustunuz neler yaptınız cok merak edıyorum bırazdan yardımcı gelır anneme gıdrım ben aksam gelırım oglumu uyutur alırım elıme pcyı ınsallah bız cok ıyıyız umarım sızlerdeıyısınızdır hepınızı opuyorum:80:
Slm kızlar epeydir bişiy yazamıyordum ama takipteydim haberiniz olsun hehe
biz cinsiyetimizi öğrendik çin takvimi ve dğer tahminler yanıldı doktor %80 kız dedi prensesim geliyorrrrrrrr
herkeze günaydınbugün hiç tadım yok benim annemi şimdiden özledim ben
erkek anası allah analı bablı büyütsün bebgini işşallah
Merhaba kızlar.
Canımcım moralim bozuk biraz da o yüzden geçmişi okuyayım belki açılırım diye slm vermedim kimseye.
Halbuki dün nasıl sevinçliydim. Bugün sabah ilk işim girip size ilginç haberlerimi vermekti işim. Neyse depresif halimin nedenini daha sonra paylaşırım
günaydın kızlar.başım çok ağrıyor ama oğluma bir gün daha yaklaştığım için çok mutluyum
az önce sütçü geldi sütü ocağa koydum çayımı, yumurtamı koydum sonra ne oldu anlamadan başım dönmeye başladı nerdeyse bayılacaktım kapattım her şeyin altını yere uzandım herhalde bi beş dakika kaldım yerde resmen dönüyodu etrafım. geçmese eşimi arıyacaktım ama geçti Allahtan.
Filizcim bizim günümüz aynı canım ve bende dün çok fenaydım baş dönmesi, iç boşalması gibi bir şeyler vardı ama tansiyonumun düştüğünü düşündüm birde aç kalıncada oluyor. Acıktığımızı anlamıyoruz bebiş bize hadi yemek ye diyor :)
herkese günaydın.bende bugün başağrısıyla uyandım ama şükürki tekrar yatıp uyuyunca geçti.şimdi kahvaltımı yapacağım.hepinizi öptüm kızlar.
Günaydın benimde böyle kısa süreli olup gelip geçiyor çok şükür :)
Peki bu göbüşün içinde ne var biliyormusunuuuuuz?
Benim şimdiye kadar kızım diye sevdiğim oğlum varmış.Dün hastanede şok yaşadım resmen. Dr. ölçüm yapıyordu. Bir anda 2 bacak arasında pipi görür gibi oldum. Ama ben bakmayı bilmiyorumdur diye içimden geçirirken, dr cinsiyetimiz erkekmiş dedi. Tabi neeee diye çığlığı bastım. Tam o sırada tüm hastanenin elektrikleri kesildi. Sanırım oğluşum pek terbiyeli olacak "eee yeter ne bakıp duruyosunuz deyip, şalterleri indirdi."
Ayol biz bile alışmıştık senin kızına, olsun oğluşunada alışırız bebişteki enerjiye bak, şalterleri attırmış yeni bir süpermenmi geliyor ne
cnm senin bu bebek fotosuunu yeni mi çektirdin ? 4 boyutlu mu 3 boyutlu mu? bide nerde ne kadara?
peki bu göbüşün içinde ne var biliyormusunuuuuuz?
Bu arada hepinize günaydın kızlar selamsız sabahsız daldım topiğe geçmişi okumaya başlamışken yazayımda dedim...
canım duşa kabin var biraz yüksek abdest alman için telefon başlıgıyla hadi abdesi alıyımda egilmen yasak ayaklarımı nasıl yıkıcam birde leveba çok yyüksek ayagımın birini atsam dikişler esner dedi altım dikişli zaten bende dedim ooturarak kılıyım dedim oda abdesti dedi biraz zaman geçsinde bakıcam işşallah allah yardım eder nasıl olsa abdest düşündürüyo beni çümkü bir yataktan kalkıp tuvalete gidiyorum günde 3 litre su içiyorum dikişler iltaap kapmasın diye dakkada bir tuvalete gidiyorum orda yatsam yeri yaniaz ara geçsin işşlallh kılarım biraz dikişlerim iyi olsunda yaradan biliyo çok korkuyorum inanın yürüyerek bile ördek gibi paytak yürüyorum görseniz pek dadlu oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?