canım eğer için rahat değilse teyemmüm al...evdeki herhangi bir toprak kap yada kiremitle mesela
hoş geldin şekerim nasılsın görüşmeyelişimdi daha iyiyim çok şükür sabah öyle yattıgı yeri görünce boş içim bir tuaf oldu ama şimdi kendime geldim çok şükür
kızlar herkese merhaba nasılsınız günler çabuk geçiyor aslında dimi daha dün soranlara iki aylık iki buçuk aylık dediğim günleri hatırlıyorum bugün dört buçuk olduk hareketlerini hisssettikten sonra yavaş yavaş geçsin hemen bitmesin istiyorum ya korkularım başladı gibi neyse hayırlı doğumlar versin allah hepimize kızlar bişi soracaktım göğüslerim çok kaşınmaya başladı normalmi büyüyomu demek acaba bu bide meme ucunun etrafı kararan varmı erkekse bebiş kararıyomuş diye duydum doğruluk payı ne kadar heminizi öpüyorum
tatlım o bnmbebişim değil malesef ben 27 mayısta giricem ikinci düzey usg ye ssk da yaptırıyorum ben bu tür testlerimi hem güvenilir hem hesaplı kızlar tavsiye ederim
Peki bu göbüşün içinde ne var biliyormusunuuuuuz?
Benim şimdiye kadar kızım diye sevdiğim oğlum varmış.Dün hastanede şok yaşadım resmen. Dr. ölçüm yapıyordu. Bir anda 2 bacak arasında pipi görür gibi oldum. Ama ben bakmayı bilmiyorumdur diye içimden geçirirken, dr cinsiyetimiz erkekmiş dedi. Tabi neeee diye çığlığı bastım. Tam o sırada tüm hastanenin elektrikleri kesildi. Sanırım oğluşum pek terbiyeli olacak "eee yeter ne bakıp duruyosunuz deyip, şalterleri indirdi."
kızlar herkese merhaba nasılsınız günler çabuk geçiyor aslında dimi daha dün soranlara iki aylık iki buçuk aylık dediğim günleri hatırlıyorum bugün dört buçuk olduk hareketlerini hisssettikten sonra yavaş yavaş geçsin hemen bitmesin istiyorum ya korkularım başladı gibi neyse hayırlı doğumlar versin allah hepimize kızlar bişi soracaktım göğüslerim çok kaşınmaya başladı normalmi büyüyomu demek acaba bu bide meme ucunun etrafı kararan varmı erkekse bebiş kararıyomuş diye duydum doğruluk payı ne kadar heminizi öpüyorum
Balçova'da oturuyorum, sen nerede oturuyorsun canım?
canım bak hiç aklıma gelmemişti sag olasıncanım eğer için rahat değilse teyemmüm al...evdeki herhangi bir toprak kap yada kiremitle mesela
Hoşbuldum bebemmmm :)) iyiyim hamdolsun seninde iyi olmana sevindim şimdi... Duygusallık tavan yapıyor hamişlikte anlıyorum ama bebişin senin güçlü olduğunu hissetsin annesi :)
günaydınn kızlar...
bugün çok acayip bi ruh hali içindeyim depresif, agresif, alıngan vs
bebeğim etkilenmesin diye onunla konuşuyorum sen annene bakma yavrum arada oluyo böyle diyorum..
bugün gitmedim işe midem bulanıyodu belki iyi hissedersem kendimi öğleden sonra gidicem bu arada dün bebeğimi hissettim kızlar dediğiniz gibi baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyodum inanılmaz güzel bi duygu
Merhaba hayalim, evet haklısın hareketlerini hissetmenede çok az kalmış maşallah :) yanlız 18 haftalık bebiş 4 ay 1 haftalık oluyor canım :) 13 haftalık bebek 3 aylık, 17 haftalık bebiş tam 4 aylık oluyor... Meme uçlarının bende erkek bebişlerde karardığını duymuştum ama arkadaşlar burda kızlrdada karardığını söylemişlerdi.
Eğer memelerin kaşınıyorsa çatlıyordur tatlım büyüyorlardır krem filan kullanmaya çalış :)
cnm ben sordum ssk 4 boyutlu 100 tl dedi. özel sağlıktan da sorcam hangisi uygunsa ona göre yaptırcam ama 6. yada 7. ayda yaptırınca daha belli ve güzel çıkıomuş die duydum
günaydınn kızlar...
bugün çok acayip bi ruh hali içindeyim depresif, agresif, alıngan vs
bebeğim etkilenmesin diye onunla konuşuyorum sen annene bakma yavrum arada oluyo böyle diyorum..
bugün gitmedim işe midem bulanıyodu belki iyi hissedersem kendimi öğleden sonra gidicem bu arada dün bebeğimi hissettim kızlar dediğiniz gibi baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyodum inanılmaz güzel bi duygu
aa hanzadee ben bu hesaplamayı bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim
günaydın kızlar hatta tünaydın kızlar topikçe pek bi keyifsiz gördüm sanki sizi dikkat edin kendinize ve kuzularınıza öpüyoruz hepinizi :))
cnm bunu hangi ssk ya sordun sen???
aa hanzadee ben bu hesaplamayı bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?