2011 Ekim Anneleri

kızlar herkese merhaba nasılsınız günler çabuk geçiyor aslında dimi daha dün soranlara iki aylık iki buçuk aylık dediğim günleri hatırlıyorum bugün dört buçuk olduk hareketlerini hisssettikten sonra yavaş yavaş geçsin hemen bitmesin istiyorum ya korkularım başladı gibi neyse hayırlı doğumlar versin allah hepimize kızlar bişi soracaktım göğüslerim çok kaşınmaya başladı normalmi büyüyomu demek acaba bu bide meme ucunun etrafı kararan varmı erkekse bebiş kararıyomuş diye duydum doğruluk payı ne kadar heminizi öpüyorum

hoş geldin şekerim nasılsın görüşmeyeli şimdi daha iyiyim çok şükür sabah öyle yattıgı yeri görünce boş içim bir tuaf oldu ama şimdi kendime geldim çok şükür

Hoşbuldum bebemmmm :)) iyiyim hamdolsun seninde iyi olmana sevindim şimdi... Duygusallık tavan yapıyor hamişlikte anlıyorum ama bebişin senin güçlü olduğunu hissetsin annesi :)

günaydınn kızlar...
bugün çok acayip bi ruh hali içindeyim depresif, agresif, alıngan vs
bebeğim etkilenmesin diye onunla konuşuyorum sen annene bakma yavrum arada oluyo böyle diyorum..
bugün gitmedim işe midem bulanıyodu belki iyi hissedersem kendimi öğleden sonra gidicem bu arada dün bebeğimi hissettim kızlar dediğiniz gibi baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyodum inanılmaz güzel bi duygu

benimde kuırudu karardı.nemlendirici sürdüm rahatladı

tatlım o bnmbebişim değil malesef ben 27 mayısta giricem ikinci düzey usg ye ssk da yaptırıyorum ben bu tür testlerimi hem güvenilir hem hesaplı kızlar tavsiye ederim

cnm ben sordum ssk 4 boyutlu 100 tl dedi. özel sağlıktan da sorcam hangisi uygunsa ona göre yaptırcam ama 6. yada 7. ayda yaptırınca daha belli ve güzel çıkıomuş die duydum

Aaaaa erkek miymiişşş :89:ahh canım yaa nasıl da saklamış onca zaman pipiyi. erkek denip kız çıksa anlarım daa, kız deyip de erkek olanı sende duyuyorum canım. cinsiyet değişikliği olan ikinci annemiz oldun kızına alışmıştım ama oğluşun da hoş gelmiş canım aramıza maşallah yakışıklı prensimize
bu arada can sıkıntın, melankolik halin azalmıştır umarım gün sonuna doğru etkisi kalmaz ve seni çookk mutlu eder bu gün :) ayy hala şaşkınım çok gülmeyeyim benim de başıma gelebilir gerçi bizim kesinleşmiştir herhalde şimdiye kadar

Merhaba hayalim, evet haklısın hareketlerini hissetmenede çok az kalmış maşallah :) yanlız 18 haftalık bebiş 4 ay 1 haftalık oluyor canım :) 13 haftalık bebek 3 aylık, 17 haftalık bebiş tam 4 aylık oluyor... Meme uçlarının bende erkek bebişlerde karardığını duymuştum ama arkadaşlar burda kızlrdada karardığını söylemişlerdi.

Eğer memelerin kaşınıyorsa çatlıyordur tatlım büyüyorlardır krem filan kullanmaya çalış :)

canım eğer için rahat değilse teyemmüm al...evdeki herhangi bir toprak kap yada kiremitle mesela
canım bak hiç aklıma gelmemişti sag olasın
Hoşbuldum bebemmmm :)) iyiyim hamdolsun seninde iyi olmana sevindim şimdi... Duygusallık tavan yapıyor hamişlikte anlıyorum ama bebişin senin güçlü olduğunu hissetsin annesi :)

bebem he ne güzel uzatmışsın kız öylebebem yazak ellerini öpem seninmidem bulanmasa çok iyiyimde nedense bulanıyo bu ara benim paşa cicikuştan yakışıklıya terfi etti pek dadlu söylüyo agzından duyması pek güzel oluyo en azından bana bir ses bir nefesçekişiyo benle bir görsen bu arda burç efemde pedegok varmış bebkleri anlatıyomuş banda arkadaş dedi açtım bekliyom isteyenlere duyrulur

ben ancak elimi koyunca hissediyorum sanıyırum ama emin değilim ya...çok endişeleniyorum

aa hanzadee ben bu hesaplamayı bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim

günaydın kızlar hatta tünaydın kızlar topikçe pek bi keyifsiz gördüm sanki sizi dikkat edin kendinize ve kuzularınıza öpüyoruz hepinizi :))

cnm ben sordum ssk 4 boyutlu 100 tl dedi. özel sağlıktan da sorcam hangisi uygunsa ona göre yaptırcam ama 6. yada 7. ayda yaptırınca daha belli ve güzel çıkıomuş die duydum

cnm bunu hangi ssk ya sordun sen???

Günaydın iyi yapmışsın canım öleden sonra kendini iyi hisedersen çıkarsın, bebişin anlıyordur seni annesi etkilenmiyordur üzülme :) Ahh ne güzel ya hissetmek yakında kıpır kıpır oynayıp uyutmayacaklar bizi inşallah :)

evet kızlar benimde gögsümün ucu kararmıştı hatta ilk haftalarda hatta kaç kişi erkek dedi bu yüzden var yani doğru ucu kararınca erkek oluo hatta ucu normalinden açıklaşıncada kız oluyormuş kız bebek annelerine sorulur

canlarım benimde vucudum çok kurudu tenim pul pul dökülüyone sürsem iyi gelir acaba:26:bu arada bende az olsa hissediyorum kıpırtısını doktora dedim normal hissetmen bu 3 gebeligin dedibu arda cinsiyetlere güvenmeyin 7 doktor ablama kız dedi erkek çıktıoglum pembe yorganların içinde yattıalırsanız pembe mavi almayım hele bir çıksın dışarı ona göre alırsınız cicileri kaynanam gelicek birazdan buraya benim kesme şekere birşeyler almış 2 takım hastane çıkısı 2 takım baddaniye 2 yelek örmüş bakalım yavrumun cicilerine daha dedi neler gördüm alıcam dedi çok degişiklik var inanın şaştımda KALDIM

aa hanzadee ben bu hesaplamayı bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim

Evet bir çok kişi bilmiyor canım, 12 haftada 3 ay doldu sanıyor... ama bütün aylar 28 gün değil ki :) Ben kısaca satımdan gidiyorum her ayın 19'unda bir ay daha bitmiş oluyor. Tabiki doğum yapacağım ay hariç :) Böyle takip edin yanılmassınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…