2011 Ekim Anneleri

ben ancak elimi koyunca hissediyorum sanıyırum ama emin değilim ya...çok endişeleniyorum

bende elimi koyunca hissettim canım hem de defalarca..hatta yine de emin olamadım internetten baktım hissettiğim şeyin bebeğim olup olmadığına emin olmak için "baloncuk patlaması" benim hislerime tam karşılık geliyodu..niye endişeleniyosun tatlım?daha çok erkenmiş hissetmek için..hatta bende uyduruyomuyum diye düşünmedim değil çok konsantre olduğum için hissettim herhalde..ikinci gebeliklerde 16. hafta, ilk gebeliklerde genelde 20.hafta bazen 18. haftada hissedilirmiş..

Nee 7 doktormu? Göstermeyince göstermiyor demek ki... Mutlu ol bence çok mutlu ol ne güzel maşalah kayınvalidene cicileri almış geliyor :) Kuruluk varsa lierac ın kremini al canım çatlamanı engeller. Yada bol nemlendirici bir krem sür.

bu çok güzel oldu işte...:) bu takip daha kolay bazen bende şaşırıyordum.

canım çatlamanın olmaması önemli degil zaten sag olsun bedenim kilo alıp vermekten çatladıbebe yagı iyi gelirmi acaba:26::26:bu hatunda vallahi bir degişiklik var gelip evi temişzliyim yemek yapıyım diye geliyo ama sag olsun anacım yaptı gittioda temiz eve gelicek kesin bugün yatar keşke diyorum ne panik atak hastalıgım gelse üstüme nede üzülüp aglasam eşime bile dedim ben eski paşayı özledim dedim oda herşey senin elinde kafayı takma mutlu ol bak nasıl geliyo o paşa dedi

Evet evet cinsiyeti kesinleşen anneler sizi bekliyoruz hadi bakalım erkek anneleri mme uçlarında kararma oldumu? Kız anneleri açılma oldumu? Test edip onaylayalım

Oh iyi iyi gelsin ilgilensin sende iyi karşıla annen yoksa oda bir anne sayılır bu dönemde :) Bu dönemini en rahat en iyi şekilde geçirmen için çabalıyor herkes demek :) Nemlendirici bir şeyler sür tatlım o zaman iyi gelir kuruduğu için kaşınıyor belli ki :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar valla benımde karardı ve cınsıyetı netlesmedı kıza benzıyor dedı ama net goremedı bakalım hayırlısı bısey alamıyorum ama pembemı mavimi gogusler kararırsa erkek dıye duydum ama tam tersnı soyleyenlerde var bılmıyoru
m hepsi muallak galıba anne olanlar paylaşşın yada yakınındakını gozlemleyenler:)

amin canım inşallah Allah o günleri hepimize nasip etsin...uykusuzluğa razıyım hanzadecim yeter ki bebeğim için olsun..
belki birazdan yürüyüşe çıkarım stresim geçsin diye sonra da bi duş alır ya yatarım ya da büroya giderim canım..

bu çok güzel oldu işte...:) bu takip daha kolay bazen bende şaşırıyordum.

Evet canım say say insan anlamıyor en iyisi sat'ından takip etmek çok daha rahat... biz şu an 3 ay 3 haftalık hamişiz 4. ayımızın bitmesine benim tam 1 haftam, seninde tam 6 günün var... ayın 19 una tam 8 gün var :) 18 ine de 7 gün var. Tam bitip 5. aydan gün aldığımız gün yani, dosdoğru :)

Merhaba kızlar geçmişi okumayı anca bitirebildim. Buaralar işlerim çok yoğun birtürlü vakit bulup giremiyorum. Dün üçlü test sonuçlarımı aldım hepsi çok iyi çıktı risk grubunun altındaymışız doktorum alt değerindeki yükselişin, egzamam yüzünden olduğunu, alerjik ve hassas olduğumu buyüzden buşekilde hafif yükselmelerin normal ve bebeğe bir zararının olmadığını söyledi. Bu değeri dikkate alması için çıkan değerin en az 10 kayı yüksek olması gerekirmiş. Yani herşey yolundaymış, boşuna paniklemişim 20. haftamda ayrıntılı ultrasona bakacak bundan sonra dikkat ettiğin sürece hamileliğinde herhangi bir risk görünmüyor herşey yolunda dedi Buarada cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlara Allah bebeklerini kucaklarına almayıda nasip eder inşallah hepinizin adına çok sevindim kızlar.

Son düzenleme:

Amin canım. Duş çok iyi geliyor pamuk gibi gevşiyorsun kesinlikle tavsiye ederim, sonra kedi gibi kıvrıl kanepene ohh gel keyfim gel huzurlu huzurlu dinlen... Yürüyüş beşki yorar seni yinede nasıl rahat ediceksen öyle yap tabi :)

Canım bence bu tespit çok da doğru değil çünkü kitaptan okuduğuma göre her annenin göğsünün ucu koyulaşırmış. Bu da şundan dolayıymış: bebek ilk doğduğunda daha ağırlık olarak siyah beyaz görüyormuş, göğüs ucu koyulaştıkça etrafıyla aradaki renk farkı artmasıyla hedefe kitlenmesi kolay oluyormuş. Bu arada benim de göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı.

ok cnm ben herhangi bi ssk hastanesinden sordun sanmıstım benim hastanede cihaz bozukmus drum baska bi yere yönlendirdi daha aramadım ama en az 400 gibiymiş onun için sormustum
400 de fazlaymış canım ya az para değil bir fotoğraf yani tabi çoook değerli bi foto ama daha ucuza yapan yerlerde vardır araştır cnm

Ohh maşallah maşallah üçlü testlerin sonuçlarıda gelmeye başladı yavaş yavaş hemde güzel güzel :)
Değerlerinde normalmiş darısı başımıza :)

Öncelikle bir kız annesi olarak 16. haftamdan itibaren göğüs uçlarımın koyulaştığını farkettiğimi söylemeliyim. Yani sadece erkek annelerine özgü bir durum değil birde göğüsteki kaşıntı büyümekle değilde cildin kurumasıyla alakalı bir durum eğer göğüs uçların hariç diğer kısımları uygun bir nemlendiriciyle nemlendirirsen bu kaşıntı ortadan kalkıyor. Büyümeye gelince göğüslerinizin büyüdüğünün en belirgin habercisi göğsünüze baktığınızda bazı damarların belirgin bir şekilde görünmesi eğer sendede damarlar görünüyorsa göğsün büyüyor demektir çünkü bende öyle oldu allaha şükür henüz çatlamadım ama az daha büyürse kremlerinde işe yarıycanı sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…