ben ancak elimi koyunca hissediyorum sanıyırum ama emin değilim ya...çok endişeleniyorum
canlarım benimde vucudum çok kurudu tenim pul pul dökülüyone sürsem iyi gelir acaba:26:bu arada bende az olsa hissediyorum kıpırtısını doktora dedim normal hissetmen bu 3 gebeligin dedi bu arda cinsiyetlere güvenmeyin 7 doktor ablama kız dedi erkek çıktı oglum pembe yorganların içinde yattı alırsanız pembe mavi almayım hele bir çıksın dışarı ona göre alırsınız cicileri kaynanam gelicek birazdan buraya benim kesme şekere birşeyler almış 2 takım hastane çıkısı 2 takım baddaniye 2 yelek örmüş bakalım yavrumun cicilerine daha dedi neler gördüm alıcam dedi çok degişiklik var inanın şaştımda KALDIM
nasıl hangi ssk gittiğim hastanede ssk fiyatını sordum
evet bir çok kişi bilmiyor canım, 12 haftada 3 ay doldu sanıyor... Ama bütün aylar 28 gün değil ki :) ben kısaca satımdan gidiyorum her ayın 19'unda bir ay daha bitmiş oluyor. Tabiki doğum yapacağım ay hariç :) böyle takip edin yanılmassınız...
nee7 doktormu? Göstermeyince göstermiyor demek ki... Mutlu ol bence çok mutlu ol ne güzel maşalah kayınvalidene cicileri almış geliyor :) kuruluk varsa lierac ın kremini al canım çatlamanı engeller. Yada bol nemlendirici bir krem sür.
evet kızlar benimde gögsümün ucu kararmıştı hatta ilk haftalarda hatta kaç kişi erkek dedi bu yüzden var yani doğru ucu kararınca erkek oluo hatta ucu normalinden açıklaşıncada kız oluyormuş kız bebek annelerine sorulur
canım çatlamanın olmaması önemli degil zaten sag olsun bedenim kilo alıp vermekten çatladıbebe yagı iyi gelirmi acaba:26::26:bu hatunda vallahi bir degişiklik var gelip evi temişzliyim yemek yapıyım diye geliyo ama sag olsun anacım yaptı gitti oda temiz eve gelicek kesin bugün yatar keşke diyorum ne panik atak hastalıgım gelse üstüme nede üzülüp aglasam eşime bile dedim ben eski paşayı özledim dedim oda herşey senin elinde kafayı takma mutlu ol bak nasıl geliyo o paşa dedi
Evet evet cinsiyeti kesinleşen anneler sizi bekliyoruz hadi bakalım erkek anneleri mme uçlarında kararma oldumu? Kız anneleri açılma oldumu? Test edip onaylayalım
Günaydın iyi yapmışsın canım öleden sonra kendini iyi hisedersen çıkarsın, bebişin anlıyordur seni annesi etkilenmiyordur üzülme :) Ahh ne güzel ya hissetmek yakında kıpır kıpır oynayıp uyutmayacaklar bizi inşallah :)
bu çok güzel oldu işte...:) bu takip daha kolay bazen bende şaşırıyordum.
amin canım inşallah Allah o günleri hepimize nasip etsin...uykusuzluğa razıyım hanzadecim yeter ki bebeğim için olsun..
belki birazdan yürüyüşe çıkarım stresim geçsin diye sonra da bi duş alır ya yatarım ya da büroya giderim canım..
evet kızlar benimde gögsümün ucu kararmıştı hatta ilk haftalarda hatta kaç kişi erkek dedi bu yüzden var yani doğru ucu kararınca erkek oluo hatta ucu normalinden açıklaşıncada kız oluyormuş kız bebek annelerine sorulur
400 de fazlaymış canım ya az para değil bir fotoğraf yani tabi çoook değerli bi foto ama daha ucuza yapan yerlerde vardır araştır cnmok cnm ben herhangi bi ssk hastanesinden sordun sanmıstım benim hastanede cihaz bozukmus drum baska bi yere yönlendirdi daha aramadım ama en az 400 gibiymiş onun için sormustum
kızlar eşim ankaraya gitçek sizce bende gitsem sorun olur mu
Merhaba kızlar geçmişi okumayı anca bitirebildim. Buaralar işlerim çok yoğun birtürlü vakit bulup giremiyorum. Dün üçlü test sonuçlarımı aldım hepsi çok iyi çıktı risk grubunun altındaymışız doktorum alt değerindek egzamam yüzünden alerjik ve hassas olduğumu buyüzden buşekilde hafif yükselmelerin normal ve bebeğe bir zararının olmadığını söyledi. Bu değeri dikkate alması için en az çıkan değerin en az 10 kayı yüksek olması gerekirmiş. Yani herşey yolundaymış, boşuna paniklemişim 20. haftamda ayrıntılı ultrasona bakacak bundan sonra dikkat ettiğin sürece hamileliğinde herhangi bir risk görünmüyor herşey yolunda dediBuarada cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlara Allah bebeklerini kucaklarına almayıda nasip eder inşallah hepinizin adına çok sevindim kızlar.
kızlar herkese merhaba nasılsınız günler çabuk geçiyor aslında dimi daha dün soranlara iki aylık iki buçuk aylık dediğim günleri hatırlıyorum bugün dört buçuk olduk hareketlerini hisssettikten sonra yavaş yavaş geçsin hemen bitmesin istiyorum ya korkularım başladı gibi neyse hayırlı doğumlar versin allah hepimize kızlar bişi soracaktım göğüslerim çok kaşınmaya başladı normalmi büyüyomu demek acaba bu bide meme ucunun etrafı kararan varmı erkekse bebiş kararıyomuş diye duydum doğruluk payı ne kadar heminizi öpüyorum
kızlar eşim ankaraya gitçek sizce bende gitsem sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?