Nee7 doktormu? Göstermeyince göstermiyor demek ki... Mutlu ol bence çok mutlu ol ne güzel maşalah kayınvalidene cicileri almış geliyor :) Kuruluk varsa lierac ın kremini al canım çatlamanı engeller. Yada bol nemlendirici bir krem sür.
benim kızım oluyo sadece biraz büyüdü onun dışında pek bi değişiklik yok bide uçları çıktı biraz
merhaba kızlar valla benımde karardı ve cınsıyetı netlesmedı kıza benzıyor dedı ama net goremedı bakalım hayırlısı bısey alamıyorum ama pembemı mavimigogusler kararırsa erkek dıye duydum ama tam tersnı soyleyenlerde var bılmıyoru
m hepsi muallak galıba anne olanlar paylaşşın yada yakınındakını gozlemleyenler:)
kızlar eşim ankaraya gitçek sizce bende gitsem sorun olur mu
Canım bence bu tespit çok da doğru değil çünkü kitaptan okuduğuma göre her annenin göğsünün ucu koyulaşırmış. Bu da şundan dolayıymış: bebek ilk doğduğunda daha ağırlık olarak siyah beyaz görüyormuş, göğüs ucu koyulaştıkça etrafıyla aradaki renk farkı artmasıyla hedefe kitlenmesi kolay oluyormuş. Bu arada benim de göğüs uçlarım büyüdü ve koyulaştı.
Öncelikle bir kız annesi olarak 16. haftamdan itibaren göğüs uçlarımın koyulaştığını farkettiğimi söylemeliyim. Yani sadece erkek annelerine özgü bir durum değil birde göğüsteki kaşıntı büyümekle değilde cildin kurumasıyla alakalı bir durum eğer göğüs uçların hariç diğer kısımları uygun bir nemlendiriciyle nemlendirirsen bu kaşıntı ortadan kalkıyor. Büyümeye gelince göğüslerinizin büyüdüğünün en belirgin habercisi göğsünüze baktığınızda bazı damarların belirgin bir şekilde görünmesi eğer sendede damarlar görünüyorsa göğsün büyüyor demektir çünkü bende öyle oldu allaha şükür henüz çatlamadım ama az daha büyürse kremlerinde işe yarıycanı sanmıyorum
Hımm doğrumu ne :)
Benimde göğüslerim çok hafiften kararmaya başladı. Çok az ama bende kızmı erkekmi bilmiyorum ayrıntılıdan öncede güvenemeyeceğim sanırım :)
Zeynep korkutmak istemem ama bence gitme canım, sık dişini doğumdan sonra gidersin gerekirse, biliyorsun çok eziyetli günler yaşadık allah korusun amasen tedbiri elden bırakma bence...
Hımm bak bende bunu bilmiyordum olabilir tabi.. Demekki tezler bir kez daha yalanlandı :)
Demekki kız anneleride erkek anneleride memelerinde koyulaşma görebiliyor. Bu tamamen hormonal bir şey o zaman :) Benimde damarlarım belirgin halde ama şu anda göğsümüzdeki çatlağı farkedemeyebilirmişiz kızlar sonradan belli oluyormuş...
EVET CANIM DOGRU DUYDUM 7 DOKTOR ABLALAR HEP PEMBE ALDI BENDE MAVİ YÖNELİK DEDİM ANNE PEMBE YAPMAYIN AMA BENİ DİNLEYEN KİMANNEM MEMLEKETTEN GELDİ CUMARTESİ ABLAMDA PAZAR GELDİ ANNEME DEDİM ABLA ÇARŞAMBA DOGURUCAN DEDİM GECE 3 EŞİN ARICAK BALDIZ ABLANI DOGUMA ALDILAR DİCEK BENDE GELİCEM DEDİM DALGA GEÇTİ HADİ DEDİ BİR HAFTA ÖNCEYMİŞ SEN DEDİ DOKTORLARDAN İYİMİ BİLİCEN GÖRÜRSÜN DEDİM YEMİN EDERİM BAK ÇARŞAMBA GECE 3 EŞİ ARADI BALDIZ ABLAN DOGURUYO DİYE DOGURDU KOLUNDA MAVİ BANDAJ BANA BAKTI KORKTU KIZ DEDİ KORKUYORUM SENDEN DEDİ AYNI ŞU İÇERİ GİRDİM BANDAJI GÖRMEDİM TABİ OGLUM NASIL DEDİM GİT DEDİ ÇOK KORKUTUYOSUN DEDİ SAATİ BİLDİN GÜNÜ BİLDİN 7 DOKTOR KIZ DEDİ KARNINA DÜŞTÜ DÜŞELİ ERKEK DEDİN DEDİ DALGA GEÇTİM SENLE DEDİ AMA ŞAŞILICAK BİR ŞEY DEDİ NASIL OLDU DEDİM İÇİME DOGDU İKİZLERE HAMİLE KALDI ABLAM RÜYAMDA CEVİZLE ELMA GÖRDÜM ODA ÇOK KÖTÜ YORUMA BAKIN İSTERSENİZ ÇOKTA UGRAŞTIM TELEFON AÇTIM ABLA bebeklerim iyimi dikkat et bak hiç iyi görmedim seni dedim yok dedi efham yapma dedi iyi 2 gün sonra kaybettik okadr ikaz etmeme beni dinlemedi bazen içime dogan oluyo kendimden bile korktugum oluyo mesela eşime dedim rahim dikişine benim uyuz orda olucak bakta gör dedim eşim şaştı ordaydı çünkü korkulur hatun senden dedi korkun benden
kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir yoğunluktan geçmişi okuyamadım yine
Ben brazdan doktora gidicem kontrol için güzel anneler dua edermisiniz bi terslik olmasın uzun süre görmeyince tedirgin oluyorum
hepinizi öpüyorum
Evet evet cinsiyeti kesinleşen anneler sizi bekliyoruz hadi bakalım erkek anneleri mme uçlarında kararma oldumu? Kız anneleri açılma oldumu? Test edip onaylayalım
benimde göğüs uçlarım daha belirginleşti ve koyulaştı ama son 2 haftadır daha fazla oldu.göğüslerim benim ilk aylarda büyümeye başladı ozaman sertlikte vardı ama şimdi o sertlik kalmadı.
8 HAFTA+5 GÜN=2 AYLIK
13 HAFTA+3GÜN=3 AYLIK
17 HAFTA+2GÜN=4 AYLIK
21 HAFAT+4 GÜN=5 AYLIK
26 HAFTA =6 AYLIK
30 HAFTA+2 GÜN=7 AYLIK
34 HAFTA+4 GÜN=8 AYLIK
39 HAFTA =9 AYLIK
BENDE BUNU BİR YERDEN YAZMIŞTIM PAYLAŞAYIM DEDİM
Ben brazdan doktora gidicem kontrol için güzel anneler dua edermisiniz bi terslik olmasın uzun süre görmeyince tedirgin oluyorum
hepinizi öpüyorum
Ben ettim canım hem dua okudum hemde dua ettim :) İçini ferah tut bende uzun süre gitmeyince çok tedirgin gidiyorum ama iyi geliyorum snede iyi geliceksin inşallah bebişlerin resimlerinide getir annesi :)
hepinizi öpüyorum
Ayy bendemi korksam ne bu kadar şeyi nasıl bildin allah aşkına :)
Kızlar buarada günlerdir gaz yüzünden karnımın şiş olduğundan şikayet edip duruyordum dün sabah bi kalktım göbüşüm yok gaz gitmiş meğer benim göbüşüm görünenin yarısıymış acayip üzüldüm tüm gün acaba bişimi oldu diye düşüdüm durdum :18::18::18: Ama eşim herzamanki gibi benimle dalga geçti sağolsun biyere gitse bizde görürmüşüz falan diye birde diş etlerim şişti kanıyo pek yoğurt,süt içmiyordum süt dokunuyor yoğurduda sevmiyorum ama eşim dün resti çekti şuan dolabım süt ve ayran dolu bakınca şişeler var birsürü semiz otu ve bol salatalık almış her öğünde bunlar yoğurtlanıp bir kase yenicekmiş peşimde elinde yoğurtla koşup duruyor umarım isilik olmam.. Ama dün kalsiyuma ihtiyacım var diye üç külah dondurma yedim yani dünün tek güzel tarafı dondurmaydı. Hee bide bahçeye semit otu ekicekmiş sizin alıycanız kocişle başım dertte........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?