2011 Ekim Anneleri

EVET CANIM DOGRU DUYDUM 7 DOKTOR ABLALAR HEP PEMBE ALDI BENDE MAVİ YÖNELİK DEDİM ANNE PEMBE YAPMAYIN AMA BENİ DİNLEYEN KİMANNEM MEMLEKETTEN GELDİ CUMARTESİ ABLAMDA PAZAR GELDİ ANNEME DEDİM ABLA ÇARŞAMBA DOGURUCAN DEDİM GECE 3 EŞİN ARICAK BALDIZ ABLANI DOGUMA ALDILAR DİCEK BENDE GELİCEM DEDİM DALGA GEÇTİ HADİ DEDİ BİR HAFTA ÖNCEYMİŞ SEN DEDİ DOKTORLARDAN İYİMİ BİLİCEN GÖRÜRSÜN DEDİM YEMİN EDERİM BAK ÇARŞAMBA GECE 3 EŞİ ARADI BALDIZ ABLAN DOGURUYO DİYE DOGURDU KOLUNDA MAVİ BANDAJ BANA BAKTI KORKTUKIZ DEDİ KORKUYORUM SENDEN DEDİ AYNI ŞU İÇERİ GİRDİM BANDAJI GÖRMEDİM TABİ OGLUM NASIL DEDİM GİT DEDİ ÇOK KORKUTUYOSUN DEDİ SAATİ BİLDİN GÜNÜ BİLDİN 7 DOKTOR KIZ DEDİ KARNINA DÜŞTÜ DÜŞELİ ERKEK DEDİN DEDİ DALGA GEÇTİM SENLE DEDİ AMA ŞAŞILICAK BİR ŞEY DEDİ NASIL OLDU DEDİM İÇİME DOGDUİKİZLERE HAMİLE KALDI ABLAM RÜYAMDA CEVİZLE ELMA GÖRDÜM ODA ÇOK KÖTÜ YORUMA BAKIN İSTERSENİZ ÇOKTA UGRAŞTIM TELEFON AÇTIM ABLA bebeklerim iyimi dikkat et bak hiç iyi görmedim seni dedim yok dedi efham yapma dedi iyi 2 gün sonra kaybettik okadr ikaz etmeme beni dinlemedibazen içime dogan oluyo kendimden bile korktugum oluyo mesela eşime dedim rahim dikişine benim uyuz orda olucak bakta gör dedim eşim şaştı ordaydı çünkükorkulur hatun senden dedikorkun benden

kızlar benm öle olduğu için dedim yoksa tabi herkeste öle olcak die bişi yok herkesin farklıdır(gögüs ucu kararması)

zeynep 1912 benimde ailem eskişehirde 19mayısta gitcem dokttora sordum 5 saatte bir mola verdiğin sürece 10 saatlik yola bile gidebilirsin dedi ama tabi bu durum kişiden kişiye değişebilir sor bence

Soru: Normalde anne sütü emmek 2 yaş sınır diye biliyoruz, bizim çocuk çok istekli. Eğer çocuk istiyorsa anne sütünü ne kadar daha uzatabiliriz? Teşekkürler…

Cevap: Değerli Neslihan Hanım,

4 aydan sonra çocuklarda emme refleksi biter… Çocuk bu aydan sonra artık emme refleksinin bir emri olarak değil, alışkanlığından dolayı anneyi emer… 24 ay ile 30 ay arasında çocuk anne sütünden kesilmiş olması tercih edilir…
paylaşmak istedim sizlerle daha neler var neler adem güneş uzman pedegok şaştım kaldım yazılanlara herşey var burda isteyen baksın

benim kızım oluyo sadece biraz büyüdü onun dışında pek bi değişiklik yok bide uçları çıktı biraz

Hımm doğrumu ne :)

Benimde göğüslerim çok hafiften kararmaya başladı. Çok az ama bende kızmı erkekmi bilmiyorum ayrıntılıdan öncede güvenemeyeceğim sanırım :)

kızlar eşim ankaraya gitçek sizce bende gitsem sorun olur mu

Zeynep korkutmak istemem ama bence gitme canım, sık dişini doğumdan sonra gidersin gerekirse, biliyorsun çok eziyetli günler yaşadık allah korusun amasen tedbiri elden bırakma bence...

Hımm bak bende bunu bilmiyordum olabilir tabi.. Demekki tezler bir kez daha yalanlandı :)

Demekki kız anneleride erkek anneleride memelerinde koyulaşma görebiliyor. Bu tamamen hormonal bir şey o zaman :) Benimde damarlarım belirgin halde ama şu anda göğsümüzdeki çatlağı farkedemeyebilirmişiz kızlar sonradan belli oluyormuş...

haklısın yorulurum çünkü haziranda tatile gitçem bir adanaya sabredim gitmiym

Ayy bendemi korksam ne bu kadar şeyi nasıl bildin allah aşkına :)

kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir yoğunluktan geçmişi okuyamadım yine

Ben brazdan doktora gidicem kontrol için güzel anneler dua edermisiniz bi terslik olmasın uzun süre görmeyince tedirgin oluyorum

hepinizi öpüyorum

selam dualarımız seninle merak etme hersey yolunda gıder...:) bızı haberdar edersinn...

Evet evet cinsiyeti kesinleşen anneler sizi bekliyoruz hadi bakalım erkek anneleri mme uçlarında kararma oldumu? Kız anneleri açılma oldumu? Test edip onaylayalım

benimde göğüs uçlarım daha belirginleşti ve koyulaştı ama son 2 haftadır daha fazla oldu.göğüslerim benim ilk aylarda büyümeye başladı ozaman sertlikte vardı ama şimdi o sertlik kalmadı.

8 HAFTA+5 GÜN=2 AYLIK
13 HAFTA+3GÜN=3 AYLIK
17 HAFTA+2GÜN=4 AYLIK
21 HAFAT+4 GÜN=5 AYLIK
26 HAFTA =6 AYLIK
30 HAFTA+2 GÜN=7 AYLIK
34 HAFTA+4 GÜN=8 AYLIK
39 HAFTA =9 AYLIK
BENDE BUNU BİR YERDEN YAZMIŞTIM PAYLAŞAYIM DEDİM

Sertlik bendede kalmadı ilk zamanlardaki gibi ve o zamanlardaki gibi acımıyorda ama çamaşırlarım rahatsız etmeye başladı artık. Çamaşır almam lazım ama alışveriş için kendimi enerjik hissetmiyorum henüz. Biraz daha zaman geçsin alıcam..

Bu arada tebrik ederim yolun yarısını geçmişsin

Son düzenleme:

Ben ettim canım hem dua okudum hemde dua ettim :) İçini ferah tut bende uzun süre gitmeyince çok tedirgin gidiyorum ama iyi geliyorum sende iyi geliceksin inşallah bebişlerin resimlerinide getir annesi :)

Son düzenleme:
Kızlar buarada günlerdir gaz yüzünden karnımın şiş olduğundan şikayet edip duruyordum dün sabah bi kalktım göbüşüm yok gaz gitmiş meğer benim göbüşüm görünenin yarısıymış acayip üzüldüm tüm gün acaba bişimi oldu diye düşüdüm durdum :18::18::18: Ama eşim herzamanki gibi benimle dalga geçti sağolsun biyere gitse bizde görürmüşüz falan diye birde diş etlerim şişti kanıyo pek yoğurt,süt içmiyordum süt dokunuyor yoğurduda sevmiyorum ama eşim dün resti çekti şuan dolabım süt ve ayran dolu bakınca şişeler var birsürü semiz otu ve bol salatalık almış her öğünde bunlar yoğurtlanıp bir kase yenicekmiş peşimde elinde yoğurtla koşup duruyor umarım isilik olmam.. Ama dün kalsiyuma ihtiyacım var diye üç külah dondurma yedim yani dünün tek güzel tarafı dondurmaydı. Hee bide bahçeye semit otu ekicekmiş sizin alıycanız kocişle başım dertte........

hayırlısıyla git gel canım
güzel haberlerini bekliyoruz

Ayy bendemi korksam ne bu kadar şeyi nasıl bildin allah aşkına :)

canım valhi ben bile kendimden korkuyorum bak başıma birşey geldi paylaşayım babcımla en son salı akşamı konuştum okadr uzun konuştumki hatta eşime dedim çok uzun konuşltu sanki ölücekmiş gibi dedi neyse o gece kalp krizi geçirmişbabamdan herkezin haberi ar benim yok rahatsızım diye kimse birşey söylemedi bana neyse çarşamba günü namazımı kıldım tespih çekiyorum balkonda içimden şu geçti bak yemin olsun evi temizledin ablamlarda bana kalmaya geliceklerdi bana memleketten kardeşiminde dügünü olucak banam 5 temmusta vefat etti 8 agustostada dügün var herşey alındı burdaki ev dayandı döşendi çeyizler geldi vs dedim abla birşey olucak bu dügün olmucak dedim görde bak oda güldü okadar şey hazır gelinlik dikildi çarşıya çıkıldı neyse tespih çekiyorum balkonda içimden bir ses şöyle dedi evi temizledin ablanlarda gelicek kalırsınız sonra memlekete dügüne gidersiniz okadr mutluyumki anlatamam ama içimdeki ses bana şıunu dedi anana babana bir şey olsa ne olur direk babam aklıma geldi hay gelmez olsaydıeşim cuma dedi sana birşey dicem ama dedi korkma direk dedim babam kalp krizi geçirdi hastanede yatıyo dedim degilmioda sana kim dedi dedim çünkü mevlam içimden ne geçiriyosam oluyo ondan kötü şeyler geçirmek istemiyorum ya tesadüf de ya 6 his de onun için asla kendimi affetmiyorum ben içimden onu geçirirken canımın yarısı makinalara baglı yaşıyomuş neye yanıyorum sadece telefonda sesini son kez duydum kardeşim vidiyoya çekmiş babmı makinalara baglı okadr agırıma gittiki keşke bir sefrede ben görseydim en azından derdim baba kızın geldi bak kalk hadi dünya gözüyle sadece sedyede gördüm onuiçim acıyo babalar günüde yaklaşıyo anlıcagın aklımdan geçen oluyo

kızlar bu arada ben kefir mayalayıp içmeye başladım her akşam..kendime şaşırıyorum ben böyle konularda üşengecimdir normalde ama bol kalsiyum almak lazım ve o kadar çok faydası var ki internette say say bitmiyo...

Peşinde yoğurtla dolaşıp duruyormu? ay çok iyi ya maşallah... Dişlerini hergün sabah akşam fırçala canım, kanaması azalır yumurta peynir yemeye çalış bende senin gibiyim süt dokunuyor yoğurtutda sevmiyorum ancak cacık şeklinde yiyorum... Ama eşini takdir ettim aferim ona :))) Göbüşe üzülme yakında daha büyük bir şekilde geri dönecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…