2011 Ekim Anneleri

Nasıl yapıyorsun anlatırmısın bende yapayım, hiç mayalamadım bilmiyorum :)

Son düzenleme:

ya hep duyuyorum bu kefir neki tadı nasıl:26::26::26:bu arda armut suyu ve ananas alın yiyin suyunu çıkarın eşime dedim bimden almış armutları biraz pahalı bana göre ama pek ttlı tuvaletede çıkmaya yardımci oluyop ananasıda dogradı onuda yidim tavsiye ederim progestoron hormonu varmış onlarda bebegede iyi geliyomuş haberiniz olsun kivide bol tüketin bebgim meyve bahçesimde şuan yiyor keyfine bakıyo beni üzmesinde ablam diyo bir sag saglim dogsun ona yapacaklarım var bol su içiyosunuz işşallah günde 3 litre şart içmeyeni döverim böleherşey bebekler için wc çok çıkarıyo su ama olsun

Paşam içinden hayırlı güzel şeyler geçirmeye çalış lütfen iyi düşün iyi olsun, ağlama lütfen seni böyle görmek hiç hoşuma gitmiyor gülen ifadeler kullan bol bol daha çok yakışıyor sana canım :)

sagol kardeşim bende öyle yapıyorum strese girmek istemiyorum hamileliktenmi bilmem herşeye aglayasın varama bebgim için üzülmek istemiyorum bu bebgim benle kalıcak saglıcakla dogurucam elime alıcam benim dicem işşallah buraya gelip zafer kupamı kaldırıucam silere ahanda böle

Nasıl yapıyorsun anlatırmısın bende yapayım, hiç mayalamadım bilmiyorum :)

canım kefir mayası bulunması lazım öncelikle annem bayağı zorlukla bulmuş ziraat fakültesine falan da gitmiş ama onlarda da yokmuş.bir kavanozun içine kefir mayası onun üzerne de 1 lt süt koyuyosun ışık almayan bir dolapta hatta koyu renk torbaya sarıp 24 saat bekletiyosun. 24 saatin sonunda plastik bi süzgeçle bi kaba süzüyosun kefir mayası süzgeçte kalıyo mayayı yıkayıp temiz kavavoza üzerine 1 lt süt ilave ederek tekrar 24 saat bekletiyosun her akşam mayalaman gerekiyo ama.
o maya ürüyor çoğalıyor.mayam biraz fazlalaştıktan sonra eğer ank.da otursaydın hanzadecim sana mutlaka bi şekilde ulaştırırdım. hazır da satıldıığını görmüştüm büyük marketlerde karton kutularda bi bak istersen canım..

çok seviniyorum erkek haberlerine çünkü kız olunca kıskanıp fesatlanıyorum.isme karar verince banada fikir verin

Kötüsün sen kötüüüü
şaka bir yana çevremdeki herkes erkek olduğuna sevindi. yalnız babamız kız istiyordu. Sonucu öğrenince seneye hemen bir daha istiyorum dedi. Aklınca kızı tutturacak bu sefer. Sanki garantisi var da.
Ayol biz bile alışmıştık senin kızına, olsun oğluşunada alışırız bebişteki enerjiye bak, şalterleri attırmış yeni bir süpermenmi geliyor ne

Sağol hanzadem. Dr'a "ama ben kıza alışmıştıııım" diye çemkirdim. O da 3 gün sonra erkeğe de alışırsın dedi. Dediğiniz gibi alışacağım.
Çıkışta göbüşüme bakıp, "erkek çıktın kızım" deyişimi de hiç unutmucam ama heee

Canım ya sanırım bu sefer kesin. ben bile anladım onun pipi olduğunu Ultrason fotomu koyacaktım ama telefonla resmini çektim belli olmadı. Evde tarayıcım yok, işyerinde de çekmek istemedim. Görmemişin oğlu olmuş... demesinler dimi

Bu arada göbüşümü ekledim ama yorum alamadım senden. Görmedin mi yoksaaaa

Bir hayli zahmetli bir işmiş, benim bulmam ve yapmam çok zor eşim hazırlarını spor yaptığı için sürekli tüketiyordu bir dönem. Bende artık hazırlarından alırım ama mayalanan kadar iyi olmaz :) Süt ve yoğurt zor tüketiyorum ama kefir daha rahat olur. Yinede sağol canım çok teşekkür ederim :)

paşam sütle yoğurt arası bi kıvamı oluyo tadı yoğurda benziyo ben bi de içine çörekotu katıyorum biliyosun o da çok faydalı fırsat bu fırsat ikisini de tüketmiş oluyorum...

İnşallah canım hep birlikte kaldırıcaz kupaları :))) Sabırsızlıkla bekliyorum o günü sabırsızlıkla :)

Görmez olur muyuum, hem de gözlerimi dört açıp baktım baktım her ayrıntıyı inceledim. Yazamadım mı acaba niye böyle yaptım ki. şaşkın ben Maşallah gayet güzel gözüküyor iyi bir ikili oldunuz anne oğul çok yakışmış hamilelik ve bebeklik size :) Severim sizi ben.
Daha önce bana göbüş yakışmadı diye tutturmuştun ama çoook güzel gözüküyorsun canım Allah sizi korusun ve birbirinize bağışlasın inşallah. Hepinizi, hepimizi arkadaşlar

Sağol hanzadem. Dr'a "ama ben kıza alışmıştıııım" diye çemkirdim. O da 3 gün sonra erkeğe de alışırsın dedi. Dediğiniz gibi alışacağım.
Çıkışta göbüşüme bakıp, "erkek çıktın kızım" deyişimi de hiç unutmucam ama heee[/QUOTE]

geçen gün bebiş cinsel organ resimlerini yayınladım, birbirlerine inanılmaz benziyorlar 15. haftadan sonra erkekteki çıkıntıda uzama oluyormuş o yüzden 16. haftada daha net yorum yapabiliyorlarmış. Doktorumda söyledi, demekki ondan bekliyor hala, ben yinede detaylı ultrasonda emin olurum sanırım :)

Dışarı çıkmam lazım iş içi, patron yurt dışında bu arada yayılıyoruz şirketçe, kuaförüm iş yerime çok yakın gidip kaşlarımı toparlatayım diyorum kızlar gitmişkende saçlarımı kestirsemmi ki?

paşam sütle yoğurt arası bi kıvamı oluyo tadı yoğurda benziyo ben bi de içine çörekotu katıyorum biliyosun o da çok faydalı fırsat bu fırsat ikisini de tüketmiş oluyorum...

Çarşamba günleri kayınvalidemin sütçü günüdür. her çarşamba süt alıp hem kendilerine, hem bize yoğurt mayalıyor ama ben içime sinerek yiyemiyorum. sütü çok mikrobik geliyor bana, yapmasını istemiyorum nasıl söylesem acaba kayınvalidem çok titizdir, pis bir şeyini görse zaten almaz ama içim rahat etmiyor. söylesem de yapmasa mı yoksa ev yapımı olduğu için daha mı faydalıdır anlayamadım daha.
kefir şişelerde de satılıyor marketlerde görüyorum ama hiç içmedim. ben de bakim canım teşekkürler.

evet canım biraz zahmetli ne yazık ki hiç yoktan iyidr hanzadecim en azından kalsiyum miktarı sütle aynı bi dene bakalım güzel olucak mı?

canım bebge faydası varsa benim sponsora deyimde alsın adam yakında iflas edicek
İnşallah canım hep birlikte kaldırıcaz kupaları :))) Sabırsızlıkla bekliyorum o günü sabırsızlıkla :)

işşallah kardeşim saçları kestirme diyolar ama esra erol neler yaıyo saçlarına kestir gitsin bebem bu arda inan seni çok merak ediyorum nasıl bir şey benziyosunbir ara sana zahmet göster kendini dünürümmmmmm

kaş bırakıyorum ben kaş palası oldum haftasonu gidicem ben de.
saç konusu bir muamma.
ama batıl inançlarım olmadığı için yazın ister istemez sıcakta kestiricem, bakımı zorlaştıysa ve canlılık gerekiyorsa filan kestirebilirsin bence.

canım ben de o konuda biraz huyluyum ama sonuçta çok kaynatıldığı için mikropları ölüyodur herhalde.eğer hiç içine sinmiyosa doktorunun üzerine at hamilelerin dışarıda satılan sütleri kullanması zararlıymış de en azından kırmamış olursun kayınvalideni..
rica ederim canım bi dene istersen bu arada internette kefir hamileler için kompleks bi gıdadır yazıyo..faydalı bi şey deneyince sizinle paylaşmadan yapamıyorum kardeşim gibi oldunuz benim

canım benim içime hiç sinmiyo ben bimden büyük yogurt alıyorum yiyorum ne bileyim bizim memlekettede inekler var ben inek sagarken bile memlerini kırklardım yıkardım onu içerdim içime sinip ama başkaları sagınca agzıma koymazdım huy işte bu arda pek güzel oluyo inek sagması kuyruklarınıda suartlarıma vurmasalar ah canım çekti inek olsada sagsam aş eriyorum kızlar inek bulun banacanım onu kırmadan nasıl dersin ne desen kızabilir hamileligini bahane et bebem doktor layt süt önerdi de onu içicem yırtarsın nasıl tatdik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…