kızlar bu arada ben kefir mayalayıp içmeye başladım her akşam..kendime şaşırıyorum ben böyle konularda üşengecimdir normalde ama bol kalsiyum almak lazım ve o kadar çok faydası var ki internette say say bitmiyo...
kızlar bu arada ben kefir mayalayıp içmeye başladım her akşam..kendime şaşırıyorum ben böyle konularda üşengecimdir normalde ama bol kalsiyum almak lazım ve o kadar çok faydası var ki internette say say bitmiyo...
canım valhi ben bile kendimden korkuyorum bak başıma birşey geldi paylaşayım babcımla en son salı akşamı konuştum okadr uzun konuştumki hatta eşime dedim çok uzun konuşltu sanki ölücekmiş gibi dedi neyse o gece kalp krizi geçirmişbabamdan herkezin haberi ar benim yok rahatsızım diye kimse birşey söylemedi bana neyse çarşamba günü namazımı kıldım tespih çekiyorum balkonda içimden şu geçti bak yemin olsun evi temizledin ablamlarda bana kalmaya geliceklerdi bana memleketten kardeşiminde dügünü olucak banam 5 temmusta vefat etti 8 agustostada dügün var herşey alındı burdaki ev dayandı döşendi çeyizler geldi vs dedim abla birşey olucak bu dügün olmucak dedim görde bak oda güldü okadar şey hazır gelinlik dikildi çarşıya çıkıldı neyse tespih çekiyorum balkonda içimden bir ses şöyle dedi evi temizledin ablanlarda gelicek kalırsınız sonra memlekete dügüne gidersiniz okadr mutluyumki anlatamam ama içimdeki ses bana şıunu dedi anana babana bir şey olsa ne olur direk babam aklıma geldi hay gelmez olsaydı eşim cuma dedi sana birşey dicem ama dedi korkma direk dedim babam kalp krizi geçirdi hastanede yatıyo dedim degilmi oda sana kim dedi dedim çünkü mevlam içimden ne geçiriyosam oluyo ondan kötü şeyler geçirmek istemiyorum ya tesadüf de ya 6 his de onun için asla kendimi affetmiyorum ben içimden onu geçirirken canımın yarısı makinalara baglı yaşıyomuş neye yanıyorum sadece telefonda sesini son kez duydum kardeşim vidiyoya çekmiş babmı makinalara baglı okadr agırıma gittiki keşke bir sefrede ben görseydim en azından derdim baba kızın geldi bak kalk hadi dünya gözüyle sadece sedyede gördüm onu içim acıyo babalar günüde yaklaşıyo anlıcagın aklımdan geçen oluyo
Paşam içinden hayırlı güzel şeyler geçirmeye çalış lütfen iyi düşün iyi olsun, ağlama lütfen seni böyle görmek hiç hoşuma gitmiyor gülen ifadeler kullan bol bol daha çok yakışıyor sana canım :)
Nasıl yapıyorsun anlatırmısın bende yapayım, hiç mayalamadım bilmiyorum :)
çok seviniyorum erkek haberlerine çünkü kız olunca kıskanıp fesatlanıyorum.isme karar verince banada fikir verin
Ayol biz bile alışmıştık senin kızına, olsun oğluşunada alışırız bebişteki enerjiye bak, şalterleri attırmış yeni bir süpermenmi geliyor ne
Aaaaaerkek miymiişşş :89:ahh canım yaa nasıl da saklamış onca zaman pipiyi. erkek denip kız çıksa anlarım daa, kız deyip de erkek olanı sende duyuyorum canım. cinsiyet değişikliği olan ikinci annemiz oldun kızına alışmıştım ama oğluşun da hoş gelmiş canım aramıza maşallah yakışıklı prensimize
bu arada can sıkıntın, melankolik halin azalmıştır umarım gün sonuna doğru etkisi kalmaz ve seni çookk mutlu eder bu gün :) ayy hala şaşkınımçok gülmeyeyim benim de başıma gelebilir gerçi bizim kesinleşmiştir herhalde şimdiye kadar
canım kefir mayası bulunması lazım öncelikle annem bayağı zorlukla bulmuş ziraat fakültesine falan da gitmiş ama onlarda da yokmuş.bir kavanozun içine kefir mayası onun üzerne de 1 lt süt koyuyosun ışık almayan bir dolapta hatta koyu renk torbaya sarıp 24 saat bekletiyosun. 24 saatin sonunda plastik bi süzgeçle bi kaba süzüyosun kefir mayası süzgeçte kalıyo mayayı yıkayıp temiz kavavoza üzerine 1 lt süt ilave ederek tekrar 24 saat bekletiyosun her akşam mayalaman gerekiyo ama.
o maya ürüyor çoğalıyor.mayam biraz fazlalaştıktan sonra eğer ank.da otursaydın hanzadecim sana mutlaka bi şekilde ulaştırırdım. hazır da satıldıığını görmüştüm büyük marketlerde karton kutularda bi bak istersen canım..
ya hep duyuyorum bu kefir neki tadı nasıl:26::26::26:bu arda armut suyu ve ananas alın yiyin suyunu çıkarın eşime dedim bimden almış armutları biraz pahalı bana göre ama pek ttlı tuvaletede çıkmaya yardımci oluyop ananasıda dogradı onuda yidim tavsiye ederim progestoron hormonu varmış onlarda bebegede iyi geliyomuş haberiniz olsun kivide bol tüketinbebgim meyve bahçesimde şuan yiyor keyfine bakıyo beni üzmesinde ablam diyo bir sag saglim dogsun ona yapacaklarım var bol su içiyosunuz işşallah günde 3 litre şart içmeyeni döverim böle herşey bebekler için wc çok çıkarıyo su ama olsun
sagol kardeşim bende öyle yapıyorum strese girmek istemiyorum hamileliktenmi bilmem herşeye aglayasın varama bebgim için üzülmek istemiyorum bu bebgim benle kalıcak saglıcakla dogurucam elime alıcam benim dicem işşallah buraya gelip zafer kupamı kaldırıucam silere ahanda böle
Canım ya sanırım bu sefer kesin. ben bile anladım onun pipi olduğunuUltrason fotomu koyacaktım ama telefonla resmini çektim belli olmadı. Evde tarayıcım yok, işyerinde de çekmek istemedim. Görmemişin oğlu olmuş... demesinler dimi
Bu arada göbüşümü ekledim ama yorum alamadım senden. Görmedin mi yoksaaaa
paşam sütle yoğurt arası bi kıvamı oluyo tadı yoğurda benziyo ben bi de içine çörekotu katıyorum biliyosun o da çok faydalı fırsat bu fırsat ikisini de tüketmiş oluyorum...
evet canım biraz zahmetli ne yazık kiBir hayli zahmetli bir işmiş, benim bulmam ve yapmam çok zor eşim hazırlarını spor yaptığı için sürekli tüketiyordu bir dönem. Bende artık hazırlarından alırım ama mayalanan kadar iyi olmaz :) Süt ve yoğurt zor tüketiyorum ama kefir daha rahat olur. Yinede sağol canım çok teşekkür ederim :)
canım bebge faydası varsa benim sponsora deyimde alsın adam yakında iflas edicekpaşam sütle yoğurt arası bi kıvamı oluyo tadı yoğurda benziyo ben bi de içine çörekotu katıyorum biliyosun o da çok faydalı fırsat bu fırsat ikisini de tüketmiş oluyorum...
İnşallah canım hep birlikte kaldırıcaz kupaları :))) Sabırsızlıkla bekliyorum o günü sabırsızlıkla :)
Dışarı çıkmam lazım iş içi, patron yurt dışında bu arada yayılıyoruz şirketçe, kuaförüm iş yerime çok yakın gidip kaşlarımı toparlatayım diyorum kızlar gitmişkende saçlarımı kestirsemmi ki?
Çarşamba günleri kayınvalidemin sütçü günüdür. her çarşamba süt alıp hem kendilerine, hem bize yoğurt mayalıyor ama ben içime sinerek yiyemiyorum. sütü çok mikrobik geliyor bana, yapmasını istemiyorum nasıl söylesem acabakayınvalidem çok titizdir, pis bir şeyini görse zaten almaz ama içim rahat etmiyor. söylesem de yapmasa mı yoksa ev yapımı olduğu için daha mı faydalıdır anlayamadım daha.
kefir şişelerde de satılıyor marketlerde görüyorum ama hiç içmedim. ben de bakim canım teşekkürler.
Çarşamba günleri kayınvalidemin sütçü günüdür. her çarşamba süt alıp hem kendilerine, hem bize yoğurt mayalıyor ama ben içime sinerek yiyemiyorum. sütü çok mikrobik geliyor bana, yapmasını istemiyorum nasıl söylesem acabakayınvalidem çok titizdir, pis bir şeyini görse zaten almaz ama içim rahat etmiyor. söylesem de yapmasa mı yoksa ev yapımı olduğu için daha mı faydalıdır anlayamadım daha.
kefir şişelerde de satılıyor marketlerde görüyorum ama hiç içmedim. ben de bakim canım teşekkürler.
evet canım biraz zahmetli ne yazık kihiç yoktan iyidr hanzadecim en azından kalsiyum miktarı sütle aynı bi dene bakalım güzel olucak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?