Dışarı çıkmam lazım iş içi, patron yurt dışında bu arada yayılıyoruz şirketçe, kuaförüm iş yerime çok yakın gidip kaşlarımı toparlatayım diyorum kızlar gitmişkende saçlarımı kestirsemmi ki?
canım bebge faydası varsa benim sponsora deyimde alsın adam yakında iflas edicek
işşallah kardeşim saçları kestirme diyolar ama esra erol neler yaıyo saçlarına kestir gitsin bebem bu arda inan seni çok merak ediyorum nasıl bir şey benziyosunbir ara sana zahmet göster kendini dünürümmmmmm
yaa batıl inancım yoktur ama bazı batıl söylentileri duyunca da özümseyip uygulamadan duramıyorum..hamilelikte saç kestirmeyin diyolar.ben kestirirsem içim rahat etmez doğumdan sonra kestiricem ama tabi bu tamamen sana kalmış hanzadecim içinden nasıl geliyosa öyle yap bence..
Merhaba kızlarrr...
Yeni cinsiyet haberleri var, öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun, darısı öğrenemeyenlerin başına.
Eslem'di galiba dr.a giden, hayırlı haberlerle gelir inşallah.
Saç konusuna sıra gelince bende napıcam bilemiyorum. Öyle bir geçer zaman ki deki Ali Kaptan gibi oldu saçlarım
Dışarı çıkmam lazım iş içi, patron yurt dışında bu arada yayılıyoruz şirketçe, kuaförüm iş yerime çok yakın gidip kaşlarımı toparlatayım diyorum kızlar gitmişkende saçlarımı kestirsemmi ki?
Canım istiyorsan kestir saçlarını ben 4 haftalık hamileyken gidip kısacık kestirmiştim daha sonra burda duydum saçını kestirme bebeğin ömrüde kısa olur muhabbetini. bana bu tarz şeyler çok saçma geliyor atalarımız her nekadar bazen yerinde sözler etmişte olsa bazı işgüzar atalarımızda bunları uydurmuş galiba hem Allaha inanan biri bu tarz batıl inançlara itimat etmemeli bence bebeğin ömrü uzunmu olucak kısamı olucak onu ancak Allah bilir.....
Oda başka bir dert, bitkisellerle halletmeye çalış doktorun izin verirse için rahat etmiyorsa bekle canım doğuma kadar...
Aman kızlarr topikçe takıldık...arkadaşım var 7 ay olacak nerdeyse saçınıda boyattı..paket attırdı..kestirdiiii...oyyy oyyy ben bir boyatayım dedim beyazlardan dolayı dr boyat dedi bu kez ben korktum...şimdide siz kesim dediniz ne olcek bizim bu halimizzz...doğurana kadar... :))
Çarşamba günleri kayınvalidemin sütçü günüdür. her çarşamba süt alıp hem kendilerine, hem bize yoğurt mayalıyor ama ben içime sinerek yiyemiyorum. sütü çok mikrobik geliyor bana, yapmasını istemiyorum nasıl söylesem acabakayınvalidem çok titizdir, pis bir şeyini görse zaten almaz ama içim rahat etmiyor. söylesem de yapmasa mı yoksa ev yapımı olduğu için daha mı faydalıdır anlayamadım daha.
kefir şişelerde de satılıyor marketlerde görüyorum ama hiç içmedim. ben de bakim canım teşekkürler.
İkimizinde kızı yada oğlu olursa ne edecez bebemmm, nasıl bir şeyemi benziyorum hahaha ilahi çok güldüm, fena sayılmam beyaz tenliyim uzun boyluyum, ela gözlüyüm, 1,72 boyum 62 kilom vardı hamişlikten önce şimdi 65 olmuşumdur :) anasına bak kızını al derler kızım olursa fikrin olsun şimdiden
Bir ara msn den resim atarım sana, eşim buraya koymama sıcak bakmıyor, göbüşüde koycaktım, sen bakıp üzülüyordun düşük yaptığında, başkalarıda sana bakar üzülür yazık olmayan var isteyen var, ben bol bol çekerim resmini kamerayada alırım ama bence koyma nete dedi, tamam dedim bende haksız sayılmaz napalım bebiş olsunda resim koymayayım :)
Merhaba kızlarrr...
Yeni cinsiyet haberleri var, öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun, darısı öğrenemeyenlerin başına.
Saç konusuna sıra gelince bende napıcam bilemiyorum. Öyle bir geçer zaman ki deki Ali Kaptan gibi oldu saçlarım
canım hamilelik sürecinde pastörize olmayan süt yoğurt gibi süt ürünlerini tüketmemek gerekiyor. Bence ev yoğurdu çok sağlıklı değil bu anlamda..
evet arkadaşlar doğru söylüyosunuz, benim de içime sinmiyor zaten. zor yiyorum ama ev yapımı katkı maddesi yok diye kandırıyordum kendimi. hazır bugün çarşambayken, akşam tamm eli süte giderken söyleyeyim uygun bir dille :) ama eşim de hazır yoğurt yemez. olmazsa küçücük bir tencere yapsın.olmadı, abartıp pastörize süt alıp onu mayalayalım
ali kaptan duyuyormusun beni ali kaptannnnkız o dizi güzelmi hiç seyretmedim ben:82::82:
merhaba kızlarrr...
Saç konusuna sıra gelince bende napıcam bilemiyorum. öyle bir geçer zaman ki deki ali kaptan gibi oldu saçlarım
evet arkadaşlar doğru söylüyosunuz, benim de içime sinmiyor zaten. zor yiyorum ama ev yapımı katkı maddesi yok diye kandırıyordum kendimi. hazır bugün çarşambayken, akşam tamm eli süte giderken söyleyeyim uygun bir dille :) ama eşim de hazır yoğurt yemez. olmazsa küçücük bir tencere yapsın.olmadı, abartıp pastörize süt alıp onu mayalayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?