2011 Ekim Anneleri

yaa batıl inancım yoktur ama bazı batıl söylentileri duyunca da özümseyip uygulamadan duramıyorum..hamilelikte saç kestirmeyin diyolar.ben kestirirsem içim rahat etmez doğumdan sonra kestiricem ama tabi bu tamamen sana kalmış hanzadecim içinden nasıl geliyosa öyle yap bence..

İkimizinde kızı yada oğlu olursa ne edecez bebemmm, nasıl bir şeyemi benziyorum hahaha ilahi çok güldüm, fena sayılmam beyaz tenliyim uzun boyluyum, ela gözlüyüm, 1,72 boyum 62 kilom vardı hamişlikten önce şimdi 65 olmuşumdur :) anasına bak kızını al derler kızım olursa fikrin olsun şimdiden

Bir ara msn den resim atarım sana, eşim buraya koymama sıcak bakmıyor, göbüşüde koycaktım, sen bakıp üzülüyordun düşük yaptığında, başkalarıda sana bakar üzülür yazık olmayan var isteyen var, ben bol bol çekerim resmini kamerayada alırım ama bence koyma nete dedi, tamam dedim bende haksız sayılmaz napalım bebiş olsunda resim koymayayım :)

Son düzenleme:

Çok sıkıldım adotacecim, ama bende senin gibiyim işte beklesemi diyorum doğuma kadar, yaz geliyor havalarda çok ısınacak Bir türlü karar veremedim..

Merhaba kızlarrr...
Yeni cinsiyet haberleri var, öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun, darısı öğrenemeyenlerin başına.
Eslem'di galiba dr.a giden, hayırlı haberlerle gelir inşallah.
Saç konusuna sıra gelince bende napıcam bilemiyorum. Öyle bir geçer zaman ki deki Ali Kaptan gibi oldu saçlarım

Oda başka bir dert, bitkisellerle halletmeye çalış doktorun izin verirse için rahat etmiyorsa bekle canım doğuma kadar...

Aman kızlarr topikçe takıldık...arkadaşım var 7 ay olacak nerdeyse saçınıda boyattı..paket attırdı..kestirdiiii...oyyy oyyy ben bir boyatayım dedim beyazlardan dolayı dr boyat dedi bu kez ben korktum...şimdide siz kesim dediniz ne olcek bizim bu halimizzz...doğurana kadar... :))

Canım istiyorsan kestir saçlarını ben 4 haftalık hamileyken gidip kısacık kestirmiştim daha sonra burda duydum saçını kestirme bebeğin ömrüde kısa olur muhabbetini. bana bu tarz şeyler çok saçma geliyor atalarımız her nekadar bazen yerinde sözler etmişte olsa bazı işgüzar atalarımızda bunları uydurmuş galiba hem Allaha inanan biri bu tarz batıl inançlara itimat etmemeli bence bebeğin ömrü uzunmu olucak kısamı olucak onu ancak Allah bilir.....

Çok haklısın aslında bebeğin ömrü saça bağlı olurmu hiç, uff bu kulaktan dolma şeylere takılmak istemiyorum bende...

Oda başka bir dert, bitkisellerle halletmeye çalış doktorun izin verirse için rahat etmiyorsa bekle canım doğuma kadar...

Dr. bana da boyat dedi ama bir türlü içime sinmiyor. Aslında çevremde çok kişi var hamileyken boyatan. Bakalım biraz daha sabredeceğim, ne kadar dayanırsam o kadar az boyatırım. Diplerde 1 ayda çıkıyor. Üfff çok sıkıcı bu işler..

canım hamilelik sürecinde pastörize olmayan süt yoğurt gibi süt ürünlerini tüketmemek gerekiyor. Bence ev yoğurdu çok sağlıklı değil bu anlamda..

bak onu hiç düşünmedim allah beni emesenim varmı sende yoksa yolluyum önce bir bak benim çirkinligime beyenirsen sende dersin anasına bak sıpasını alya bu arda biri bana emesenini yollamış ekledim kim acaba:44::44::44:bende 90 kiloyum 3 kilo vermişim 160 boyum var esmer kapalı vs biriyim işte görmek isteyen bulsun beni özelden seve seve gösteririm kendimi sizeyüz görümlkülügü alırım ama eee bebege para lazım

ali kaptan duyuyormusun beni ali kaptannnnkız o dizi güzelmi hiç seyretmedim ben:82::82:

canım hamilelik sürecinde pastörize olmayan süt yoğurt gibi süt ürünlerini tüketmemek gerekiyor. Bence ev yoğurdu çok sağlıklı değil bu anlamda..

evet arkadaşlar doğru söylüyosunuz, benim de içime sinmiyor zaten. zor yiyorum ama ev yapımı katkı maddesi yok diye kandırıyordum kendimi. hazır bugün çarşambayken, akşam tamm eli süte giderken söyleyeyim uygun bir dille :) ama eşim de hazır yoğurt yemez. olmazsa küçücük bir tencere yapsın.olmadı, abartıp pastörize süt alıp onu mayalayalım

sen benim dedigimi de doktor layt süt iç yogurt ye dedi de inan kırılmaz de kolestorolüm çıktı test edildi onaylandı bebem kırılmaz bakta gör

ACİL DUYURU !... ( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ )20 ıla 28 mayıs tarıhleri arasında yağmur yağarsa altında kalmayınız, normal yağmur olarak yağacaktır ama ıçındekı asıt oranı yuksek olduğundan ilerde cılt kanserı yapma olasılıgı %90’dır. Nasa nın resmi açıklamasıdır.Saygılarımla,Kartal ÖZÇAKIR İşletme Genel Müdür Yardımcısı TGS Yer Hizmetleri A.Ş.
kızlar facede gelmiş haberiniz olsun:18::18::18::18:

ilahi güldürdün beni ali kaptan haaa :))) ben ne oldum ki acaba ?? :))

Anne kime denir, Baba kimdir?.... :)))
‎> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu,... market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

Denizcim, Bildiğim kadarıyla pastörize sütün anlamı, sütün ısı uygulaması ile zararlı mikroplardan arındırılmış olmasıdır. ama evde sütü mikroplardan tamamen arındırabilmek için süt kabardıktan sonra en az 10 dk kaynatılması gerekiyor. fakat bunu yaparken sütün içizdeki zararlı mikroplarla birlikte zararsız mikroplarıda yok etmiş oluyoruz. Seninde söylediğin gibi katkı maddesi olmaması da sağlık için çok önemli piyasada satılan pastörize edilmiş sütlerin hiç birinde katkı maddesi yok, eğer için rahat edecekse pastörize edilmiş süt alıp bu sütü mayalamasını isteyebilirsin kayınvalidenden böylece hem pastörize olduğundan emin olduğun, hemde katkısız ev yoğurdu olduğunu bildiğin bir yoğurt olur ve güvenle tükedebilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…