sorma ali kaptannn sormaaa...benimde kociş boyat kendine gel... Git röfleni yaptır diyoooo...sonra karnımdakini düşünüp bekleme kararı aldım...benimde durum fena beyazlar çok feci oldular...
düzgün yazmıştım ama mesajı gönderince kaydırmış, il değerler benim risk değerlerim cut off dediği risk sınırı herhalde,
doktor normal dedi, telefonda bilgi veriyolar, ben gidip bizzat almak isedim genelde bütün testlerimi alıyorum, kendi gözümle görmek için. Eğer yaptıran varsa karşılaştırmak istedim.
hem de röffleeeHayıırr
yok denizcim yaptırmam zaten...o da ben çok yıprandım diye dedi.. Benim ruh sağlığımı düşünüyor kendileri...ama kuaförle düzelmiyor bu iş...hormonlorr :)))
kızım röflede abartı yani. Bitkisel boyayla halledecez artık ilerleyen zamanlarda. Aslında esra erol varya evlilik programı sunuyor oda boyatmış, balyaj falan attırmış. Demek onun dr.da izin vermiş
aynen öyle...ama bitkisel boya benim bu beyazları kapatırmı onu bilemem...benim arkadaşta yaptırdı balyajı...hemde bu kez normal boyayla boyatmış...bu arada saçında beyazda yok vatandaşın...görüntüsü değişsin diye...durr ben gidip öldürüp gelcem arkadaşımı birde bana ballandıra ballandıra anlattı...
merhaba arkadaşlar , bugün 3'lü test sonuçlarımı aldım,
sonuçlar MoM
AFP 68,8 ng/mL 1.45
uE3 1,92 ng/mL 1.51
BhCG2 9,6 0.39
Risk Değerlendirmesi (doğumda)
Risk cutoff
NTD: 1:6600 1:104
Down Sendromu 1:50000 1:250
sadece yaş 1:796
Trisomi 18 <48600 1:300
aranızda test sonuçlarını alan var mı,iyimi kötümü bu yaş riski 2'lidede vardı tam olarak bir anlamı var mı acil paylaşırsanız çok sevinicem...
cut off değerin altında demek oluyor..gözün aydın arkadaşım.. Dr da normal dediş ya zaten..keyfini çıkar hamileliğin..
:)) hepimiz prof.olduk zaten bu konularda :)) yani 2 'li testede 496 gibi bişi çıkmıştı şimdi 796 , bu yaş riski diğerleirne göre yüksek çıkıyo da, okadar yaşlı değilim ya anlamadım yani. (31)
keşke çıkarabilsem, bi bu testler beni ödürdüyo sonucu gelene kadar, bide hareket hissetmek ve hissetmemek soruları.
keşke çıkarabilsem, bi bu testler beni ödürdüyo sonucu gelene kadar, bide hareket hissetmek ve hissetmemek soruları.
ah canım kıyamam diş çok zorya bende çok çektimleyna ve yeşilzeytin le görüştüm. ikisi de pek iyi değil. leyna işe başlamış, bir yanağı şiş vaziyette çalışıyormuş. ne iyi ne kötüyüm diyor. hepinizi çok özlemiş selamı var.
yeşilin durumu içler acısısabahtan beri aç susuz çalışıyormuş. patronunun bir iş yetiştirmesi lazımmış, atölyede herkes toplanmış o işi yapıyorlarmış, el emeği işiymiş ve beli kopmuş. aklım sizde diyor, hepinize selam söylüyor, gözlerinizden öpüyor.
kolay gelsin canlarım Allah kolaylık versin ikinize de...
Anne kime denir, Baba kimdir?.... :)))
‎> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu,... market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
kötü kızım bennn zaten hanzadeyi kıskanıyorum.şaka bir yana rabbim uzun ömür versin badigardımız olcaklar bizim
ayyy siz beni görün dünyam kaydı resmen.çok çirkinleştim temiz titiz bir hatunum ama tipim kaydı .kocaman popo göğüsler fırlamışyasemin yalçının bir tiplemesi vardıya aynı ona benzedim.zaten kayınvalideciğim şişman bir hanımsın sen dedi bana.bende sende pek sinirsin diğcektim ama büyüğüm saygım var
yarıda bıraktım okuyamadım içim karardı fenalık geldi annelik bu kadar zormu ki ya:2::2:
yarıda bıraktım okuyamadım içim karardı fenalık geldi annelik bu kadar zormu ki ya:2::2:
Aslında baba olmak bu kadar vurdumduymazlıkmı gerektiriyor diye sormak lazım bence hiç birimizin eşi bebişlere böyle yapmaz bizler gibi ilgilenirler :)
kendi adıma benim eşim en az benim kadar ilgilenecek ondan eminim ama herkes bizim kadar bilinçli ve şanslı değil. günlerce evine gelmeyip, açlarmı susuzlar mı diye sormayan sözde babalar var.
neyse ki topikçe şanslıyız hepimiz.
zeynepçim henüz belli değil canım benim bebişin nesi var :) Ahh bu senin kayınvaliden beni öldürücek kadına bak ya, elbette kilo alıcaksın hamilesin sen yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?