kızlar af edersiniz ama benim totom ağrıyor birde kukum ağrıyor etlerim ağrıyor. Tahminim kiloyu her yerden aldığım yönünde ondan oluyor sanırım, varmı totoşu ile kukuşu ağrıyan :26::26::26:
hayırlısı olsun hakkında ben bakırköyde özel ferhat uysala gidiyorum tavsiye ederim
Canım benim de öyle sabah öğle akşam farketmiyor halen daha geçmedi tuzlu bir şeyler ye meyve gibi erik olur salatalık olur iyi gelebilir
kızlar bu arada kaç kilo aldınız 16.haftadayım bende 52 ile başladım şuan 54-55 oldum, sizler de durum nasıl?
eve annem geldi yürüyüşe çıktık bizim evin burda orman var orda yürüyelim dedik aman Allahım bi yağmur, dolu bastırdı anlatamamsıırılsıklam olduk bacaklarım bile kıpkırmızı oldu eşofman yapıştı bacağıma..eşime söylemicem 2 saat söylenir sonra niye kendine dikkat etmiyosun yağmur yağacağı belliydi diye...herşeye rağmen değdi ama bol oksijen ve adrenalin çok iyi geldi
slm kızlar babacık evdeydi bugün bizde çıktık gezdik yemek yedik geldik mutlu çekirdek aile tablosu yani :)))
şaçlar konusulmus bugün ben hafta sonu kestirdim ama kestirmez olaydım mahvoldu şaçlarım(( uzun saç görünce dayanamıyolar zaten sözde boyuna dokunmadı ama katların hali içler acısı gitti canım saçlarım (( allah rahme düşürdüğü anda yazarmıs onların kaderini ben inanmıyorum öyle batıl seylere boya konusundada 16. haftadan sonra izin veriyo drlar diye biliyorum bitkisel olsun diyorlarmıs bide yarın dolgum var belkide kanal tedavisi yapacak yarın belli olacak druma kullanacağı ilacı sordum bi sakınca yok dedi benden bu kadar allaha emanet olun...
Utanarak cevap veriyorum Hanzade bende de oluyor ayağa bir kalkıyorum sızlıyor acayip çok ağrı hissediyorum gerçekten. Özellikle ayağa kalktığım ilk 2 dakika baya şiddetli oluyor arkadaşlar soruyor bazen ne oldu diye. Cumartesi gününe randevu alabilirsem doktora sorucam mutlaka neden oluyor diye.
Bende sorucam canım niye ağrıyormuş öğrenelim bakalım, nette pek bişi bulamadım...
Kızlar dün çok mutlu oldummm şubedeki bireysel müşteri temsilcisi evraklarını göstermeye gelmişti, utanarak size bir şey sorabilir miyim, acaba hamile misiniz dedi. Nerden anladınız evet dedim ben de. Rüyamda sizi gördüm çok güzel bir bebeğiniz oluyordu dediArtık az kritik yazayım rapora diye mi dedi yoksa gerçekten gördü mü bilemiyorum inşallah 2.şıktır ve gerçek çıkar
canım sen hamilesin ve bu rüyadan daha gerçek
Bugün bir de yeni gömlekler aldım, tunik falan giymeme izin vermiyorlar illa etek ceket gömlek olacak. ViaPort a gittik eşimle ilk defa 40 beden bir kıyafet aldım çok moralim bozuldu ama artık gömleklerin düğmeler baya zorluyordu hem de fiyatlar çok uygundu. Çok yorulduğum için (toplamda sayıyla BİR adet dükkana girmiştim halbuki ah eski günlerrrrr ) ayakkabı bakmadım tavsiyelere açığım bayanlar hem şık hem de rahat bir model arıyorum zira artık topuklu ayakkabı ciddi manada zorlamaya başladı.
Bende bugün ayakkabı bakmayı düşünüyordum ama soğuk olduğu için vazgeçtim, üstüm çok ince ve çok esiyor donarım gezerken... Bir kaç hafta daha geçsin alışveriş yapıcam bende şimdilik idare ediyorum :) O sıkıntı bizdede var malesef klasik şart, ama yazın biraz esneticem bu durumu :)
İyi geceler hanımlar... Bugün hastane çıkışı takımı aldım bir tane, bebeğim için aldığım ilk şey...))
Bu arada benim midem bulanıyor gece gece offff.... :-(((
Ne heyecan ve mutluluk verici dimi :) İnsan gerçek olduğunu bir kez daha idrak ediyor... Bende baktım baktım baktımm ama henüz almadım çünkü nemiz var bilmiyoruz biz, öğrenir öğrenmez inşallah bende bir hastane çıkışı alıcam :)
ne zaman bitecek bu bulantılar yaaa... sağol canım, tavsiyen için...
akşam yemeği de yemedim henüz, ama mide böyle olunca nasıl yiyeceksem...
Arada gelip gidiyor geçen hafta çok kötüydüm ben bu hafta daha rahat geçti ama yinede ara ara oluyor. Sanırım sonun akadar ara ara hissedeceğiz, olsun bebişler iyi olsunlarda sayılı zaman nede olsa :)
Günaydııın
İçimde çekirge var zıplıyor hiç durmadan çok mutluyum
günaydınnnnnnnnnn biz geldikkkk
akşam bi uyumuşum bi uyumuşum
yatsam gene uyurum o biçim
Sabah mazeretsiz selam vermeyeni yok yazıcam bundan sonra, nerelerdesiniz kuzum siz :84:
Ahesteden başlıyorum şimdi :)
bende tekmelenmeyi bu kadar sabırsızlıkla bekleyeceğimi düşünmezdim :97:
maşallah çekirgene
evet birinin bunu yapması lazımdı iyi fikir hanzadem
40 gün devamsızlık yapanı topikten atalım
Muhteşem bir duygu öyle sabırsızlıkla bekledim ki bu günleri Rabbim tamamına erdirsin.
Umarım en kısa zamanda sende hissedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?