2011 Ekim Anneleri

kızlar af edersiniz ama benim totom ağrıyor birde kukum ağrıyor etlerim ağrıyor. Tahminim kiloyu her yerden aldığım yönünde ondan oluyor sanırım, varmı totoşu ile kukuşu ağrıyan :26::26::26:

Utanarak cevap veriyorum Hanzade bende de oluyor ayağa bir kalkıyorum sızlıyor acayip çok ağrı hissediyorum gerçekten. Özellikle ayağa kalktığım ilk 2 dakika baya şiddetli oluyor arkadaşlar soruyor bazen ne oldu diye. Cumartesi gününe randevu alabilirsem doktora sorucam mutlaka neden oluyor diye.

Kızlar dün çok mutlu oldummm şubedeki bireysel müşteri temsilcisi evraklarını göstermeye gelmişti, utanarak size bir şey sorabilir miyim, acaba hamile misiniz dedi. Nerden anladınız evet dedim ben de. Rüyamda sizi gördüm çok güzel bir bebeğiniz oluyordu dedi Artık az kritik yazayım rapora diye mi dedi yoksa gerçekten gördü mü bilemiyorum inşallah 2.şıktır ve gerçek çıkar

Bugün bir de yeni gömlekler aldım, tunik falan giymeme izin vermiyorlar illa etek ceket gömlek olacak. ViaPort a gittik eşimle ilk defa 40 beden bir kıyafet aldım çok moralim bozuldu ama artık gömleklerin düğmeler baya zorluyordu hem de fiyatlar çok uygundu. Çok yorulduğum için (toplamda sayıyla BİR adet dükkana girmiştim halbuki ah eski günlerrrrr ) ayakkabı bakmadım tavsiyelere açığım bayanlar hem şık hem de rahat bir model arıyorum zira artık topuklu ayakkabı ciddi manada zorlamaya başladı.

Çok öpüyorum hepiniziiiii teker teker geçmişi tam okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Yeğenlerime iyi bakın mujuuuu

İyi geceler hanımlar... Bugün hastane çıkışı takımı aldım bir tane, bebeğim için aldığım ilk şey... ))
Bu arada benim midem bulanıyor gece gece offff.... :-(((

Canım benim de öyle sabah öğle akşam farketmiyor halen daha geçmedi tuzlu bir şeyler ye meyve gibi erik olur salatalık olur iyi gelebilir

Canım benim de öyle sabah öğle akşam farketmiyor halen daha geçmedi tuzlu bir şeyler ye meyve gibi erik olur salatalık olur iyi gelebilir

ne zaman bitecek bu bulantılar yaaa... sağol canım, tavsiyen için...
akşam yemeği de yemedim henüz, ama mide böyle olunca nasıl yiyeceksem...

Hepinize günaydın hatunlar İstanbul buz gibi, dün sıcacıktı bende bugün ince giyineyim dedim ceketle çıktım evden, bir hayli üşüdüm, araba ısınana kadarda işe geldim zaten, allahtan işyerim sıcak şimdi mayışıyorum birde sıcak kahve filan içseydim ne güzel olurdu....

kızlar bu arada kaç kilo aldınız 16.haftadayım bende 52 ile başladım şuan 54-55 oldum, sizler de durum nasıl?

Bende 16. haftamdayım 4 kilo almışım ama nerede bilmiyorum :))

Ohh ormanda mis gibi yürüyüş, toprak ve yeşilin kokusu birde yağmur yağınca harika oluyor, çok severim...

Bencede öyle dün yetiştiremedim geç kalıyordum, cts gidicem artık şöyle geniş geniş bende katları düzelttiricem ama kuaförüm iyidir yıllardır giderim, bilmeidğin bir yeremi gittin çok sakıncalı, neyse canım uzayınca düzelttirirsin zaten hamişlikten saçlar ve tırnaklar fevkalade hızlı uzuyormuş :)

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnn biz geldikkkk
akşam bi uyumuşum bi uyumuşum
yatsam gene uyurum o biçim

Muhteşem bir duygu öyle sabırsızlıkla bekledim ki bu günleri Rabbim tamamına erdirsin.
Umarım en kısa zamanda sende hissedersin.

muhakkak öyledir
bizimki zaten yakında tekmeler sanırsam yoksa ben onu hissettecem diye göbeğimi yoklamaktan(bastırmak suretiylen)ona fırsat kalmıycanı düşüncek yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…