İlk bebiş olucakları için kesinlikle eşlerimizde bizim kadar meraklı ve ilgili olucaklardır, ikincisini düşünenler için kesin yorum yapamıyorumAma ilk olan herşey çok keyfili ve heyecanlıdır :)
Onlara baba demiyorum ben denizcim, farkı bir şey söylenmeli :)
Kızlar iyi akşamlar hepinize... Hürrem bakalım bu akşamda doğuracak mı bir tane daha
hoş geldin canımsabahta eşim işe hazırlanıyo kahvaltıyı ettik dedi gene yüzün sapsarı dedim midem bulanıyo hay allah dedi dokunucak birşeyde yemedinki dedi bende yedim bana birşey olmadı neden miden bulanıyoki acaba dedi benim surat bu şekil dedim delümüsün nesün ben hamileyim bulantım normal deyince he dedi bende bir gülme varmış töbe töbe
hele 3. de ne yapıyorlardır ya da ne yapacaklar acaba :) istikrar önemli ama dimi, aynen devam ederler inşallah. belki bizde de öyle olur. ilk bebeğimiz, müthiş heyecanlıyız. kısmet olur da nasip olursa ikincileri çok daha soğuk kanlılıkla karşılayacağız herhalde.
evet evet onlar baba değil, şam babası. anne de aynı zihniyetteyse onların elinden çocukları alınmalı, devlet korumasına verilmeli diycem ama büyük rahatlık olur onlar için.
Kızlar iyi akşamlar hepinize... Hürrem bakalım bu akşamda doğuracak mı bir tane daha
kızlar af edersiniz ama benim totom ağrıyor birde kukum ağrıyor etlerim ağrıyor. Tahminim kiloyu her yerden aldığım yönünde ondan oluyor sanırım, varmı tototşu ile kukuşu ağrıyan :26::26::26:
kızlar af edersiniz ama benim totom ağrıyor birde kukum ağrıyor etlerim ağrıyor. Tahminim kiloyu her yerden aldığım yönünde ondan oluyor sanırım, varmı totoşu ile kukuşu ağrıyan :26::26::26:
ben ben benbak nasıl çıktı ortak huyumuz zonklar gibimi agrıyo bende oluyoda arasıra
benim her yerim ağrıyor. şuan feci yağmur yağıyor burda, hava karardı, gece gibi oldu, şimşekler çakıyor. ne zaman yağmur yağsa eklem yerlerim ağrır. ondan herhalde benim ağrım. ama toto ağrım hep var, çok oturuyoruz ondan herhalde. arasıra yürüyorum ama geçmiyor. bir de sandalyenin dizimin arka tarafına gelen kısmı ağrıtıyor. bir dokun bin ahh işit oldu seninki :) ama kuku ağrısı yok :)
ben ben benbak nasıl çıktı ortak huyumuz zonklar gibimi agrıyo bende oluyoda arasıra
canım çok güldüm yazdıgına allah senide güldürsün hemiahh kuzum nasıl da ağrıyordur seninki. sürekli yatmaktan öyle oluyordur paşamcım. bak hep kiloluyum diyosun ya, burda işe yarıyor bence fazla kilo. çünkü çok zayıf olup da sürekli yatsaydın kemiklerin batardı her yerine.
Yaa iyi bari tek değilmişim, bende tedirgin oluyordum kasıklarıma alıştım belime filan artık, bazen hiç ağrım olmuyor 2 gün bazen çok ağrım oluyor... Bugün çok ağrılı günümdeyim yine artık hissetsek bebişleri biraz daha rahat ederiz diyorum ama o zamanda bebek hareketleri sayılıyormuş bitmez bu tedirginlikler bitmezz :))
eve annem geldi yürüyüşe çıktık bizim evin burda orman var orda yürüyelim dedik aman Allahım bi yağmur, dolu bastırdı anlatamambenim her yerim ağrıyor. şuan feci yağmur yağıyor burda, hava karardı, gece gibi oldu, şimşekler çakıyor. ne zaman yağmur yağsa eklem yerlerim ağrır. ondan herhalde benim ağrım. ama toto ağrım hep var, çok oturuyoruz ondan herhalde. arasıra yürüyorum ama geçmiyor. bir de sandalyenin dizimin arka tarafına gelen kısmı ağrıtıyor. bir dokun bin ahh işit oldu seninki :) ama kuku ağrısı yok :)
Doğum iznini haketmem için kaç gün sigortalı olmam gerekli.
canım doğum izni değil ama geçici iş göremezlik ödeneğinden yararlanmak için doğumdan önceki 1 yıl içinde 120 gün prim yatırılmış olması gerekiyor(bu rakam daha farklı olabilir mali müşavir arkadaşımız daha iyi bilir)
doğum izni (8+8=16 hafta) kanunen sana tanınmış bir hak olduğu için haketmen gibi bir durum söz konusu değil zaten yasal hakkın canım.
iyi akşamlar herkese...
Çok acil İstanbul Avrupa yakasında olanlar hangi hastane ya da doktorlara gittiğini yazarsa çok memnun olurum... Doktorumu ve dolayısıyla hastanemi değiştirdim, acilen iyi bir hastane ve dr. bulmam gerek...
Zeytinburnu Avrasya Hospital de Gamze Baykan varmış çok övüyorlar, arkadaşım özel muayenehanesine gidiyor.. Bu hastane ve dr. hakkında bilgisi olan ya da başka önerileri olan var mı? Şimdiden çok çok tşkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?