2011 Ekim Anneleri

inmiş dimi azcık en son eklediğimle kıyasla
tamamlanmış halini bende merak ediyorum hanzade

Azcıkmı inmiş son yayınladığın iki foto arasındaki 7 fark aşikar şekerim ama belli 1 ay sonra bundan 1 önceki fotodaki hale geliceksin, oda çok güzel bir hamiş göbüşüydü şok olmuştum ben

Son düzenleme:

doğru azcık az kalır göbeğimi tepsi niyetine kullanabilmiştim o gün
ama sana demiştim bi tuvalete bakar diye
bende aynı senin gibi düşünüyorum 1 ay sonra o kıvama gelicem sanırım tekrar

hanzade sabah aklımdan geçtin levente yemekçimmi ne öyle bi yer açılmış metronun oraya sapphire in tam karşısına sabah geçerken millet içerde kahvaltı yapıyordu dedim keşke bir sabah erkenden buluşsakta bizde burda kahvaltı yapsak hanzademlennnnnn

16-17-18. haftalarda Yuvarlak-Bağ Ağrısı

Yuvarlak bağlar rahmin üst kısmının her iki yanına ve yan pelvis duvarına bi.tişiktir. Hamilelik ve ceninin büyümesi sırasında, bu bağlar gerilir ve çekilir. Daha uzun ve daha ince hale gelirler.

Hareketleriniz bu bağları gerebilir ve çekebilir, bu da yuvarlak bağ ağrısı adı verilen ağrı veya rahatsızlığa neden ola.bilir. Bu bir probleme işaret etmez, rah.minizin büyüdüğünü gösterir. Ağrı sade.ce bir yanda veya her iki yanınızda ola.bilir ya da bir yanda diğer yandakinden daha fazla olabilir. Bu ağrı size veya be.beğinize zarar vermez.

Ağrınız olursa uzanıp dinlenirseniz kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Ağrı şiddetliyse ve başka belirtiler olursa dok.torunuzla konuşun. Ciddi problemler için uyarı belirtileri, vajinadan gelen kanama, vajinadan sıvı kaybı veya şiddetli ağrıdır.

Süper olur edacım hemde kahvaltı ımm bayılırım... Ama önce şu tarama testlerini atlatalım, kafam rahatlasın sonra söz ben ısmarlayacam :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa söylemeyi unuttum hamile kaldığımdan beri ilk defa sabah miğdem bulandı hatta bir adım daha ileri giderek gözümden yaş getirecek kadar öğürttü miğdem büüzüştü ölüyorum sandım tabbi kocam bende önce gidiyodu ilk defa olunca haliyle o da ilk defa gördü şok oldum adam sebebide duştan sonra küvetteki saçlarımı toplarken tiksindim
çok korkunçtu kızlar siz neler çekmişsiniz öyle
Allah hepimize sağlık sabır versin

Süper olur edacım hemde kahvaltı ımm bayılırım... Ama önce şu tarama testlerini atlatalım, kafam rahatlasın sonra söz ben ısmarlayacam :)

yaşasınnnnnnnnn bak 150 şahidim var hatta göbiklerindekinide sayarsak x2 bisürüüüü kaçısın yok aldım sözümü

anlatışında bir alem sende bir alemsin canım ya zorla kusturacan kendini, bırak işte ne güzel bir arkadaşım daha var senin gibi iki bebeği oldu ikisindede hiç bir şey hissemedi oda allahın lütfu işte çünkü bir bebeği 3 aylıkken diğerine hamiş kaldı kafayı yiyordu :))

Son düzenleme:
yaşasınnnnnnnnn bak 150 şahidim var hatta göbiklerindekinide sayarsak x2 bisürüüüü kaçısın yok aldım sözümü

Kaçarmıyım hiç canım benim ama bir kahvaltı ile olmaz, şu iyi haberlerimi alayım seve seve hemde keyifle doya doya yiyeceğiz sözüm söz, alışverişte yaparız biraz gezerizde yeterki şu iyi haberleri iyi sonuçları alayım :))

Rumuz hadi anlatmayacakmısın? dünden beri merak ediyorum ne oldu dün niye moralin bozuktu canım?

Günaydın annişler...
Hanzadem sıkıntım işyeri ile ilgili. Son 2 haftadır bir baskı var üzerimde. Şimdi ben yapılan projelerden prim alıyorum.
işim gereği şehir dışına da gitmem gerekiyor ama benim hamileliğim sıkıntılı olunca şehir dışı ziyaretlere gidemez oldum.Uzaktan kontrollü iş yapmaya başladım ve benim yaptığım proje sayısı azaldı. Anlaşmamıza göre prim bankaya yatmayıp elden veriliyor. Bu ay primi verirken patron laf soktu, performansın artsın diye. Neyse dedim. Dün de yaptığım bir işe saydı döktü ki normalde bu tür şeylere hiç kızmazdı. İşten çıkmam için mi böyle davranılıyor acaba diye aklıma geliyor.
Neyse eşimle konuştum. Birdaha abuk subuk konuşurlarsa prim vermeyi kesin dicem. Olmadı yerime adam bulun , yetiştireyim çıkayım ama SSK'mı doğum iznine kadar yatırın demeyi düşünüyorum.Böyle gerilerek "işe yaramıyor muyum acaba" diyerek oturmak kanıma dokunuyor. Buraya yazarken bile diken üzerinde yazıyorum. Neyse

gerçekten kötü oldum 3 dk falan sürdü öğürürken nefes dahi alamadım kıpkırmızı oldum ama gerçektennn gece yatarkende her dönüşümde uyandım çünkü her seferinde kasıklarıma iğneler battı sanki :85:
kocacım 2 eliyle göbeğimi avuçlayıp "durdun durdun sonradanmı kudurdun oğlum üzme anneyi" dedi
inşallah arkadaşın gibi devam eder benim ilk ve son olur bu sabahki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…