Canım burayada ekleseydin oraya çok bakmıyoruz :)
inmiş dimi azcık en son eklediğimle kıyasla
tamamlanmış halini bende merak ediyorum hanzade
Azcıkmı inmiş son yayınladığın iki foto arasındaki 7 fark aşikar şekerimama belli 1 ay sonra bundan 1 önceki fotodaki hale geliceksin, oda çok güzel bir hamiş göbüşüydü şok olmuştum ben
doğru azcık az kalır göbeğimi tepsi niyetine kullanabilmiştim o gün
ama sana demiştim bi tuvalete bakar diye
bende aynı senin gibi düşünüyorum 1 ay sonra o kıvama gelicem sanırım tekrar
hanzade sabah aklımdan geçtin levente yemekçimmi ne öyle bi yer açılmış metronun oraya sapphire in tam karşısına sabah geçerken millet içerde kahvaltı yapıyordu dedim keşke bir sabah erkenden buluşsakta bizde burda kahvaltı yapsak hanzademlennnnnn
Süper olur edacım hemde kahvaltı ımm bayılırım... Ama önce şu tarama testlerini atlatalım, kafam rahatlasın sonra söz ben ısmarlayacam :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa söylemeyi unuttum hamile kaldığımdan beri ilk defa sabah miğdem bulandı hatta bir adım daha ileri giderek gözümden yaş getirecek kadar öğürttü miğdem büüzüştü ölüyorum sandım tabbi kocam bende önce gidiyodu ilk defa olunca haliyle o da ilk defa gördü şok oldum adamsebebide duştan sonra küvetteki saçlarımı toplarken tiksindim
çok korkunçtu kızlar siz neler çekmişsiniz öyle
Allah hepimize sağlık sabır versin
yaşasınnnnnnnnn bak 150 şahidim var hatta göbiklerindekinide sayarsak x2 bisürüüüü kaçısın yok aldım sözümü
sanırsam 2 günlük konuştum sabah sabah :78:
neden başka kimse konuşmuyor
Rumuz hadi anlatmayacakmısın? dünden beri merak ediyorum ne oldu dün niye moralin bozuktu canım?
anlatışında bir alem sende bir alemsin canım ya zorla kusturacan kendini, bırak işt ene güzle bri arkadaşım daha var senin gibi iki bebeği oldu ikisindede hiç bir şey hissemedi oda allahın lütfu işte çünkü bir bebeği 3 aylıkken diğerine hamiş kaldı kafayı yiyordu :))
ben geldimmmgünaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?