ben geldimmmgünaydın kızlar...
Günaydın annişler...
Hanzadem sıkıntım işyeri ile ilgili. Son 2 haftadır bir baskı var üzerimde. Şimdi ben yapılan projelerden prim alıyorum.
işim gereği şehir dışına da gitmem gerekiyor ama benim hamileliğim sıkıntılı olunca şehir dışı ziyaretlere gidemez oldum.Uzaktan kontrollü iş yapmaya başladım ve benim yaptığım proje sayısı azaldı. Anlaşmamıza göre prim bankaya yatmayıp elden veriliyor. Bu ay primi verirken patron laf soktu, performansın artsın diye. Neyse dedim. Dün de yaptığım bir işe saydı döktü ki normalde bu tür şeylere hiç kızmazdı. İşten çıkmam için mi böyle davranılıyor acaba diye aklıma geliyor.
Neyse eşimle konuştum. Birdaha abuk subuk konuşurlarsa prim vermeyi kesin dicem. Olmadı yerime adam bulun , yetiştireyim çıkayım ama SSK'mı doğum iznine kadar yatırın demeyi düşünüyorum.Böyle gerilerek "işe yaramıyor muyum acaba" diyerek oturmak kanıma dokunuyor. Buraya yazarken bile diken üzerinde yazıyorum. Neyse
kızlar ciddi bir sorunum var.sabahları karnımda ve etrafında ağrılarım var etim ağrıyor resmen fikri olan var mı
seni o kadar iyi anlıyorum ki...bende işimde 7 yıldır çalışıyorum...sen iyiysen iyi herkes, ben ilk 3 ay yattım kanamam vardı, eskiden bizde maaşları tam yatırırlar, SSK dan alınıp geri ödeniyordu ...çalışan madur olmasın diye...ama bende durum böyle olmadı..kuş kadar maaş aldım....o kadar kırıldım ki ben evde yatıyorum doktora gidiyorum hastaneye gidiyorum...insan bir sorar, ödemen varmıi doktora gidiyorsun paran varmı...birde her durumda biz aileyiz derler....geçenlerde doktora gidicem dedim patronum 1 hafta yoksun yani diye laf soktu.....
aynı ben...hatta korktum ya...geriniken sol tarafıma çok şiddetli ağrı da girdi....bu şiddetli acı bu aralar 1-2 sefer oldu
Günaydın annişler...
Hanzadem sıkıntım işyeri ile ilgili. Son 2 haftadır bir baskı var üzerimde. Şimdi ben yapılan projelerden prim alıyorum.
işim gereği şehir dışına da gitmem gerekiyor ama benim hamileliğim sıkıntılı olunca şehir dışı ziyaretlere gidemez oldum.Uzaktan kontrollü iş yapmaya başladım ve benim yaptığım proje sayısı azaldı. Anlaşmamıza göre prim bankaya yatmayıp elden veriliyor. Bu ay primi verirken patron laf soktu, performansın artsın diye. Neyse dedim. Dün de yaptığım bir işe saydı döktü ki normalde bu tür şeylere hiç kızmazdı. İşten çıkmam için mi böyle davranılıyor acaba diye aklıma geliyor.
Neyse eşimle konuştum. Birdaha abuk subuk konuşurlarsa prim vermeyi kesin dicem. Olmadı yerime adam bulun , yetiştireyim çıkayım ama SSK'mı doğum iznine kadar yatırın demeyi düşünüyorum.Böyle gerilerek "işe yaramıyor muyum acaba" diyerek oturmak kanıma dokunuyor. Buraya yazarken bile diken üzerinde yazıyorum. Neyse
günaydın arkidişim kuzucun nasıl
Günaydın annişler...
hoşgeldin özlemişim seni bee gel bi öpim
gerçekten kötü oldum 3 dk falan sürdü öğürürken nefes dahi alamadım kıpkırmızı oldum ama gerçektennngece yatarkende her dönüşümde uyandım çünkü her seferinde kasıklarıma iğneler battı sanki :85:
kocacım 2 eliyle göbeğimi avuçlayıp "durdun durdun sonradanmı kudurdun oğlum üzme anneyi" dedi
inşallah arkadaşın gibi devam eder benim ilk ve son olur bu sabahki
kızlar sizin mesleğiniz ne neden pirimle çalışıyosunuz
kızlar ciddi bir sorunum var.sabahları karnımda ve etrafında ağrılarım var etim ağrıyor resmen fikri olan var mı
hoşbulduk zeytinim, bende özledimnasılsın?....
Günaydın zeynepcim.. İyyiz çok şükür, dünden beri haraketlendik.. Kelebek gibi dönüp duruyor yavrucum maşallah
Geçmiş olsun, ama ağrıların hakkında bi fikrim yok benimonun dışında iyisin dimi, herşeyi kafana takmıyorsundur umarım
Babasıda kıyamazmış annesine amanda amann :))) İnşallah son olur canım gerçekten çok zor :)
iyiz çok şükür ahestem tekmelenmeyi bekliyorum sabırsızlıkla, dayanamayıp ben oğlumu tekmelemeye başladım artıksizde iyimişsiniz maşallah Allah ağzınızın tadını bozması oğluşunuzla
iyiyim canım çok şükür oğlumla aramızda bir aşk başladı teyzesi beraber çok mutluyuz.gözümü kapatıyorum sanki yanaklar sarkık tombul yumuk yumuk bir bebek canlanıyor buda beni heyecanlandırıyor
benim primle değil canım...kimya müh ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?