2011 Ekim Anneleri

seni o kadar iyi anlıyorum ki...bende işimde 7 yıldır çalışıyorum...sen iyiysen iyi herkes, ben ilk 3 ay yattım kanamam vardı, eskiden bizde maaşları tam yatırırlar, SSK dan alınıp geri ödeniyordu ...çalışan madur olmasın diye...ama bende durum böyle olmadı..kuş kadar maaş aldım....o kadar kırıldım ki ben evde yatıyorum doktora gidiyorum hastaneye gidiyorum...insan bir sorar, ödemen varmıi doktora gidiyorsun paran varmı...birde her durumda biz aileyiz derler....geçenlerde doktora gidicem dedim patronum 1 hafta yoksun yani diye laf soktu.....

kızlar ciddi bir sorunum var.sabahları karnımda ve etrafında ağrılarım var etim ağrıyor resmen fikri olan var mı

aynı ben...hatta korktum ya...geriniken sol tarafıma çok şiddetli ağrı da girdi....bu şiddetli acı bu aralar 1-2 sefer oldu

kızlar sizin mesleğiniz ne neden pirimle çalışıyosunuz

rumuzum kendini kötü hissetme işe yaramıyormuyum gibi bir hissede kapılma eminim elinden geleni yapıyorsundur bi çok hamile arkadaşımız patronuna olan olmuş senin patronada çirkinleşmiş ve yıldırma politikası geçmişler hiç üzerine alınma boşver vurdumduymaz olmayı dene çalışabildiğin yere kadar çalış olmadı planını uygularsın üzme kendinide kuzunuda

günaydın arkidişim kuzucun nasıl

Günaydın zeynepcim.. İyyiz çok şükür, dünden beri haraketlendik.. Kelebek gibi dönüp duruyor yavrucum maşallah

Geçmiş olsun, ama ağrıların hakkında bi fikrim yok benim onun dışında iyisin dimi, herşeyi kafana takmıyorsundur umarım

anlıyorum çok moral bozucu hakikaten, benim patronum çok iyidir ama ben bile en son toplantıda hafiften laf yedim, oluyor dönem dönem... Bence primi kestirme, iştende çıkma teklifinde bulunma, elinden geldiği kadar çalış paranıda paşa paşa al canım, söylediklerini kafana takma sen hamilesin ki hepimiz biliyoruz en zor anında bile işe gittin sen...Hakkın olduğu için alıyorusun o maaşı, yeri gelirse sende lafını söyle ama çıkma primi kesme gibi tekliflerde bulunma bu senin en doğal hakkın....

Babasıda kıyamazmış annesine amanda amann :))) İnşallah son olur canım gerçekten çok zor :)

kızlar ciddi bir sorunum var.sabahları karnımda ve etrafında ağrılarım var etim ağrıyor resmen fikri olan var mı

Zeynep benimde ağrım oluyor sürekli okuyorum araştırıyorum sabah bunu yayınlamıştım oku istersen..

16-17-18. haftalarda Yuvarlak-Bağ Ağrısı

Yuvarlak bağlar rahmin üst kısmının her iki yanına ve yan pelvis duvarına bi.tişiktir. Hamilelik ve ceninin büyümesi sırasında, bu bağlar gerilir ve çekilir. Daha uzun ve daha ince hale gelirler.

Hareketleriniz bu bağları gerebilir ve çekebilir, bu da yuvarlak bağ ağrısı adı verilen ağrı veya rahatsızlığa neden ola.bilir. Bu bir probleme işaret etmez, rah.minizin büyüdüğünü gösterir. Ağrı sade.ce bir yanda veya her iki yanınızda ola.bilir ya da bir yanda diğer yandakinden daha fazla olabilir. Bu ağrı size veya be.beğinize zarar vermez.

Ağrınız olursa uzanıp dinlenirseniz kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Ağrı şiddetliyse ve başka belirtiler olursa dok.torunuzla konuşun. Ciddi problemler için uyarı belirtileri, vajinadan gelen kanama, vajinadan sıvı kaybı veya şiddetli ağrıdır.

hoşbulduk zeytinim, bende özledim nasılsın?....

iyiz çok şükür ahestem tekmelenmeyi bekliyorum sabırsızlıkla, dayanamayıp ben oğlumu tekmelemeye başladım artık sizde iyimişsiniz maşallah Allah ağzınızın tadını bozması oğluşunuzla

iyiyim canım çok şükür oğlumla aramızda bir aşk başladı teyzesi beraber çok mutluyuz.gözümü kapatıyorum sanki yanaklar sarkık tombul yumuk yumuk bir bebek canlanıyor buda beni heyecanlandırıyor

yoklamaya tek alınan benim galiba iki sabahtır geliyorum, kimse yok bende çıkıyorum.. zaten en son çenesi düşen bendim, baktım hep ben yazıyorum

neyse dün öğleden sonra gezmeye gittik biraz eşimle, malum bi gün dışarı çıkınca bi kaç günde anca kendime geliyorum.. çok uykum var ve yorgunum... ayrıca kafama göre kıyafet bulamadığım için çok sinir oluyorum ve evde hala olabileceğinin umud ettiğim cicilerime hazin bi veda yaptım az önce
ayrıca alına bir iki kilo hemen böyle kendini belli eder mi, çok şişman buldum kendimi bi aan:97: moralim bozuldu yaa

geçmişi okuyamadım, kızlar siz nasılsınız, keyifler yerinde mi....

Babasıda kıyamazmış annesine amanda amann :))) İnşallah son olur canım gerçekten çok zor :)

sevgi ve ilgi arsızı olaraktan kocamın etrafında fır dönmesine rağmen sabah benim için girdiği şekli görmek hoşuma gitmedide değil yani hanzadem

amin canım inş, hepimizin... çocuğu rahat bıraksana, canı istemiyordur belki hadi bizi tebrik edin maşallah 18/1 oldukk

iyiyim canım çok şükür oğlumla aramızda bir aşk başladı teyzesi beraber çok mutluyuz.gözümü kapatıyorum sanki yanaklar sarkık tombul yumuk yumuk bir bebek canlanıyor buda beni heyecanlandırıyor

Ohh maşallh, işte yani.. Hep böyle olun emi, steese sokma kendini canım.. Dünya de geçç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…