seni o kadar iyi anlıyorum ki...bende işimde 7 yıldır çalışıyorum...sen iyiysen iyi herkes, ben ilk 3 ay yattım kanamam vardı, eskiden bizde maaşları tam yatırırlar, SSK dan alınıp geri ödeniyordu ...çalışan madur olmasın diye...ama bende durum böyle olmadı..kuş kadar maaş aldım....o kadar kırıldım ki ben evde yatıyorum doktora gidiyorum hastaneye gidiyorum...insan bir sorar, ödemen varmıi doktora gidiyorsun paran varmı...birde her durumda biz aileyiz derler....geçenlerde doktora gidicem dedim patronum 1 hafta yoksun yani diye laf soktu.....
günaydın arkadaşlarrr
ya ben sabahtan başlıyorum erik yemeye yatana kadar
sizde bu kadar çok yiyormusunuz merak ediyorum
kızlar sizin mesleğiniz ne neden pirimle çalışıyosunuz
Yok aslında bende 1 ay içinde 13 gün gelmedim kanama yüzünden. Maaşımı kesmemişler. Gittim patrona ben bunu haketmiyorum kesin gelmediğim günleri dedim kesmedi, sen işime karışma dedi kestirdi. bende iyi bari kötü karşılamadı durumumu diye sevinmiştim. Aslında çok iyidir aramız ama son aylarda eskisi kadar işe yaramadığım kesin.
çok az kalır canım benim yediklerim dışında çantamda çekmecemde ve ceplerimde muhakkak bulunduruyorum evdeki stoktan kocam sorumlu zaten azaldığını görmedimdişlerim sızlıyor artık ama kendimi kontrol edemiyorum
hafta sonu alt katımızda oturan oturan arkadaşıma indim ki ne kadar erik yediğimin şahididir,
annesi aç bakim avcunu dedi eriği arkasına saklamış avucuma bi koydu bende aaaaaaaaaaa diye bir çığlık atıp birr sevindim arkadaşım şokta "Allah gözünü doyursun tepkiye bak sanki hiç yememiş" dedianneside "çeyrek altın koysam bu kadar sevinmez sen bilmessin" diye savundu beni sağolsun
günaydın arkadaşlarrr
ben geldimmmgünaydın kızlar...
seni o kadar iyi anlıyorum ki...bende işimde 7 yıldır çalışıyorum...sen iyiysen iyi herkes, ben ilk 3 ay yattım kanamam vardı, eskiden bizde maaşları tam yatırırlar, SSK dan alınıp geri ödeniyordu ...çalışan madur olmasın diye...ama bende durum böyle olmadı..kuş kadar maaş aldım....o kadar kırıldım ki ben evde yatıyorum doktora gidiyorum hastaneye gidiyorum...insan bir sorar, ödemen varmıi doktora gidiyorsun paran varmı...birde her durumda biz aileyiz derler....geçenlerde doktora gidicem dedim patronum 1 hafta yoksun yani diye laf soktu.....
aynı ben...hatta korktum ya...geriniken sol tarafıma çok şiddetli ağrı da girdi....bu şiddetli acı bu aralar 1-2 sefer oldu
Günaydın zeynepcim.. İyyiz çok şükür, dünden beri haraketlendik.. Kelebek gibi dönüp duruyor yavrucum maşallah
oh ohh maşallah bebişler kendilerinin varlığını gösteriyorlar artık :)
günaydın arkadaşlarrr
Ben akşamları mevye yiyorum genellikle malta eriği yiyorum ama yeşil erikler henüz olmadı pek iştah açıcı gelmiyor bana biraz daha büyüsün şöyle ısırınca çatırtt diye ses gelsin öyle yiyeceğim inşallah :)
yoklamaya tek alınan benim galibaiki sabahtır geliyorum, kimse yok bende çıkıyorum.. zaten en son çenesi düşen bendim, baktım hep ben yazıyorum
Kıyamamm küsme canım ya yokluğun belli oluyor ondan yok yazacaktım :)))
neyse dün öğleden sonra gezmeye gittik biraz eşimle, malum bi gün dışarı çıkınca bi kaç günde anca kendime geliyorum.. çok uykum var ve yorgunum... ayrıca kafama göre kıyafet bulamadığım için çok sinir oluyorum ve evde hala olabileceğinin umud ettiğim cicilerime hazin bi veda yaptım az önce
ayrıca alına bir iki kilo hemen böyle kendini belli eder mi, çok şişman buldum kendimi bi aan:97: moralim bozuldu yaa
Gazda vardır tatlım birde sadece bebk değil amnion sıvısı var, suyu var olcak o kadar bozma moralini :)
sevgi ve ilgi arsızı olaraktan kocamın etrafında fır dönmesine rağmen sabah benim için girdiği şekli görmek hoşuma gitmedide değil yani hanzadem
Evet ya benimde oldu bir kaç kere garibim ne yapacağını şaşırıyordu, ilgilenmeleri çok güzel ya ilgilenmeselerdi dimi ay ne kötü bir duygudur o Allah korusun..
Kızlar bugün yine çok garip bir rüya gördüm. Okurken gündüz niyetine yada Allah hayırlara getirsin diyelim içimizden; Daha önce gittiğim ama vazgeçtiğim doktorlardan birine kontrole gitmişiz 6 aylık falan hamileyim, sedyeye uzanıyorum doktorun sekreteri gelip içime elini sokup çekmeye başlıyo sonra bebeğim çıkıyo pembe bi kundağa sarıyolar küçücük dünyalar güseli bir kız bebek. minicik pembe yanakları var elleride okadar küçükkü çokkk güseldi, bakmaya kıyamıyorum sonra hemşire, iyi herşeyi tmmm şimdi biraz fırınlayıp tekrar içine sokucaz diyor. olurmu öyle şey yanar diyorum dinlemiyolar aliminyum folyoya sarıp fırına koyuyolar kızımı. eşimde kızımız kıtırlaşmasın bu hemşire unutur fırında k diye fıırnın başında bekliyo sonra kızımı fırından çıkarıp tekrar içime sokuyolar. doktorum tmm artık herşey iyi 9. ayında geliceksin ozaman çıkarıcaz gidebilirisniz diyor.rüya tabirlerine baktım, Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. yazıyordu....
amin canım inş, hepimizin... çocuğu rahat bıraksana, canı istemiyordur belkihadi bizi tebrik edin maşallah 18/1 oldukk
Kızlar bugün yine çok garip bir rüya gördüm. Okurken gündüz niyetine yada Allah hayırlara getirsin diyelim içimizden; Daha önce gittiğim ama vazgeçtiğim doktorlardan birine kontrole gitmişiz 6 aylık falan hamileyim, sedyeye uzanıyorum doktorun sekreteri gelip içime elini sokup çekmeye başlıyo sonra bebeğim çıkıyo pembe bi kundağa sarıyolar küçücük dünyalar güseli bir kız bebek. minicik pembe yanakları var elleride okadar küçükkü çokkk güseldi, bakmaya kıyamıyorum sonra hemşire, iyi herşeyi tmmm şimdi biraz fırınlayıp tekrar içine sokucaz diyor. olurmu öyle şey yanar diyorum dinlemiyolar aliminyum folyoya sarıp fırına koyuyolar kızımı. eşimde kızımız kıtırlaşmasın bu hemşire unutur fırında k diye fıırnın başında bekliyo sonra kızımı fırından çıkarıp tekrar içime sokuyolar. doktorum tmm artık herşey iyi 9. ayında geliceksin ozaman çıkarıcaz gidebilirisniz diyor.rüya tabirlerine baktım, Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. yazıyordu....
iyiz çok şükür ahestem tekmelenmeyi bekliyorum sabırsızlıkla, dayanamayıp ben oğlumu tekmelemeye başladım artıksizde iyimişsiniz maşallah Allah ağzınızın tadını bozması oğluşunuzla
Maşallah canım 4,5 aya yaklaşmışsınız artık şunun şurasında doğuma ne kaldı dimi alışverişe başlamadınızmı hala diğer topikler dedikodu yapacak artık, ekim annelerinin bebişlerinin giymeye donu yok diyeben cinsiyet bekliyorum hala :)
Bunların acısını iki ay sonra alıcak senden oğlun haberin olsunrahat bırak çocuğu yahuuu
hoşbulduk hanzadecim:80:
rumuz senin kız oğlan çıkmış galiba yanlış okumamışımdır dimi
Maşallah canım 4,5 aya yaklaşmışsınız artık şunun şurasında doğuma ne kaldı dimi alışverişe başlamadınızmı hala diğer topikler dedikodu yapacak artık, ekim annelerinin bebişlerinin giymeye donu yok diyeben cinsiyet bekliyorum hala :)
hanzade gaz verdin bana ben bugün çıkim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?