2011 Ekim Anneleri

Yok aslında bende 1 ay içinde 13 gün gelmedim kanama yüzünden. Maaşımı kesmemişler. Gittim patrona ben bunu haketmiyorum kesin gelmediğim günleri dedim kesmedi, sen işime karışma dedi kestirdi. bende iyi bari kötü karşılamadı durumumu diye sevinmiştim. Aslında çok iyidir aramız ama son aylarda eskisi kadar işe yaramadığım kesin.

günaydın arkadaşlarrr
ya ben sabahtan başlıyorum erik yemeye yatana kadar
sizde bu kadar çok yiyormusunuz merak ediyorum

çok az kalır canım benim yediklerim dışında çantamda çekmecemde ve ceplerimde muhakkak bulunduruyorum evdeki stoktan kocam sorumlu zaten azaldığını görmedim dişlerim sızlıyor artık ama kendimi kontrol edemiyorum

hafta sonu alt katımızda oturan arkadaşıma indim ki ne kadar erik yediğimin şahididir,
annesi aç bakim avcunu dedi eriği arkasına saklamış avucuma bi koydu bende aaaaaaaaaaa diye bir çığlık atıp birr sevindim arkadaşım şokta "Allah gözünü doyursun tepkiye bak sanki hiç yememiş" dedi anneside "çeyrek altın koysam bu kadar sevinmez sen bilmessin" diye savundu beni sağolsun

Son düzenleme:

yine iyi benim patronum kocam işe gitmiyorum diye tüm maaşı kesti

evet bilmezler dimi.. bende çok yiyorum eriği, doyamıyorum.. bir yandan ne güzel bir nimet diyorum.. çok şükür güzel bi zamanda hamile kaldıkda Rabbim sevindirdi bizi

Kızlar bugün yine çok garip bir rüya gördüm. Okurken gündüz niyetine yada Allah hayırlara getirsin diyelim içimizden; Daha önce gittiğim ama vazgeçtiğim doktorlardan birine kontrole gitmişiz 6 aylık falan hamileyim, sedyeye uzanıyorum doktorun sekreteri gelip içime elini sokup çekmeye başlıyo sonra bebeğim çıkıyo pembe bi kundağa sarıyolar küçücük dünyalar güseli bir kız bebek. minicik pembe yanakları var elleride okadar küçükkü çokkk güseldi, bakmaya kıyamıyorum sonra hemşire, iyi herşeyi tmmm şimdi biraz fırınlayıp tekrar içine sokucaz diyor. olurmu öyle şey yanar diyorum dinlemiyolar aliminyum folyoya sarıp fırına koyuyolar kızımı. eşimde kızımız kıtırlaşmasın bu hemşire unutur fırında k diye fıırnın başında bekliyo sonra kızımı fırından çıkarıp tekrar içime sokuyolar. doktorum tmm artık herşey iyi 9. ayında geliceksin ozaman çıkarıcaz gidebilirisniz diyor.rüya tabirlerine baktım, Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. yazıyordu....

ben geldimmm günaydın kızlar...

Amanda aman bende yok yazacaktım az kalsın dünde görememştim seni :)) Hoşgelmişsin...

Ne tuhaf düşünceler insanın en çok ihtiyacı olduğu hasta zamanında gördüğü muameleye bak, her zaman derim el işi diye, el işini kendi işin gibi görüp aile olduğunu düşünürken, yediğin kazık daha çok acıtıyor. Sende ona göre davran artık kendi keyfine ve rahatına bak mümkün mertebe canım...

aynı ben...hatta korktum ya...geriniken sol tarafıma çok şiddetli ağrı da girdi....bu şiddetli acı bu aralar 1-2 sefer oldu

Kızlar normal normal karşınızda ağrı uzmanı var :))) Her gün ayrı bir yerim ağrıyor bazen topikte sadece benim ağrım oluyor sanıyorum, zeynepe yazdığımı sende oku ve rahatla şekerim :)

hayırlara gelsin inş

amin canım inş, hepimizin... çocuğu rahat bıraksana, canı istemiyordur belki hadi bizi tebrik edin maşallah 18/1 oldukk

Maşallah canım 4,5 aya yaklaşmışsınız artık şunun şurasında doğuma ne kaldı dimi alışverişe başlamadınızmı hala diğer topikler dedikodu yapacak artık, ekim annelerinin bebişlerinin giymeye donu yok diye ben cinsiyet bekliyorum hala :)

arkadaşım gündüz niyetine, Allah hayırlara getirsin...
ama burda gözümden yaş geldi okurken yatarken fırında tavuk yapmayımı düşündün acaba çok merak ettim
ayyy edepsizlik ettiysem özür dilerim :78:

hanzade gaz verdin bana ben bugün çıkim biraz

Hayr olsun fatoşcum, insan acayip etkisinde kalıyor ama bilinçaltı dengesizliği işte bizimki.. hamile kaldıktan sonra türlü atraksiyonlu rüyalar görmeye başladık. anneliğin aşırı hassasiyetini vurguluyor rüyan

Allah hayırlara çıkarsın canım daha neler görücez doğurana kadar allah bilir :)

hoşbulduk hanzadecim:80:
rumuz senin kız oğlan çıkmış galiba yanlış okumamışımdır dimi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öylemiiiiiiiiii of geçmişi okumak gözümde büyümüştü keşke giremyenler için topiğin flaş haberleri diye bir köşe olsa böyle önemli değişiklikler ve duyuruları ordan okusak
eh rumuzcuummmm sen benlen az uğraşmıyodun oğlan anası diye bakalım senin kaynana potansiyelin ne görelim
hayırlı uğurlu olsun oğlun sağlıkla gelsin

valla denizle senin ki ayrı zaten, ben bile ölecem meraktan ne çıkcak diye. bi de paşam var dimi.. :82:
hıı zaten biri gelip konu açmış bizim adımıza biz aldık bi kaç parça bişiler ama eklemek kısmet olmadı canım. Ya bi de insan ne alıcağını bilemiyor ki, bi de ona sinir oldum bu sabah.. kaçıncı aya göre alıcaksın, ne zamana kadar giyebilir vs işte.. topikteki tecrübeli analarımızda bi yardım etmiyor ki hele sinem hanım aklı fikri temizlikte, gidiyim bi kızlara şunu bunu alın deyim demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…