valla denizle senin ki ayrı zaten, ben bile ölecem meraktan ne çıkcak diye. bi de paşam var dimi.. :82:
hıı zaten biri gelip konu açmış bizim adımızabiz aldık bi kaç parça bişiler ama eklemek kısmet olmadı canım. Ya bi de insan ne alıcağını bilemiyor ki, bi de ona sinir oldum bu sabah.. kaçıncı aya göre alıcaksın, ne zamana kadar giyebilir vs işte.. topikteki tecrübeli analarımızda bi yardım etmiyor ki hele sinem hanım aklı fikri temizlikte, gidiyim bi kızlara şunu bunu alın deyim demiyor
arkadaşım gündüz niyetine, Allah hayırlara getirsin...
ama burda gözümden yaş geldi okurken yatarken fırında tavuk yapmayımı düşündün acaba çok merak ettim
ayyy edepsizlik ettiysem özür dilerim :78:
Benim doktorum çok dominant aheste bende öyleydim ama elmiyaman beymi yaman derler ya, hiç gıkımı çıkarmıyorum işini çok iyi biliyor ne derse yapıyorum mecburen cinsiyetide zırt pırt sormuyorum bildiği bir şey var sanırım birde yanlış çıkan arkadaşlar var sonradan değişen, o yüzden daha rahat bekliyorum en azından bir defada tam öğrenicem inşallah :)
Evet canım geçen gün bende yazdım bri liste yapsak markalar belirlesek ne lazım ne değil kaç ayına kadar kaç kıyafet lazım olur filan çok tecrübesisiz bu konuda, özellikle temizlik gıda bakım gereçlerini araştıralım çok tembel çıktık bu konuda topikçe
neden üzüyorlar böyle sinir oldum oğlumu gönderimmi dövsün
Benim de işle ilgili sıkıntım var kızlar anlatırım sonra. bugün iş çok, yazıcam sonra.
hızlıca bi rüya anlatıp gidicem.
şu melodram dizi var ya, insanı kanser eden, öyle bir geçer zaman ki. ne feci bir şeymiş insanlar onu izleyip nasıl intihar etmesin, Allahımm o neydi. eşim istanbulda halen. geçen akşam evde yalnız kalmayayım, akşam kayınvalidemlerde vakit geçireyim dedim. yemekten sonra geç indim eve. heyecanla tv yi açtılar görümcemle hayran hayran diziyi izlediler, benim içim bir tuhaf oluyor daha önce olanları onlar anlattıkça. neyse her şeye katlanabildim ama ali kaptanın karısının bebeğini aldırmak için gittiği kadın var ya, çocuğu alacaktı. o sahnede isyan edip kaçtım resmen. eve gittim, uyudum. rüyamda o kadına gitmişim. yanımda kimse yoktu ama, yalnızdım. bir tane bizim evdeki çatallardan birini alıyor eline, bununla alıcam bebeğini diyor. neeee diye çığlık atıyorum. yat hadi diyor, hayııırr diye bağır çağır ağlıyorum. madem aldırmayacaktın gelmeseydin diyor. yaaa ben buraya bebeğimi aldırmak için gelmedim diyorum, zor kullanıyor, zorla beni yatırıyor bir yere. çatalla işleme başlıyor, bebeğimi de orda gördümyavrum kollarıyla bacaklarıyla içime tutunmuş, çıkmak istemiyordu, o ağlıyor ben ağlıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum. ben yapma, alma diye ağlıyorum, o gitmiycem diye ağlıyor. perişan oldum sabaha kadar. dün gittiğimde de söyledim. bi daha öyle şeyler izlemem ben, nasıl bir azaptır o dizi dedim.
Benim doktorum çok dominant aheste bende öyleydim ama elmiyaman beymi yaman derler ya, hiç gıkımı çıkarmıyorum işini çok iyi biliyor ne derse yapıyorum mecburen cinsiyetide zırt pırt sormuyorum bildiği bir şey var sanırım birde yanlış çıkan arkadaşlar var sonradan değişen, o yüzden daha rahat bekliyorum en azından bir defada tam öğrenicem inşallah :)
Evet canım geçen gün bende yazdım bri liste yapsak markalar belirlesek ne lazım ne değil kaç ayına kadar kaç kıyafet lazım olur filan çok tecrübesisiz bu konuda, özellikle temizlik gıda bakım gereçlerini araştıralım çok tembel çıktık bu konuda topikçe
oy denizim duygusal annem benim nasıl etkilenmişsin öyle okurken ağlıycaktım neredeyse :85:
izleme daha sen dizi falann hassas arkadaşım benim kocanı bekle izleyin güzel güzel dexter ınızı house nizi
Canım ben hastane çıkışı bir tane almayı ve 2 tanede 3 aylık tulum almayı düşünüyorum, etrafımdaki tecrübeli anneler sakın kıyafeti çok alma bebeğin zayıfmı doğaca yoksa şişmanmı ancak son aylarda belli olur diyorlar eğer 4 kilo gibi doğarsa hastane çıkışını genellikle eve geldiği gün bir iki kez giyebiliyormuş 2-3 takım alıpta hiç giydiremeyen çok var. Oyüzden ilk anda giyecek kadar almak yeterli geliyor bana. Birde battaniye çok lazım oluyormuş bebekler çok kusuyomuş yada tecrübesiz olduğumuz için altını değiştirirken falan biz dikkat edemiyomuşuz oyüzden en az 3-4 battaniyen olsun lazım olur diyorlar. Birde biberon,ateş ölçer,nemlendirci vs. gibi birçok şeyi ben unadodan öğrendim doğrusu ne işe yaradıklarını,özelliklerini falan sizede üye olmanızı tavsiye ederim kampanyalar günlük mailinize geliyor anne ve bebekle ilgili aklınıza gelebilecek herşey var https://unnado.com/davet/fatma-ersin_31603 bu linkten giriş yapabilirisniz. hele bugün erkek anneleri için smokin şeklinde minik tulumlar vardı 24 liraya çok şirinlerdi
günaydın annişler.biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalım?biz gayet iyiyz ama bugün kocicşm biraz rahatsızdı işe geç gitti ona biraz üzüldük.
şu cici konusunda da gerçekten biz biraz tembeliz galiba ben çok sabırsızım almak için türkiyeye bir geleyim mağazaları talan edicem hatta geçen netten bişeyler alıp ablamın adresine gönderttim.
eşimde bana diyorki türkiye ye gidince senden korkuyorum almaktan doymayacaksın diyor
ya kızlar ben ne kadar evhamlıyım sinir oluyorum o huyuma nasıl atlatıcam bilmem..geçen internette dolaşırken gebelikde apandist yazıyordu okudum onu..karın büyüdüğünden apandist zor anlaşılırmış falan filan korktum yani arada kasıklarımız ağrıyor ya dedim ağrırda anlamazsak
Maşallah canım 4,5 aya yaklaşmışsınız artık şunun şurasında doğuma ne kaldı dimi alışverişe başlamadınızmı hala diğer topikler dedikodu yapacak artık, ekim annelerinin bebişlerinin giymeye donu yok diyeben cinsiyet bekliyorum hala :)
hoşbulduk hanzadecim:80:
rumuz senin kız oğlan çıkmış galiba yanlış okumamışımdır dimi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öylemiiiiiiiiii of geçmişi okumak gözümde büyümüştü keşke giremyenler için topiğin flaş haberleri diye bir köşe olsa böyle önemli değişiklikler ve duyuruları ordan okusak
eh rumuzcuummmm sen benlen az uğraşmıyodun oğlan anası diye bakalım senin kaynana potansiyelin ne görelim
hayırlı uğurlu olsun oğlun sağlıkla gelsin
aman Allahım kocam hanzade nickiyle aramızda olabilirmi acaba oğlumu tekmelediğimde aynı cümleyi kurmuştuda
Benim de işle ilgili sıkıntım var kızlar anlatırım sonra. bugün iş çok, yazıcam sonra.
hızlıca bi rüya anlatıp gidicem.
şu melodram dizi var ya, insanı kanser eden, öyle bir geçer zaman ki. ne feci bir şeymiş insanlar onu izleyip nasıl intihar etmesin, Allahımm o neydi. eşim istanbulda halen. geçen akşam evde yalnız kalmayayım, akşam kayınvalidemlerde vakit geçireyim dedim. yemekten sonra geç indim eve. heyecanla tv yi açtılar görümcemle hayran hayran diziyi izlediler, benim içim bir tuhaf oluyor daha önce olanları onlar anlattıkça. neyse her şeye katlanabildim ama ali kaptanın karısının bebeğini aldırmak için gittiği kadın var ya, çocuğu alacaktı. o sahnede isyan edip kaçtım resmen. eve gittim, uyudum. rüyamda o kadına gitmişim. yanımda kimse yoktu ama, yalnızdım. bir tane bizim evdeki çatallardan birini alıyor eline, bununla alıcam bebeğini diyor. neeee diye çığlık atıyorum. yat hadi diyor, hayııırr diye bağır çağır ağlıyorum. madem aldırmayacaktın gelmeseydin diyor. yaaa ben buraya bebeğimi aldırmak için gelmedim diyorum, zor kullanıyor, zorla beni yatırıyor bir yere. çatalla işleme başlıyor, bebeğimi de orda gördümyavrum kollarıyla bacaklarıyla içime tutunmuş, çıkmak istemiyordu, o ağlıyor ben ağlıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum. ben yapma, alma diye ağlıyorum, o gitmiycem diye ağlıyor. perişan oldum sabaha kadar. dün gittiğimde de söyledim. bi daha öyle şeyler izlemem ben, nasıl bir azaptır o dizi dedim.
ilahi hanzadem ya çok güldüm.
Yaa ahestecim benim kız oğlanmış. şehzade anası mı olucan diye dalga geçiyorlar. Sağlıklı olsun da kız-erkek farketmez dimi ama.
Bende diyorum edacım niye tepki vermedi benim oğlana.Ya hayır da o kadar kız resimlerine bakıp, o kadar odaklandım ki kız gibi oğlan doğurucam heralde
neyse az daha sabredelim bari, yoksa kızımız geliyor kiii:82:
yani şte, özellikle şu beşik mevzusu çok kafama takılıyor.. aksi gibi evimizde küçük, çok eşyamız yok ama mecburen düzen değişecek.. ay deli oluyorum düşündükçe, ne yapıcağını bilemek berbat bişey ya.... herşey çok güzel üstelik, hepsini alasım var var ama işte:97:
zaten bence çok kıyafet almaya gerek yok, ilk aylar için çıt çıtlı badi tarzı alt üst takım yada ayaklı pijamalar yeter bence.. daha sonra da alınır çocuğun kilosuna boyuna göre.. dediğin gibi asıl önemli olanlar temizlik, bakım vs gereçleri....
evet çok şirinler ama çin firması....bende oradan çok şey aldımCanım ben hastane çıkışı bir tane almayı ve 2 tanede 3 aylık tulum almayı düşünüyorum, etrafımdaki tecrübeli anneler sakın kıyafeti çok alma bebeğin zayıfmı doğaca yoksa şişmanmı ancak son aylarda belli olur diyorlar eğer 4 kilo gibi doğarsa hastane çıkışını genellikle eve geldiği gün bir iki kez giyebiliyormuş 2-3 takım alıpta hiç giydiremeyen çok var. Oyüzden ilk anda giyecek kadar almak yeterli geliyor bana. Birde battaniye çok lazım oluyormuş bebekler çok kusuyomuş yada tecrübesiz olduğumuz için altını değiştirirken falan biz dikkat edemiyomuşuz oyüzden en az 3-4 battaniyen olsun lazım olur diyorlar. Birde biberon,ateş ölçer,nemlendirci vs. gibi birçok şeyi ben unadodan öğrendim doğrusu ne işe yaradıklarını,özelliklerini falan sizede üye olmanızı tavsiye ederim kampanyalar günlük mailinize geliyor anne ve bebekle ilgili aklınıza gelebilecek herşey var https://unnado.com/davet/fatma-ersin_31603 bu linkten giriş yapabilirisniz. hele bugün erkek anneleri için smokin şeklinde minik tulumlar vardı 24 liraya çok şirinlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?