2011 Ekim Anneleri

Benim doktorum çok dominant aheste bende öyleydim ama elmiyaman beymi yaman derler ya, hiç gıkımı çıkarmıyorum işini çok iyi biliyor ne derse yapıyorum mecburen cinsiyetide zırt pırt sormuyorum bildiği bir şey var sanırım birde yanlış çıkan arkadaşlar var sonradan değişen, o yüzden daha rahat bekliyorum en azından bir defada tam öğrenicem inşallah :)

Evet canım geçen gün bende yazdım bri liste yapsak markalar belirlesek ne lazım ne değil kaç ayına kadar kaç kıyafet lazım olur filan çok tecrübesisiz bu konuda, özellikle temizlik gıda bakım gereçlerini araştıralım çok tembel çıktık bu konuda topikçe

Son düzenleme:
ya kızlar ben ne kadar evhamlıyım sinir oluyorum o huyuma nasıl atlatıcam bilmem..geçen internette dolaşırken gebelikde apandist yazıyordu okudum onu..karın büyüdüğünden apandist zor anlaşılırmış falan filan korktum yani arada kasıklarımız ağrıyor ya dedim ağrırda anlamazsak

estafurullah canım ama fırında tavuk hiç düşünmemiştim Aslında bişey düşünerekte yatmamıştım ama illa bir abukluk oluyor rüyalarımda, geceleri çok sık tuvalete gidiyorum galiba oyüzden iyi konsantre olamıyorum

Benim de işle ilgili sıkıntım var kızlar anlatırım sonra. bugün iş çok, yazıcam sonra.
hızlıca bi rüya anlatıp gidicem.
şu melodram dizi var ya, insanı kanser eden, öyle bir geçer zaman ki. ne feci bir şeymiş insanlar onu izleyip nasıl intihar etmesin, Allahımm o neydi. eşim istanbulda halen. geçen akşam evde yalnız kalmayayım, akşam kayınvalidemlerde vakit geçireyim dedim. yemekten sonra geç indim eve. heyecanla tv yi açtılar görümcemle hayran hayran diziyi izlediler, benim içim bir tuhaf oluyor daha önce olanları onlar anlattıkça. neyse her şeye katlanabildim ama ali kaptanın karısının bebeğini aldırmak için gittiği kadın var ya, çocuğu alacaktı. o sahnede isyan edip kaçtım resmen. eve gittim, uyudum. rüyamda o kadına gitmişim. yanımda kimse yoktu ama, yalnızdım. bir tane bizim evdeki çatallardan birini alıyor eline, bununla alıcam bebeğini diyor. neeee diye çığlık atıyorum. yat hadi diyor, hayııırr diye bağır çağır ağlıyorum. madem aldırmayacaktın gelmeseydin diyor. yaaa ben buraya bebeğimi aldırmak için gelmedim diyorum, zor kullanıyor, zorla beni yatırıyor bir yere. çatalla işleme başlıyor, bebeğimi de orda gördüm yavrum kollarıyla bacaklarıyla içime tutunmuş, çıkmak istemiyordu, o ağlıyor ben ağlıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum. ben yapma, alma diye ağlıyorum, o gitmiycem diye ağlıyor. perişan oldum sabaha kadar. dün gittiğimde de söyledim. bi daha öyle şeyler izlemem ben, nasıl bir azaptır o dizi dedim.

neyse az daha sabredelim bari, yoksa kızımız geliyor kiii:82:

yani şte, özellikle şu beşik mevzusu çok kafama takılıyor.. aksi gibi evimizde küçük, çok eşyamız yok ama mecburen düzen değişecek.. ay deli oluyorum düşündükçe, ne yapıcağını bilemek berbat bişey ya.... herşey çok güzel üstelik, hepsini alasım var var ama işte:97:

zaten bence çok kıyafet almaya gerek yok, ilk aylar için çıt çıtlı badi tarzı alt üst takım yada ayaklı pijamalar yeter bence.. daha sonra da alınır çocuğun kilosuna boyuna göre.. dediğin gibi asıl önemli olanlar temizlik, bakım vs gereçleri....

oy denizim duygusal annem benim nasıl etkilenmişsin öyle okurken ağlıycaktım neredeyse :85:
izleme daha sen dizi falann hassas arkadaşım benim kocanı bekle izleyin güzel güzel dexter ınızı house nizi

günaydın annişler.biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalım?biz gayet iyiyz ama bugün kocicşm biraz rahatsızdı işe geç gitti ona biraz üzüldük.
şu cici konusunda da gerçekten biz biraz tembeliz galiba ben çok sabırsızım almak için türkiyeye bir geleyim mağazaları talan edicem hatta geçen netten bişeyler alıp ablamın adresine gönderttim.
eşimde bana diyorki türkiye ye gidince senden korkuyorum almaktan doymayacaksın diyor

Canım ben hastane çıkışı bir tane almayı ve 2 tanede 3 aylık tulum almayı düşünüyorum, etrafımdaki tecrübeli anneler sakın kıyafeti çok alma bebeğin zayıfmı doğaca yoksa şişmanmı ancak son aylarda belli olur diyorlar eğer 4 kilo gibi doğarsa hastane çıkışını genellikle eve geldiği gün bir iki kez giyebiliyormuş 2-3 takım alıpta hiç giydiremeyen çok var. Oyüzden ilk anda giyecek kadar almak yeterli geliyor bana. Birde battaniye çok lazım oluyormuş bebekler çok kusuyomuş yada tecrübesiz olduğumuz için altını değiştirirken falan biz dikkat edemiyomuşuz oyüzden en az 3-4 battaniyen olsun lazım olur diyorlar. Birde biberon,ateş ölçer,nemlendirci vs. gibi birçok şeyi ben unadodan öğrendim doğrusu ne işe yaradıklarını,özelliklerini falan sizede üye olmanızı tavsiye ederim kampanyalar günlük mailinize geliyor anne ve bebekle ilgili aklınıza gelebilecek herşey var https://unnado.com/davet/fatma-ersin_31603 bu linkten giriş yapabilirisniz. hele bugün erkek anneleri için smokin şeklinde minik tulumlar vardı 24 liraya çok şirinlerdi

oy denizim duygusal annem benim nasıl etkilenmişsin öyle okurken ağlıycaktım neredeyse :85:
izleme daha sen dizi falann hassas arkadaşım benim kocanı bekle izleyin güzel güzel dexter ınızı house nizi

evet canım bencede.. zaten aşırı duyarlılık mevcut.. tv deki dizi altındaki pek çok şey saçmalıktan ibaret..

canım bu hast. çıkışını çok kullanılmadığı için arkadaşım pek tavsiye etmedi.. ama pek hoş duruyor mübareklerevet battaniye mantıklı zaten düşünüce..

maşallh size o zaman.. ve geçmiş olsun diyelim.. aynı korku eşimde de mevcut canım

Şeymacım apandistin ağrısı seni sürüm sürüm süründürür merak etme onu ayırabilirsin :)

İlahi Hanzadem ya çok güldüm.

hoşbulduk hanzadecim:80:
rumuz senin kız oğlan çıkmış galiba yanlış okumamışımdır dimi

Yaa ahestecim benim kız oğlanmış. Şehzade anası mı olucan diye dalga geçiyorlar. Sağlıklı olsun da kız-erkek farketmez dimi ama.

Bende diyorum Edacım niye tepki vermedi benim oğlana. Ya hayır da o kadar kız resimlerine bakıp, o kadar odaklandım ki kız gibi oğlan doğurucam heralde

denizim okurken ben bile ağlayacaktım neredeyse. Kabus resmen. Neyse hayırlara vesile olsun inşallah. Ben de ilk başta izliyordum o diziyi sonra baktım iyice saçmaladılar ve sürekli üzüntü hali bıraktım. bakmıyorum artık. ne o öyle aile bireylerinin başına hiç mi iyi bişey gelmez? Hepsinde bir dert var, sürekli saçmalık.Yazılanları okuyunca da ne kadar iyi bir karar verdiğimi anladım, iyi ki bırakmışım..
Böyle dizilere prim vermemek lazım aslında.

biz geldik nasıl geçiyo gününüz bakalım2 gündür rahimimin üst tarafı sızlıyo nedense çok şiddetli degil ama sanki içim gerilir gibi oluyo nedensebebk yerimi büyüyo acaba ölen oglumdada olmuştu bu haftalarda ondan bir agrı olsun çok korkuyorum neden olabilirki

1 üşütmektenmni olabilir
2 çok hareketsizliktenmi olabilir
3 bebek büyüyoda ondanmı olabilir
4 seceneklerden hangisi olabilir
5 cevapı bilene bir demek çiçek var ve öpücük nanaktan

rumuzum kaç gündür doğru düzgün giremiyorum yoksa benden tepki gelmemesi normalmi aşkolsun Bende kız çocuklarının resmine çok bakıorum beybiface beybiface dolanırlar beraber

Kıyafeti ilk 6 aylık almak lazımmış, kızlar bizim rabbimde nasip ederse doğumlar kışa gelicek, kalın bir şeyler almakta lazım ama yazda geldi bulurmuyuz acaba? Bakım temizlik gereçlerinde marka ne olmalı biberon emzik şampuan kremler vs. gibi mesela hangi marka en iyisidir. Beşik konusunda bende sadece beşik düşünüyorum şimdilik.. Büyüdüğünde oda yapıcam nasip olursa..

evet çok şirinler ama çin firması....bende oradan çok şey aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…