2011 Ekim Anneleri

tabi ya benim ben kocan

şaka bi yana bazen düüşünmüyo değilim nickimi ve topiğin adına kadar biliyor bazen girip okuduğunu düşünmüyor değilim Hatta adam alıştı resmimi çekerken bi boydan alıyor bi omuzdan aşşa bu bizim için bu kk için diyor
Canım kocacım eğer okuyorsan seni çok seviyoruz biz oğlumlan akşama ne yemek var bide

Ya benim pc bu unnadoya bir türlü girmiyor deli olucam :95::95: bir çok kişiden duydum ama bir türlü giremiyorum çevrimdışı oluyor net anında, evet ateş ölçer tırnak makası burun pompası filan bir sürü şey ben ilk onlardan başlamayı düşünüyorum ama hangi marka iyi acaba ona bakmak lazım önce

Son düzenleme:

cevaplıyorum hepsi olmuş olabilir paşam
özledim senide gel öpcem

Bende izliyordum ama tam kadın ebeye girdiği yerde kapattım. Keşke izlemeseydin sende canım ya..

Gerçekten öyle ama o mağazalara bir gir çıkamıyosun saatlerce :) Az kaldı 5. aydan sonra testlerimde bitmiş olucak bebeğimin nesi var onuda öğrenip başlayacağım hemen ama bu arada marka araştırması yapmak lazım :)

canım bu hast. çıkışını çok kullanılmadığı için arkadaşım pek tavsiye etmedi.. ama pek hoş duruyor mübareklerevet battaniye mantıklı zaten düşünüce..

Hatane çıkışları değişik değişik aheste 5 li olanları var sadece, 10 parça olanları var, kullanılmayan şeyleri almamak en iyisi bencede 5 li takımlar çok şeker :)

evet kışa gelcek ve bizde tam yazın almalara başlıcaz o yüzden boşuna kısa kollu almayın arkadaşlar mecbur eylül ayını bekleyip son ayda alcaz bakım temizlik gereçlerinde chicco,nuk ii markalar ama herşey de değişiomuş atıyorum ateş ölçerde chicco iimiiş biberonda da nuk değişiomuş yani. ama krem şampuanda,çamaşır deterjanında ben hep dalin almayı düşünüorum

Sabahta 3 kez yayınladım canım bugün bir çok arkadaşın ağrısı var korkma bende dahil, hele demin ayağa kalkarken iki kasığıma birden ağrı girdi hemen geri oturdum kalkamadım

16-17-18. haftalarda Yuvarlak-Bağ Ağrısı

Yuvarlak bağlar rahmin üst kısmının her iki yanına ve yan pelvis duvarına bi.tişiktir. Hamilelik ve ceninin büyümesi sırasında, bu bağlar gerilir ve çekilir. Daha uzun ve daha ince hale gelirler.

Hareketleriniz bu bağları gerebilir ve çekebilir, bu da yuvarlak bağ ağrısı adı verilen ağrı veya rahatsızlığa neden ola.bilir. Bu bir probleme işaret etmez, rah.minizin büyüdüğünü gösterir. Ağrı sade.ce bir yanda veya her iki yanınızda ola.bilir ya da bir yanda diğer yandakinden daha fazla olabilir. Bu ağrı size veya be.beğinize zarar vermez.

Ağrınız olursa uzanıp dinlenirseniz kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Ağrı şiddetliyse ve başka belirtiler olursa dok.torunuzla konuşun. Ciddi problemler için uyarı belirtileri, vajinadan gelen kanama, vajinadan sıvı kaybı veya şiddetli ağrıdır.

Son düzenleme:
cevaplıyorum hepsi olmuş olabilir paşam
özledim senide gel öpcem

bende seni özdedim dün akşam seni alta gördüm laf atcaktım acele çıktım bir ara kaynanam geldi dün kaldı şimdi mutfakla boguşuyo sonrada evi temizlicek yemek vs işte akşama dönücekmiş amaanam gibi degilki kadın dikiş oldu 10 gün yanımdan ayrılmadı ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglarallahtan canım sıkılmıyo siler varsınız muhabbet koyu oluyo birda paşam var sesi yetiyo okadr düşünceliki paşa oglum ben kalkana kadr sesini çıkarmıyo paşam oglum diyince başlıyo serenataçok terbiyeli bir kuştur kendi

selam kızlarr ben bugün geç kaldım...söyle bir baktım rüyalar var...bende çok ağladım gece rüyamda çok kötü bir rüyaydı...allahım esirgesin..eşimi kaybetmişim..çok ağladım çok..ama bebegim yokmuş..keşke bir bebeğim olsaydı diyede ağladım...amannn kabustu kabusss...çok yedim ondan oldu galiba....hanzade sen 3 lü testi yaptırmadın daha değil mi????

canım çamaşır deterjanını ayrı mı alcaz ben bilmiyodum

Bak ya düşman çatlatıyor kızçem

Evet unutmamak lazım kış bebekleri olucaklar ona göre kıyafetler seçin kızlar, Bu biberonları emziklerinhep ayları var damaklı damaksız filan oluyor galiba... Temizlikte ben sebamed düşünüyorum, ama emin değilim tam olarak araştırıcam daha.

kızlar birazda ben fikir vereyim tecrübeli bir anne değilim ama tecrübeli bir satıcıydım bir zamanlar
kıyafet markalarında idil baby,tomuycuk bebe,sevi bebe,bebetto,tıy tıy,bebiccino bu markaların penyeleri gerçekten kalitelidir güvenerek alabilirsiniz.
biberon emzik vs gruptanda avent,chicco,nuk,nuby ama burun aspiratöründe chiccoyu tavsiye edrim yedek başlıkları var.
ateş ölçerde genelde markaların özellikleri değişiyor hassas olsun derseniz kulaktan olanlardan tercih edin.
şampuan grubundada ben sebamed tercih edicem ama bübchen,nıvea da iyi.
ıslak mendil kesinlikle unibabay yenidoğan tercih edin.
deterjan olarakta dalan roxy tercih edicem.
aklıma gelenler bunlar diğer topiklerede bakarsanız cicilerinde tercih ettikleri markaları görebilirsiniz

Bence çok yararlı bir site, geçenlerde sağlık ve bakım ürünlerinde bir CE 0678 FC-Why Cry Mini diye bir cihaz gördüm bebeğin ağlamasını analiz edip , acıkmış, sıkılmış, rahatsız, uykulu veya gergin olup olmadığını gösteriyormuş. Çok ilginç ve yararlı geldi bana mesela bunu biraz araştırıp alabilirim. Birde kulaktan ateş ölçer alıcam sanırım onlardada çıkan sonuca göre hastaneyemi götürmelisin yoksa biraz dahamı beklemelisin şeklinde renkler var çıkan ateşe göre renkler yorumlanıyor birde çok kısa sürede ateşi en doğru şekilde kulaktan ölçebileceğimiz yazıyor ben bikaç markaya baktım ama genellikle braunu öneriyorlar fakat birde feliks markası var braunla arasında 30-40 lira farkediyor satış elemanı feliksin arzumun yan kuruluşu olduğunu ve braunla birçok özelliğinin aynı olduğunu söyledi ama hala karasızım.

Ben dün akşam çok kızdım benim kuşa ay susmak bilmedi paşam sus diyorum nasıl geri cevap veriyor önceden susardı, eşim artık seni takmıyor ilgilenmediğin için dedi, bende aldım salona götürdüm ama ordada susmadı deli gibi bağırdı. Eşim aldı geri getirdi sonra sustu deli şey :) Bide boynunu sallayıp duruyor bana :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…