tabi ya benim ben kocan
Canım ben hastane çıkışı bir tane almayı ve 2 tanede 3 aylık tulum almayı düşünüyorum, etrafımdaki tecrübeli anneler sakın kıyafeti çok alma bebeğin zayıfmı doğaca yoksa şişmanmı ancak son aylarda belli olur diyorlar eğer 4 kilo gibi doğarsa hastane çıkışını genellikle eve geldiği gün bir iki kez giyebiliyormuş 2-3 takım alıpta hiç giydiremeyen çok var. Oyüzden ilk anda giyecek kadar almak yeterli geliyor bana. Birde battaniye çok lazım oluyormuş bebekler çok kusuyomuş yada tecrübesiz olduğumuz için altını değiştirirken falan biz dikkat edemiyomuşuz oyüzden en az 3-4 battaniyen olsun lazım olur diyorlar. Birde biberon,ateş ölçer,nemlendirci vs. gibi birçok şeyi ben unadodan öğrendim doğrusu ne işe yaradıklarını,özelliklerini falan sizede üye olmanızı tavsiye ederim kampanyalar günlük mailinize geliyor anne ve bebekle ilgili aklınıza gelebilecek herşey var https://unnado.com/davet/fatma-ersin_31603 bu linkten giriş yapabilirisniz. hele bugün erkek anneleri için smokin şeklinde minik tulumlar vardı 24 liraya çok şirinlerdi
biz geldiknasıl geçiyo gününüz bakalım 2 gündür rahimimin üst tarafı sızlıyo nedense çok şiddetli degil ama sanki içim gerilir gibi oluyo nedense bebk yerimi büyüyo acaba ölen oglumdada olmuştu bu haftalarda ondan bir agrı olsun çok korkuyorum neden olabilirki
1 üşütmektenmni olabilir
2 çok hareketsizliktenmi olabilir
3 bebek büyüyoda ondanmı olabilir
4 seceneklerden hangisi olabilir
5 cevapı bilene bir demek çiçek var ve öpücük nanaktan
Benim de işle ilgili sıkıntım var kızlar anlatırım sonra. bugün iş çok, yazıcam sonra.
hızlıca bi rüya anlatıp gidicem.
şu melodram dizi var ya, insanı kanser eden, öyle bir geçer zaman ki. ne feci bir şeymiş insanlar onu izleyip nasıl intihar etmesin, Allahımm o neydi. eşim istanbulda halen. geçen akşam evde yalnız kalmayayım, akşam kayınvalidemlerde vakit geçireyim dedim. yemekten sonra geç indim eve. heyecanla tv yi açtılar görümcemle hayran hayran diziyi izlediler, benim içim bir tuhaf oluyor daha önce olanları onlar anlattıkça. neyse her şeye katlanabildim ama ali kaptanın karısının bebeğini aldırmak için gittiği kadın var ya, çocuğu alacaktı. o sahnede isyan edip kaçtım resmen. eve gittim, uyudum. rüyamda o kadına gitmişim. yanımda kimse yoktu ama, yalnızdım. bir tane bizim evdeki çatallardan birini alıyor eline, bununla alıcam bebeğini diyor. neeee diye çığlık atıyorum. yat hadi diyor, hayııırr diye bağır çağır ağlıyorum. madem aldırmayacaktın gelmeseydin diyor. yaaa ben buraya bebeğimi aldırmak için gelmedim diyorum, zor kullanıyor, zorla beni yatırıyor bir yere. çatalla işleme başlıyor, bebeğimi de orda gördümyavrum kollarıyla bacaklarıyla içime tutunmuş, çıkmak istemiyordu, o ağlıyor ben ağlıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum. ben yapma, alma diye ağlıyorum, o gitmiycem diye ağlıyor. perişan oldum sabaha kadar. dün gittiğimde de söyledim. bi daha öyle şeyler izlemem ben, nasıl bir azaptır o dizi dedim.
günaydın annişler.biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalım?biz gayet iyiyz ama bugün kocicşm biraz rahatsızdı işe geç gitti ona biraz üzüldük.
şu cici konusunda da gerçekten biz biraz tembeliz galiba ben çok sabırsızım almak için türkiyeye bir geleyim mağazaları talan edicem hatta geçen netten bişeyler alıp ablamın adresine gönderttim.
eşimde bana diyorki türkiye ye gidince senden korkuyorum almaktan doymayacaksın diyor
canım bu hast. çıkışını çok kullanılmadığı için arkadaşım pek tavsiye etmedi.. ama pek hoş duruyor mübareklerevet battaniye mantıklı zaten düşünüce..
İlahi Hanzadem ya çok güldüm.
Ama rumuzcum yalanmı don bile almadık daha adımız çıkacak :90:
Kıyafeti ilk 6 aylık almak lazımmış, kızlar bizim rabbimde nasip ederse doğumlar kışa gelicek, kalın bir şeyler almakta lazım ama yazda geldi bulurmuyuz acaba? Bakım temizlik gereçlerinde marka ne olmalı biberon emzik şampuan kremler vs. gibi mesela hangi marka en iyisidir. Beşik konusunda bende sadece beşik düşünüyorum şimdilik.. Büyüdüğünde oda yapıcam nasip olursa..
biz geldiknasıl geçiyo gününüz bakalım 2 gündür rahimimin üst tarafı sızlıyo nedense çok şiddetli degil ama sanki içim gerilir gibi oluyo nedense bebk yerimi büyüyo acaba ölen oglumdada olmuştu bu haftalarda ondan bir agrı olsun çok korkuyorum neden olabilirki
1 üşütmektenmni olabilir
2 çok hareketsizliktenmi olabilir
3 bebek büyüyoda ondanmı olabilir
4 seceneklerden hangisi olabilir
5 cevapı bilene bir demek çiçek var ve öpücük nanaktan
cevaplıyorum hepsi olmuş olabilir paşam
özledim senide gel öpcem
kaçarmıyım hiç canım benim ama bir kahvaltı ile olmaz, şu iyi haberlerimi alayım seve seve hemde keyifle doya doya yiyeceğiz sözüm söz, alışverişte yaparız biraz gezerizde yeterki şu iyi haberleri iyi sonuçları alayım :))
evet kışa gelcek ve bizde tam yazın almalara başlıcaz o yüzden boşuna kısa kollu almayın arkadaşlar mecbur eylül ayını bekleyip son ayda alcaz bakım temizlik gereçlerinde chicco,nuk ii markalar ama herşey de değişiomuş atıyorum ateş ölçerde chicco iimiiş biberonda da nuk değişiomuş yani. ama krem şampuanda,çamaşır deterjanında ben hep dalin almayı düşünüorum
şaka bi yana bazen düüşünmüyo değilim nickimi ve topiğin adına kadar biliyor bazen girip okuduğunu düşünmüyor değilim Hatta adam alıştı resmimi çekerken bi boydan alıyor bi omuzdan aşşa bu bizim için bu kk için diyor
Canım kocacım eğer okuyorsan seni çok seviyoruz biz oğlumlan akşama ne yemek var bide
canım istedigin dol olsun ögren cinsiyetini ilk donu benden söz yollucam sana paşa teyzenin donu dersin giydirirsinİlahi Hanzadem ya çok güldüm.
Ama rumuzcum yalanmı don bile almadık daha adımız çıkacak :90:
Sabahta 3. kez yayınladım canım bugün bir çok arkadaşın ağrısı var korkam bende dahil, hele demin ayağa kalkarken iki kasığıma birden ağrı girdi hemen geri oturdum kalkamadım
16-17-18. haftalarda Yuvarlak-Bağ Ağrısı
Yuvarlak bağlar rahmin üst kısmının her iki yanına ve yan pelvis duvarına bi.tişiktir. Hamilelik ve ceninin büyümesi sırasında, bu bağlar gerilir ve çekilir. Daha uzun ve daha ince hale gelirler.
Hareketleriniz bu bağları gerebilir ve çekebilir, bu da yuvarlak bağ ağrısı adı verilen ağrı veya rahatsızlığa neden ola.bilir. Bu bir probleme işaret etmez, rah.minizin büyüdüğünü gösterir. Ağrı sade.ce bir yanda veya her iki yanınızda ola.bilir ya da bir yanda diğer yandakinden daha fazla olabilir. Bu ağrı size veya be.beğinize zarar vermez.
Ağrınız olursa uzanıp dinlenirseniz kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Ağrı şiddetliyse ve başka belirtiler olursa dok.torunuzla konuşun. Ciddi problemler için uyarı belirtileri, vajinadan gelen kanama, vajinadan sıvı kaybı veya şiddetli ağrıdır.
hay allah razı olsun senden bugün geçmişe gidemedim kaynanam varda evdebirde evi çamaşır suyu kokuttu midem kalktı ya bööö geldi inanın bu arda bu öpücügün oh be pek dadluyumuş buda vadettigim çiçegim senin kadr güzel olmasalarda kabul et
evet kışa gelcek ve bizde tam yazın almalara başlıcaz o yüzden boşuna kısa kollu almayın arkadaşlar mecbur eylül ayını bekleyip son ayda alcaz bakım temizlik gereçlerinde chicco,nuk ii markalar ama herşey de değişiomuş atıyorum ateş ölçerde chicco iimiiş biberonda da nuk değişiomuş yani. ama krem şampuanda,çamaşır deterjanında ben hep dalin almayı düşünüorum
canım çamaşır deterjanını ayrı mı alcaz ben bilmiyodum
Ya benim pc bu unadoya bri türlü girmiyor deli olucam :95::95: bri çok kişiden duydum ama bir türlü giremiyorum çevrimdışı oluyor net anında, evet ateş ölçer tırnak makası burun pompası filan bir sürü şey ben ilk onlardan başlamayı düşünüyorum ama hangi marka iyi acaba ona bakmak lazım önce
bende seni özdedim dün akşam seni alta gördüm laf atcaktım acele çıktım bir ara kaynanam geldi dün kaldı şimdi mutfakla boguşuyo sonrada evi temizlicek yemek vs işte akşama dönücekmiş ama anam gibi degilki kadın dikiş oldu 10 gün yanımdan ayrılmadı ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar allahtan canım sıkılmıyo siler varsınız muhabbet koyu oluyo birda paşam var sesi yetiyo okadr düşünceliki paşa oglum ben kalkana kadr sesini çıkarmıyo paşam oglum diyince başlıyo serenata çok terbiyeli bir kuştur kendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?