selam kızlarr ben bugün geç kaldım...söyle bir baktım rüyalar var...bende çok ağladım gece rüyamda çok kötü bir rüyaydı...allahım esirgesin..eşimi kaybetmişim..çok ağladım çok..ama bebegim yokmuş..keşke bir bebeğim olsaydı diyede ağladım...amannn kabustu kabusss...çok yedim ondan oldu galiba....hanzade sen 3 lü testi yaptırmadın daha değil mi????
canım istedigin dol olsun ögren cinsiyetini ilk donu benden söz yollucam sana paşa teyzenin donu dersin giydirirsin
hay allah razı olsun senden bugün geçmişe gidemedim kaynanam varda evdebirde evi çamaşır suyu kokuttu midem kalktı ya bööö geldi inanın bu arda bu öpücügün oh be pek dadluyumuş buda vadettigim çiçegim senin kadr güzel olmasalarda kabul et
canım benim bunlarda senin ve minnak bebişin için, ay söyle çmaşır suyu kokutmasın çok illet ben elimden düşürmezdim evde hamile kaldığımdan beri yumuşatıcılara bile tahamülüm yok...
kızlar birazda ben fikir vereyim tecrübeli bir anne değilim ama tecrübeli bir satıcıydım bir zamanlar
kıyafet markalarında idil baby,tomuycuk bebe,sevi bebe,bebetto,tıy tıy,bebiccino bu markaların penyeleri gerçekten kalitelidir güvenerek alabilirsiniz.
biberon emzik vs gruptanda avent,chicco,nuk,nuby ama burun aspiratöründe chiccoyu tavsiye edrim yedek başlıkları var.
ateş ölçerde genelde markaların özellikleri değişiyor hassas olsun derseniz kulaktan olanlardan tercih edin.
şampuan grubundada ben sebamed tercih edicem ama bübchen,nıvea da iyi.
ıslak mendil kesinlikle unibabay yenidoğan tercih edin.
deterjan olarakta dalan roxy tercih edicem.
aklıma gelenler bunlar diğer topiklerede bakarsanız cicilerinde tercih ettikleri markaları görebilirsiniz
Bence çok yararlı bir site, geçenlerde sağlık ve bakım ürünlerinde bir CE 0678 FC-Why Cry Mini diye bir cihaz gördüm bebeğin ağlamasını analiz edip , acıkmış, sıkılmış, rahatsız, uykulu veya gergin olup olmadığını gösteriyormuş. Çok ilginç ve yararlı geldi bana mesela bunu biraz araştırıp alabilirim. Birde kulaktan ateş ölçer alıcam sanırım onlardada çıkan sonuca göre hastaneyemi götürmelisin yoksa biraz dahamı beklemelisin şeklinde renkler var çıkan ateşe göre renkler yorumlanıyor birde çok kısa sürede ateşi en doğru şekilde kulaktan ölçebileceğimiz yazıyor ben bikaç markaya baktım ama genellikle braunu öneriyorlar fakat birde feliks markası var braunla arasında 30-40 lira farkediyor satış elemanı feliksin arzumun yan kuruluşu olduğunu ve braunla birçok özelliğinin aynı olduğunu söyledi ama hala karasızım.
eslem turşusu hiç pas vermiyosunlaf attık heralda
kızlar valla ben çok soru soruyorum ama siz benden öndesiniz ya o yüzden:
benim burnum büyüdü sanki genişledimi şiştimi desem sizinde öylemiiii:84:
kızlar valla ben çok soru soruyorum ama siz benden öndesiniz ya o yüzden:
benim burnum büyüdü sanki genişledimi şiştimi desem sizinde öylemiiii:84:
senin burnun büyümüş benim büyümeyen yerim kalmadı.balına oldum
delisin ya deli deliiii turşu hee eslem gelirse görürsün.. ( kışkırtıcı üye)
deniss burda mısınn :=) özelden mesaj yazamıyorum(
sor canım çekinme biz elimidne geldiğince cevaplarız, benim burnum büyümedi ama yayıldıysa oğlun uzadıysa kızın olur diye okumuştum bir yerde.. Bende ne uzama ne kısalma ne yayılma mevcut olduğu gibi duruyor buruncuğum
denisss ses veerr :) eslem ne oldu bebişlerin cinsiyeti? ben dün yine kaçak olarak başka doktora gittim erkek dedi. Bugün kendi doktoruma gideceğim o da erkek derse tasdiklemiş olacağız :) artık gelinseveceğiz anlaşılan 3 adamla beraber yaşayacak olmak biraz zor gibi gözüküyor ama:)
senin bellimi canım cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?