2011 Ekim Anneleri

Yok canım henüz yaptırmadım çokta tırsıyorum, ama iyidir bebeğim inşallah :)

kızlar valla ben çok soru soruyorum ama siz benden öndesiniz ya o yüzden:
benim burnum büyüdü sanki genişledimi şiştimi desem sizinde öylemiiii:84:

avent i kk da okumuştum talep fazla ateş ölçerde çok önemli şampuan konusunda hemfikirim sebamet düşünüyorum bende. Sağol :)

günaydın güzel annişler ve bebişleri bebeğim dün akşam çok hareketliydi ilk defa eşimde elini karnıma koydu oda hissetti tekmelerini çok mutluyum kıpır kıpırdı.

Ayy canım ya giremiyorum deli olucam neden yapıyor anlamıyorum bir türlü expoler kapanıyor hemen Braun çok iyi bir marka ben bazı ürünlerini kullanıyorum çok kaliteli ve sağlam, bende bakabilsem keşke yaa Baktığın ve araştırdığın ürünleri yazarsan bende fikir edinirim en azından yada netten o ürünü başka bir yerden araştırırım. Bilgisayarcı çağırıcam sırf bu site için artık...

denisss ses veerr :) eslem ne oldu bebişlerin cinsiyeti? ben dün yine kaçak olarak başka doktora gittim erkek dedi. Bugün kendi doktoruma gideceğim o da erkek derse tasdiklemiş olacağız :) artık gelinseveceğiz anlaşılan 3 adamla beraber yaşayacak olmak biraz zor gibi gözüküyor ama:)

kızlar ben weniceyi tavsiye ediyorum penyeleri çok güzel gerçekten ve uygun oluyor bazen indirime giriyor..sabahatan beri aksilikler bırakmadı tv ekranı açılmıyor internete giricem kablosuz modem kutusu bozuldu herhalde açılmıyor neyse kablo taktım laptopa öyle giriyorum

kızlar valla ben çok soru soruyorum ama siz benden öndesiniz ya o yüzden:
benim burnum büyüdü sanki genişledimi şiştimi desem sizinde öylemiiii:84:

sor canım çekinme biz elimizden geldiğince cevaplarız, benim burnum büyümedi ama yayıldıysa oğlun uzadıysa kızın olur diye okumuştum bir yerde.. Bende ne uzama ne kısalma ne yayılma mevcut olduğu gibi duruyor buruncuğum

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım, erkeğe boğulduk hürrem ayağınımı sürüdü ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…