2011 Ekim Anneleri

burdayım duygucum. bu konuda bilgin varsa burdan cevaplayabilirsin memnun olurum.

Bildiğim kadarıyla belli bir aydan sonra almıyor 6 ay mıydı.. bu akşam gideceğim kontrole istersen sorarım.. hatta istersen şimdi de ararım sorarım :) ama şunu belirteyim Zekai Tahir Devlet Hastanesi olduğu için nöbet sistemi olduğundan dolayı normal doğumlarda o an hangi doktor varsa o giriyor doğuma yani kendi doktorunu çağıramıyorsun ama kendi doktoruna haber veriyorsun ve o nöbetteki doktoru arayıp özel hastası olduğunu söyleyip gerekli bilgileri veriyor e yakın takibini sağlıyor hastaneye geldiğinde de hemen yanına geliyor.. benimki epidural sezeryandı o nedenle günü kendi nöbetçi olduğu güne verdi..

KISLAR MERABA amaaan kimsede beni sormamış yoksa beni sevmiymisiniz?

doktor randevum yine muallaklarla geçti doktorumu kesindeğiştirdim.cinsiyetini sordum göremedi ne önemi varki dedi ağırlığını sordum bunlar önemsiz ayrıntılar dedi herşey yolunda gelişimleri normal dedi 3lü yapalım dedi yemedim yaptırmadım baktı para çıkmayacak rahim ağzı uzunluğuna baktı rahim ağzı dikişi yapalım dedi niye dedim bi problemmi var korunma amaçlı dedi herşey normalmiş önlem amaçlı yapacakmış dedim herşey normalse yaptırmak istemiyorum dedim niye operasyon geçireyim çıktım hemen başka bi hastaneye gidip randevu aldım yani benden para kazanamadı dün anlıycanız ama ben çok sinir oldum gel ben sana dikiş atayım diyecektim yani...

Bu arada bebelere isim buldum deniz tusemle dalga geçti bunlara bak bakalım denizcim

ÇAKIL VE BAMBAM NASIL???

bu arada diğer kızı aradım konuştum ona benim dönüşüme bağlı olduğunu söylemiş yerelması müdürüm ama belli olmaz demiş yanlız bütün bunlar benim bölgedeki müdürün başının altından çıkmış büyük patronu o aramış bana yaptığı hareketten dolayı burnunden getiriyorum bişey olmamış gibi davranıyo ama onuda yemem ama herşekilde hakkımı yiyemicekler

eslem bu ne şanstor yaa adam hiçbişey yokken direk dikiş demiş.. iyi olmuş ayrıldığın.. kesin karısı çok konuşuyorsa onun ağzını da dikmiştir bu doktor

hiçççte bişicik yapamaz gerçi onlar 3 biz 2 kişiyiz bi tırstım şuan
ilk o bana zeytin turşusu demişti ona mahsuben yazdım hanzadem

Ben bilmem artık dedin bir kere 3'e 2 ha :))) Bak o hiç aklıma gelmemişti... Eslem kız turşu dedi sana yeşilim ama ilk sen demişsin :))) Ayy ne mikrop oldum ben yaa

cnm yazdım göremedi kesin değiştirdim doktorumu ne görüyosa zaten

delisin ya deli deliiii turşu hee eslem gelirse görürsün.. ( kışkırtıcı üye)

ezik zeyyyttiiiinnnn gelirsek sizi döveriz hemde çok fena hımmmmmm harbiden turşu gibiyim heryerim ağrıyo

allah bırakmaz canım boş ver.kafana takma.oğlumu sanada gönderimmi dövsün onları

Hmm anladım. Direkt kendisi gelebilseydi keşke Bir arkadaşımdan daha onun çok iyi olduğunun ve hastanenin özel oda kısmının çok iyi olduğunu duydum. senin doktorun diye kalmış aklımda ama tereddüt de etmiştim yazarken. çok aciliyeti yok, şu an arama istersen ama akşam sorarsan çok memnun olurum. ben bunları bir konuşayım bakim eşim ne diyecek. benim için fark etmiyor, o hrs diye tutturdu, kontroller için çok iyi ama doğum çooookk pahalı. o yüzden sormuştum, teşekkür ederim canım çok sağol.

kızlar ya arkadaşım Tulum Ürün Kategorileri b önerdi bu siteyi sizce kalitesi kötü diye mi ucuz bunlar yoksa normal mi

Zeynepcim bence civil kötü bir marka değil. ürünleride oldukça güzel ve kullanışlı bende ordan bazı şeyleri almayı düşünüyorum. Tabiki markalar çok önemli ama daha pahalı herzaman daha iyi anlamınada gelmiyor. Küçücük bir tuluma 25-30 lira versek dahamı iyi olur üstelik bir kaç haftadan fazla giyemeyeceğini bildiğimiz halde bence buda çılgınlık olur kanserojen made içermeyen sağlıklı şeyler alalım ama uygun fiyatada almaya çalışalım yoksa markalı bebk kıyafetleri olur ama geleceği için herhangi bir birik,imi olmaz

cnm yazdım göremedi kesin değiştirdim doktorumu ne görüyosa zaten

ezik zeyyyttiiiinnnn gelirsek sizi döveriz hemde çok fena hımmmmmm harbiden turşu gibiyim heryerim ağrıyo

ezik zeytin he canınız çekerken kırık çizik yeşil zeytindim gönlünüz geçti ezik zeytin oldum heee öylemi

haklısın bencede konyada bayisi varmış yeni öğrendim gidip bakçam fiyatlar çok uygun çünkü

Doktormu kasapmı belli değil ne kadar acımasız allahtan bilinçli bir hamilesin iyi yapmışsın eslem, iş konusundada göster ona gününü topikçe arkandayız

hadi biz hayırsız vefasızın tekiyiz ama yeşilin hakkını yeme valla çok sordu seni :) doktorun bi tuhafmış canım yaa. seninki şu çatlak profesör değil miydi çok görmemek lazım ona :) için rahat edecekse, değiştirmekle iyi etmişsin.
isimler süper :) harika valla çok sevdim. öyle seveyim bundan sonra bu kuzuları.
estağfrullah dalga geçme değildi benimki :) ama burda çok fazla devlet kurumu, bakanlık bilmem ne var ya, onlardan birinin adıymış gibi gelmişti bana o an, hatta geçen gün öyle bir yerden geçtim ve aklıma hemen sen geldin vallahi. ama çok sevdiysen koy tabi canım benim, ben mani olmayayım.
iş konusunda hepimizin hakkında hayırlısı olsun. benimkiler de yan çizmeye başladı. bunu çok fazla düşünüp kahrolmayalım, eminim bu çocuklar kısmetiyle gelecek ve bolluk bereket getirecekler.

ağzın bal yesin denizim konuş öyle işte bu turşu kıymet bilmiyo ezip attı beni bir köşeye :85: kendimi kullanılmış hissediyorum zamanında az koşmamıştı peşimden halbuse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…