hep benim yüzümden hepp canımsın canımmm :)
Ayy canım ya giremiyorum deli olucam neden yapıyor anlamıyorum bir türlü expoler kapanıyor hemenBraun çok iyi bir marka ben bazı ürünlerini kullanıyorum çok kaliteli ve sağlam, bende bakabilsem keşke yaa Baktığın ve araştırdığın ürünleri yazarsan bende fikir edinirim en azından yada netten o ürünü başka bir yerden araştırırım. Bilgisayarcı çağırıcam sırf bu site için artık...
kızlar bunlar aldıklarım beğenicekmisiniz bakalım..Eki Görüntüle 193780 Eki Görüntüle 193777 Eki Görüntüle 193778 Eki Görüntüle 193779 Eki Görüntüle 193781 Eki Görüntüle 193782 Eki Görüntüle 193783 Eki Görüntüle 193784
Hanzade googledan "mozilla firefox" indir birde oradan giriş yapmayı dene.Bendede bazen expolerden giriş yapamadığım bir siteye mozilla firefox dan girebiliyorum.yine olmazsa tabiki güzel kampanyalardan seni haberdar ederim.
kızlar bunlar aldıklarım beğenicekmisiniz bakalım..Eki Görüntüle 193780 Eki Görüntüle 193777 Eki Görüntüle 193778 Eki Görüntüle 193779 Eki Görüntüle 193781 Eki Görüntüle 193782 Eki Görüntüle 193783 Eki Görüntüle 193784
Ay bayıldım hepside çok güzeller annesi kırmızı montla çizgili tulumu çok beğendim :)
mikrop seniiiisende benim canımsın hanzadeeeeeeeeeeeeeeeem
Ay bayıldım hepside çok güzeller annesi kırmızı montla çizgili tulumu çok beğendim :)
hepsi çoook tatlı Allah istediğin gibi giydirmeyi nasip etsin inşallah... kırmızı kapşonlu olan ne kadarlıkken giycek? byük gibi geldi de 9 aylık falanmı?
eşimde çizgili tulumu çok beğendi bana göre olsa alırım diyor
kızlar çok yazasım var ama hiç halim yokk:97: iki gündür boynum ağrıyordu bugün daha bi fazlalaştı sanki.. elim ayağım kül gibi oldu, çok halsizim.:97: öpüyorum hepinizi
kızlar çok yazasım var ama hiç halim yokk:97: iki gündür boynum ağrıyordu bugün daha bi fazlalaştı sanki.. elim ayağım kül gibi oldu, çok halsizim.:97: öpüyorum hepinizi
Baba oğul aynı giyinir di artıkben bu erkekin babasıyım demenin en iyi yolu olsa gerek :87:
canım maşallah benimkiyle babsı ilgileniyo omzuna koyuyo evi birlikte fetediyolar geçen evi temizlediler bir görsen paşayı istifini bozmadı bile omzundaBen dün akşam çok kızdım benim kuşa ay susmak bilmedi paşam sus diyorum nasıl geri cevap veriyor önceden susardı, eşim artık seni takmıyor ilgilenmediğin için dedi, bende aldım salona götürdüm ama ordada susmadı deli gibi bağırdı. Eşim aldı geri getirdi sonra sustu deli şey :) Bide boynunu sallayıp duruyor bana :))))
canım sorma desem kırılıcak bende camı açtım oh misgibi hava giriyo içericanım benim bunlarda senin ve minnak bebişin için, ay söyle çmaşır suyu kokutmasın çok illet ben elimden düşürmezdim evde hamile kaldığımdan beri yumuşatıcılara bile tahamülüm yok...
canım sabamet güzelde pahalı şahsen beb hacışakirin ürünlerini düşünüyorum şampuanda katkı maddesi yokmuş ıslak mendilide güzel kokuyo şimdi alkolsüzü çıkmış ıslak mendilin :44::44: kardelen diye marka var oda iyi bebk kıyafetleri harika yaradan versinde zamanında varsın olsun sabunla yıkıyım etegime sarıyım çamaşırı olmasın onu ben anne şefkatimle ısıtırım giydiririm ak sütümle beslerim yavrum diye cigerime sokarım öperim koklarım şimdi bile evladım için nekadr çok pirim veriyorumki kendimden yeterki beni bırakıp gitmesin tek istegim o içimden bir ses şöyle dedi annecim yardan beni sana verdi okadr eziyetine karşı üzülmene aglamana karşı bana söz verdi seni anemden ayırmıcam senin zamanın dolana kadar benimle ,işşalah 40 hafta sonrada kollarımda yavrumu doyana kadr dogunca öpmek istiyorumavent i kk da okumuştum talep fazla ateş ölçerde çok önemli şampuan konusunda hemfikirim sebamet düşünüyorum bende. Sağol :)yesin annesi onu
eslem bu ne şanstor yaaadam hiçbişey yokken direk dikiş demiş.. iyi olmuş ayrıldığın.. kesin karısı çok konuşuyorsa onun ağzını da dikmiştir bu doktor
allah bırakmaz canım boş ver.kafana takma.oğlumu sanada gönderimmi dövsün onları
ezik zeytin he canınız çekerken kırık çizik yeşil zeytindim gönlünüz geçti ezik zeytin oldum heee öylemi
Doktormu kasapmı belli değil ne kadar acımasız allahtan bilinçli bir hamilesin iyi yapmışsın eslem, iş konusundada göster ona gününü topikçe arkandayız
hadi biz hayırsız vefasızın tekiyiz ama yeşilin hakkını yeme valla çok sordu seni :) doktorun bi tuhafmış canım yaa. seninki şu çatlak profesör değil miydiçok görmemek lazım ona :) için rahat edecekse, değiştirmekle iyi etmişsin.
isimler süper :) harika valla çok sevdim. öyle seveyim bundan sonra bu kuzuları.
estağfrullah dalga geçme değildi benimki :) ama burda çok fazla devlet kurumu, bakanlık bilmem ne var ya, onlardan birinin adıymış gibi gelmişti bana o an, hatta geçen gün öyle bir yerden geçtim ve aklıma hemen sen geldin vallahi. ama çok sevdiysen koy tabi canım benim, ben mani olmayayım.
iş konusunda hepimizin hakkında hayırlısı olsun. benimkiler de yan çizmeye başladı. bunu çok fazla düşünüp kahrolmayalım, eminim bu çocuklar kısmetiyle gelecek ve bolluk bereket getirecekler.
ağzın bal yesin denizim konuşöyle işte bu turşu kıymet bilmiyo ezip attı beni bir köşeye :85: kendimi kullanılmış hissediyorum zamanında az koşmamıştı peşimden halbuse
evet 9 aylık yazıyor üstünde çok beğendim dayanamadım aldım
aynı şeyleri çok beyenmişiz
gülücüklerle giysin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?