2011 Ekim Anneleri

Hanzade googledan "mozilla firefox" indir birde oradan giriş yapmayı dene.Bendede bazen expolerden giriş yapamadığım bir siteye mozilla firefox dan girebiliyorum.yine olmazsa tabiki güzel kampanyalardan seni haberdar ederim.

kızlar çok yazasım var ama hiç halim yokk:97: iki gündür boynum ağrıyordu bugün daha bi fazlalaştı sanki.. elim ayağım kül gibi oldu, çok halsizim.:97: öpüyorum hepinizi

canım maşallah benimkiyle babsı ilgileniyo omzuna koyuyo evi birlikte fetediyolar geçen evi temizlediler bir görsen paşayı istifini bozmadı bile omzundayirim onu yir annem burdaydı dedi sesi çok çıkıyo damat al götür yemek odasına koydu sesi kesildi inanmazsın ama alıştımmı ney ana yüregi dayanamadım içeri girdim kafesin kapısında bir bakışı vardı yüregin dayanmaz kıyamadın annem kızdı götür oglunu kendi odana ses istermem diye odaya görürdüm sesi bile çıkmadı benimki benim bebkle 20 günlük yoktu aldıgımızda şimdi sesi çıkmıyo küçük ilerde ne olur bilemem

eslem bu ne şanstor yaa adam hiçbişey yokken direk dikiş demiş.. iyi olmuş ayrıldığın.. kesin karısı çok konuşuyorsa onun ağzını da dikmiştir bu doktor

kesin bencede inşallah ağzını dikmekle yetinmiştir elimden gelse ben onu dikcektim dün ama iyki bu işleri bilmiyorum :)))99

allah bırakmaz canım boş ver.kafana takma.oğlumu sanada gönderimmi dövsün onları

gmnder cnm topikcek uğraşsak yeter bunlarla

ezik zeytin he canınız çekerken kırık çizik yeşil zeytindim gönlünüz geçti ezik zeytin oldum heee öylemi

ben senin her halini sevdim ezik çizik bozuk hiç farketmez

Doktormu kasapmı belli değil ne kadar acımasız allahtan bilinçli bir hamilesin iyi yapmışsın eslem, iş konusundada göster ona gününü topikçe arkandayız

ayy evet cnm yaaa az kalsın beni dikiyodu hemen almış kağıdı eline ben seni alibeye yönlendiriyim bu işlemi o yapıyo dedi ben istemiyorum dedim hemen koşarak kaçtım hastaneden

evet cnm haklısın ama benim anlamadığım önce canım canım sonra niye yan çiziyolar direk söylesinler bizde mağdur olmayalım birini alalım sizde mağdur olmayın desinler önce başka sonra başka konuşuyolar

ağzın bal yesin denizim konuş öyle işte bu turşu kıymet bilmiyo ezip attı beni bir köşeye :85: kendimi kullanılmış hissediyorum zamanında az koşmamıştı peşimden halbuse

seni kullandım itiraf ediyorum onlar aşerme günleriydi artık bitti herşey bitti

seni seviyorum affet beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…