2011 Ekim Anneleri

canım sabamet güzelde pahalı şahsen beb hacışakirin ürünlerini düşünüyorum şampuanda katkı maddesi yokmuş ıslak mendilide güzel kokuyo şimdi alkolsüzü çıkmış ıslak mendilin :44::44: kardelen diye marka var oda iyi bebk kıyafetleri harika yaradan versinde zamanında varsın olsun sabunla yıkıyım etegime sarıyım çamaşırı olmasın onu ben anne şefkatimle ısıtırım giydiririm ak sütümle beslerim yavrum diye cigerime sokarım öperim koklarım şimdi bile evladım için nekadr çok pirim veriyorumki kendimden yeterki beni bırakıp gitmesin tek istegim o içimden bir ses şöyle dedi annecim yardan beni sana verdi okadr eziyetine karşı üzülmene aglamana karşı bana söz verdi seni anemden ayırmıcam senin zamanın dolana kadar benimle ,işşalah 40 hafta sonrada kollarımda yavrumu doyana kadr dogunca öpmek istiyorumyesin annesi onu[/QUOTE]

Evet biraz pahalı ama bebeğe bir hayli gider diye düşünüyorum paşacım, gelicke annesi gelicekler bebişler üzülme :)

Selam kızlarrr... Neyse ki her birşeyi okudum, bugünkü ödevimide bitirdim. Ne cici şeylerden bahsetmişsiniz, bebiş giysileri benide öldürüyor. Bende çevreden birkaç yorum aldım, paylaşayım sizinle. Ateş ölçer braun tavsiye ediliyor, kulaktan olanı. Tulumları ayaksız olanından alın dediler, bebiş uzun doğabiliyormuş, yada hemen uzuyormuş, ayaklı tulumlar pek kullanılmıyormuş. Body çok alın dediler. Giysi alırken yenidoğan bedeni almamalıymışız, 0-6 ay bedeni daha mantıklıymış. Ayrıca bez,popsil,krem gibi şeylerin stoğunu yapma dediler, bazı bebişler alerjik olabiliyormuş. Şimdilik bu kadar

Evet 0-6 ay almalı ama ben ayaklı tulumları çok seviyorum :) Hiç olmassa bir iki tane olabilir ayaklı pantolonlarada payılıyorum mini mini :)

Hoşgeldin eslemm doktorunu değiştirmekle iyi yapmışsın öyle herşeyin ne önemi var derse böyle müşterisini kaybeder işte ohhh olmuş ona...
cinsiyetleri kesin öğrenememene üzüldüm tabiki sağlıklı olmaları daha önemli ama insan merak ediyor yinede, neyseki başka bir yerden randevu almışsın büyük bir ihtimalle orada öğrenirsin cinsiyetlerini. Buarada çakılla bambama bayıldım çok şirinnn

bende hep 6 ay aldım..kızlar siz hiçbişey almadınızmı paylaşın bakalım

Bana bir arkadaşım hediye göndermişti minik bir zıbın takımı, kendim alamadım henüz çünkü ne olduğunu bilmiyorum, detaylıda emin olup ondan sonra inşallah hemencecik başlayacağım ama şu ateş ölçer temizlik biberon giib ürünleri almayı düşünüyorum yavaş yavaş artık :)

haaa bide alışveriş yapmayın doktorum cnisiyetin ne önemi var deyince ben dedim alıveriş yapıcaz dedim daha çok erken miş cinsiyet öğrenmek içinde 17.hafta çok erkenmiş daha kızlar bilmeyen varsa öğrensin

benimkide 7 aydan sonra yap dedi ama hepsini bir anda almak ağır gelir diye indirimde falan gördümmü alıyorum..17.haftada cinsiyeti öğrenmek erken olabilir ama biz pipisini gördük koparmazsa değişmez herhalde cinsiyeti

bende ufakdan başladım indirimdekileri takip ediyorum kaliteli olsun istiyorum bir anda almak ağır gelir bize o yüzden aldım..bende sadece kıyafet aldım diğer ürünleride alırım yavaş yavaş

Evet biraz pahalı ama bebeğe bir hayli gider diye düşünüyorum paşacım, gelicke annesi gelicekler bebişler üzülme :)[/QUOTE]

yaradan muradımızı versin kardeşim işşallahta ana yüreklerimiz yanmasınbabsına kalsa heşeyi alır bakalım gün ola harman ola dalinin ıslak mendilini almış eşim oda güzel kokuyo hoşuma gitmedi degil yane

slm kızlar ben de 2,5 yaşındaki oğluma bezi bıraktırıyorum.oğlum sinyalleri çoktan vermişti de tembel annesi anca kendini hazır hissetti.bugün 3.günümüz.ilk gün belim bacaklarım resmen koptu.evvelinden hiç ağrım olmamasına rağmen.eğil kalk eğil kalk.daha ağırlaşmadan halletmem lazım.yoksa halim harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…