evet düşünemiyorum ikisi aynı giymişler tulumları
nerde beyendiniz ya banada söyleyin
bunuda hamilekalmadan önce almıştım ama malesef oğlum olucak elimde kaldıEki Görüntüle 193797
bayıldım bunaaaaaa
Selam kızlarrr... Neyse ki her birşeyi okudum, bugünkü ödevimide bitirdim. Ne cici şeylerden bahsetmişsiniz, bebiş giysileri benide öldürüyor. Bende çevreden birkaç yorum aldım, paylaşayım sizinle. Ateş ölçer braun tavsiye ediliyor, kulaktan olanı. Tulumları ayaksız olanından alın dediler, bebiş uzun doğabiliyormuş, yada hemen uzuyormuş, ayaklı tulumlar pek kullanılmıyormuş. Body çok alın dediler. Giysi alırken yenidoğan bedeni almamalıymışız, 0-6 ay bedeni daha mantıklıymış. Ayrıca bez,popsil,krem gibi şeylerin stoğunu yapma dediler, bazı bebişler alerjik olabiliyormuş. Şimdilik bu kadar
KISLAR MERABA amaaan kimsede beni sormamış yoksa beni sevmiymisiniz?
doktor randevum yine muallaklarla geçti doktorumu kesindeğiştirdim.cinsiyetini sordum göremedi ne önemi varki dedi ağırlığını sordum bunlar önemsiz ayrıntılar dedi herşey yolunda gelişimleri normal dedi 3lü yapalım dedi yemedim yaptırmadım baktı para çıkmayacak rahim ağzı uzunluğuna baktı rahim ağzı dikişi yapalım dedi niye dedim bi problemmi var korunma amaçlı dedi herşey normalmiş önlem amaçlı yapacakmış dedim herşey normalse yaptırmak istemiyorum dedim niye operasyon geçireyim çıktım hemen başka bi hastaneye gidip randevu aldım yani benden para kazanamadı dün anlıycanız ama ben çok sinir oldum gel ben sana dikiş atayım diyecektim yani...
Bu arada bebelere isim buldum deniz tusemle dalga geçti bunlara bak bakalım denizcim
ÇAKIL VE BAMBAM NASIL???
bu arada diğer kızı aradım konuştum ona benim dönüşüme bağlı olduğunu söylemiş yerelması müdürüm ama belli olmaz demiş yanlız bütün bunlar benim bölgedeki müdürün başının altından çıkmış büyük patronu o aramış bana yaptığı hareketten dolayı burnunden getiriyorum bişey olmamış gibi davranıyo ama onuda yemem ama herşekilde hakkımı yiyemicekler
Evet 0-6 ay almalı ama ben ayaklı tulumları çok seviyorum :) Hiç olmassa bir iki tane olabilir ayaklı pantolonlarada payılıyorum mini mini :)
bende hep 6 ay aldım..kızlar siz hiçbişey almadınızmı paylaşın bakalım
bunuda hamilekalmadan önce almıştım ama malesef oğlum olucak elimde kaldıEki Görüntüle 193797
haaa bide alışveriş yapmayın doktorum cnisiyetin ne önemi var deyince ben dedim alıveriş yapıcaz dedim daha çok erken miş cinsiyet öğrenmek içinde 17.hafta çok erkenmiş daha kızlar bilmeyen varsa öğrensin
Bana bir arkadaşım hediye göndermişti minik bir zıbın takımı, kendim alamadım henüz çünkü ne olduğunu bilmiyorum, detaylıda emin olup ondan sonra inşallah hemencecik başlayacağım ama şu ateş ölçer temizlik biberon giib ürünleri almayı düşünüyorum yavaş yavaş artık :)
canım sabamet güzelde pahalı şahsen beb hacışakirin ürünlerini düşünüyorum şampuanda katkı maddesi yokmuş ıslak mendilide güzel kokuyo şimdi alkolsüzü çıkmış ıslak mendilin :44::44: kardelen diye marka var oda iyi bebk kıyafetleri harika yaradan versinde zamanında varsın olsun sabunla yıkıyım etegime sarıyım çamaşırı olmasın onu ben anne şefkatimle ısıtırım giydiririm ak sütümle beslerim yavrum diye cigerime sokarım öperim koklarım şimdi bile evladım için nekadr çok pirim veriyorumki kendimden yeterki beni bırakıp gitmesin tek istegim o içimden bir ses şöyle dedi annecim yardan beni sana verdi okadr eziyetine karşı üzülmene aglamana karşı bana söz verdi seni anemden ayırmıcam senin zamanın dolana kadar benimle ,işşalah 40 hafta sonrada kollarımda yavrumu doyana kadr dogunca öpmek istiyorumyesin annesi onu
Şeyma aldıklarının hepsi çook güsel ama ben en çok bunu beğendim, kim bilir benim kızıma böyle bişey nasıl yakışır
Şeyma aldıklarının hepsi çook güsel ama ben en çok bunu beğendim, kim bilir benim kızıma böyle bişey nasıl yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?