400 de fazlaymış canım ya az para değil bir fotoğraf yani tabi çoook değerli bi foto ama daha ucuza yapan yerlerde vardır araştır cnm
slm kızlar ben de 2,5 yaşındaki oğluma bezi bıraktırıyorum.oğlum sinyalleri çoktan vermişti de tembel annesi anca kendini hazır hissetti.bugün 3.günümüz.ilk gün belim bacaklarım resmen koptu.evvelinden hiç ağrım olmamasına rağmen.eğil kalk eğil kalk.daha ağırlaşmadan halletmem lazım.yoksa halim harap
slm kızlar ben de 2,5 yaşındaki oğluma bezi bıraktırıyorum.oğlum sinyalleri çoktan vermişti de tembel annesi anca kendini hazır hissetti.bugün 3.günümüz.ilk gün belim bacaklarım resmen koptu.evvelinden hiç ağrım olmamasına rağmen.eğil kalk eğil kalk.daha ağırlaşmadan halletmem lazım.yoksa halim harap
Haziranda bebişler 9 aylık olucak nasip olursa tam etli butlu sevilmelik zamanlarında çok ta güzel yakışır bebişine:)
kimin uzun bacaklı kızı vardı hatırlayamadım dur ben talibim bi aray giriverinde şu işi halledelim kız evi naz evi geçen gün gözüme ilişti ama kim olduğunu hatırlayamadım....
Çakılım için kızınıza talibim:999
Evet biraz pahalı ama bebeğe bir hayli gider diye düşünüyorum paşacım, gelicke annesi gelicekler bebişler üzülme :)
unutmadan cd ısteyebılırsınız 3 sene once 10 lıra fark alınıyordu gorutu cd ye kayıt edılıyodu ıstenırse bıde su bahsettıgım sıfacıya yakın olanlar bı ugrasın gercekten renklı cekmedıgınde bıle goruntu kalıtesı super doktorun ılgısıde ama dogum yapılmıo orda ben yakın dıe gıttım sadece :80:
advocate nin bebişi. fıstık olacak inşallah.
e hadi hayırlı olsun
kimin uzun bacaklı kızı vardı hatırlayamadım dur ben talibim bi aray giriverinde şu işi halledelim kız evi naz evi geçen gün gözüme ilişti ama kim olduğunu hatırlayamadım....
Çakılım için kızınıza talibim:999
çakılım için kızınıza talibim:999
eslemim turşum gitti senin şuur bambama kız bakcan bambamaa
Ay bende hiç fark etmemişim uyanık yeşil :)
eslemim turşum gitti senin şuur bambama kız bakcan bambamaa
bi erkek anası olarak bu konuda hassasım bilirsin
Ya benim pc bu unnadoya bir türlü girmiyor deli olucam :95::95: bir çok kişiden duydum ama bir türlü giremiyorum çevrimdışı oluyor net anında, evet ateş ölçer tırnak makası burun pompası filan bir sürü şey ben ilk onlardan başlamayı düşünüyorum ama hangi marka iyi acaba ona bakmak lazım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?