2011 Ekim Anneleri

400 de fazlaymış canım ya az para değil bir fotoğraf yani tabi çoook değerli bi foto ama daha ucuza yapan yerlerde vardır araştır cnm

selam kızlar ce dıyıp kacıcazesımle alısverıse cıkıcam ankarada olanlar ıcın soyluyorum 4d ultrason sıfacı tıp merkezınde demet evlerde rutın ultrasn aletıyle yapılan ultrason ekstr para alınmıyor sanırım 4. aydan sonra yapıyorlar 15 tl verıp reklı resım her ıstedıgın zaman alabılıyorsun ama sunuda soyleyım kalp atısını dınlemek olsun 4d ultrason olsun bebege daha fazla ısı verıyor benım 2. doktorum onermıyor gecmısı okurken takıldım buna bakıyım dedım 18 haftada kadın dogumcunun deılde ultrason uzmanının yanı radyologun detaylı ultrason yapması gerekıyormus dogumdan sonra herhangı acıl mıdahale gerektıren bı durum bı hastalık vs varmı dıye ılk hamılelıgımde butun konturollerımı radyolog yapmıstı cıhazın kalıtesınden tutta verdıgı bılgıler hepsı daha ıyıydı ama o doktorumun calıstıgı hastane kapandı malesef bulursam gıdıcem mutlaka ben kacar gecmısı okudum cınsıyetler degısıyo demek 2 vakkamız var umarım 3. ben olmam herkese ıyı gunler opuyoru sızlerı

Canım bebek klozetleri var satılan onlarda alsan çok zorlanmassın gibime geliyor dahada çok küçük annem ya 2,5 yaşında :) Öteki gelince psikolojikmen oda altıan yapabilir çokta zorlama kendini yavaş yavaş dene..

Canım bebek klozetleri var satılan onlarda alsan çok zorlanmassın gibime geliyor dahada çok küçük annem ya 2,5 yaşında :) Öteki gelince psikolojikmen oda altıan yapabilir çokta zorlama kendini yavaş yavaş dene..

unutmadan cd ısteyebılırsınız 3 sene once 10 lıra fark alınıyordu gorutu cd ye kayıt edılıyodu ıstenırse bıde su bahsettıgım sıfacıya yakın olanlar bı ugrasın gercekten renklı cekmedıgınde bıle goruntu kalıtesı super doktorun ılgısıde ama dogum yapılmıo orda ben yakın dıe gıttım sadece :80:

kimin uzun bacaklı kızı vardı hatırlayamadım dur ben talibim bi aray giriverinde şu işi halledelim kız evi naz evi geçen gün gözüme ilişti ama kim olduğunu hatırlayamadım....

Çakılım için kızınıza talibim:999

advocate nin bebişi. fıstık olacak inşallah.
e hadi hayırlı olsun

Evet biraz pahalı ama bebeğe bir hayli gider diye düşünüyorum paşacım, gelicke annesi gelicekler bebişler üzülme :)

yaradan muradımızı versin kardeşim işşallahta ana yüreklerimiz yanmasınbabsına kalsa heşeyi alır bakalım gün ola harman ola dalinin ıslak mendilini almış eşim oda güzel kokuyo hoşuma gitmedi degil yane[/QUOTE]

Amin canım amin inşallah çok doğru sölüyorsun, ama anıda yaşamamız lazım iyi düşünelim en azından şu an bizimleler dimi :)

Ben istemeden verdi doktorum muhteşem bir şey :)

eslemim turşum gitti senin şuur bambama kız bakcan bambamaa

Kızlar cd yi mutlaka alın gerçekten çok garip hani bebeği hisetmiyoruz ya onu takın izleyin ve karnınıza bakın orda olduğuna ve oynadığına emin oluyorsunuz :) O hareketleri görmek çok inandırıcı rabbim nasıl bir mucizeyle bizleri ödüllendiriyor bir defa daha fark ediyor insan, şükürler olsun milyonlarca kez....mucize onlar... bu bir mucize :)

kızlar kocam aradı hamurunu kendim yapıcakmışım kol böreği istiyormuş hayatımda yapmadım bileniz varmı internetten araştırıyım

firefox la girmeyi dene...explorer bazen sapıtabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…