Aman allahım o mikili şeyi nerden aldın harika advotace kızım olursa isterim aynısından banane :)
hoşgeldin elenii hayırlı olsun bebeğin
hoşgeldin canım
slm arkadaşlar bende allah kısmet ederse ekimde doğum yapıcamaranıza yeni katıldım..
advocate85
canım bayıldım bebeğinin cicilerine o mıkı lı ve tütü eteği nerde bulurum yaa
aramıza hoşgeldin elenii
çok sağol canım minnie mouse'lı olanı mothercare'dan, tütü eteği internette limangodan aldım ama markası ilk hediyem belki o şekilde bulabilirsin
canım babaannesi cinsiyetini öğrendiğimiz gün mothercareden aldı. sonra bi arkadaşım aynı takımdan hediye almış değiştirdim bendebilseydim vermezdim...bebeğin cinsiyeti kız olsun inşallah teyzesi sponsor olur ona:)
Evet emelcim maalesef bunu yaşıyorum iki gündür canım çok sıkkın. işin kötüsü başım ağrımaya başladı, iki gün sürecek demek oluyor bubu yüzden bunu düşünmemeye çalışıyorum.
Pazartesi göreve başlicam. O günden itibaren nabzını yoklayıp, iyi olduğu, keyifli olduğu anları kollayıp bir fırsatını bulup ay sonunu beklemeden onunla konuşmak istiyorum. Çünkü ben gerçekten anladığı şeyi anlatmak istememiştim. Yanlış anladı, üstelik onu anlatmış da olabilirdim, özel sektörde bu normal bir durum. onun bu şekilde karşılık vermesi çıkarcı kimliğini bir kez daha ortaya serdi. yine de bu durumu sineye çekip, ağustostaki yasal izin süreme kadar çalışmak istediğimi, artış talebim ya da şuanki ücretimden şikayetim olmadığını filan söylicem. mümkün olabildiğince yapıcı olucam ki tatsızlık çıkmasın. ama tüm bunlara rağmen ayak direrse tazminatımı verin gideyim demek zorunda kalıcam. bu noktaya gelmemesi için uğraşıcam, hayırlısı artık canım...
tatlım aldıklarınıza bayıldım. Bir kız annesi olarak çok rica ediyorum kayınvalidene bir sorarmısın o mikili sevimli şeyi nerden almış gidip bende tontişime alayım bitane. Lütfen Emel topikten büyük talep var mikili tulumun nerden alındığını bilmek istiyoruz nolur yalvarırımmmmm :84::84::84:
İyiki cicileri sormuşum yoksa kimsenin çıkaracağı yokmuş cicilerini, gözümüz gönlümüz açıldı ne güzel :)
akşam bende çekip koyucam kıskandım daha hiç bişey almadım hediye gelenler var onları koycam
keşke birileride benden gaza gelip göbek koysaa gözlerimiz şenlensebenden daha istikrarlısını görmedim bak küserim bende koymam
çok sağol canım mothercare e gıtmek ıcın sabırsızlanıyorumçok sağol canım minnie mouse'lı olanı mothercare'dan, tütü eteği internette limangodan aldım ama markası ilk hediyem belki o şekilde bulabilirsin
akşam bende çekip koyucam kıskandım daha hiç bişey almadım hediye gelenler var onları koycam
keşke birileride benden gaza gelip göbek koysaa gözlerimiz şenlensebenden daha istikrarlısını görmedim bak küserim bende koymam
göbek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?