2011 Ekim Anneleri

Aman allahım o mikili şeyi nerden aldın harika advotace kızım olursa isterim aynısından banane :)

canım babaannesi cinsiyetini öğrendiğimiz gün mothercareden aldı. sonra bi arkadaşım aynı takımdan hediye almış değiştirdim bendebilseydim vermezdim...bebeğin cinsiyeti kız olsun inşallah teyzesi sponsor olur ona:)

benim için bugünün anlam ve önemine istinaden bir sözüm olacak. benden tontona gelsin.
öhüm öhüm sesss birr kii: Bir gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek. Eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu uyarıyı dikkate almayınız.

Çok teşekkür ederim mothercareden alabilirim sanırım, ama önce cinsiyetimizin belli olması lazım :) Bakalım ne var kutumuzda artık meraklanıyorum kaç kişi kaldıkki şunun şurasında :)

Dip not: Eğer kız ise ve bulamassam sponsorluğunu memnuniyetle kabul ederim :))

Son düzenleme:

bencede ne kadar erken konuşursan o kadar iyi olur ay sonuna kadar için içini kemirmez en azından.
hakkında hayırlısı olsun inşallah. denizcim ben kadere kısmete çok inanıyorum. kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın sonuçta. o yüzden hiç bi şeyi kafana takma unutma mutlu anne&mutlu bebek:))

çok uykum geldi esnemekten ağzımı kapatamıyorum, gözümü açamıyorum :120:
yol gözümde büyüyor :97:

çok teşekkürler fatoşcum:) yaa kıyamam sana mothercare'den almış senin prensesine de çok yakışır eminim

İyiki cicileri sormuşum yoksa kimsenin çıkaracağı yokmuş cicilerini, gözümüz gönlümüz açıldı ne güzel :)

akşam bende çekip koyucam kıskandım daha hiç bişey almadım hediye gelenler var onları koycam
keşke birileride benden gaza gelip göbek koysaa gözlerimiz şenlense benden daha istikrarlısını görmedim bak küserim bende koymam

çok sağol canım minnie mouse'lı olanı mothercare'dan, tütü eteği internette limangodan aldım ama markası ilk hediyem belki o şekilde bulabilirsin
çok sağol canım mothercare e gıtmek ıcın sabırsızlanıyorum

akşam bende bebeğimin cicilerini eklıcem ben bırtek beyaz don aldım prensesime

Hanzade, az önceki linki tekrar koyuyorum ana sayfadaki el attaki asortiyi tıkla ve ileri diye devam et inanılmaz güzel çoraplar, battaniyeler,oyuncak ve uyku tulumları var ve fiyatları çok uygun birtane doğum seti 8,5 tu mutlaka bak çok tatlılar n.y. babiyesin fabrikasında bir tanıdığımız çalışıyor ürünleri tamamen bebkler için zararsız maddelerden üretilip genellikle dış ülkeye ihraç ediliyor oldukça güvenilir yani http://www.nybabies.com.tr/?p=mod.urunler&gr=20&page_id=16

Son düzenleme:

benim eşim pek taraftar değil canım yoksa koyucaktım hem cinsiyet konusunda tahminlerinizi alırdım, ben çok üzülüyordum düşük yaptığımda göbüş resimlerini görünce, oda başkasıda seni görüp ağlar sonra dedi, bende tamam dedim haklı aslında ama heveste var işte napalım bizde dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…