2011 Ekim Anneleri

AYYY az önce sanırım üç kez üstüste tekme edim kızımdan anaaammm inanamadım acıdı ama

anaaaa ben daha bağırsakmı bebeğimmi ayıramadım eslemcim kızımı tekmelemiş oğlumu ayırıvermişş maşallah üçünüzede
tekmele çakılım anneyi teyzeni ezdi durdu bugün

Şimdi bakıyorum çok güzel şeyler var deminde ileri gitmiştim ama 1 sayfa sonra bitti :) Eşekli battaniye ve önlük çok şekerr :))

ay bende kötü hissettim kendimi şimdi
ama bende 2 sene bebeğimin gelmesini bekledim hepte bakardım göbeklere üzülmez aksine hayaller kurar umutlanırdım ama tabi eşinin dediği gibi bakıp üzülenlerin olduğuda bi ihtimal vicdanım sızladı şimdi :85:

çok teşekkürler fatoşcum:) yaa kıyamam sana mothercare'den almış senin prensesine de çok yakışır eminim

çok teşekkür ederim canım. inanmazsın şuanda mikili tuluma aşeriyorum o derece beğendim, resminide masa üstüme kaydettim artık en yakın zamanda mikili tulumu alabilirm fıstığıma

canım hakikaten çok güzel ve uygun fiyatlı şeyler varmıış güzelce incelemek lazım:)

Hayır canım lütfen kötü hissetme elbete hevesimizi yaşayacağız, o başka bu başka ama dünyada herşey var neticede ama ben yaşayan biri olarak eşime kulak asıyorum sadece aman haa üzme beni şimdi :)

Son düzenleme:

Battaniyeler ve büyük oyun parkı çok şeker fiyatlarıda gerçekten inanılmaz ucuz ben beğendim, 15 gün sonra inşallah ciciler alıcaz :)

maşallah bacım ben hala bişey hissedemedim..

hissedersin bacım gerçi bende daha ilk defa oldu ayy çok güzel Rabbim bütün içinden geçirenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

anaaaa ben daha bağırsakmı bebeğimmi ayıramadım eslemcim kızımı tekmelemiş oğlumu ayırıvermişş maşallah üçünüzede
tekmele çakılım anneyi teyzeni ezdi durdu bugün

zeytinim dahamı ayırmıyım kiimseye göstermiyolar ama ben tahmin ediyoyummm zaten erkek olan çok tembel o sanırım uyumaktan tekmelemiyo en son hıçkırdığını görmüştüm

yaaa zeytinim alamadık kızı çok efkarlıyım bende hanzade gibi kocamı arayıp içelim dicem kendimi bu akşam kolaya vercem içelim güzelleşelim

çok teşekkür ederim canım. inanmazsın şuanda mikili tuluma aşeriyorum o derece beğendim, resminide masa üstüme kaydettim artık en yakın zamanda mikili tulumu alabilirm fıstığıma

Netten baktım evime yakın bir çok avm de var, kolaylıkla bulabilirsin bende öğrensem neyim var artık insan çok hevesleniyor bunları görünce :)

bendende iyi akşamlar kıslar hepinizi öptüm kendinize iyi bakın felaket yağmur yağıyo sebze meyveye yine zam gelir ona göre haberiniz olsun

maşallah bacım ben hala bişey hissedemedim..

aynen bende kaydettım esıme de gösterdım yanımdaydı az önce çok beğendiiikkk alıcam inşallah çok pahalı değildir

Battaniyeler ve büyük oyun parkı çok şeker fiyatlarıda gerçekten inanılmaz ucuz ben beğendim, 15 gün sonra inşallah ciciler alıcaz :)

evet cidden çok güzeller, oyuncaklarınada herhangi düşecek yada bebeğe zarar verecek bir madde kesinlikle kullanmıyorlar (göz,burun,ağız v.s) ayrıca bebekler oyuncakları ağızlarına soktuklarından oyuncak yapımındada özel kumaşlar kullanıyorlar diye biliyorum. normalde epey pahalıydı ama son baktığımız bölüm daha önceki serisiymiş galiba buyüzden kampanya yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…