ay o kırmızı mouse li olana bayıldım çok güzel bende istiyorum yaaaa:84::84::84:
kızlar bunlar yavrumun kıyafetlerinin bi kısmı genelde bi çok şey hediye geldi ara ara eklicem. kırmızı olanını babaannesi, sarı olanını babası, pembe tütülü olanını da ben internetten aldım
Eki Görüntüle 194053 Eki Görüntüle 194054 Eki Görüntüle 194055
AYYY az önce sanırım üç kez üstüste tekme edim kızımdan anaaammm inanamadım acıdı ama
AYYY az önce sanırım üç kez üstüste tekme edim kızımdan anaaammm inanamadım acıdı ama
Hanzade, az önceki linki tekrar koyuyorum ana sayfadaki el attaki asortiyi tıkla ve ileri diye devam et inanılmaz güzel çoraplar, battaniyeler,oyuncak ve uyku tulumları var ve fiyatları çok uygun birtane doğum seti 8,5 tu mutlaka bak çok tatlılar n.y. babiyesin fabrikasında bir tanıdığımız çalışıyor ürünleri tamamen bebkler için zararsız maddelerden üretilip genellikle dış ülkeye ihraç ediliyor oldukça güvenilir yani N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
yoksa senin yok mu
gerçi burda benden daha büyük göbeklide yok endişelenmiyeyim
benim eşim pek taraftar değil canım yoksa koyucaktım hem cinsiyet konusunda tahminlerinizi alırdım, ben çok üzülüyordum düşük yaptığımda göbüş resimlerini görünce, oda başkasıda seni görüp ağlar sonra dedi, bende tamam dedim haklı aslında ama heveste var işte napalım bizde dimi :)
sağol canım yaa kız çocuğuna hamile anneler kırmızı minnie mouse'lı body'ye aşerdiler:) hanzadecim Allah söyletti galiba:)
çok teşekkürler fatoşcum:) yaa kıyamam sana mothercare'den almış senin prensesine de çok yakışır eminim
canım hakikaten çok güzel ve uygun fiyatlı şeyler varmıış güzelce incelemek lazım:)Hanzade, az önceki linki tekrar koyuyorum ana sayfadaki el attaki asortiyi tıkla ve ileri diye devam et inanılmaz güzel çoraplar, battaniyeler,oyuncak ve uyku tulumları var ve fiyatları çok uygun birtane doğum seti 8,5 tu mutlaka bak çok tatlılar n.y. babiyesin fabrikasında bir tanıdığımız çalışıyor ürünleri tamamen bebkler için zararsız maddelerden üretilip genellikle dış ülkeye ihraç ediliyor oldukça güvenilir yani N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
ay bende kötü hissettim kendimi şimdi
ama bende 2 sene bebeğimin gelmesini bekledim hepte bakardım göbeklere üzülmez aksine hayaller kurar umutlanırdım ama tabi eşinin dediği gibi bakıp üzülenlerin olduğuda bi ihtimal vicdanım sızladı şimdi :85:
Hanzade, az önceki linki tekrar koyuyorum ana sayfadaki el attaki asortiyi tıkla ve ileri diye devam et inanılmaz güzel çoraplar, battaniyeler,oyuncak ve uyku tulumları var ve fiyatları çok uygun birtane doğum seti 8,5 tu mutlaka bak çok tatlılar n.y. babiyesin fabrikasında bir tanıdığımız çalışıyor ürünleri tamamen bebkler için zararsız maddelerden üretilip genellikle dış ülkeye ihraç ediliyor oldukça güvenilir yani N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
maşallah suphanallah...bacım varya süperler....ben tütüye bayılmıştım çıktığında...bende ordan erkek papyoınlu tulumundan aldım
maşallah bacım ben hala bişey hissedemedim..
anaaaaben daha bağırsakmı bebeğimmi ayıramadım eslemcim kızımı tekmelemiş oğlumu ayırıvermişş maşallah üçünüzede
tekmele çakılım anneyi teyzeni ezdi durdu bugün
çok teşekkür ederim canım. inanmazsın şuanda mikili tuluma aşeriyorumo derece beğendim, resminide masa üstüme kaydettim artık en yakın zamanda mikili tulumu alabilirm fıstığıma
maşallah bacım ben hala bişey hissedemedim..
çok teşekkür ederim canım. inanmazsın şuanda mikili tuluma aşeriyorumo derece beğendim, resminide masa üstüme kaydettim artık en yakın zamanda mikili tulumu alabilirm fıstığıma
Battaniyeler ve büyük oyun parkı çok şeker fiyatlarıda gerçekten inanılmaz ucuz ben beğendim, 15 gün sonra inşallah ciciler alıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?