2011 Ekim Anneleri

Bizde gidiyoruz teyzoşlar kıtalar arası yolculuğumuz başlıyor oğluşla bıngıl bıngıl
Akşam geçmişi okuyacaklar çenem düştü bugün affola :78:
Iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr :79:

herkese merhaba
uzun zamandır sizleri iş yoğunluğundan takip edemiyorum bugün işe gitmedim çünkü birkaç gündür gaz sancısı çekiyorum geceleri uyutmayan cinsinden sancılar ...dr um yapacak bişey yok çekeceksin diyor bugün dahiliyeye gitmemi önerdi bi dünya tahliller yapıldı bakalım inşallah sonuçlar temiz çıkar bu arada istanbul başkent üniversitesi hastanesine giden varmı aranızdamı?

Kızlar merhaba tekrar

dr. unuz ne dedi catlak olusumu hakkında.bana mustela diye bir krem verdi her gün sür dedi bende sürüyorum 150 ml ni 75 tl ye aldım.sizin de fikirlerinizi almak istiyorum bu konuda..

Kızlar merhaba tekrar

dr. unuz ne dedi catlak olusumu hakkında.bana mustela diye bir krem verdi her gün sür dedi bende sürüyorum 150 ml ni 75 tl ye aldım.sizin de fikirlerinizi almak istiyorum bu konuda..

ben dr uma sormadım lierac dan çok fazla kişi memnun onu aldım kullanıyorum arada seba med ın bebek losyonunu kullanıyorum çok güzel nemlendırıyor dudaklarıma bıle çatladıysa kısın hep surdum ertesı gun gectı

paşam sen kendi kutunda okadar mavi hissediyorsun ki ben kırmızı demeye tırsıyorum. Yalnız demedi deme benim kocacımda kutumuzda maviyi hissetti hissetti doktor kırmızı deyince adam şoka girdi
şok şok erkek beklerken kız çıktısaglıklı olsunda gerisi boş:81::81:

canım herşey minik tosban için ama ette lazım tabe doktor et yicen dedi ben sevmiyorumki dedim oda mecbur yicen mecbur dedi balık tavuk tercihim olsada yisek yane

selam kızlar iyi akşamlar. bi bakim kim ne yapiyor dedim ama pek sakin yine. akşam olduğu için sanırım. zehracım gece kuşusun yine :) nasılsın? moralin biraz daha iyi mi, düzeldi mi?

iyi akşamlar eve gelir gelmez oğlumun hediyelerini serip çektim yemek yedim geldim

Eklentiler

• $100_3625.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 34

İstanbuldayım ama başkent üniversitesi hastanesini hiç duymadım canım ben, İstanbul tıp fakültesi olabilirmi, çapa'da... Ben fakülteye gitmiyorum ama sorduğun yer bura ise çapa tıp fakültesine giden ark okumuştum sanki...

iyi akşamlar eve gelir gelmez oğlumun hediyelerini serip çektim yemek yedim geldim

Oy oyy oyy yerim onun cicilerini ben annesi maşallah Bende alışveriş yaptım mutfağa girdim eşim aradı yemek yapma diye mesaideymiş Allahtan haber verdi, özene bözene hazırlık yapıcaktım gelemeseydi ve tek kalsaydımağlayarak yerdim herhalde :)

selam kızlar iyi akşamlar. bi bakim kim ne yapiyor dedim ama pek sakin yine. akşam olduğu için sanırım. zehracım gece kuşusun yine :) nasılsın? moralin biraz daha iyi mi, düzeldi mi?

Selam deniz bende biberon markalarına bakayım diye girdim, hazır girmişken topiğe uğramamak ayıp olur dedim dr. brawn diye bir marka var çok talep almış dünya kadarda biberon emziği çeşidi kauçuk slikon vs. nasıl seçicez biz bunu acaba?

rabbim giydirmeyi nasip etsin zeytinim benimbenimde bir sürü var koysam buraya çok şirinler nasıl olur bilemem eşim kaldırdı anca doguma yakın açarız yıkarız dedi

ah canım dert ettigin şeye bak sana yemek yemege adam banada yemek yapmaya adam lazım anlaşırdık senle tüh ziyafeti kaçırdık desene

Hoşgeldin hanzadecim. ben öyle bir bakayım diye geldim, araştırma yapmıyorum henüz. çünkü ne kadar bakarsam o kadar çok aklım karışacak. ve ben bubek alışverişi işinden zerre kadar anlamıyorum ne yapıcaam ablama güveniyorum şimdilik güvencem oldu benim. kendi de anlamadığımı bildiği için beni tek başıma çarşıya pazara göndermiyor :) alışverişi birlikte yapıcaz diyor, o her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilir. ben de öğrendikçe söylerim hepinize. en iyisini öğrendikçe paylaşalım burda, onlardan alalım hep beraber.

teşekkürler teyzesi ben neler alıcam oğluma neler bunlar hediyeleri ben daha bişi almadım
hanzade bu saatte koca iş gününün ardından nerden buluyosun özene bözene yemek yapma gücünü kendinde ne hamarat hatunlarsınız ya
gerçi sinemahmetin yanında hepimiz baharat kalırız ama çaktırmayın

teşekkür ederim paşam
sende doğuma yakın açar yıkar misgibi serer resimlerini koyarsın bizde hayran hayran izleriz yavrunun ciclerini

Akşam işten çıkmama 5 dk kala kayınpederim aradı, beni almaya gelirken yolda kaza yapmış. neyse ki kendisi iyi, çok şükür bir şeyi yok, arabada ve çarpan arabada problem var onu da kasko halledecekmiş. servis ve dolmuşla geldim eve, saat 19,30 du. midem alt üst oldu. kayınvalidemlere çıkmadım, yemek yemedim. karnım tok, aç değilim dedim ama acıkmıştım. çok yorgundum, evde dinlendim, kahvaltılık bişeyler hazırladım yedim, uzanıyorum şimdi tv izliyorum.çok uykum var ama şimdi yatarsam 5 te kalkar, tekrar uyuyamazsam yarın zor geçer. bir saat daha dayanayım..yeşil beni ayık tutt :)

İyi fikirmiş benimde ablam var ama ben bilmişlik taslar kızdırırım onu o ne? bu ne beğenmedim derim? oda beni kovar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…