aynen bende kaydettım esıme de gösterdım yanımdaydı az önce çok beğendiiikkk alıcam inşallah çok pahalı değildir
Kızlar merhaba tekrar
dr. unuz ne dedi catlak olusumu hakkında.bana mustela diye bir krem verdi her gün sür dedi bende sürüyorum 150 ml ni 75 tl ye aldım.sizin de fikirlerinizi almak istiyorum bu konuda..
paşam sen kendi kutunda okadar mavi hissediyorsun ki ben kırmızı demeye tırsıyorum. Yalnız demedi deme benim kocacımda kutumuzda maviyi hissetti hissetti doktor kırmızı deyince adam şoka girdi
Ah canım en iyisini yapıyorsun, tavsiye edersin de sor bakalım ot sever miyim. Tamamen etçil bir kızım, yeşilliği ancak etin yanında zeytinyağlı sıfatıyla tüketiyorum. Ama tuzu bende keseyim artık. Ayrılmamız zor olacak ama napalım kader, herşey minik tospa için
herkese merhaba
uzun zamandır sizleri iş yoğunluğundan takip edemiyorum bugün işe gitmedim çünkü birkaç gündür gaz sancısı çekiyorum geceleri uyutmayan cinsinden sancılar ...dr um yapacak bişey yok çekeceksin diyor bugün dahiliyeye gitmemi önerdi bi dünya tahliller yapıldı bakalım inşallah sonuçlar temiz çıkar bu arada istanbul başkent üniversitesi hastanesine giden varmı aranızdamı?
iyi akşamlar eve gelir gelmez oğlumun hediyelerini serip çektim yemek yedim geldim
selam kızlar iyi akşamlar. bi bakim kim ne yapiyor dedim ama pek sakin yine. akşam olduğu için sanırım. zehracım gece kuşusun yine :) nasılsın? moralin biraz daha iyi mi, düzeldi mi?
iyi akşamlar eve gelir gelmez oğlumun hediyelerini serip çektim yemek yedim geldim
rabbim giydirmeyi nasip etsin zeytinim benimiyi akşamlar eve gelir gelmez oğlumun hediyelerini serip çektim yemek yedim geldim
oy oyy oyy yerim onun cicilerini ben annesi maşallahBende alışveriş yaptım mutfağa girdim eşim aradı yemek yapma diye mesaideymiş allahtan haber verdi, özene bözene hazırlık yapıcaktım gelemeseydi ve tek kalsaydımağlayarak yerdim herhalde :)
Selam deniz bende biberon markalarına bakayım diye girdim, hazır girmişken topiğe uğramamak ayıp olur dedimdr. brawn diye bir marka var çok talep almış dünya kadarda biberon emziği çeşidi kauçuk slikon vs. nasıl seçicez biz bunu acaba?
Oy oyy oyy yerim onun cicilerini ben annesi maşallahBende alışveriş yaptım mutfağa girdim eşim aradı yemek yapma diye mesaideymiş Allahtan haber verdi, özene bözene hazırlık yapıcaktım gelemeseydi ve tek kalsaydımağlayarak yerdim herhalde :)
aaayyy :) çoookk güzellergüle güle eeennnn iyi günlerinde giysin inşallah canım
rabbim giydirmeyi nasip etsin zeytinim benimbenimde bir sürü var koysam buraya çok şirinler nasıl olur bilemem eşim kaldırdı anca doguma yakın açarız yıkarız dedi
ah canım dert ettigin şeye bak sana yemek yemege adam banada yemek yapmaya adam lazım anlaşırdık senle tüh ziyafeti kaçırdık desene
Hoşgeldin hanzadecim. ben öyle bir bakayım diye geldim, araştırma yapmıyorum henüz. çünkü ne kadar bakarsam o kadar çok aklım karışacak. ve ben bubek alışverişi işinden zerre kadar anlamıyorum ne yapıcaamablama güveniyorum şimdilik güvencem oldu benim. kendi de anlamadığımı bildiği için beni tek başıma çarşıya pazara göndermiyor :) alışverişi birlikte yapıcaz diyor, o her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilir. ben de öğrendikçe söylerim hepinize. en iyisini öğrendikçe paylaşalım burda, onlardan alalım hep beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?