2011 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun, neyseki sağlığı iyiymiş... Yeşil kendi uyumassa iyidir :)

Uyanık zeytin diyorumda, boşuna demiyorum vesselam :))

anam kuzum benim keşke istanbulda olsaydın bende misafir olsaydın başımın üstünde gezdirirdim seni karnınıda doyururdum dizimde de yatırırdım çene düşürüp uyutmazdımda
kayınpederine geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

İyi fikirmiş benimde ablam var ama ben bilmişlik taslar kızdırırım onu o ne? bu ne beğenmedim derim? oda beni kovar

sen o heyecanla rengini ve şeklini beğendiğin her şeyi alırsın diyor bana. ay ay, en ince ayrıntısına kadar hesaplar. her konuda çok titizdir ama konu alışveriş olunca en iyisini en uygun zamanda almaya üstüne yoktur. ne nerden kaça alınır hepsini bilir, ayy bi de aklında tutuyo hepsini. benim yüreğim dayanmaz o kadar gezmeye. ama yine de bilmişlik yapamam herhalde, kovmaması lazım beni, mecburum şuan ona

Kızlar avatar yaptım sonunda nasıl olmuş güselmi ? :) artık 3 ay sonrada takvim yaparım :)))

çok yakıştı sana bu avatar bebeğin ve eşinle aynı resme sahip olmanız dileğiyle hanzadem
o ortadakinin kubaaaaaaaaaaaa bacaklarını hiç acımadan ısırırım :84:

iyi fikirmiş benimde ablam var ama ben bilmişlik taslar kızdırırım onu O ne? Bu ne beğenmedim derim? Oda beni kovar

allah seni ne yapmasın yazdıgına vallahi halen gülüyorum hebeni güldürdün rabbimde seni güldürsün işşallah
Bu arda sen ne kadarlık hamilesin:87::87::87:

Zeytinim bebikim işşallah canım içinde işşallah yavrumda olur resmini koyar gösteririm teyzesi

Sinem ahmet ev hanımı tatlım ev hanımlığıda eğer işini bilirsen çok keyifli oda biliyor maşallah:) Ben çok severim yemek yapmayıda yemeyide hiç üşenmem, hep çalışırken zor olmuyormu derler ama bana göre temizlikten daha kolay yemek :)

Son düzenleme:

Benim ablamda aynı senin ablan gibi ama ben marka olsun kalite olsun diye tuttururum eminim oda zaten şu kadar giyecek yazık o paraya diyecek çok iyi tanırım çok hesaplıdır ablam aynı seninki gibi :))) Sonra ne halin varsa gör kazık yede akıllan der ama yinede bırakamaz beni, bende bu benim buldumcuğum tabi en pahalısını alıcam diye kendimi savunurum zaman bir şey diyemezler nasıl ama :)))

İkikere yayınlıyor niye acaba bir kaç defa daha oldu bugün :)

Son düzenleme:

Ahh canım gel başımın üstünde yerin var kıyamam bende bunu yeşil yazdı diye okudum akşam akşam bir gözümtv de olunca ona uyanık diye takılıyorum aklımca hay bana ne diyim ben

ben ortaokuldan beri okul çıkışlarımda ve haftasonları çalıştım lise sona kadar pastahane atölyesindeen kitapçıya market promosyonlarına kadar ne iş olursa çalıştım eve hiç masrafım olmaz aksine kiraaya destek bile olurdum liseden sonrada yani 10 yılda da uzun süreli 2. işim yani ben hiç evde kalıp yemek yapıp temizliğe yardımcı olamadım anneme hep hazıra oturdum iş dönüşü :) ondanmı bilmem bu kadar beceriksiz oluşum Allahtan dünyanın en anlayışlı en yardım sever ve en hamarat adamıyla evlendim yoksa halim ne olurdu :83:

Amin canım allah hiç birimizi gülmekten ayırmasın,olucak canım olucak :)

Sen dünyanın en iyi en sevecen en hamarat adamı ile evlisin diye böyle düşünüyorsun canım, bence iş başa düşseydi senden mükemmel bir ev hanımı olurdu.. Harika yemekler yapardın, e yapıcaksında bebiş geliyor artık sebze çorbaları et sulu yemekler olcak öğrenceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…