Akşam işten çıkmama 5 dk kala kayınpederim aradı, beni almaya gelirken yolda kaza yapmış. neyse ki kendisi iyi, çok şükür bir şeyi yok, arabada ve çarpan arabada problem var onu da kasko halledecekmiş. servis ve dolmuşla geldim eve, saat 19,30 du. midem alt üst oldu. kayınvalidemlere çıkmadım, yemek yemedim. karnım tok, aç değilim dedim ama acıkmıştım. çok yorgundum, evde dinlendim, kahvaltılık bişeyler hazırladım yedim, uzanıyorum şimdi tv izliyorum.çok uykum var ama şimdi yatarsam 5 te kalkar, tekrar uyuyamazsam yarın zor geçer. bir saat daha dayanayım..yeşil beni ayık tutt :)
rabbim giydirmeyi nasip etsin zeytinim benimbenimde bir sürü var koysam buraya çok şirinler nasıl olur bilemem eşim kaldırdı anca doguma yakın açarız yıkarız dedi
ah canım dert ettigin şeye bak sana yemek yemege adam banada yemek yapmaya adam lazım anlaşırdık senle tüh ziyafeti kaçırdık desene
Akşam işten çıkmama 5 dk kala kayınpederim aradı, beni almaya gelirken yolda kaza yapmış. neyse ki kendisi iyi, çok şükür bir şeyi yok, arabada ve çarpan arabada problem var onu da kasko halledecekmiş. servis ve dolmuşla geldim eve, saat 19,30 du. midem alt üst oldu. kayınvalidemlere çıkmadım, yemek yemedim. karnım tok, aç değilim dedim ama acıkmıştım. çok yorgundum, evde dinlendim, kahvaltılık bişeyler hazırladım yedim, uzanıyorum şimdi tv izliyorum.çok uykum var ama şimdi yatarsam 5 te kalkar, tekrar uyuyamazsam yarın zor geçer. bir saat daha dayanayım..yeşil beni ayık tutt :)
İyi fikirmiş benimde ablam var ama ben bilmişlik taslar kızdırırım onuo ne? bu ne beğenmedim derim? oda beni kovar
Kızlar avatar yaptım sonunda nasıl olmuş güselmi ? :) artık 3 ay sonrada takvim yaparım :)))
Kızlar avatar yaptım sonunda nasıl olmuş güselmi ? :) artık 3 ay sonrada takvim yaparım :)))
iyi fikirmiş benimde ablam var ama ben bilmişlik taslar kızdırırım onuO ne? Bu ne beğenmedim derim? Oda beni kovar
Uyanık zeytin diyorumda, boşuna demiyorum vesselam :))
teşekkürler teyzesi ben neler alıcam oğluma neler bunlar hediyeleri ben daha bişi almadım
hanzade bu saatte koca iş gününün ardından nerden buluyosun özene bözene yemek yapma gücünü kendinde ne hamarat hatunlarsınız ya
gerçi sinemahmetin yanında hepimiz baharat kalırız ama çaktırmayın
hoppala akşam oldu maşallah hala düşüş yok benle uğraşma enerjinde naptım gene ayol
sen o heyecanla rengini ve şeklini beğendiğin her şeyi alırsın diyor bana. ay ay, en ince ayrıntısına kadar hesaplar. her konuda çok titizdir ama konu alışveriş olunca en iyisini en uygun zamanda almaya üstüne yoktur. ne nerden kaça alınır hepsini bilir, ayy bi de aklında tutuyo hepsini. benim yüreğim dayanmaz o kadar gezmeye. ama yine de bilmişlik yapamam herhalde, kovmaması lazım beni, mecburum şuan ona
sen o heyecanla rengini ve şeklini beğendiğin her şeyi alırsın diyor bana. ay ay, en ince ayrıntısına kadar hesaplar. her konuda çok titizdir ama konu alışveriş olunca en iyisini en uygun zamanda almaya üstüne yoktur. ne nerden kaça alınır hepsini bilir, ayy bi de aklında tutuyo hepsini. benim yüreğim dayanmaz o kadar gezmeye. ama yine de bilmişlik yapamam herhalde, kovmaması lazım beni, mecburum şuan ona
ayy çok şirin olmş yaaaa
rabbim giydirmeyi nasip etsin zeytinim benimbenimde bir sürü var koysam buraya çok şirinler nasıl olur bilemem eşim kaldırdı anca doguma yakın açarız yıkarız dedi
ah canım dert ettigin şeye bak sana yemek yemege adam banada yemek yapmaya adam lazım anlaşırdık senle tüh ziyafeti kaçırdık desene
Sinem ahmet ev hanımı tatlım ev hanımlığıda eğer işini bilirsen çok keyifli :) Ben çok severim yemek yapmayıda yemeyide hiç üşenmem, hep çalışırken zor olmuyormu derler ama bana göre temizlikten daha kolay yemek :)
allah seni ne yapmasın yazdıgına vallahi halen gülüyorum hebeni güldürdün rabbimde seni güldürsün işşallah
Bu arda sen ne kadarlık hamilesin:87::87::87:
Zeytinim bebikim işşallah canım içinde işşallah yavrumda olur resmini koyar gösteririm teyzesi
ben ortaokuldan beri okul çıkışlarımda ve haftasonları çalıştım lise sona kadar pastahane atölyesindeen kitapçıya market promosyonlarına kadar ne iş olursa çalıştım eve hiç masrafım olmaz aksine kiraaya destek bile olurdum liseden sonrada yani 10 yılda da uzun süreli 2. işim yani ben hiç evde kalıp yemek yapıp temizliğe yardımcı olamadım anneme hep hazıra oturdum iş dönüşü :) ondanmı bilmem bu kadar beceriksiz oluşumAllahtan dünyanın en anlayışlı en yardım sever ve en hamarat adamıyla evlendim yoksa halim ne olurdu :83:
ben çıkıyorum güzeller kendinize iyi bakın. hepinize iyi geceler tatlı rüyalar:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?