Sen dünyanın en iyi en sevecen en hamarat adamı ile evlisin diye böyle düşünüyorsun canım, bence iş başa düşseydi senden mükemmel bir ev hanımı olurdu.. Harika yemekler yapardın, e yapıcaksında bebiş geliyor artık sebze çorbaları et sulu yemekler olcak öğrenceksin :)
selam kızlar iyi akşamlar. bi bakim kim ne yapiyor dedim ama pek sakin yine. akşam olduğu için sanırım. zehracım gece kuşusun yine :) nasılsın? moralin biraz daha iyi mi, düzeldi mi?
Akşam işten çıkmama 5 dk kala kayınpederim aradı, beni almaya gelirken yolda kaza yapmış. neyse ki kendisi iyi, çok şükür bir şeyi yok, arabada ve çarpan arabada problem var onu da kasko halledecekmiş. servis ve dolmuşla geldim eve, saat 19,30 du. midem alt üst oldu. kayınvalidemlere çıkmadım, yemek yemedim. karnım tok, aç değilim dedim ama acıkmıştım. çok yorgundum, evde dinlendim, kahvaltılık bişeyler hazırladım yedim, uzanıyorum şimdi tv izliyorum.çok uykum var ama şimdi yatarsam 5 te kalkar, tekrar uyuyamazsam yarın zor geçer. bir saat daha dayanayım..yeşil beni ayık tutt :)
İyi geceler kötü kötü şeyler izleme emi, rahat rahat uyu :)
,canım benim teşekkür ederim sayende bu motivasyonla çocukta yaparım kariyerdeee gibi geliyor
inşallah evladıma layık bir anne eşime ve evime layık bi ev hanımı olacağım
,
Edaaaaaaaaa naberrr akşam ve burdasınız şaşırdım yaaa
Cicileri çok güzel bebeğinin daha da güzelleri onun olsun inşallah kızımın kankasının
Senin eşini anlatıyorum ben de bizimkine, sen şu KK ya girme bakıyım diyorNeyse o da sardıı sanırım foruma bir giriyorum bakıyorum son mesajlara bakmış uyuz yaa Bu arada geçen şok oldum Eda ekşi sözlükte yeşilzeytin diye bir yazar var hamilelikle ilgili bişiy yazmış dedim Eda olabilir mi yuhh paranoya yapmiyim diyerek mesaj atmadım sonra
canım benim teşekkür ederim sayende bu motivasyonla çocukta yaparım kariyerdeee gibi geliyor
inşallah evladıma layık bir anne eşime ve evime layık bi ev hanımı olacağım
slm kızlar dişçiye gidiyoruz kızımla dua edinde bi dolguyla halledelim çekemem kanal falan( yolda gözümde büyüyo şimdi kim geçecek karşıyo offf offff....
İnşallah hiç anlamassınız hemencik olur biter canım geçmiş olsun şimdiden..
ianan azcık acıyo rahatlıyosun hele doktor iyiyse sadece iğneyi hissediyosun.bide iğne kullandığını mutlaka söyle hanzade[/QUOTE
iyi geceler kızlar bu diş hem beni hem drumu baya ugrastırdı ama azcık sıktım dişimi ve kanaldan kurtuldum dişçinin yapacağı iğneyi druma sormustum kullanabilirsiniz demişti bebişimle iyiyiz yani bi sıkıntı yok :)))
BENDE DİYORUM NE OLUYOAhh canım gel başımın üstünde yerin var kıyamam bende bunu yeşil yazdı diye okudum akşam akşam bir gözümtv de olunca ona uyanık diye takılıyorum aklımca hay bana ne diyim ben
ianan azcık acıyo rahatlıyosun hele doktor iyiyse sadece iğneyi hissediyosun.bide iğne kullandığını mutlaka söyle hanzade[/QUOTE
iyi geceler kızlar bu diş hem beni hem drumu baya ugrastırdı ama azcık sıktım dişimi ve kanaldan kurtuldum dişçinin yapacağı iğneyi druma sormustum kullanabilirsiniz demişti bebişimle iyiyiz yani bi sıkıntı yok :)))
CANIM ADINA ÇOK SEVİNDİM AH O DİŞTEN NE ÇEKTİM BENGEÇMİŞ OLSUN BU ARADA
Allah'ım sağlıkla hepimize bu listeyi hazırlamayı nasip etsin inşallah...
bu arada yeşilim zeytinim sayfaları oku oku anca bitirdim kimin sayesinde acaba kız senin yokluğun ne çok belli oluyomus sen gelince herkesin çenesi açılıyo valla :)))
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Ben bu sabaha yine dün sabah ki gibi uyandım safraaa
Devam edicek diye ödüm kopuyor :18:
Kocamın tepkiiside değişti bugün "edacım yoksa hamile misin?" dediAdam daha yeni idrak ediyor
sağol cnm sen nasılsın bu arada yarın dra gideceksin galiba ya bi yere yaz yada eline ip falan bağlada unutma yeğenimizin cinsiyetini sormayı :)))
alah seni ne etmesin hemi ne güldümYazdıgına hayırlı cumalar sanada
Demek benim eşim gibi biri daha varmış geçen istifar ettim adam aynı şeyi yedik bana birşey olmadıda sana ne oldu dedi dedim hamileyim ondan olabilirmi acaba dedim he dedi sonra benim surat buoda aynı bu şekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?