2011 Ekim Anneleri

nayırrrr nolamazzz :))) hamilemiyimm :))) bazen şaşkınlaşıyorlar doğalarında var...

KISLAR; çatlak kremi vermişti dr'um LİERAC eczaneden 75 e aldım evzane.com da fırsat ürünlerinde 50 tl aldım, biginiz olsun !

kızlarr oku oku bitiremedim içim karardı yaaa daha burda yazmayan bir sürü şey vardı benim aklımda almak için bunlarıda almaya kalkarsak 9 ayımı mağazalarda tamamlarım artık Birde hastaneye giderken anne için gereken şeyler bana biraz abartı geldi alt tarafı doğuma gidiyoruz en çok 1-3 gün arası tutuyorlar hastanede burda sanki epey bi kalcakmışız gibi 2 gecelik, 2 pijama biraz çok geldi bana orda defile yapçak halimiz yokki. ufff benim yine çok kafam karıştı yaaaa.....

Kızla günaydın.Herkese hayırlı cumalar.
Rabbim sağlıklı sıhhatli, çoook güzel hamilelikler geçirmemizi nasip etsin. hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Ve bulantı-kusması olan arkadaşlarımıza acil şifalar...

ah yeşilim zeytinim sorma bugün bende sabahtan beri 3ledim. Şimdi de midem ağzımda. Geçmişti ama bi yoklayayım dedi heralde.

gunaydın bütün annelere ve mınıklerıne

ınternetımız yoktu sabah daha yenı geldı anca gırdım bende bır surude ısım var arada bakıcam artık yıne neler konusmussunuz dıye hepımız ıcın guzel bı gun olsun

canlarım sizden birşey istesembir arkadaş tulum olan bir site göstermişti alıntı aldım silmişim yanlışlıkla acaba yenden yayınlarmı bulamadımdaonu yayınlayan arkidiş sana zahmet gene yayınlarmısın çok makbule geçicek

Son düzenleme:
Canım ben dermomarket.com dan aldım ve 48,5 TL'ye aldım. Kapıda ödeme ile aldım. Çok tanımadığın bir siteden alıyorsan kapıda ödeme seçeneğini tercih et bence. Ne olur ne olmaz.

aynen öyle yaptım kapıda ödeme ile 57 tl ye çıktı çabuk gelirmi acaba :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…