günaydın fatoş varmı fırından çıkmış taze rüyaaa
canım nasıl oluyum bildiginiz gibi rabbim bundan aşagı etmesin işşallah:82::82::82:hayırlı cumalar gününüz güzel geçsin yaradan bebklere ömür size saglık versin işşallah işte çalışanlar yaşadı tatilllll
Canım lierac unnadoda 47,50 liraya satılıyor. ama 100 ml biraz küçük değilmi sizcede bakınca çok küçük geliyor bana. nasıl yeter göbeğe, göğüse ve kalçaya hergün sürünce 1 ay bile gitmezmiş gibi geliyor bana...
alah seni ne etmesin hemi ne güldümyazdıgına hayırlı cumalar sanada
demek benim eşim gibi biri daha varmış geçen istifar ettim adam aynı şeyi yedik bana birşey olmadıda sana ne oldu dedi dedim hamileyim ondan olabilirmi acaba dedim he dedi sonra benim surat buoda aynı bu şekil
oy zormuş be bacım 2 günde yaka silktirdi bana
inşallah benimkide sadece yoklamadır kalıcı değildir
kızlar elimde böyle bi liste var azda olsa bi fayda sağlar diye düşünüyorum bi bakın fikir edinmiş olursunuz
Bu listenin hepsini alacakmıyızİyiymiş ama fikir ediniriz evet ne lazım ne değil görüyoruz en azından sağol canım.
Amin inşallah canım inşallah...
bu duruma gülünmez ama herkes bu dönemi atlatırken senin bulantılarınmı başladı :))) Ay özür dilerim gülünmezde çok komiksin eda ya :) Sabah kalkınca baktın ki miğden bulanıyor su iç daha rahat çıkarırsın acımaz, zorlanmassın ama miğden bulanmıyorsa içme daha çok bulandırıyor :)
gül hanzadem gül bende kendime gülüyorum
hayır bide o zaman miğde bulantısını kesmek için önerilen herbişiyi, miğdem bulanmadığı için göz ucuyla okuyup geçmiştim keşke not etseymişim :97: yarın bi deniyeyim su içmeyi kalkar kalkmaz teşekkür ederim
Kızla günaydın.Herkese hayırlı cumalar.
Rabbim sağlıklı sıhhatli, çoook güzel hamilelikler geçirmemizi nasip etsin. hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Ve bulantı-kusması olan arkadaşlarımıza acil şifalar...
aynen öyle yaptım kapıda ödeme ile 57 tl ye çıktıçabuk gelirmi acaba :97:
Canım lierac unnadoda 47,50 liraya satılıyor. ama 100 ml biraz küçük değilmi sizcede bakınca çok küçük geliyor bana. nasıl yeter göbeğe, göğüse ve kalçaya hergün sürünce 1 ay bile gitmezmiş gibi geliyor bana...
Ya ben onu 6-15 hafta hergün çektim. Ama 1 haftada alışmışım rahata, zor geldi yaa. Öğleye kadar devam edeceği kesin de ondan sonrası devam etmese bari.
minik tosban dinlenir annesi işte ama hafta sonuda temizlik yaparsın demi alah kolaylık versin canımAmin canım amin inşallah evet yarın bize tatil bugünde cuma mübarek gün :)
ay yazık ya anlayamıyorlar bir türlü garipler halbuki sadece filmlerde olmuyor bulantı baş dönmesi
Ya ben onu 6-15 hafta hergün çektim. Ama 1 haftada alışmışım rahata, zor geldi yaa. Öğleye kadar devam edeceği kesin de ondan sonrası devam etmese bari.
günaydınnn.kızlar ya benim uyanınca karnımın etleri ağrıyor sizdede var mı
kızlar sonunda etim acıyo diye diye benim etlerimide acıtmayı başardınız ama neden acıdığını anlıyorum zavallı totom koltukla bütünleştiği için oluyor galiba bu ağrılar. Bunun dışında akşam yemekte azcık yememe rağmen dünyaları yemişim gibi oluyorum ve saat 21:30'a kadar falan hazımsızlık çekiyorum hemen ardından rutin mide yanmam başlıyor saat 23:00'de yatıyorum. Anlıycağınız bu aralar böyle şikayetlerim var acaba yoğurt bana dokunduğu içinmi akşamları böyle oluyorum. yoksa hamilelikten sonra üç lahmacunu yeyip, bitiremeyen varsa ben yiyebilirm diye masadakilere soran ben bukadar az yemeyle hazımsızlık çekmezdim. inanmazsınız aldığım 800gr da verdim çok sinir oluyorum bu duruma ayrıca gecelerim hüsmen ağa gibi geçiyor okadar hazımsızlık çekiyorumki boğazıma kadar tok hissediyorum kendimi....
Göbek hariç diğer yerlere haftada 2 kre banyo sonrası ıslak vücuda sürüyorum ama yeterli mi acaba?Valla hergün de güreşçi gibi yağlanıp giremem yatağa. Tamam göbeğin çatlağı çok pis oluyor o yüzden göbeğe hergün sürüyorum ama diğer yerlere ı ıh
KISLAR; çatlak kremi vermişti dr'um LİERAC eczaneden 75 e aldım evzane.com da fırsat ürünlerinde 50 tl aldım, biginiz olsun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?