2011 Ekim Anneleri

tüh orada olacağı aklıma gelmedi halbuse üyeyimde
neyse artık 2.yi ordan alırım hoş ben krem ve ilaç konusunda pek düzenli kullanıcı değilimdir kesiiin bana 5 ay yeter 1 tüp

ay yazık ya anlayamıyorlar bir türlü garipler halbuki sadece filmlerde olmuyor bulantı baş dönmesi

Amin canım aminn ne düzel daualar bunlar :) ben bugün geçmişe bakayım derken dingonun ahırı gibi selamsız sabahsız dalıverdim gene :85:

Herkese hayırlı cumalar, hastalara acil şifalar olsun inşallah :)

aynen öyle yaptım kapıda ödeme ile 57 tl ye çıktı çabuk gelirmi acaba :97:

Benimki 2 günde gelmişti. Ben sadece göbek ve çevresine sürüyorum. Aman kızlar göbek çevresine yani sırtınıza da süreyi ihmal etmeyin. Oralarda gerildiği için çatlıyor.
Bacaklarıma vs. bebe yağı kullanıyorum hala. Yoksa 1 ay dayanmaz gibi geldi bana da.

Göbek hariç diğer yerlere haftada 2 kre banyo sonrası ıslak vücuda sürüyorum ama yeterli mi acaba? Valla hergün de güreşçi gibi yağlanıp giremem yatağa. Tamam göbeğin çatlağı çok pis oluyor o yüzden göbeğe hergün sürüyorum ama diğer yerlere ı ıh

kızlar sonunda etim acıyo diye diye benim etlerimide acıtmayı başardınız ama neden acıdığını anlıyorum zavallı totom koltukla bütünleştiği için oluyor galiba bu ağrılar. Bunun dışında akşam yemekte azcık yememe rağmen dünyaları yemişim gibi oluyorum ve saat 21:30'a kadar falan hazımsızlık çekiyorum hemen ardından rutin mide yanmam başlıyor saat 23:00'de yatıyorum. Anlıycağınız bu aralar böyle şikayetlerim var acaba yoğurt bana dokunduğu içinmi akşamları böyle oluyorum. yoksa hamilelikten sonra üç lahmacunu yeyip, bitiremeyen varsa ben yiyebilirm diye masadakilere soran ben bukadar az yemeyle hazımsızlık çekmezdim. inanmazsınız aldığım 800gr da verdim çok sinir oluyorum bu duruma ayrıca gecelerim hüsmen ağa gibi geçiyor okadar hazımsızlık çekiyorumki boğazıma kadar tok hissediyorum kendimi....

Amin canım amin inşallah evet yarın bize tatil bugünde cuma mübarek gün :)
minik tosban dinlenir annesi işte ama hafta sonuda temizlik yaparsın demi alah kolaylık versin canımkaynanam çarşamba günü geli evde durmadı otel gibi kullandı evigeldi geleli evi düşündü aman kocam oglum ne yapıyo diye kaç kere aradı
canım salı annem gitti çarşamba kaynanam geldi ama evde durmadı bir evi temizledi süpürdü toz almadı banyoyu tuvaletleri yıkamadı bir çorba yaptı okadar çorbayıda dökücem midem kalktı akşama pazar işi var eşim pazara gidicek yemek vs işte herkez anne gibi olamazki demi inan çok özledim anacıgımı sonra bakarız artık rabbim kimseye muhtaç etmesin çok zormuş

ne varsa kendi annende birde eşte iş var

ay yazık ya anlayamıyorlar bir türlü garipler halbuki sadece filmlerde olmuyor bulantı baş dönmesi

canım işlemi yapıyolar anladın sen onuultrosonda görüyolar sonra saçma konuşuyolar dün annesine diyo anne sevgi kustu diye bir sırıtması var görsen sinir olursuninsan eşi istifar ediyo diye sevinirmi be koca işte benim canım çıkıyo oda seviniyo delümü nedür bu adam

Ya ben onu 6-15 hafta hergün çektim. Ama 1 haftada alışmışım rahata, zor geldi yaa. Öğleye kadar devam edeceği kesin de ondan sonrası devam etmese bari.

Rumuzcum sanırım tamamen bitmiyor benimde ik gündür yok gibiydi bugün hafif var gibi :) Doğuma kadar arada yoklayacak bebişlerin saçları çıkarken filan çok olurmuş, birde bu lierak'ın krem olanını değil ampul olanını önerdi bana dermatalok, en etkilisi o dedi 95 tl fiyatıda içinde 20 tane var (((( daha almadım bende bu gün alıcam inşallah, dermomarkete bakayım bir fiyatı ne orada acaba...

benım bulantılarım gecmedı tıksınmelerım hele su artan tukuruk salgısı en beterı reflum vardı ama bugun beter hale geldı sabah borek yedım ondanmıdır nedır oluyorum acı su gelıo hep agzıma gecmıycek mı bu cok ıyı hatırlıyorum oglumun hamılelıgınde tovbe bıdaha bebek ıstemıyorum dedırmıstı bu bulantılar bana herkes saclı dogacak demıstı kel bı bebısım olmustu :) umarım gecer bu arada en kucuk hamısımız kım oglumun hamılelıgınde uye oldugum sıtedekı forumda en kucuk hamıs bendım sımdı kım acaba merak ettım ozaman 21 dım sımdı 24 um

Gazdan dolayı öyle hissediyorsun, yemediğin için tuvaletede çıkamıyorusn bende aynen böyleydim. Yemek zorundasın yoksa geçmiyor... Sıvı ye sebze yeşillik ye yoğurt çok gaz yapıyor, arada kayısı ye... Suyu çok iç, sindirimin yavaşladığı içinde sana yanma yapıyor canım yemek sistemini düzene oturtamadığın sürecede geçmez, toton ağrırı senin neyin olucaktı kızınmı? :)

Valla canım göbek çatlağı hakkaten kötü gözüküyor ama ben asıl hiç göğsü çatlayan birini görmedim benim göğüslerimde damarlar belirdi,birde büyüdüler yeni sütyen almalıyım ama her gün biraz daha büyüyen birşeye kaç numara alınmalı bilemiyorum yani. eğer göğüslerim çatlarsa kahrolurum. seçim yapmam gerekirse göbeğimin çatlamasını tercih ederim. Birde benim bir arkadaşımın göbeği çatlamıştı ve koyu mor olmuştu kızı bir yaşına girdi çatlaklar anca pembeleşmiş. gerçi ben esmerim çatlarsamda morarmam heralde efendi efendi beyaz çatlarım :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…