Rumuzcum sanırım tamamen bitmiyor benimde ik gündür yok gibiydi bugün hafif var gibi :) Doğuma kadar arada yoklayacak bebişlerin saçları çıkarken filan çok olurmuş, birde bu lierak'ın krem olanını değil ampul olanını önerdi bana dermatalok, en etkilisi o dedi 95 tl fiyatıda içinde 20 tane var(((( daha almadım bende bu gün alıcam inşallah, dermomarkete bakayım bir fiyatı ne orada acaba...
minik tosban dinlenir annesi işte ama hafta sonuda temizlik yaparsın demi alah kolaylık versin canımkaynanam çarşamba günü geli evde durmadı otel gibi kullandı evi geldi geleli evi düşündü aman kocam oglum ne yapıyo diye kaç kere aradı
canım salı annem gitti çarşamba kaynanam geldi ama evde durmadı bir evi temizledi süpürdü toz almadı banyoyu tuvaletleri yıkamadı bir çorba yaptı okadar çorbayıda dökücem midem kalktıakşama pazar işi var eşim pazara gidicek yemek vs işte herkez anne gibi olamazki demi inan çok özledim anacıgımı sonra bakarız artık rabbim kimseye muhtaç etmesin çok zormuş
ne varsa kendi annende birde eşte iş var
canım işlemi yapıyolar anladın sen onuultrosonda görüyolar sonra saçma konuşuyolar dün annesine diyo anne sevgi kustu diye bir sırıtması var görsen sinir olursun insan eşi istifar ediyo diye sevinirmi be koca işte benim canım çıkıyo oda seviniyo delümü nedür bu adam
kızlar sonunda etim acıyo diye diye benim etlerimide acıtmayı başardınız ama neden acıdığını anlıyorum zavallı totom koltukla bütünleştiği için oluyor galiba bu ağrılar. Bunun dışında akşam yemekte azcık yememe rağmen dünyaları yemişim gibi oluyorum ve saat 21:30'a kadar falan hazımsızlık çekiyorum hemen ardından rutin mide yanmam başlıyor saat 23:00'de yatıyorum. Anlıycağınız bu aralar böyle şikayetlerim var acaba yoğurt bana dokunduğu içinmi akşamları böyle oluyorum. yoksa hamilelikten sonra üç lahmacunu yeyip, bitiremeyen varsa ben yiyebilirm diye masadakilere soran ben bukadar az yemeyle hazımsızlık çekmezdim. inanmazsınız aldığım 800gr da verdim çok sinir oluyorum bu duruma ayrıca gecelerim hüsmen ağa gibi geçiyor okadar hazımsızlık çekiyorumki boğazıma kadar tok hissediyorum kendimi....
Gazdan dolayı öyle hissediyorsun, yemediğin için tuvaletede çıkamıyorusn bende aynen böyleydim. Yemek zorundasın yoksa geçmiyor... Sıvı ye sebze yeşillik ye yoğurt çok gaz yapıyor, arada kayısı ye... Suyu çok iç, sindirimin yavaşladığı içinde sana yanma yapıyor canım yemek sistemini düzene oturtamadığın sürecede geçmez, toton ağrırı senin neyin olucaktı kızınmı? :)
Yapma yaa..Neyse napalım, yeterki iyi olsun bıdık
Bu arada hanzadem ben ampulü çatlamış olup, görünümünü azaltmak isteyenlerin aldığını biliyordum.
Valla canım göbek çatlağı hakkaten kötü gözüküyor ama ben asıl hiç göğsü çatlayan birini görmedim benim göğüslerimde damarlar belirdi,birde büyüdüler yeni sütyen almalıyım ama her gün biraz daha büyüyen birşeye kaç numara alınmalı bilemiyorum yani. eğer göğüslerim çatlarsa kahrolurum. seçim yapmam gerekirse göbeğimin çatlamasını tercih ederim. Birde benim bir arkadaşımın göbeği çatlamıştı ve koyu mor olmuştu kızı bir yaşına girdi çatlaklar anca pembeleşmiş. gerçi ben esmerim çatlarsamda morarmam heralde efendi efendi beyaz çatlarım :18::18::18:
neeeeeeeeeeeeeeee 3 kutu 75 mi
tam aksine son bir haftadır günde bir kez mutlaka tuvalete giidyorum, gaz olmadığı için göbeğim eskiye göre daha küçük görünüyor.Günde mutlaka 3-3,5 litre su içyorum. yaptığım yemekler genellikle sebze ağırlıklıdır buarada gaz yapmasın diye komposto içerim arada ve bol meyve yerim ama geçen bahsetmiştim eşimin yoğurt ısrarı nedeniyle bir haftadır her akşam bir kase yoğurt yiyorum sonra çok fena oluyorum dün eşimde farketti sağolsun lütfedip 1 kase yoğurdu gün içinde 6 kerede yememi önerdi,yemesem olmazmı dedim aslaolmaz yiyceksin dedi
Buarada kızım olucakzaten o konudad yardımınıza ihtiyacım varrrr...
ah canım bended var sana kanki diyebilirmiyim içimden geldiKız benim heryerim ağrıyor resmen kukumun etleri totom bacaklarım popom nerem varsa yani bütün etlerim ağrıyor hele şu iki gündür çok fena... Büyüme ağrıları canım onlar...
canım eşim aslında maşallah yapıyo işleri şimdi alsam kaynanam kızar ben neyim der allah biliyoya içime hiç sinmiyo ben temizlik hastasıyım canım eşim çok kızar bana bir ev temizliyorsun der ev ayakta geçen diyo ah yazık sen şimdi evde temizliyemiyosun tüh dedi dalga geçti aklınca zaten canım gidiyo gözlerimde türkan şoray gibi iri güzel hatunum vesselam allah için başladım aglamaya inadımamı yapıyosun diye oda dedigine pişman oldu evi misgibi yaptıAmin canım alabilme ihtimalin varsa 15 te bir gün kadın al ve asla ev pis yada wc pis diye bir şey yapmaya kalkma asla bırak batsın sen iyi ol yeterki, kocana gelince ben çok tebessüm ettim hamilelik belirtilerini yaşıyor olman onu mutlu ediyor canım ne güzel :) Erkekler bunu dışarıdan görebilir bizim kadar yakın temas halinde değiller, ama rabbim nasip ederde oynadıklarını karnımızdan anlayacakları zamanlar gelirse işte o zamanı ve yüzlerindeki o ifadeleri çok merak ediyorum, uzaylı gibi bakarlar sanırım bize hatta korkarlar diye bile düşünüyorum
fatoşcum süt ve yoğurt bana öyle yapıyor. Diyetisyenim sütü yatarken iç, hem uykuya geçişini kolaylaştırır hem de rahatsızlık verdiğini hissetmezsin dedi ama ben öğlen içip o sıkıntıya katlanıyorum. Çünkü yataken içilen sütün kilo yaptırdığını biliyorum. Diyetisyenime de dedim kilo yapar diye ama o bebeğini düşün dedi. Tamam hem bebeği hem kendimi düşünerek öğlen içerim bende dedim.
iyi akşamlar eve gelir gelmez oğlumun hediyelerini serip çektim yemek yedim geldim
kızlar git..gidi... da 3 kutu 75, ayrıca unna... da 47,7
Akşam işten çıkmama 5 dk kala kayınpederim aradı, beni almaya gelirken yolda kaza yapmış. neyse ki kendisi iyi, çok şükür bir şeyi yok, arabada ve çarpan arabada problem var onu da kasko halledecekmiş. servis ve dolmuşla geldim eve, saat 19,30 du. midem alt üst oldu. kayınvalidemlere çıkmadım, yemek yemedim. karnım tok, aç değilim dedim ama acıkmıştım. çok yorgundum, evde dinlendim, kahvaltılık bişeyler hazırladım yedim, uzanıyorum şimdi tv izliyorum.çok uykum var ama şimdi yatarsam 5 te kalkar, tekrar uyuyamazsam yarın zor geçer. bir saat daha dayanayım..yeşil beni ayık tutt :)
fatoşcum süt ve yoğurt bana öyle yapıyor. Diyetisyenim sütü yatarken iç, hem uykuya geçişini kolaylaştırır hem de rahatsızlık verdiğini hissetmezsin dedi ama ben öğlen içip o sıkıntıya katlanıyorum. Çünkü yataken içilen sütün kilo yaptırdığını biliyorum. Diyetisyenime de dedim kilo yapar diye ama o bebeğini düşün dedi. Tamam hem bebeği hem kendimi düşünerek öğlen içerim bende dedim.
fatoşcum süt ve yoğurt bana öyle yapıyor. Diyetisyenim sütü yatarken iç, hem uykuya geçişini kolaylaştırır hem de rahatsızlık verdiğini hissetmezsin dedi ama ben öğlen içip o sıkıntıya katlanıyorum. çünkü yataken içilen sütün kilo yaptırdığını biliyorum. Diyetisyenime de dedim kilo yapar diye ama o bebeğini düşün dedi. Tamam hem bebeği hem kendimi düşünerek öğlen içerim bende dedim.
günaydın anneler ve tatlı bebişleri....deli gibi yağmur yağan, bereket yağan bir cuma ve hepinize hayır getirsin inşallah....
bu arada bu çatlak konusunda bende endişeliyim ama bazıları kremlerin hiç alakalı olmadığını söylüyor...genetk diyen çokça
Şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
Kayınvalidem:nevriye,hoşseda,kimya,kainat,hoşnaz ve pembe diyor (böööööhh)
Kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
Görümcem :çisem (ııı)
Görümcemin kayınvalidesi: Nagihan diye tutturmuş
Annem: su,hira, nilsu (illa biyerinde su olucak)
Abim: ayla (kız arkadaşının adı )
Ablam: almira ( çiçekçi ismi gibi )
Dedem: sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
Anneannem: dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Ben:Ada,Ekin,Eylül,Zenan,Heves,Ilgaz,Gazel,Dünya bu isimleri beğeniyorum
Eşim: bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... YARDIM EDİN AKLINIZA GELEN FARKLI VE GÜZEL KIZ İSİMLERİNİ YAZIN LÜTFENNNN
şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
kayınvalidem:nevriye,hoşseda,kimya,kainat,hoşnaz ve pembe diyor (böööööhh)
kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
görümcem :çisem (ııı)
görümcemin kayınvalidesi: Nagihan diye tutturmuş
annem: Su,hira, nilsu (illa biyerinde su olucak)
abim: Ayla (kız arkadaşının adı )
ablam: Almira ( çiçekçi ismi gibi )
dedem: Sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
anneannem: Dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Ben:ada,ekin,eylül,zenan,heves,ılgaz,gazel,dünya bu isimleri beğeniyorum
eşim: Bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... Yardım edin aklınıza gelen farklı ve güzel kız isimlerini yazın lütfennnn
ah canım bended var sana kanki diyebilirmiyim içimden geldi
canım eşim aslında maşallah yapıyo işleri şimdi alsam kaynanam kızar ben neyim der allah biliyoya içime hiç sinmiyo ben temizlik hastasıyım canım eşim çok kızar bana bir ev temizliyorsun der ev ayakta geçen diyo ah yazık sen şimdi evde temizliyemiyosun tüh dedi dalga geçti aklınca zaten canım gidiyo gözlerimde türkan şoray gibi iri güzel hatunum vesselam allah için başladım aglamaya inadımamı yapıyosun diye oda dedigine pişman oldu evi misgibi yaptısenmisin kaşınan kaşıyanı kaşıcan eve geldi mutfagı toparladı levebaları klozeti öteki tuvaleti temizledi toz aldı anası geldi oglum ben yapardım dedi geldi saat gece12 dedi ben yaptım sagol dedi istemiyorumda gelmesin ya eşim bana yeter hele bir trafik vardı evde geçmiş olsuna bakkal açıcam kendime nevale çok geldi gelin paylaşalım rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah
canım hamile kaldım kalalı 2 bardak süt içmişimdir yogurdu bol yiyorum birde sütlacıroka ve semizotunu bol tüketin badem ceviz vs yarasın bebelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?