2011 Ekim Anneleri

Yapma yaa.. Neyse napalım, yeterki iyi olsun bıdık
Bu arada hanzadem ben ampulü çatlamış olup, görünümünü azaltmak isteyenlerin aldığını biliyordum.

Amin canım alabilme ihtimalin varsa 15 te bir gün kadın al ve asla ev pis yada wc pis diye bir şey yapmaya kalkma asla bırak batsın sen iyi ol yeterki, kocana gelince ben çok tebessüm ettim hamilelik belirtilerini yaşıyor olman onu mutlu ediyor canım ne güzel :) Erkekler bunu dışarıdan görebilir bizim kadar yakın temas halinde değiller, ama rabbim nasip ederde oynadıklarını karnımızdan anlayacakları zamanlar gelirse işte o zamanı ve yüzlerindeki o ifadeleri çok merak ediyorum, uzaylı gibi bakarlar sanırım bize hatta korkarlar diye bile düşünüyorum

günaydın anneler ve tatlı bebişleri....deli gibi yağmur yağan, bereket yağan bir cuma ve hepinize hayır getirsin inşallah....

bu arada bu çatlak konusunda bende endişeliyim ama bazıları kremlerin hiç alakalı olmadığını söylüyor...genetk diyen çokça

fatoşcum süt ve yoğurt bana öyle yapıyor. Diyetisyenim sütü yatarken iç, hem uykuya geçişini kolaylaştırır hem de rahatsızlık verdiğini hissetmezsin dedi ama ben öğlen içip o sıkıntıya katlanıyorum. Çünkü yataken içilen sütün kilo yaptırdığını biliyorum. Diyetisyenime de dedim kilo yapar diye ama o bebeğini düşün dedi. Tamam hem bebeği hem kendimi düşünerek öğlen içerim bende dedim.

tam aksine son bir haftadır günde bir kez mutlaka tuvalete giidyorum, gaz olmadığı için göbeğim eskiye göre daha küçük görünüyor.Günde mutlaka 3-3,5 litre su içyorum. yaptığım yemekler genellikle sebze ağırlıklıdır buarada gaz yapmasın diye komposto içerim arada ve bol meyve yerim ama geçen bahsetmiştim eşimin yoğurt ısrarı nedeniyle bir haftadır her akşam bir kase yoğurt yiyorum sonra çok fena oluyorum dün eşimde farketti sağolsun lütfedip 1 kase yoğurdu gün içinde 6 kerede yememi önerdi,yemesem olmazmı dedim aslaolmaz yiyceksin dedi
Buarada kızım olucakzaten o konudad yardımınıza ihtiyacım varrrr...

Yapma yaa.. Neyse napalım, yeterki iyi olsun bıdık
Bu arada hanzadem ben ampulü çatlamış olup, görünümünü azaltmak isteyenlerin aldığını biliyordum.

Hayır canım çatlamadan önce hamileliktete kullanılıyormuş 3 aydan sonra ve çok etkiliymiş düşünsene çatlak tedavi için kullanılan krem çatlamadan önce kullanılırsa dha faydalı olmazmı? karnımın çatlamasından çekiniyorum o yüzden kulanıcam heryerime sürücem birazda genetik faktörler var ama biz önlemimizi alalım sonra keşke yapsaydım demekten iyidir...

Göğüs çatlağını ben gördüm. O kadar kötü değil ama bayağı sarkıyor o kötü işte.

Kızın olucağı konusundamı yardım istiyorsun canım :) annemler totosu, kukusu, kasığı ağrıyanın kızı olur diyorlarda ondan dedim kızınmı olıcaktı diye :) kızda kilo popodan basenden filan alınıyormuş ya kilo alma çatlama ağrılarıda olabilirmiş :)

Kız benim heryerim ağrıyor resmen kukumun etleri totom bacaklarım popom nerem varsa yani bütün etlerim ağrıyor hele şu iki gündür çok fena... Büyüme ağrıları canım onlar...
ah canım bended var sana kanki diyebilirmiyim içimden geldi
canım eşim aslında maşallah yapıyo işleri şimdi alsam kaynanam kızar ben neyim der allah biliyoya içime hiç sinmiyo ben temizlik hastasıyım canım eşim çok kızar bana bir ev temizliyorsun der ev ayakta geçen diyo ah yazık sen şimdi evde temizliyemiyosun tüh dedi dalga geçti aklınca zaten canım gidiyo gözlerimde türkan şoray gibi iri güzel hatunum vesselam allah için başladım aglamaya inadımamı yapıyosun diye oda dedigine pişman oldu evi misgibi yaptısenmisin kaşınan kaşıyanı kaşıcaneve geldi mutfagı toparladı levebaları klozeti öteki tuvaleti temizledi toz aldı anası geldi oglum ben yapardım dedi geldi saat gece12 dedi ben yaptım sagol dedi istemiyorumda gelmesin ya eşim bana yeter hele bir trafik vardı evde geçmiş olsuna bakkal açıcam kendime nevale çok geldi gelin paylaşalım rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah

canım hamile kaldım kalalı 2 bardak süt içmişimdir yogurdu bol yiyorum birde sütlacıroka ve semizotunu bol tüketin badem ceviz vs yarasın bebelere

Şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
Kayınvalidem:nevriye,hoşseda,kimya,kainat,hoşnaz ve pembe diyor (böööööhh)
Kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
Görümcem :çisem (ııı)
Görümcemin kayınvalidesi: Nagihan diye tutturmuş
Annem: su,hira, nilsu (illa biyerinde su olucak)
Abim: ayla (kız arkadaşının adı )
Ablam: almira ( çiçekçi ismi gibi )
Dedem: sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
Anneannem: dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Ben:Ada,Ekin,Eylül,Zenan,Heves,Ilgaz,Gazel,Dünya bu isimleri beğeniyorum
Eşim: bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... YARDIM EDİN AKLINIZA GELEN FARKLI VE GÜZEL KIZ İSİMLERİNİ YAZIN LÜTFENNNN

canım çok geçmiş olsun cana gelmesinde..Allah bi daha kaza bela göstermesin inşallah..

Ben yatarken içtiğimde sabah kalkar kalkmaz sancı ile uyanıyorum direk wc ye varmı kızlar benim gibi süt dokunan aranızda?

sen diyetisyene başladın degilmiii...başlarda süt beni çok şişiriyordu akşam içiyordum ama şimdi etkilemiyor sadece akşam içtiğim ayran şişiriyor beni...zaten sütü pek içemiyorum..yoğurt ayran ve peynir alıyorum...nasıl listen doyurucumu merak ettim :)

Amin canım amin inşallah cumaları ve dualarınızı çok seviyorum ayru bir güzel oluyor bu gün :)

ekin ecrin güzel ama benim en sevdiğim zeynep

oyyyyy okurken yoruldum anacım...kararımı verdim de..daha fazla uğraşmasınlar ama görümcenin kaynanasına koptum one ne ayoll :))) gelini doğursun o koysun nagihanı .)))

Oh iyi bari gerçekten allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah, çok şükür ki doğru insanlarla yuva kurmuşuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…