2011 Ekim Anneleri

çok eylenceliymiş ailen ve eşinin ailesi çok güldüm önerilerine
Bence ismini sen koymalısın senin önerilerin kulağa daha hoş geliyor

kızınmı olucak?benim beğendiğim isimler kızda zeynepe bayılıyorum elif esma nasıl ya bide anlamı güzel olsun koyduğun isim çocuğa yansıyor ona göre seç bence..

kızlar hazır isimden konu açılmışken bende iki isime karar veremiyorum fikir verin yasir diğeri talha hangisi güzel yada ikisinimi kullansam?

canım valla çok şükür ki Allah dağına göre kar veriyo..benim de senden farklı yanım yok özellikle hamileliğimden beri eşime sadece asistanlık yapıyorumdün akşam yemeğe misafirler vardı mesela eşim hazırladı yemek ben de ara gazı veriyorum "aşkım senin elin çok lezzetli biliyomusun" "bigchefim" benim diyerek gazı veriyorum..o da misafirlerimize benim elim lezzetli biliyomusunuz diyo

Haaa bu arada dyetisyenimle konuştuklarımı aktarayım size.

Toplamda 12 kilo almam gerekiyormuş. 4. ay bitene kadar 4 kilo alman normal dedi. Ama ne kadar almazsam o kdar iyiymiş çünkü 5. aydan sonra aşırı iştah artışı yaşayabilir ve ayda 4 kilo bile alabiir duruma gelebilirmişim. 4. aydan sonra her ay 2 kilo almaya çalış dedi.

6. aydan sonra kasılmalar artarmış ve uykudan dahi uyandırabilirmiş. O yüzden şimdiden her gün muz ye. Süt, yoğurt ve çilek de yemem gerekiyormuş. Günde 1 orta boy muz, 1 bardak süt, 1kase yoğurt yeterli imiş. 1 adette yumurta dedi ama onu yiyemiyorum. Sütteki kalsiyum, muzdaki potasyum kasılmalarımı azaltır rahat hamilelik geçirmemi sağlarmış.

Kesinlikle sabahları poğaça, kete vs yasak dedi. Peynir ekmek veya tost yemeliymişim. Hergün 2 tüm cevizi mutlaka yemeliymişim.

canım bunlar ne allah aşkına çokmu arayıp bulmuşlar :) Yani hepsi gerçekten seçmece hele dedene bayıldım sabiha gökçen hee kayınpederin nejlası nejat ile uyacak diye demek hahaha ay ilahi ne şen şakrak ailen varmış canım senin, eşini dinle ekin güzle bir isim sadece ekini beğendim içlerinden :) Eşine fevkaladenin fevkindeki simi bulması konusunda sende yardımcı ol :)))

Son düzenleme:

hhahaha isimlere bak ailedeki hepsininde yorumları kopmalık. hepsini anladımda görümcenin kaynanasına ne oluyor?

dedeye bayıldım ama sabiha gökçen hahahah

kusura bakma canım ama ailendeki herkez pek bi komik miş yauu:86:

kılzar çatlak mevzusunu konuşuyorsunuz. benim göğüslerim öyle bir büyüdükü çatladılar valla yaa. yapılcak çokda bişey yok valla.

ama göbeğime krem almıştım. sonradan keşfettimki kremden daha süper bişey var oda has zeytinyağı harika yapıyor tavsiye ederim:82:

canımın içi tabi ki ne zaman istersen destekçinim

Kızlar buarada soyadımız "ERSİN" isim buna uymalı ve evet eşim hem bikerede söylensin ağızdan dolı dolu çıksın istiyor hemde anlamının güzel olmasını. Ailemize gelince malesef çok normal olduğumuzu söyliyemiycem ama ben hepsini çok seviyorum...
Buarada mesela heves için ablam şöyle dedi: kızın 14 yaşına gelince okuldan biriyle çıkar sonra çocuk hevesimi aldım bitti kızım der zavallı yeğenimin adı çıkar bunu yapamazsın heves olmaz dedi.
Birara erkek olursa Çağan nasıl dedik annanem oçağanı tağan anladı (bizde yumurta sahanına tağan denir) torunumun adını tağan koydurtmam diye demediğini bırakmadı annaneme hala tağan değil çağan olduğunu anlatamadık. Geçenlerde eşime Azra nasıl dedim anlamı bakire el değmemiş, bide delinmemiş inci demekmiş neymiş efendim şimdi büyüyünce herkez onun biricik kzına el değdirmek istermiş olmaz dedi. Dedim balım nasıl vayy efendim elin adamları kızına balım diycekmiş ozaman eşim hepsini nasıl dövcekmiş. ve buna benzer bir süürü şey çok merak ediyorum ne olucak kısımın adı?

napıcaz biz mecbur içmek lazımmış yani kutud aolsa işlemdende geçmiş olsa süt süt diyip duruyorlar..

calsiyum d verdi bana doktor hergün yoğurdumu ihmal etmemeye çalışıyorum başka yapıcak bir şeyim yok içersem kusarım anında bebeğimede banada faydası olmaz kokusu bile miğdemi kaldırıyor bebeliğimden beri bu böyle

kızınmı olucak?benim beğendiğim isimler kızda zeynepe bayılıyorum elif esma nasıl ya bide anlamı güzel olsun koyduğun isim çocuğa yansıyor ona göre seç bence..

şeymacım aynen bende zeynep ve elif ismini çok beğeniyorum..anlamlarıda güzel özellikle elif ismi...ama alya mevsim koyucuma ben tabi eğer kızım olursa :))

Kıllanma yapmıyormı benim göbüş zaten aldı başını gidiyor kıl konusunda çok kötü ya tüy bile yoktu bende.. kaymak gibiydi göbüşüm ergenliğimde bile görmedim böyle bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…