şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
kayınvalidem:nevriye,hoşseda,kimya,kainat,hoşnaz ve pembe diyor (böööööhh)
kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
görümcem :çisem (ııı)
görümcemin kayınvalidesi: Nagihan diye tutturmuş
annem: Su,hira, nilsu (illa biyerinde su olucak)
abim: Ayla (kız arkadaşının adı )
ablam: Almira ( çiçekçi ismi gibi )
dedem: Sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
anneannem: Dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Ben:ada,ekin,eylül,zenan,heves,ılgaz,gazel,dünya bu isimleri beğeniyorum
eşim: Bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... Yardım edin aklınıza gelen farklı ve güzel kız isimlerini yazın lütfennnn
kızınmı olucak?benim beğendiğim isimler kızda zeynepe bayılıyorum elif esma nasıl ya bide anlamı güzel olsun koyduğun isim çocuğa yansıyor ona göre seç bence..Şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
Kayınvalidem:nevriye,hoşseda,kimya,kainat,hoşnaz ve pembe diyor (böööööhh)
Kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
Görümcem :çisem (ııı)
Görümcemin kayınvalidesi: Nagihan diye tutturmuş
Annem: su,hira, nilsu (illa biyerinde su olucak)
Abim: ayla (kız arkadaşının adı )
Ablam: almira ( çiçekçi ismi gibi )
Dedem: sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
Anneannem: dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Ben:Ada,Ekin,Eylül,Zenan,Heves,Ilgaz,Gazel,Dünya bu isimleri beğeniyorum
Eşim: bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... YARDIM EDİN AKLINIZA GELEN FARKLI VE GÜZEL KIZ İSİMLERİNİ YAZIN LÜTFENNNN
Göğüs çatlağını ben gördüm. O kadar kötü değil ama bayağı sarkıyor o kötü işte.
ben yatarken içtiğimde sabah kalkar kalkmaz sancı ile uyanıyorum direk wc ye varmı kızlar benim gibi süt dokunan aranızda?
ben ortaokuldan beri okul çıkışlarımda ve haftasonları çalıştım lise sona kadar pastahane atölyesindeen kitapçıya market promosyonlarına kadar ne iş olursa çalıştım eve hiç masrafım olmaz aksine kiraaya destek bile olurdum liseden sonrada yani 10 yılda da uzun süreli 2. işim yani ben hiç evde kalıp yemek yapıp temizliğe yardımcı olamadım anneme hep hazıra oturdum iş dönüşü :) ondanmı bilmem bu kadar beceriksiz oluşumAllahtan dünyanın en anlayışlı en yardım sever ve en hamarat adamıyla evlendim yoksa halim ne olurdu :83:
Şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
Kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
Dedem: sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
Anneannem: dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Eşim: bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... YARDIM EDİN AKLINIZA GELEN FARKLI VE GÜZEL KIZ İSİMLERİNİ YAZIN LÜTFENNNN
Şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
Ayy evet ya bide sarkıcak emzirdikten sonra, inşallah bişey olmaz........
canımın içi tabi ki ne zaman istersen destekçinimİyiyim canım yaa geçmişi okudum son 2 sayfada sıkıldım oturmaktan okuyamadım
Napıyım canım hamile bayanlara bile laf atılabilen Laleli gibi enteresan bir ilçemizdeyim sınava son 1 ay kaldı mazeret izni verin hepimize diye aradım bugün Başkanlığı ama onlar sanırım Haziran ın başından itibaren bizi merkeze çekecekler ders çalışmamız için o da bir şeydir gerçiSinirim zıplıyor sınavı hatırladıkça hala öğrenci gibi ders çalışıyorum çıldırciiim vallaaa
Çalışmam gereken bir sürü Kanun var, Borçlar, Medeni, İcra İflas, Bankacılık Kanunu,Çek Kanunu Ticaret Hukuku bir sürü yönetmelikvs. Advocate özell yardımlarını bekliyorummmm
ben tabiki
sütü geç süt tozu bile dokunuyor bana ağzıma damla ile damlatmam bile:120::120::120::120::120:
günaydın annişler.hayırlı cumalar olsun.Rabbim herkesin duasını kabul etsin.
kızlar denizi göremedim nerede acaba?:44:
günaydın annişler.hayırlı cumalar olsun.rabbim herkesin duasını kabul etsin.
Kızlar denizi göremedim nerede acaba?:44:
napıcaz biz mecbur içmek lazımmış yani kutud aolsa işlemdende geçmiş olsa süt süt diyip duruyorlar..
kızınmı olucak?benim beğendiğim isimler kızda zeynepe bayılıyorum elif esma nasıl ya bide anlamı güzel olsun koyduğun isim çocuğa yansıyor ona göre seç bence..
kılzar çatlak mevzusunu konuşuyorsunuz. benim göğüslerim öyle bir büyüdükü çatladılar valla yaa. yapılcak çokda bişey yok valla.
ama göbeğime krem almıştım. sonradan keşfettimki kremden daha süper bişey var oda has zeytinyağı harika yapıyor tavsiye ederim:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?