2011 Ekim Anneleri

Bana vermedi kefir alıcam yarın alışverişe çıkıcaz eşimle, onu deneyeceğim birde olmadı bir hafta ısrarla içip alıştırmaya çalışacağım kendimi artık, çünkü ben yoğurduda hiç sevmiyorum ancak cacık şeklinde filan tüketiyorum

günaydın şeyma,

nasıl geçti kontrolün tsh kaç çıktı? soruları sorabidin mi? vitaminle troid ilacı arasında ne kadar zaman geçmesi gerektiğini,(bana fark etmez demişti)?

senin işin çok zor ama ablanla eşin haklı canım ya hevesle balım olmaz hele kızda düşünsene okulda hevesim kaldı balımda ama işin çok zor hele bu kadar ses çıkan kişi varken bir hayli zor azra fena değilmiş ama beğendim ben :)

Son düzenleme:
canım bebgi taşıyan biz isim yürüten sülaleneyse dag tepe su koymayın demiş peygamber efendimiz çok günahmış birde ecrin allahım hediyesi degil eziyetmiş kuran okuyanlar bilir ecrin geçmiyo kuranda ecir geçiyo tavsiye etmiyorumaraştırdım bir hafiye gibi
yardan verirse erkek olursa burak umut cihat düşünüyorum kız olursada fatıma sümeyye yada çok istiyorum ömür ismini ömrüm diye severin kızımı oglum olursada umudum diye severim dile kolay 10 sene umutla bekliyorsunyarabbim kucagıma almayı isimleride koymayı nasip etsin işşallah
Ben yatarken içtiğimde sabah kalkar kalkmaz sancı ile uyanıyorum direk wc ye varmı kızlar benim gibi süt dokunan aranızda?
canım sıcak içersen ishak soguk içersen kabız yapar bunun ortasınıda içersen agrı yapar filozoft gibi hatunum vesselam
Oh iyi bari gerçekten allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah, çok şükür ki doğru insanlarla yuva kurmuşuz :)
amin canım işşallah hevesleri kursaklarında kalmaz inan rabbim affetsin bir hayal kırıklıgı yaşamayım diye çok dua ediyorum yaradana eşimi çünkü aglarken görmek istemiyorum içim acyo onu öyle görünce ilk oglum vefat etti ben eve gelene kadar herşeyi kaldırmış bebkten olanları ultroson kagıtlarınıda saklamış attınmı dedim attım dedi soba var ozaman dedi yaktım hepsini arkadaşa anlattım böyle dedi sevgi cüzdanında saklıyo hiç yapmadıgım şeyi yaptım baktım dedim neden yokketmedin önce şöyle bir baktı gözleri doldu lafı dicek bogazında dügümlendi agzından çıkan kelime aynen şu YAPAMADIM ELİM GİTMEDİ KIYAMADIM DEDİbana sarılıp bir aglaması vardı yürek dayanmaz onu hiç aglarken görmemiştim ben şaşırdım ban affet beni dedi 2 öldü öyle şimdi 3 hamileyim diyorum yardan kendim içinde istiyorum ama eşime daha çok istiyorum yardan hevesimizi kursagımızda bırakmasınobenim anam babam kardeşim herşeyim oldu rabbim başımızdan eksik etmesin rabbime şükrediyorumki benim karşıma öyle birini çıkardı diye hamdüsenalar olsun
kızlar hazır isimden konu açılmışken bende iki isime karar veremiyorum fikir verin yasir diğeri talha hangisi güzel yada ikisinimi kullansam?
ikisini koy güzel yasir ilk şehit olan müslüman bende çok severim kulagada güzel geliyo

ver gazı kardeş bende öylee yapıyorum bakıyorumda benden uyanıgıda varmış tek degilmişim uyanıklıktan aferim

seninki şaka ama... Hanzade benim küçük kız kardeşimin atkı gibi oldular canım...ameliyat olucak estetik düşünüyor... Sarkarsa çok pis sarkıyor moralimiz bozulmasın ama gerçek...

şeymacım aynen bende zeynep ve elif ismini çok beğeniyorum..anlamlarıda güzel özellikle elif ismi...ama alya mevsim koyucuma ben tabi eğer kızım olursa :))

mevsim biraz değişik ama alyanın anlamı ne kulağa hoş geliyor?bende oğluma yasir yada talha koyucam yada ikisini bana fikir verin yazdım ama sayfalar hızlı geçiyor kaybolmuş

valla canım bende aynı problemleri yaşıorum en ii ben anlarım bebeğim erkek olduğunu öğrenmeden önce kayınvalidem olsun görümcem olsun yeni güzel isimler koyun derken bebeğim erkek olduğu öğrenildikten sonra kayınpederimin adını koyma muhabbeti çıktı eşimin tarafında herkes mutlaka dede adını koyuyor eşimde daha benimle evlenmeden öncedende babamın adını koycam diomuş ORHAN yani benimde sinirlerim çok bozuk istemediğimi bilmesine rağmen dur bi bakarız duruma göre deyip geçiştiriyor gönlüme göre isim bile bulamıyorum yok böle bişi bu konu açıldığı an canım çok sıkılıyor kendi çoçuğumuza kendimiz koymalıyız ben çekiorum herşeyini millete ne demi ama

canım sıcak içersen ishak soguk içersen kabız yapar bunun ortasınıda içersen agrı yapar filozoft gibi hatunum vesselam

E ben napayım şimdi

amin canım işşallah hevesleri kursaklarında kalmaz inan rabbim affetsin bir hayal kırıklıgı yaşamayım diye çok dua ediyorum yaradana eşimi çünkü aglarken görmek istemiyorum içim acyo onu öyle görünce ilk oglum vefat etti ben eve gelene kadar herşeyi kaldırmış bebkten olanları ultroson kagıtlarınıda saklamış attınmı dedim attım dedi soba var ozaman dedi yaktım hepsini arkadaşa anlattım böyle dedi sevgi cüzdanında saklıyo hiç yapmadıgım şeyi yaptım baktım dedim neden yokketmedin önce şöyle bir baktı gözleri doldu lafı dicek bogazında dügümlendi agzından çıkan kelime aynen şu YAPAMADIM ELİM GİTMEDİ KIYAMADIM DEDİbana sarılıp bir aglaması vardı yürek dayanmaz onu hiç aglarken görmemiştim ben şaşırdım ban affet beni dedi 2 öldü öyle şimdi 3 hamileyim diyorum yardan kendim içinde istiyorum ama eşime daha çok istiyorum yardan hevesimizi kursagımızda bırakmasınobenim anam babam kardeşim herşeyim oldu rabbim başımızdan eksik etmesin rabbime şükrediyorumki benim karşıma öyle birini çıkardı diye hamdüsenalar olsun

Maşallah canım allah bozmasın inşallah minik tospanızda gelince dahada birbirine bağlı olucaksınız inşallah bizde inşallah ama bunları düşünme ağlamak eskiyi hatırlamak yok ne dedim sana gülmek yakışıyor, rabbim dualarımızı kabul edicek inşallah bizlere kucağımıza sağ salim almayı dileyenlerede tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah...

kızınmı olucak?benim beğendiğim isimler kızda zeynepe bayılıyorum elif esma nasıl ya bide anlamı güzel olsun koyduğun isim çocuğa yansıyor ona göre seç bence..

Evet canım kızım olucak Bende zeynebi hep çok beğenmişimdir ama eşim farklı istiyor. bakalım aslında eşimde içinde " z " harfi geçsin istiyor ismin, ersinle uyumlu oluyormuş :) Ben en çok bizim gibi bir sürü ismi beğenmeyi,p sonrada abuk bi isim koyarlar ya bebeğe ondan korkuyorum allah sonumuzu hayretsin ne diyim...

mevsim biraz değişik ama alyanın anlamı ne kulağa hoş geliyor?bende oğluma yasir yada talha koyucam yada ikisini bana fikir verin yazdım ama sayfalar hızlı geçiyor kaybolmuş

günaydın şeyma,

nasıl geçti kontrolün tsh kaç çıktı? soruları sorabidin mi? vitaminle troid ilacı arasında ne kadar zaman geçmesi gerektiğini,(bana fark etmez demişti)?

seninki şaka ama... Hanzade benim küçük kız kardeşimin atkı gibi oldular canım...ameliyat olucak estetik düşünüyor... Sarkarsa çok pis sarkıyor moralimiz bozulmasın ama gerçek...

Ayyy deme yaa, bir kadın için ço moral bozucu olsa gerek benim ablamın 2 tane oldu sarkmadı demek genlerlede ilgili neyse ama sarkarsa ameliyatı var çok şükür, tabiki kaç çocuk doğurmak istediğine de bağlı ikinciyi düşünenlerin beklemesi lazım galiba.

Kesinlikle aynı fikirdeyim ben olsam bende istemem kendim koymak isterim.

günaydın şeyma,

günaydın canım tsh 1.74 çıktı sabah ilacı iç vitamini öğlen içebilirsin dedi 4 saat falan geçmesi lazımmış..tiroid tahlili için aç tok önemli değil dedi..aynı dozda devam et dedi 1 ay sonra gel dedi bende 2 ay sonra olmazmı dedim oda hamile olmasan 3 ayda bir çağırırım ama hamilelikde önemli dedi..bide tahlil sonuçları için doktora birdaha gitmene gerek yok hamile olduğumuz için telefonda söylüyor herşeyi haberin olsun..

Napıcaz biz mecbur içmek lazımmış yani kutud aolsa işlemdende geçmiş olsa süt süt diyip duruyorlar..
canım aslında sütte kalsiyim yokmuş en çok rokada semizotunda varmış inan ben onları ol tükeniyosum millet derya vejeteryanım diye eşimde geçen diyo otteryan hatunum benim diyor ha ha çok güldüm

sagol kardeşim üzülmek yok tabi eşimin dedgini yapıyorum ben hiç bebk dogurmadım bu ilk bebgim benim onlar cennette beni bekliyolar işşallahüzülüpte kesme şekerime eziyet etmek istemiyorum zatenişşallah bebek isteyenlerede tez zamanda versin yüce mevlamcanım bak ben sütü öyle yazdımda ne yapcez hakkaten orayı hiç düşünmedim allah senisemiz otu roka kıvırcık bebem yiyim benim gibi otcumen olun yakında fidan verirsem şaşmam yane

Paşacım nedne bilmiyorum ama sanki senin kızın olcak gibime geliyor :)

kızlar hazır isimden konu açılmışken bende iki isime karar veremiyorum fikir verin yasir diğeri talha hangisi güzel yada ikisinimi kullansam?

bacım benim bildiğim kadarıyla Elif, Yasin ve Talha (bundan emin değilim) bebeklere ve çocuklara tek başına çok ağırmış....güzel isimler ama yıldızı hep düşük olurmuş bilgin olsun

sonucun çok güzel çıkmış, darısı başıma, benim yüksek hep, salı gidicem bende. ya bana troid ilacını yemekten yarım saat önce aç iç, vitamini ne zaman istersen iç dedi ya:) ben anlamıyorum bu doktorları, kafalarımı güzel nedir...

telefonla doktora mı bağlıyolar direk, dozu telefonda mı sölüyo?
kadın doğumda da telefonla bilgi veriyolar. ama ben yinede gözümle görmeden rahat edemiyorum:) en son 3'lü taramam vardı çarşamba aldım sonucu, doktorun sekreteri telefonda soruyo doktora, sonucu gösteriyo oda normal normal diyo:) başka bi açıklama yok, nasıl rahat edeyim.

valla bilmiyom ya seni yanlışmı anladı acaba..telefonda doktorun odasını bağlarmısınız diyosun sonra doktor çıkıyor sonucuna bakıyor dozunu söylüyor baya konuşuyor tlfnda gitsemde aynı şeyleri söylücek yani benimde işime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…