calsiyum d verdi bana doktor hergün yoğurdumu ihmal etmemeye çalışıyorum başka yapıcak bir şeyim yok içersem kusarım anında bebeğimede banada faydası olmaz kokusu bile miğdemi kaldırıyorbebeliğimden beri bu böyle
Kızlar buarada soyadımız "ERSİN" isim buna uymalı ve evet eşim hem bikerede söylensin ağızdan dolı dolu çıksın istiyor hemde anlamının güzel olmasını. Ailemize gelince malesef çok normal olduğumuzu söyliyemiycem ama ben hepsini çok seviyorum...
Buarada mesela heves için ablam şöyle dedi: kızın 14 yaşına gelince okuldan biriyle çıkar sonra çocuk hevesimi aldım bitti kızım der zavallı yeğenimin adı çıkar bunu yapamazsın heves olmaz dedi.
Birara erkek olursa Çağan nasıl dedik annanem oçağanı tağan anladı (bizde yumurta sahanına tağan denir) torunumun adını tağan koydurtmam diye demediğini bırakmadı annaneme hala tağan değil çağan olduğunu anlatamadık. Geçenlerde eşime Azra nasıl dedim anlamı bakire el değmemiş, bide delinmemiş inci demekmiş neymiş efendim şimdi büyüyünce herkez onun biricik kzına el değdirmek istermiş olmaz dedi. Dedim balım nasıl vayy efendim elin adamları kızına balım diycekmiş ozaman eşim hepsini nasıl dövcekmiş. ve buna benzer bir süürü şey çok merak ediyorum ne olucak kısımın adı?
canım bebgi taşıyan biz isim yürüten sülaleŞimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
Kayınvalidem:nevriye,hoşseda,kimya,kainat,hoşnaz ve pembe diyor (böööööhh)
Kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
Görümcem :çisem (ııı)
Görümcemin kayınvalidesi: Nagihan diye tutturmuş
Annem: su,hira, nilsu (illa biyerinde su olucak)
Abim: ayla (kız arkadaşının adı )
Ablam: almira ( çiçekçi ismi gibi )
Dedem: sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
Anneannem: dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Ben:Ada,Ekin,Eylül,Zenan,Heves,Ilgaz,Gazel,Dünya bu isimleri beğeniyorum
Eşim: bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... YARDIM EDİN AKLINIZA GELEN FARKLI VE GÜZEL KIZ İSİMLERİNİ YAZIN LÜTFENNNN
canım sıcak içersen ishak soguk içersen kabız yapar bunun ortasınıda içersen agrı yapar filozoft gibi hatunum vesselamBen yatarken içtiğimde sabah kalkar kalkmaz sancı ile uyanıyorum direk wc ye varmı kızlar benim gibi süt dokunan aranızda?
amin canım işşallah hevesleri kursaklarında kalmaz inan rabbim affetsin bir hayal kırıklıgı yaşamayım diye çok dua ediyorum yaradanaOh iyi bari gerçekten allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah, çok şükür ki doğru insanlarla yuva kurmuşuz :)
ikisini koy güzel yasir ilk şehit olan müslüman bende çok severim kulagada güzel geliyokızlar hazır isimden konu açılmışken bende iki isime karar veremiyorum fikir verin yasir diğeri talha hangisi güzel yada ikisinimi kullansam?
canım valla çok şükür ki Allah dağına göre kar veriyo..benim de senden farklı yanım yok özellikle hamileliğimden beri eşime sadece asistanlık yapıyorumdün akşam yemeğe misafirler vardı mesela eşim hazırladı yemek ben de ara gazı veriyorum "aşkım senin elin çok lezzetli biliyomusun" "bigchefim" benim diyerek gazı veriyorum..o da misafirlerimize benim elim lezzetli biliyomusunuz diyo
birini sağa birini sola atıveririz kaşkol gibi artık
şaka yapıyorum canım, toparlanır bir süre sonra, ama sakın sütyensiz uyumayın dolaşmayın, toparlayıcı kremler var hiç olmadı ameliyatı var :)
şeymacım aynen bende zeynep ve elif ismini çok beğeniyorum..anlamlarıda güzel özellikle elif ismi...ama alya mevsim koyucuma ben tabi eğer kızım olursa :))
Şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
Kayınvalidem:nevriye,hoşseda,kimya,kainat,hoşnaz ve pembe diyor (böööööhh)
Kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
Görümcem :çisem (ııı)
Görümcemin kayınvalidesi: Nagihan diye tutturmuş
Annem: su,hira, nilsu (illa biyerinde su olucak)
Abim: ayla (kız arkadaşının adı )
Ablam: almira ( çiçekçi ismi gibi )
Dedem: sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
Anneannem: dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Ben:Ada,Ekin,Eylül,Zenan,Heves,Ilgaz,Gazel,Dünya bu isimleri beğeniyorum
Eşim: bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... YARDIM EDİN AKLINIZA GELEN FARKLI VE GÜZEL KIZ İSİMLERİNİ YAZIN LÜTFENNNN
kızınmı olucak?benim beğendiğim isimler kızda zeynepe bayılıyorum elif esma nasıl ya bide anlamı güzel olsun koyduğun isim çocuğa yansıyor ona göre seç bence..
mevsim biraz değişik ama alyanın anlamı ne kulağa hoş geliyor?bende oğluma yasir yada talha koyucam yada ikisini bana fikir verin yazdım ama sayfalar hızlı geçiyor kaybolmuş
seninki şaka ama... Hanzade benim küçük kız kardeşimin atkı gibi oldular canım...ameliyat olucak estetik düşünüyor... Sarkarsa çok pis sarkıyor moralimiz bozulmasın ama gerçek...
valla canım bende aynı problemleri yaşıorum en ii ben anlarım bebeğim erkek olduğunu öğrenmeden önce kayınvalidem olsun görümcem olsun yeni güzel isimler koyun derken bebeğim erkek olduğu öğrenildikten sonra kayınpederimin adını koyma muhabbeti çıktı eşimin tarafında herkes mutlaka dede adını koyuyor eşimde daha benimle evlenmeden öncedende babamın adını koycam diomuş ORHAN yanibenimde sinirlerim çok bozuk istemediğimi bilmesine rağmen dur bi bakarız duruma göre deyip geçiştiriyor gönlüme göre isim bile bulamıyorum yok böle bişi bu konu açıldığı an canım çok sıkılıyor kendi çoçuğumuza kendimiz koymalıyız ben çekiorum herşeyini millete ne demi ama
günaydın şeyma,
nasıl geçti kontrolün tsh kaç çıktı? soruları sorabidin mi? vitaminle troid ilacı arasında ne kadar zaman geçmesi gerektiğini,(bana fark etmez demişti)?
canım aslında sütte kalsiyim yokmuş en çok rokada semizotunda varmış inan ben onları ol tükeniyosum millet derya vejeteryanım diye eşimde geçen diyo otteryan hatunum benim diyor ha ha çok güldümNapıcaz biz mecbur içmek lazımmış yani kutud aolsa işlemdende geçmiş olsa süt süt diyip duruyorlar..
canım sıcak içersen ishak soguk içersen kabız yapar bunun ortasınıda içersen agrı yapar filozoft gibi hatunum vesselam
E ben napayım şimdi
amin canım işşallah hevesleri kursaklarında kalmaz inan rabbim affetsin bir hayal kırıklıgı yaşamayım diye çok dua ediyorum yaradanaeşimi çünkü aglarken görmek istemiyorum içim acyo onu öyle görünce ilk oglum vefat etti ben eve gelene kadar herşeyi kaldırmış bebkten olanları ultroson kagıtlarınıda saklamış attınmı dedim attım dedi soba var ozaman dedi yaktım hepsini arkadaşa anlattım böyle dedi sevgi cüzdanında saklıyo hiç yapmadıgım şeyi yaptım baktım dedim neden yokketmedin önce şöyle bir baktı gözleri doldu lafı dicek bogazında dügümlendi agzından çıkan kelime aynen şu YAPAMADIM ELİM GİTMEDİ KIYAMADIM DEDİ bana sarılıp bir aglaması vardı yürek dayanmaz onu hiç aglarken görmemiştim ben şaşırdım ban affet beni dedi 2 öldü öyle şimdi 3 hamileyim diyorum yardan kendim içinde istiyorum ama eşime daha çok istiyorum yardan hevesimizi kursagımızda bırakmasın obenim anam babam kardeşim herşeyim oldu rabbim başımızdan eksik etmesin rabbime şükrediyorumki benim karşıma öyle birini çıkardı diye hamdüsenalar olsun
Maşallah canım allah bozmasın inşallah minik tospanızda gelince dahada birbirine bağlı olucaksınız inşallah bizde inşallah ama bunları düşünme ağlamak eskiyi hatırlamak yok ne dedim sana gülmek yakışıyor, rabbim dualarımızı kabul edicek inşallah bizlere kucağımıza sağ salim almayı dileyenlerede tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah...
mevsim biraz değişik ama alyanın anlamı ne kulağa hoş geliyor?bende oğluma yasir yada talha koyucam yada ikisini bana fikir verin yazdım ama sayfalar hızlı geçiyor kaybolmuş
canım aslında sütte kalsiyim yokmuş en çok rokada semizotunda varmış inan ben onları ol tükeniyosum millet derya vejeteryanım diye eşimde geçen diyo otteryan hatunum benim diyor ha ha çok güldüm
sagol kardeşim üzülmek yok tabi eşimin dedgini yapıyorum ben hiç bebk dogurmadım bu ilk bebgim benim onlar cennette beni bekliyolar işşallah üzülüpte kesme şekerime eziyet etmek istemiyorum zaten işşallah bebek isteyenlerede tez zamanda versin yüce mevlam canım bak ben sütü öyle yazdımda ne yapcez hakkaten orayı hiç düşünmedim allah seni semiz otu roka kıvırcık bebem yiyim benim gibi otcumen olun yakında fidan verirsem şaşmam yane
kızlar hazır isimden konu açılmışken bende iki isime karar veremiyorum fikir verin yasir diğeri talha hangisi güzel yada ikisinimi kullansam?
günaydın canım tsh 1.74 çıktı sabah ilacı iç vitamini öğlen içebilirsin dedi 4 saat falan geçmesi lazımmış..tiroid tahlili için aç tok önemli değil dedi..aynı dozda devam et dedi 1 ay sonra gel dedi bende 2 ay sonra olmazmı dedim oda hamile olmasan 3 ayda bir çağırırım ama hamilelikde önemli dedi..bide tahlil sonuçları için doktora birdaha gitmene gerek yok hamile olduğumuz için telefonda söylüyor herşeyi haberin olsun..
sonucun çok güzel çıkmış, darısı başıma, benim yüksek hep, salı gidicem bende. ya bana troid ilacını yemekten yarım saat önce aç iç, vitamini ne zaman istersen iç dedi ya:) ben anlamıyorum bu doktorları, kafalarımı güzel nedir...
telefonla doktora mı bağlıyolar direk, dozu telefonda mı sölüyo?
kadın doğumda da telefonla bilgi veriyolar. ama ben yinede gözümle görmeden rahat edemiyorum:) en son 3'lü taramam vardı çarşamba aldım sonucu, doktorun sekreteri telefonda soruyo doktora, sonucu gösteriyo oda normal normal diyo:) başka bi açıklama yok, nasıl rahat edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?