2011 Ekim Anneleri

sayfa çok hızlı akmış yahu yeni gördüm yazdığını...canım çok sağol...farkında olmadan uyuyorum bunlara hergün 1 muz mutlaka yiyorum 2. Kivi yada elime ne geçerse bu aralar pepino diye bir meyve var bilmem rastladınızmı ona sardım oda çok güzel ve vitamin açısından iyiyimiş. Ceviz o da neee :))))))

Paşacım ben semizotunuda rokayıda hiç sevmiyorum demeyeyimde tatları damağıma göre değil, ıspanak pırasa lahana enginar taze fasülye filan severim ama roka çok acı geliyor semizotuda çok tatsız...

bi anlam veremiyorum, ben mi çok endişeliyim bilmiyom ama, konakta böle bi durum var galiba sormasan bişi sölemiyolar,
sen kadın doğuma erkan beyemi gidiyosun, kaçıncı haftadasın?

canım ikinizide takip ediorum çünkü bende tiroid hastasıyım benimde doktorum gelme dior sonucuma göre aynen devam yada şöle yap dior ama sonucumu mailime atıyorlar. vitamin haplarınıda aynen 4 saat falan arayla içiorum. bide kızlar kilonuz ne durumda malum tiroid hastası olunca almamız daha kolay oluyor aldınız mı kilo?

bacım benim bildiğim kadarıyla Elif, Yasin ve Talha (bundan emin değilim) bebeklere ve çocuklara tek başına çok ağırmış....güzel isimler ama yıldızı hep düşük olurmuş bilgin olsun

ben araştırdım yasin değil yasir ve talha ismi sahabe isimleri ağır değil isimler..mesala muhammed koymak çocuğa ağır gelebiliyor

yaa çok güldüm fatoş Allah seni de güldürsün Allahım ne kadar meraklıymış sizin sülale liste çıkarmaya...
ne münasebet canım niye kayınvalidenin istediği isimleri koyacaksın ki?
doğacak olan senin kızın ve biz 10 tane doğurmuyoruz ki ayıp olmasın bi dahakine kendi istediğimiz ismi koyalım diyelim..tabiki aile büyükleri de hevesleniyo ve yardımcı olmaya çalışıyo ama sadece o kadar! bu senin üzerinde baskıya asla neden olmasın sen ve eşin nihai kararı vereceksiniz.
bana da kayınvalidem bazen fikirler sunuyo.yok anne beğenmedim diyorum ama niye bence çok güzel diyo. ben koymam o ismi diyorum genelde eşim ve görümcem de destek oluyo bana.. inan şu an aklımda bile değil o isimlerin hiçbiri..şimdi sorsan bi tane sunduğu öneriyi bile söyleyemem o kadar dikkate almamışım yani..saygı da kusur etmiyoruz zaten ama bu olay çok farklı hiç kafana bile takmana sen annesisin senin istediğin isim konulacak...
ben bu isimlerden en çok hira, su ve ada yı beğeniyorum ama son 2-3 yıldır doğan kız bebeklerin % 50 sinde bu isimler var..

Benim gebelikten öncede kramplarım olduğu için muz u biliyordum ama kabızlıktan dolayı çekiniyordum. Şimdi 4 gündür her gün bir muz yemeye başladım her gün bir yumurta minik kutu yoğurtlardan ama hergün değil, cevizden banada öğ geldi ama gerekirse zorlar yerim...

KIZLAR BİRAZ GÜLELİM DİYE SİZLERE HEDİYEM OLSUN ÇOK KOMİK
Kocanız fazla bilgili olursa!!! :)
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.

Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.

Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir;

güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:

'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.

Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.' Adam gökyüzüne bakar

ve cevap verir:

-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız

görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.

Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?

Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:

'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi

görüyorum.

Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki

önemsizliğimizi görüyorum.

Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin

varlığını görüyorum.

Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.

Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını

görüyorum.

Niye sordun bunu bana?

Sana neyi gosteriyor?

'Necati, çadırımızı çalmışlar!!! :)

bi anlam veremiyorum, ben mi çok endişeliyim bilmiyom ama, konakta böle bi durum var galiba sormasan bişi sölemiyolar,
sen kadın doğuma erkan beyemi gidiyosun, kaçıncı haftadasın?

çok endişelenme stres yapma daha çok çıkıyor rahat ol.. yarın 18inci haftama giricem ama bebek enson gittiğimde 1 hafta öndeydi ama ben yinede normal haftama bakıyorum.. erkana gidiyodum bıktım sıra beklemekden mehmet ali paşa tıp merkezini biliyomusun orda emine hanıma gidiyorum hiç sıra beklemiyorum çokda uzun bakıyor ultrasonda doğumlarıda konak hastahanesinde yaptırıyomuş şimdilik buraya gidiyorum..sen kime gidiyosun?

aaa denizim geçmiş olsun canım....şimdi geçmişe baktım....allah esirgemiş...cana değil mala gelsin diyelim...

mail güzel olur tabi görülmesi açısından ben baya arşiv yapıyorum çünkü bütün sonuçlarımı...
ben hamile kaldığımda 48 kiloydum. bu nedenle folikasit yerine Megadyn , diye multi vitaminverdiler. ondan mı bilmiyorum, iştahım genel olarak 3 aydan sonra baya arttı 56 kiloydum en son şu an 57 olmuşumdur, çok yani, artık troidin de etkisi varmıdır bilmiyorum olabilir ama.

kesinlikle canım banyodan sonra sürüyorum saf zeytinyağını cildi pamuk gibi yapıyo..

Necati çadırımızı çalmışlar

merhaba güzel annişler nasılsınız bakalım bugün ben sabah kalktığımda totomda inanılmaz bi ağrı vardı genişliyomuacaba keşke genişlese ama bi kaç gündür böyle sanki geceden dayak yemiş gibiyim özellikle basen kısmı

fatoşcum bende zeynebi çok beğeniyorum ama eşim istemiyo bakalım zaten mhtemelen iki isim olacak hayırlısı

paşacım nedne bilmiyorum ama sanki senin kızın olcak gibime geliyor :)
canım ne olursa olsun kabülümde bu bebkte abileri gibi erken oynadı biliyosun erkek erken oynuyo ondan dedim erkek kız olursada olsun hanzade teyzesi kızıma ciciler alır
paşacım ben semizotunuda rokayıda hiç sevmiyorum demeyeyimde tatları damağıma göre değil, ıspanak pırasa lahana enginar taze fasülye filan severim ama roka çok acı geliyor semizotuda çok tatsız...

enginarıda ben bir kere yedim iplikli diye yiyemedim:2: Ama digerleri güzel canım ben o semiz otunun bir kıymalı yapıyorum oh yemede yanında yatmecbur yicez bebem herşey tosbalar için:86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…