haaa bu arada dyetisyenimle konuştuklarımı aktarayım size.
Toplamda 12 kilo almam gerekiyormuş. 4. Ay bitene kadar 4 kilo alman normal dedi. Ama ne kadar almazsam o kdar iyiymiş çünkü 5. Aydan sonra aşırı iştah artışı yaşayabilir ve ayda 4 kilo bile alabiir duruma gelebilirmişim. 4. Aydan sonra her ay 2 kilo almaya çalış dedi.
6. Aydan sonra kasılmalar artarmış ve uykudan dahi uyandırabilirmiş. O yüzden şimdiden her gün muz ye. Süt, yoğurt ve çilek de yemem gerekiyormuş. Günde 1 orta boy muz, 1 bardak süt, 1kase yoğurt yeterli imiş. 1 adette yumurta dedi ama onu yiyemiyorum. Sütteki kalsiyum, muzdaki potasyum kasılmalarımı azaltır rahat hamilelik geçirmemi sağlarmış.
Kesinlikle sabahları poğaça, kete vs yasak dedi. Peynir ekmek veya tost yemeliymişim. Hergün 2 tüm cevizi mutlaka yemeliymişim.
bacım benim bildiğim kadarıyla Elif, Yasin ve Talha (bundan emin değilim) bebeklere ve çocuklara tek başına çok ağırmış....güzel isimler ama yıldızı hep düşük olurmuş bilgin olsun
valla bilmiyom ya seni yanlışmı anladı acaba..telefonda doktorun odasını bağlarmısınız diyosun sonra doktor çıkıyor sonucuna bakıyor dozunu söylüyor baya konuşuyor tlfnda gitsemde aynı şeyleri söylücek yani benimde işime geliyor..
sonucun çok güzel çıkmış, darısı başıma, benim yüksek hep, salı gidicem bende. ya bana troid ilacını yemekten yarım saat önce aç iç, vitamini ne zaman istersen iç dedi ya:) ben anlamıyorum bu doktorları, kafalarımı güzel nedir...
telefonla doktora mı bağlıyolar direk, dozu telefonda mı sölüyo?
kadın doğumda da telefonla bilgi veriyolar. ama ben yinede gözümle görmeden rahat edemiyorum:) en son 3'lü taramam vardı çarşamba aldım sonucu, doktorun sekreteri telefonda soruyo doktora, sonucu gösteriyo oda normal normal diyo:) başka bi açıklama yok, nasıl rahat edeyim.
bacım benim bildiğim kadarıyla Elif, Yasin ve Talha (bundan emin değilim) bebeklere ve çocuklara tek başına çok ağırmış....güzel isimler ama yıldızı hep düşük olurmuş bilgin olsun
leynayı özledim :) çok merak ediyorum ne yiyip ne içiyor bizden gizli
Şimdi sağolsun tüm sülale isim aramaya başladı ( keşke aramasalardı) evden yükselen sesler inanılmaz bakın gelen tekliflerden birkaçını yazayım
Kayınvalidem:nevriye,hoşseda,kimya,kainat,hoşnaz ve pembe diyor (böööööhh)
Kayınpederim:nejla,behice (nejla bir sonraki erkek olursa kendi ismi nejat ile uysun diye behicede bobannenin annesinin adıymış)
Görümcem :çisem (ııı)
Görümcemin kayınvalidesi: Nagihan diye tutturmuş
Annem: su,hira, nilsu (illa biyerinde su olucak)
Abim: ayla (kız arkadaşının adı )
Ablam: almira ( çiçekçi ismi gibi )
Dedem: sabiha gökçen (havalı pilot olsun diye istiyo) neslihan (ilk aşkının adıymış)
Anneannem: dedemin adı yüksel neslihan olayına bozulduğu için yüksel isminden nefret ederim yüksel olmasında neolursa olsun diyor.
Ben:Ada,Ekin,Eylül,Zenan,Heves,Ilgaz,Gazel,Dünya bu isimleri beğeniyorum
Eşim: bu seçeneklerden hiç birisini beğenmiyor ve hepsine bir kulp takıyor ve şuana kadar görülmemiş o fevkaledenin fevkindeki ismi arayıp bulucanı söylüyor ama ben çok korkuyorum behice,nevriye ve hoşnaz olur diye..... YARDIM EDİN AKLINIZA GELEN FARKLI VE GÜZEL KIZ İSİMLERİNİ YAZIN LÜTFENNNN
sayfa çok hızlı akmış yahu yeni gördüm yazdığını...canım çok sağol...farkında olmadan uyuyorum bunlara hergün 1 muz mutlaka yiyorum 2. Kivi yada elime ne geçerse bu aralar pepino diye bir meyve var bilmem rastladınızmı ona sardım oda çok güzel ve vitamin açısından iyiyimiş. Ceviz o da neee :))))))
kızlar hazır isimden konu açılmışken bende iki isime karar veremiyorum fikir verin yasir diğeri talha hangisi güzel yada ikisinimi kullansam?
bi anlam veremiyorum, ben mi çok endişeliyim bilmiyom ama, konakta böle bi durum var galiba sormasan bişi sölemiyolar,
sen kadın doğuma erkan beyemi gidiyosun, kaçıncı haftadasın?
akşam işten çıkmama 5 dk kala kayınpederim aradı, beni almaya gelirken yolda kaza yapmış. Neyse ki kendisi iyi, çok şükür bir şeyi yok, arabada ve çarpan arabada problem var onu da kasko halledecekmiş. Servis ve dolmuşla geldim eve, saat 19,30 du. Midem alt üst oldu. Kayınvalidemlere çıkmadım, yemek yemedim. Karnım tok, aç değilim dedim ama acıkmıştım. çok yorgundum, evde dinlendim, kahvaltılık bişeyler hazırladım yedim, uzanıyorum şimdi tv izliyorum.çok uykum var ama şimdi yatarsam 5 te kalkar, tekrar uyuyamazsam yarın zor geçer. Bir saat daha dayanayım..yeşil beni ayık tutt :)
canım ikinizide takip ediorum çünkü bende tiroid hastasıyım benimde doktorum gelme dior sonucuma göre aynen devam yada şöle yap dior ama sonucumu mailime atıyorlar. vitamin haplarınıda aynen 4 saat falan arayla içiorum. bide kızlar kilonuz ne durumda malum tiroid hastası olunca almamız daha kolay oluyor aldınız mı kilo?
kılzar çatlak mevzusunu konuşuyorsunuz. benim göğüslerim öyle bir büyüdükü çatladılar valla yaa. yapılcak çokda bişey yok valla.
ama göbeğime krem almıştım. sonradan keşfettimki kremden daha süper bişey var oda has zeytinyağı harika yapıyor tavsiye ederim:82:
KIZLAR BİRAZ GÜLELİM DİYE SİZLERE HEDİYEM OLSUN ÇOK KOMİK
Kocanız fazla bilgili olursa!!! :)
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir;
güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.' Adam gökyüzüne bakar
ve cevap verir:
-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız
görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.
Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi
görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki
önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin
varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını
görüyorum.
Niye sordun bunu bana?
Sana neyi gosteriyor?
'Necati, çadırımızı çalmışlar!!! :)
Evet canım kızım olucakBende zeynebi hep çok beğenmişimdir ama eşim farklı istiyor. bakalım aslında eşimde içinde " z " harfi geçsin istiyor ismin, ersinle uyumlu oluyormuş :) Ben en çok bizim gibi bir sürü ismi beğenmeyi,p sonrada abuk bi isim koyarlar ya bebeğe ondan korkuyorum allah sonumuzu hayretsin ne diyim...
paşacım nedne bilmiyorum ama sanki senin kızın olcak gibime geliyor :)
paşacım ben semizotunuda rokayıda hiç sevmiyorum demeyeyimde tatları damağıma göre değil, ıspanak pırasa lahana enginar taze fasülye filan severim ama roka çok acı geliyor semizotuda çok tatsız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?