ben araştırdım yasin değil yasir ve talha ismi sahabe isimleri ağır değil isimler..mesala muhammed koymak çocuğa ağır gelebiliyor
kesinlikle canım banyodan sonra sürüyorum saf zeytinyağını cildi pamuk gibi yapıyo..
mail güzel olur tabi görülmesi açısından ben baya arşiv yapıyorum çünkü bütün sonuçlarımı...
ben hamile kaldığımda 48 kiloydum. bu nedenle folikasit yerine Megadyn , diye multi vitaminverdiler. ondan mı bilmiyorum, iştahım genel olarak 3 aydan sonra baya arttı 56 kiloydum en son şu an 57 olmuşumdur, çok yani, artık troidin de etkisi varmıdır bilmiyorum olabilir ama.
canım ne olursa olsun kabülümde bu bebkte abileri gibi erken oynadı biliyosun erkek erken oynuyo ondan dedim erkek kız olursada olsun hanzade teyzesi kızıma ciciler alır
Almazmıyım ne ciciler alırım ne ciciler :)
enginarıda ben bir kere yedim iplikli diye yiyemedim:2: Ama digerleri güzel canım ben o semiz otunun bir kıymalı yapıyorum oh yemede yanında yatmecbur yicez bebem herşey tosbalar için:86::86:
olabilir bacım...ben emin olamadım zatende ama yinede paylaşayım istedim....elif konusunda deneyimliyim çünkü hakkatten çok çabuk nazar değiyor
çok endişelenme stres yapma daha çok çıkıyor rahat ol.. yarın 18inci haftama giricem ama bebek enson gittiğimde 1 hafta öndeydi ama ben yinede normal haftama bakıyorum.. erkana gidiyodum bıktım sıra beklemekden mehmet ali paşa tıp merkezini biliyomusun orda emine hanıma gidiyorum hiç sıra beklemiyorum çokda uzun bakıyor ultrasonda doğumlarıda konak hastahanesinde yaptırıyomuş şimdilik buraya gidiyorum..sen kime gidiyosun?
canım bende elif ismi için duymuştum çocuklara ağır geliyo diye ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum..bacım benim bildiğim kadarıyla Elif, Yasin ve Talha (bundan emin değilim) bebeklere ve çocuklara tek başına çok ağırmış....güzel isimler ama yıldızı hep düşük olurmuş bilgin olsun
necati çadırımızı çalmışlar
sen hiper tirioid hastasımısın? çünkü kilon bayağı iimiş maşallah ben hipo tiroid az çalışıor kilom 76idi 77,5 oldum şimdi 1,5 kilo aldım şükür ama çok korkuorum çok kilo almaktan doktorumda istemior almamı bakalım inş.
ben konaktan gülçin hanıma gidiyorum, sıra beklemek allaın emri canım, hep ameliyatta oluyo. en 1 saat sarkıyo ama erkan beyin daha fazlaymış hastası, daha popüler galiba, mesela her testi ben soruyom o sölemeden, daha 2'li testte yaptırıcakmısın dedi bana, zaten yapılması gerekmiyo mu dedim size bağlı dedi?
sanki ben sormasam bişi sölemicek gibi geliyo, unututuyomuş gibi geliyo beni,
benim 21. hafta şu an , ben izmite 1 yıl önce geldim hiç bilmiyorum buraları, eşim buldu bu doktoruda, tavsiye üzerine...o yüzden dediğin yeri bilmiyorum .ama doktor değiştirmeye de cesaret edemiyorum şimdi. doğuma takip eden doktorun girmesini istiyourm.
Has zeytinyağını nereden alıyorsunuz? Marketlerdeki bilimum markalardanmı? Yoksa bir yerdenmi getirtiyorsunuz?
:)) hımm ama kalsiyumda en çok salatası iyiymiş yoğurtla daha sağlıklıymış yesemmi acaba yaa....
bende hipo troid hastasıyım, ama şu ana kadar çok kilolu olmadım hiç. hamile kalmadan 3 ay önce öğrendim hastalığımı, ne zamandır vardı hiç bilmiyorum.ama şu an iyi alıyorum, 21. haftada 10 kilo, fazla yani. ama umursamıyorum iyi olsunda veririz kiloları hiç problem değil. allah nasip etsinde sağlıklı gelsinler önemli olan o.
yaa çok güldüm fatoş Allah seni de güldürsünAllahım ne kadar meraklıymış sizin sülale liste çıkarmaya...
ne münasebet canım niye kayınvalidenin istediği isimleri koyacaksın ki?
doğacak olan senin kızın ve biz 10 tane doğurmuyoruz ki ayıp olmasın bi dahakine kendi istediğimiz ismi koyalım diyelim..tabiki aile büyükleri de hevesleniyo ve yardımcı olmaya çalışıyo ama sadece o kadar! bu senin üzerinde baskıya asla neden olmasın sen ve eşin nihai kararı vereceksiniz.
bana da kayınvalidem bazen fikirler sunuyo.yok anne beğenmedim diyorum ama niye bence çok güzel diyo. ben koymam o ismi diyorum genelde eşim ve görümcem de destek oluyo bana.. inan şu an aklımda bile değil o isimlerin hiçbiri..şimdi sorsan bi tane sunduğu öneriyi bile söyleyemem o kadar dikkate almamışım yani..saygı da kusur etmiyoruz zaten ama bu olay çok farklı hiç kafana bile takmana sen annesisin senin istediğin isim konulacak...
ben bu isimlerden en çok hira, su ve ada yı beğeniyorum ama son 2-3 yıldır doğan kız bebeklerin % 50 sinde bu isimler var..
canım demin faceden arkadaş yayınlamış okudum okudum dedim bunda ne komiklik var sonuna gelince bastım kahkahayı apartman inledi
Ya kafama 2 şey takıldı size zahmet bilen varsa aydınlatsın beni
1 devamlı yattıgımdanmıdır ney günde 3 litre su içiyorum devamlı wc gidiyorum ama işin garibi devamlı yattıgımdanmı nedir hafif çarpıntım oluyo birde çabul yoruluyorum aranızda benim gibi olan varmı:44::44::44:
2muzuda güzel dedi arkadaş sag olsun beni kabız yapıyo ne yapsamda kabız olmasam muz sumu içince kabız ediyodu içmeyincemi ay kafam karıştıyorumu olan:26:
canım annem almış bana bebe yağı şişesine doldurmuş bi kaç damla da lavanta yağı damlatmış güzel koksun diye. bi yerden getirttim demişti bana ama inan unuttum marketten olmadığını biliyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?