2011 Ekim Anneleri

ben araştırdım yasin değil yasir ve talha ismi sahabe isimleri ağır değil isimler..mesala muhammed koymak çocuğa ağır gelebiliyor

olabilir bacım...ben emin olamadım zatende ama yinede paylaşayım istedim....elif konusunda deneyimliyim çünkü hakkatten çok çabuk nazar değiyor

sen hiper tirioid hastasımısın? çünkü kilon bayağı iimiş maşallah ben hipo tiroid az çalışıor kilom 76idi 77,5 oldum şimdi 1,5 kilo aldım şükür ama çok korkuorum çok kilo almaktan doktorumda istemior almamı bakalım inş.

:)) Hımm ama kalsiyumda en çok salatası iyiymiş yoğurtla daha sağlıklıymış yesemmi acaba yaa....

ben konaktan gülçin hanıma gidiyorum, sıra beklemek allaın emri canım, hep ameliyatta oluyo. en 1 saat sarkıyo ama erkan beyin daha fazlaymış hastası, daha popüler galiba, mesela her testi ben soruyom o sölemeden, daha 2'li testte yaptırıcakmısın dedi bana, zaten yapılması gerekmiyo mu dedim size bağlı dedi?
sanki ben sormasam bişi sölemicek gibi geliyo, unututuyomuş gibi geliyo beni,
benim 21. hafta şu an , ben izmite 1 yıl önce geldim hiç bilmiyorum buraları, eşim buldu bu doktoruda, tavsiye üzerine...o yüzden dediğin yeri bilmiyorum .ama doktor değiştirmeye de cesaret edemiyorum şimdi. doğuma takip eden doktorun girmesini istiyourm.

bacım benim bildiğim kadarıyla Elif, Yasin ve Talha (bundan emin değilim) bebeklere ve çocuklara tek başına çok ağırmış....güzel isimler ama yıldızı hep düşük olurmuş bilgin olsun
canım bende elif ismi için duymuştum çocuklara ağır geliyo diye ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum..

necati çadırımızı çalmışlar

canım demin faceden arkadaş yayınlamış okudum okudum dedim bunda ne komiklik var sonuna gelince bastım kahkahayı apartman inledi

Ya kafama 2 şey takıldı size zahmet bilen varsa aydınlatsın beni
1 devamlı yattıgımdanmıdır ney günde 3 litre su içiyorum devamlı wc gidiyorum ama işin garibi devamlı yattıgımdanmı nedir hafif çarpıntım oluyo birde çabul yoruluyorum aranızda benim gibi olan varmı:44::44::44:
2muzuda güzel dedi arkadaş sag olsun beni kabız yapıyo ne yapsamda kabız olmasam muz sumu içince kabız ediyodu içmeyincemi ay kafam karıştıyorumu olan:26:

bende hipo troid hastasıyım, ama şu ana kadar çok kilolu olmadım hiç. hamile kalmadan 3 ay önce öğrendim hastalığımı, ne zamandır vardı hiç bilmiyorum.ama şu an iyi alıyorum, 21. haftada 10 kilo, fazla yani. ama umursamıyorum iyi olsunda veririz kiloları hiç problem değil. allah nasip etsinde sağlıklı gelsinler önemli olan o.

konak hastahanesine yakın dediğim yer..doktor söylüyor bana testleri yaptır diye çok ilgileniyor baya konuşuyor seninle bide sıra hiç beklemiyon direk seni alıyolar ben şuan memnunum..erkan beye gittiğimde randevum olmama rağmen 2 saatten önce çıkmazdık hastahaneden eşimde isyan etti bir daha gitmicen diye bu doktoru iyiki buldum yani..

Has zeytinyağını nereden alıyorsunuz? Marketlerdeki bilimum markalardanmı? Yoksa bir yerdenmi getirtiyorsunuz?

canım annem almış bana bebe yağı şişesine doldurmuş bi kaç damla da lavanta yağı damlatmış güzel koksun diye. bi yerden getirttim demişti bana ama inan unuttum marketten olmadığını biliyorum ama...

sen ozaman hemen farkettin hasta olduğunu kilo almadan ama ben tahminimce 2 yıl falan öle gezdim bilseydim gitmezmiydim doktora geç kaldım. şuan takip eden iç hastalıkları uzmanım dediki normalden daha fazla kilo alabilirsin dedi hamilelikte bakalım Allah yardım etsin

Aslında sadece yardımcı olmak istiyorlar ve kendilerince güzel gelen isimleri söylüyorlar ama bi bakıyorsun kendilerini kaptırmışlar evet evet kesin bu olsun falan demeye başlıyorlar. Sonuçta kimse bizim beğendiğimiz ismi koyun demiyor bize bırakıyorlar ama yinede fikirlerini söylerken bazen bizede benimsetmeye çalışmaları ilginç tabi. Yinede hiç birine kızmıyorum çünkü hepsi iyi niyetliler bu konuda. Sadece buldukları isimlerin bukadar sıradışı olması garip aynı zamanda çok komik. Mesela adını pembe koyduğumu düşünemiyorum hiç beğenmedim bunu asla koymam diyorum kayınvalidem niye bence çok renkli bir isim diyor.(tıpkı senin dediğin gibi..)
Buarada bende bu isimleri beğeniyorum birde ela var tabi ama bu jenerasyon olduğu gibi bu isimlerden oluşuyor. Okula başladığında Sınıfta biri Ada deyince, 5 kişi birden ayağa kalkmasın istiyorum...

Merhaba güzeller, herkese hayırlı cumalar
Sabah geldim buraya, online gözüküyordum ama yazamadan yukarı çıkmam gerekti. görevi devir teslim almak için arkadaşla görüştüm, öğleye kadar onunla çalışıp geldim :) aklım burdaydı ama.
geçmişi okudum. ancak yazabiliyorum. herkes iyi gözüküyor maşallah çoook daha iyi olursunuz inşallah. görüşürüz öpüyorum hepinizi

su içmen çok güzel takılma ona...bende kanamada yattığım zamanlarda kalkınca ıss tısss dolaşırdım...bence yatmaktan oluyordu..ama çarpıntı bende yürüdüğüm zamanda oluyor..kansız falan değilsen korkma derim..tabi dr danış gittiğin zaman..muz için ben derim ki o kadar bol su içince kabız olmaman lazım..aynı sorun bende de var ama bol su ve sebze meyve bu işi çözüyor..

Paşam :
Ya kafama 2 şey takıldı size zahmet bilen varsa aydınlatsın beni
1 devamlı yattıgımdanmıdır ney günde 3 litre su içiyorum devamlı wc gidiyorum ama işin garibi devamlı yattıgımdanmı nedir hafif çarpıntım oluyo birde çabul yoruluyorum aranızda benim gibi olan varmı:44::44::44:
2muzuda güzel dedi arkadaş sag olsun beni kabız yapıyo ne yapsamda kabız olmasam muz sumu içince kabız ediyodu içmeyincemi ay kafam karıştıyorumu olan:26:[/QUOTE]

Paşam sen hareket etmediğin içinde kabız olursun, sebze türü yemeye çalış ekmek yeme bol meyve ye bende kabızlıktan korktum ama karnımı iyi doyurduğumda mecbur wc ye çıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…