2011 Ekim Anneleri

edacım miden bulanıyormuş. bizi daha iyi anlamaya başlamışsın ama uzun sürmez umarım canım çok fena, sen de artık bizdensin :) hepimiz niye coştuk ki böyle. benim de iki gündür midem bulanıyor. önceden aç karnıma bulanırdı, şimdi kahvaltıdan hemen sonra bulanıyor, evde balkona çıkıyorum hemen. midemi yatıştırıp öyle çıkıyorum evden. sabah eşim aradı, öğürtü anında yakalıyor iki gündür. nooldu üşüttün mü ki dedi. bak ben yokum ya, bakmadın dimi kendine dedi. yaa öyle olmalı. üşütmüş olabilirim belki de hamileyimdir dedim geçti diye seviniyorduk iki gündür biz de coşkuluyuz yani.
geçmiş olsun kuzucum tekrarlamaz umarım sadece birkaç günle sınırlı kalır.
* benim bulantım psikolojik galiba iki gündür işte canım sıkkın ya, küçükken okula gitmek istemeyince karnım ağrıyor ya da midem bulanıyor filan derdik. benim öyle olabilir

CANIM YATAKTAN KALKTIGIMDA AZ YÜRÜYÜM HAFİF YOKLUYO 3 LİTRE SU MECBUR BOL SU ERKEN DOGUMUDA ENGELLİYOMUŞ

Paşam sen hareket etmediğin içinde kabız olursun, sebze türü yemeye çalış ekmek yeme bol meyve ye bende kabızlıktan korktum ama karnımı iyi doyurduğumda mecbur wc ye çıkıyorum :)[/QUOTE]

CANIM MAŞŞALLAHIM VAR SU ÇOK İÇTİGİMDEN KABIZ DEGİLİMDEMUZU YİYİNCE KABIZ OLUYORUM BİRDE AFEDERSİNİZ TOTOSUMDA HEMOROİT VARONDAN KORKUYORUM KABIZ OLMA DEDİ DOKTOR DİKİŞLERİ ZORLARSIN DEDİ MUZU YİYİNCE SU İÇİNCEMİ KABIZ OLUYODUK YOKSA İÇMEYİNCEMİ BEN MUZU ÇOK SEVİYORUMDA HEM KALORİSİ ÇOK DİYE HEMDE KABIZLIK İÇİN YİYESİM YOK KORKUYORUM :18::18::18:

Aktarda bulurmuyum acaba? lierakla beraber kullanırım sabah birini akşam birini sürerim..

saf zeytinyağını banada annem Manisadan getirtiyor canım. Birde genellikle Tarım il müdürlüklerine ve resmi dairelere saf zeytinyağı getiriyorlar her ay, memurlara satmak için. Bunların dışında köylü pazarlarında yada organik pazarlarda bulabilirsin saf zeytinyağı. Markette satılanlarla tadı,kokusu,kıvamı ve görünüşü oldukça farklı oluyor.

CANIM MAŞŞALLAHIM VAR SU ÇOK İÇTİGİMDEN KABIZ DEGİLİMDEMUZU YİYİNCE KABIZ OLUYORUM BİRDE AFEDERSİNİZ TOTOSUMDA HEMOROİT VARONDAN KORKUYORUM KABIZ OLMA DEDİ DOKTOR DİKİŞLERİ ZORLARSIN DEDİ MUZU YİYİNCE SU İÇİNCEMİ KABIZ OLUYODUK YOKSA İÇMEYİNCEMİ BEN MUZU ÇOK SEVİYORUMDA HEM KALORİSİ ÇOK DİYE HEMDE KABIZLIK İÇİN YİYESİM YOK KORKUYORUM :18::18::18:[/QUOTE]

cnm muz ye ama kivi ye yeşil erik ye kayısı hoşafı iç biber kızartması ye bunların çok faydası oluyor tabi bde yattığın için çorba falan tüketmeye çalış ekmeğe fazlayüklenme hatta mümkünse çavdar ekmeği ye hem çabuk doyuruyor hemde beyaz ekmek gibi rahatsız etmiyor

hemoroit ameliyatı falan mı oldun ne dikişi canım?

cnm muz ye ama kivi ye yeşil erik ye kayısı hoşafı iç biber kızartması ye bunların çok faydası oluyor tabi bde yattığın için çorba falan tüketmeye çalış ekmeğe fazlayüklenme hatta mümkünse çavdar ekmeği ye hem çabuk doyuruyor hemde beyaz ekmek gibi rahatsız etmiyor[/QUOTE]
kivi ananas erik çilek elma çok tüketiyorum demin sponsorumu ardım muz al dedim oda sen kabız oluyosun diye istemedin dedi dedim kasılmayı engelliyomuş dedim temem dedi sponsorum rabbim başımdan eksik etmesin sponsorum burdan sana sesleniyorum seni çok ama çok seviyorum
hemoroit ameliyatı falan mı oldun ne dikişi canım?

canım benim rahim agzı açıklıgı vardı onu diktiler bebk dursun diye 2 yavrumu 5 aylık cenneta rabbimin yanına gittiondan dikiş uygulandı en korkulu şeyim kabız olmaz rabbimde yapmasın:18::18:yoksa vay halime

Günaydın herkese... Çatlaklardan bahsetmişsiniz, bende mustela kullanıyorum, çok çabuk bitecek gibi, heryerime sürüyordum ama artık yalnızca göbüşe ve göğüse sürmeye karar verdim. Yoksa dr. parasının yanına, aylık krem parasınıda eklemek zorunda kalacağım.

Canım 2 gecelik çok değil, ablam yeni doğum yaptı, 2 gece kaldı hastanede, doğumdan sonra kanama çok olduğu için çamaşıra ve geceliğe çok ihtiyaç duyuluyor. Pijama giyilmiyor ama sezeryandı acıtıyor lastikleri.

denizim hemde ne anlama iliklerime kadar hissettim anladım yaşadıklarınıızı
Dediğin gibi inşallah hadi bunu yaşamamış olmayasın diye bbebeğimin anasına yaptığı kıyaktır
Allah kimseyi eşinden ayırmasın belkide eniştemizin yokluğundandır hakikaten
Emiinim sende kendine iyi bakıyorsundur ama insanın eşi yanında olunca bişi yapmasada iyi hissediyor kendini
Nazlı denizim benim

canım benim düşüncem şu ne sürersen sür çatlagı engelliyemezsiniz doa kanunu o ben mesela kilo alıp vermekten vucudumda varanlıcagınız no stres no panik zaten ben alıştım çatlaklara zaten kendimde biraz çatlagım

kivi ananas erik çilek elma çok tüketiyorum demin sponsorumu ardım muz al dedim oda sen kabız oluyosun diye istemedin dedi dedim kasılmayı engelliyomuş dedim temem dedi sponsorum rabbim başımdan eksik etmesin sponsorum burdan sana sesleniyorum seni çok ama çok seviyorum

canım benim rahim agzı açıklıgı vardı onu diktiler bebk dursun diye 2 yavrumu 5 aylık cenneta rabbimin yanına gittiondan dikiş uygulandı en korkulu şeyim kabız olmaz rabbimde yapmasın:18::18:yoksa vay halime[/QUOTE]

paşam yaa bişey sorucam bu rahim ağzı uzunluğun ne kadardı mrk ettim benim doktorda dikiş atalım koruma amçlı dediya

canım benim rahim agzı açıklıgı vardı onu diktiler bebk dursun diye 2 yavrumu 5 aylık cenneta rabbimin yanına gittiondan dikiş uygulandı en korkulu şeyim kabız olmaz rabbimde yapmasın:18::18:yoksa vay halime[/QUOTE]

canım benim çok üzüldüm ya rabbim bu bebeğine sana bağışlasın..bendede hemoroit var onun için sordum hatta normal doğumdan bile bu yüzden korkuyorum.

kızlar herkese merhaba
semiz otunu ben salata yapar yerim, yoğurtla ya da yemeğini yiyemiyorum. semizotunu yıkayıp ayıklıyorum, domatesin kabuklarını soyup doğruyorum, kuru soğanı da piyazlık doğruyorum. üzerine limon yağ tuz ve sumak koyuyorum harika oluyor. tavsiye ederim.
fatosersin ben kızım olsaydı adını nazende koyacaktım, hem içinde z harfi de var.. aklında bulunsun istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…