kızlar ben yemeğe gidiyorum bugün dışarıda yiyelim dedik arakdaşlarla dönüşte görüşürüz :)
Valla canım göbek çatlağı hakkaten kötü gözüküyor ama ben asıl hiç göğsü çatlayan birini görmedim benim göğüslerimde damarlar belirdi,birde büyüdüler yeni sütyen almalıyım ama her gün biraz daha büyüyen birşeye kaç numara alınmalı bilemiyorum yani. eğer göğüslerim çatlarsa kahrolurum. seçim yapmam gerekirse göbeğimin çatlamasını tercih ederim. Birde benim bir arkadaşımın göbeği çatlamıştı ve koyu mor olmuştu kızı bir yaşına girdi çatlaklar anca pembeleşmiş. gerçi ben esmerim çatlarsamda morarmam heralde efendi efendi beyaz çatlarım :18::18::18:
esleeeeeeeeeeeeeeeeem bu mesajı okurken heyecanlandım bana laf attın sandım
denizim hemde ne anlama iliklerime kadar hissettim anladım yaşadıklarınıızı
Dediğin gibi inşallah hadi bunu yaşamamış olmayasın diye bbebeğimin anasına yaptığı kıyaktır
Allah kimseyi eşinden ayırmasın belkide eniştemizin yokluğundandır hakikaten
Emiinim sende kendine iyi bakıyorsundur ama insanın eşi yanında olunca bişi yapmasada iyi hissediyor kendini
Nazlı denizim benim
NİYE CNM nickinimi değiştirdin zeytinyağı diye anlamadım ha anladım sen benimle uğraşmak istiyon
aslında haksız sayılmaz, evde kendimi çok sıcak tutmayacağımı biliyor. üşüttüğümü anlamıştır. üşüdüğünü hissetmiyosun diyor bana. kombiyi çok yakıyodu evdeyken, kapatıyorum birkaç gündür bahar esintisi var evdebi de ev havalansın diye sabahları pencereleri açıp cereyan yaptırıyorum o arada üşüttüm sanırım. e biraz da iş stresi yüzünden naz yaptım kendimce ama nereye kadar :) geldim yine burdayım
haklısın yeşilim gelip evi hamama çevirse de yanımda olsa keşkeçok gitti yaa. sıkıldım ben bu fuar işinden. o da yorgunluktan perişan oldu garibim. neyse ki yarın akşam gelicek inşallah
uyuz başında zeytin görünce üstüme alındım
çıkma hemen zeytinyağı gibi üste turşu eslem
özlemiştik heralde
bak büzük zeytin yanına gelirsem çekirdeğini çıkartırım senin ona göre
canım benim rahim agzı açıklıgı vardı onu diktiler bebk dursun diye 2 yavrumu 5 aylık cenneta rabbimin yanına gittiondan dikiş uygulandı en korkulu şeyim kabız olmaz rabbimde yapmasın:18::18:yoksa vay halime
kivi ananas erik çilek elma çok tüketiyorum demin sponsorumu ardım muz al dedim oda sen kabız oluyosun diye istemedin dedi dedim kasılmayı engelliyomuş dedim temem dedi sponsorum rabbim başımdan eksik etmesin sponsorum burdan sana sesleniyorum seni çok ama çok seviyorum
canım benim rahim agzı açıklıgı vardı onu diktiler bebk dursun diye 2 yavrumu 5 aylık cenneta rabbimin yanına gittiondan dikiş uygulandı en korkulu şeyim kabız olmaz rabbimde yapmasın:18::18:yoksa vay halime
canım şiir gibi anlatmışsın ne yapcez şimdi canım çektikızlar herkese merhaba
semiz otunu ben salata yapar yerim, yoğurtla ya da yemeğini yiyemiyorum. semizotunu yıkayıp ayıklıyorum, domatesin kabuklarını soyup doğruyorum, kuru soğanı da piyazlık doğruyorum. üzerine limon yağ tuz ve sumak koyuyorum harika oluyor. tavsiye ederim.
fatosersin ben kızım olsaydı adını nazende koyacaktım, hem içinde z harfi de var.. aklında bulunsun istersen.
afiyet olsun bebem yarasın tosbamaKızlar ben yemeğe gidiyorum bugün dışarıda yiyelim dedik arakdaşlarla dönüşte görüşürüz :)
hanım hanım yavrumdan ne istiyorsun5 ay sonra çıkart çekirdeğimi
canım demin faceden arkadaş yayınlamış okudum okudum dedim bunda ne komiklik var sonuna gelince bastım kahkahayı apartman inledi
Ya kafama 2 şey takıldı size zahmet bilen varsa aydınlatsın beni
1 devamlı yattıgımdanmıdır ney günde 3 litre su içiyorum devamlı wc gidiyorum ama işin garibi devamlı yattıgımdanmı nedir hafif çarpıntım oluyo birde çabul yoruluyorum aranızda benim gibi olan varmı:44::44::44:
2muzuda güzel dedi arkadaş sag olsun beni kabız yapıyo ne yapsamda kabız olmasam muz sumu içince kabız ediyodu içmeyincemi ay kafam karıştıyorumu olan:26:
biliyodum işte biliyodum eniştem sana çok iyi bakıyor maşallah
sen efil efil estirmişin adamcağız haksız değilmiş
en uzun ayrılığınız bu olsun benim narin kuzummm
haftasonu desene karşılıklı tedavi uygulayacaksınız birbirinize :94:
ikinizde pazartesiye bomba gibi başlıyacaksınız yiğenimide görmüş olmanın sevinciyle
amin canım ben cerraha sordum ameliyat gerekmez dedicanım benim çok üzüldüm ya rabbim bu bebeğine sana bağışlasın..bendede hemoroit var onun için sordum hatta normal doğumdan bile bu yüzden korkuyorum.
yavruna bişey olmasın napiiimm kelime bulamıyorum seni tarif etmeye dağarcığım tükendi. nutkum tutuldu çekirdeğini yerim senin sen isim düşündünmü çekirdeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?