2011 Ekim Anneleri

valla canım ablamda esmer hamileliğinde bi çatladı göğüsler karın bacaklar poposu her yeri mosmor şimdide beyaza döndü..

aslında haksız sayılmaz, evde kendimi çok sıcak tutmayacağımı biliyor. üşüttüğümü anlamıştır. üşüdüğünü hissetmiyosun diyor bana. kombiyi çok yakıyodu evdeyken, kapatıyorum birkaç gündür bahar esintisi var evde bi de ev havalansın diye sabahları pencereleri açıp cereyan yaptırıyorum o arada üşüttüm sanırım. e biraz da iş stresi yüzünden naz yaptım kendimce ama nereye kadar :) geldim yine burdayım
haklısın yeşilim gelip evi hamama çevirse de yanımda olsa keşke çok gitti yaa. sıkıldım ben bu fuar işinden. o da yorgunluktan perişan oldu garibim. neyse ki yarın akşam gelicek inşallah

biliyodum işte biliyodum eniştem sana çok iyi bakıyor maşallah
sen efil efil estirmişin adamcağız haksız değilmiş
en uzun ayrılığınız bu olsun benim narin kuzummm
haftasonu desene karşılıklı tedavi uygulayacaksınız birbirinize :94:
ikinizde pazartesiye bomba gibi başlıyacaksınız yiğenimide görmüş olmanın sevinciyle

hem eslem hanım eslem hanımmmm
sayenizde ezik zeytin çizik zeytin kırık zeytin buruşuk zeytin olmadımmı belki şimdide zeytinyağı yaptın beni ne bilcem

canım benim rahim agzı açıklıgı vardı onu diktiler bebk dursun diye 2 yavrumu 5 aylık cenneta rabbimin yanına gittiondan dikiş uygulandı en korkulu şeyim kabız olmaz rabbimde yapmasın:18::18:yoksa vay halime

canım benim çok üzüldüm ya rabbim bu bebeğine sana bağışlasın..bendede hemoroit var onun için sordum hatta normal doğumdan bile bu yüzden korkuyorum.[/QUOTE]
amin canım ben cerraha sordum ameliyat gerekmez dedi

paşam yaa bişey sorucam bu rahim ağzı uzunluğun ne kadardı mrk ettim benim doktorda dikiş atalım koruma amçlı dediya[/QUOTE]
canım bak normal boyunu bilmiyorumda benim şuan 3 cm 2,5 altına inerse riksli dogum başlıyo muş allah korusun :18::18:benimde bir arkadaşım var tüp bebkle hamile kaldı önlem amaçlı diktiler 14 haftalıkken dikiyolar acil için26 dikiş uygulanıyo senin yerinde olsam ben vakit kaybetmeden diktirirdim doktorun çok güzel demiş ablamda oglundan önce ikizlere hamile kaldı seni korkutmak istemem ama 23 haftalıkken düşürdü sen diktir önlem amaclı en azından için rahat olur genede sen bilirsin senin rahim boyun kaç bu rahiğm öyle birşeymişki bir anda kısalıyomuş seni uyutuyolar işlemi yapıyolar 1 gece yatıyosun hastanede sadece uyanınca az altın acyo okdar10 gün istiraat kabız olmucaksın günde3 litre su içicen dikişler iltap kapmasın diye okadr
canım şiir gibi anlatmışsın ne yapcez şimdi canım çekti sana ceza yap getirde yiyelim
Kızlar ben yemeğe gidiyorum bugün dışarıda yiyelim dedik arakdaşlarla dönüşte görüşürüz :)
afiyet olsun bebem yarasın tosbama

kızlar gece rüyamda altın bileklik ve yüzük takıyordum kız bebeğe işaretmiş
cumhuriyet erkek bebeğe işretmiş
daha öncede yüzükle kolye görmüştüm
yarın kontrolüm var çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
oğlum pipoşunu kopartmamıştır inşallah

canım kesınlıkle kıvı ye ben kıvı yı 2-3 gundur yemedım hemen basladı kabızlık ki ben hamıle kalmadan öncede çok kabızlık cektım kıvı süper bu konudaa

sağ olsun iyi bakıyor gerçekten. ama ben de ona iyi bakıyoruum:)
en uzun ayrılığımız askerliği olmuştu. iş için gittiği en uzun ayrılığımız bu oldu ve bununla kalır inşallah. önümüzdeki ay izmire gidecek, oraya görevli olarak değil, gezmeye gidicez birlikte. kendi ürünlerini görmeye misafir gibi gidicez :) rahat olacak inşallah bu sefer.
ayy bitanem ben dün yazdım ama görmedin herhalde, bebiş görüşünü erteledim ben pazartesi bu çatlak adamla çalışmaya başlıycam ya ben, ilk günden izin almayım diye önümüzdeki cumartesiye erteledim salak gibi akşam 16.30'a kadar hastanede doktorum, akşam 6'dan sonra da gidemiyoruz yani. 21 mayısta görüşücez maalesef aslında yarın gitsem ben de görürüm ama babamız da yanımızda olsun diye bir hafta daha bekliycem.

canım benim çok üzüldüm ya rabbim bu bebeğine sana bağışlasın..bendede hemoroit var onun için sordum hatta normal doğumdan bile bu yüzden korkuyorum.
amin canım ben cerraha sordum ameliyat gerekmez dedi

paşam yaa bişey sorucam bu rahim ağzı uzunluğun ne kadardı mrk ettim benim doktorda dikiş atalım koruma amçlı dediya[/QUOTE]
canım bak normal boyunu bilmiyorumda benim şuan 3 cm 2,5 altına inerse riksli dogum başlıyo muş allah korusun :18::18:benimde bir arkadaşım var tüp bebkle hamile kaldı önlem amaçlı diktiler 14 haftalıkken dikiyolar acil için26 dikiş uygulanıyo senin yerinde olsam ben vakit kaybetmeden diktirirdim doktorun çok güzel demiş ablamda oglundan önce ikizlere hamile kaldı seni korkutmak istemem ama 23 haftalıkken düşürdü sen diktir önlem amaclı en azından için rahat olur genede sen bilirsin senin rahim boyun kaç bu rahiğm öyle birşeymişki bir anda kısalıyomuş seni uyutuyolar işlemi yapıyolar 1 gece yatıyosun hastanede sadece uyanınca az altın acyo okdar10 gün istiraat kabız olmucaksın günde3 litre su içicen dikişler iltap kapmasın diye okadr

canım şiir gibi anlatmışsın ne yapcez şimdi canım çekti sana ceza yap getirde yiyelim

afiyet olsun bebem yarasın tosbama[/QUOTE]

yaa biraz erken cnm Allahım korusun ama hemende dikiş attırmak istemiyorum benim 3,75 falandı en son yani Allah korusun eğer Allah yazdıysa her şartta kucağımıza alırız ama eğer yazmadıysa bişey bahane olur

yavruna bişey olmasın napiiimm kelime bulamıyorum seni tarif etmeye dağarcığım tükendi. nutkum tutuldu çekirdeğini yerim senin sen isim düşündünmü çekirdeğine

eslem isim büyük sorun haline geldi bir türlü isim beyenemiyoruz paşamıza
kuzenim isim sözlüğü kitabı almış bana 1 gecede erkek isimlerini anlamlarıyla beraber okuyup bitirdim 1 tane isim çıkmadı içinden beyendiğim
sanırım doğduğunda yüzüne bakıp koyuvercez ismini

kızlar ben hep bir kızım olsun istiyordum.allahım kabul etti ve kızım olacak.şimdilerde duyuyorum.doktor kız demiş sonra erkek doğmuş falan.biz 16 haftalığız.bu saatten sonra değişmez dimi cinsiyeti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…