sağ olsun iyi bakıyor gerçekten. ama ben de ona iyi bakıyoruum:)
en uzun ayrılığımız askerliği olmuştu. iş için gittiği en uzun ayrılığımız bu oldu ve bununla kalır inşallah. önümüzdeki ay izmire gidecek, oraya görevli olarak değil, gezmeye gidicez birlikte. kendi ürünlerini görmeye misafir gibi gidicez :) rahat olacak inşallah bu sefer.
ayy bitanem ben dün yazdım ama görmedin herhalde, bebiş görüşünü erteledim benpazartesi bu çatlak adamla çalışmaya başlıycam ya ben, ilk günden izin almayım diye önümüzdeki cumartesiye erteledim salak gibi akşam 16.30'a kadar hastanede doktorum, akşam 6'dan sonra da gidemiyoruz yani. 21 mayısta görüşücez maalesef aslında yarın gitsem ben de görürüm ama babamız da yanımızda olsun diye bir hafta daha bekliycem.
kızlar gece rüyamda altın bileklik ve yüzük takıyordum kız bebeğe işaretmiş
cumhuriyet erkek bebeğe işretmiş
daha öncede yüzükle kolye görmüştüm
yarın kontrolüm var çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
oğlum pipoşunu kopartmamıştır inşallah
kızlar henüz erken ama doğumu nasıl düşünüyosunuz
senin altın istediğin akraban, altını anca rüyanda mı görürsün demek istiyo yoksa.eğer öyleyse hemen bir soygun planı yapalım tükanına, genel müdürlükteydi gerçi diiy mi. topikçe tahsilata gidelim biz. yok öyle rüyalarda görmek
bebeğin haylaa erkek demek bence . pipoş yerinde duruyordur bu rüyaya göre.
ben sezeryandan yanayım ama doktorun kararına bağlı sanırım..
kızlar ben hep bir kızım olsun istiyordum.allahım kabul etti ve kızım olacak.şimdilerde duyuyorum.doktor kız demiş sonra erkek doğmuş falan.biz 16 haftalığız.bu saatten sonra değişmez dimi cinsiyeti?
canım bak normal boyunu bilmiyorumda benim şuan 3 cm 2,5 altına inerse riksli dogum başlıyo muş allah korusun :18::18:benimde bir arkadaşım var tüp bebkle hamile kaldı önlem amaçlı diktiler 14 haftalıkken dikiyolar acil için26 dikiş uygulanıyo senin yerinde olsam ben vakit kaybetmeden diktirirdim doktorun çok güzel demişamin canım ben cerraha sordum ameliyat gerekmez dedi
paşam yaa bişey sorucam bu rahim ağzı uzunluğun ne kadardı mrk ettim benim doktorda dikiş atalım koruma amçlı dediya
görümcemin eşi daaaaaaaamat diyorum kendilerine o da bana sus be gelinn der genelde çok atışırız
bilinç altıma o mu giriverdi acaba ama ben unutmuştum maşallah sana yaa
sanırım ben iklim arkadaşımızdan etkilendim 2 gün var aramızda onada erkek demişlerdi kendide erkek hissediyordu geçen hafta %100 kız demiş doktor onun daaha çok yer etti sanırım aklımda damattan ziyade
Kıllanma yapmıyormı benim göbüş zaten aldı başını gidiyor kıl konusundaçok kötü ya tüy bile yoktu bende.. kaymak gibiydi göbüşüm ergenliğimde bile görmedim böyle bir şey...
unuttunn muusakın haa:) her fırsatta hatırlat. damadın telefonu, mail adresi falan varsa ben bile hatırlatırım, damaatt nooldu yeşilimin yüzüüü derim yani seve seve. tak sen onu parmağına :82:
en son gittiğinizde pipi fotosu verdi. kanıtlamak için daha ne yapsın çocuk çıkıp pipoşunu gösterip tekrar girecek hali yok yaa. daha ne yapsın canım, erkek o erkek.
canım bak normal boyunu bilmiyorumda benim şuan 3 cm 2,5 altına inerse riksli dogum başlıyo muş allah korusun :18::18:benimde bir arkadaşım var tüp bebkle hamile kaldı önlem amaçlı diktiler 14 haftalıkken dikiyolar acil için26 dikiş uygulanıyo senin yerinde olsam ben vakit kaybetmeden diktirirdim doktorun çok güzel demişablamda oglundan önce ikizlere hamile kaldı seni korkutmak istemem ama 23 haftalıkken düşürdü sen diktir önlem amaclı en azından için rahat olur genede sen bilirsin senin rahim boyun kaç bu rahiğm öyle birşeymişki bir anda kısalıyomuş seni uyutuyolar işlemi yapıyolar 1 gece yatıyosun hastanede sadece uyanınca az altın acyo okdar 10 gün istiraat kabız olmucaksın günde3 litre su içicen dikişler iltap kapmasın diye okadr
canım şiir gibi anlatmışsın ne yapcez şimdi canım çektisana ceza yap getirde yiyelim
afiyet olsun bebem yarasın tosbama
Denizim gelmiş hoşgelmişş. Nasılsın tatlım? Diyetisyenimle konuştuklarımı yazmıştım, mutlaka oku.
Ha birde kendi doktoruma nescafe ve kolayı sordum. Önceden kolaya izin veriyordu. Artıkım yasak geldi her ikisine de. Nescafeyi sadece 1 çay bardağı içiyorum dedim ama nafile. En fazla haftada 1 bardak iç o zaman dedi.
Şey bugün bulantım ve bööö lerim olunca az önce dayanamadım 1 koca kupa kola içtimSuçluyum hakim bey.
He benim göbüşümde Recep İvedik gibi oldu.Ama yapcek bişi yok. Nasıl olsa dökülür.
Denizim gelmiş hoşgelmişş. Nasılsın tatlım? Diyetisyenimle konuştuklarımı yazmıştım, mutlaka oku.
Ha birde kendi doktoruma nescafe ve kolayı sordum. Önceden kolaya izin veriyordu. Artıkım yasak geldi her ikisine de. Nescafeyi sadece 1 çay bardağı içiyorum dedim ama nafile. En fazla haftada 1 bardak iç o zaman dedi.
Şey bugün bulantım ve bööö lerim olunca az önce dayanamadım 1 koca kupa kola içtimSuçluyum hakim bey.
He benim göbüşümde Recep İvedik gibi oldu.Ama yapcek bişi yok. Nasıl olsa dökülür.
denizim gelmiş hoşgelmişş. Nasılsın tatlım? Diyetisyenimle konuştuklarımı yazmıştım, mutlaka oku.
Ha birde kendi doktoruma nescafe ve kolayı sordum. önceden kolaya izin veriyordu. Artıkım yasak geldi her ikisine de. Nescafeyi sadece 1 çay bardağı içiyorum dedim ama nafile. En fazla haftada 1 bardak iç o zaman dedi.
şey bugün bulantım ve bööö lerim olunca az önce dayanamadım 1 koca kupa kola içtimsuçluyum hakim bey.
He benim göbüşümde recep ivedik gibi oldu.Ama yapcek bişi yok. Nasıl olsa dökülür.
Kızlar miğdem bulanıyor
Yemek yemedim şirkete gelen yemeği yiyemem
hanzade de beni almadan gitti
miğdem bulanırken ne yiyebilirim onuda bilmiyorum
başımda dönmeye başladı
Kızlar miğdem bulanıyor
başımda dönmeye başladı
canım hamile olmayasın sakın
Tuzlu kreker ye bire bir
Kızlar miğdem bulanıyor
başımda dönmeye başladı
hayy allah yaa. Tam biz rahatladık derken, son anda bir numara yaptı oğlun.
Ilk üç ay çok yoğun olur, giderek azalır demişti doktorum. 4. Aya girerken başlamayı duymadım canım allah yardımcın olsuntuzlu bir şeyler ye, tansiyonun düşmesin. şekerli şeyler yemeye gayret et. Eve gidiş gelişin zor olur yoksa. Canım benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?