2011 Ekim Anneleri

maşallah sizee
okudum ama kesin değil sanıyordum demek tam anlamamışım okuduğumu
Allahtan bugün krem siparişimi verdim yoksa kesin çatlıyacaktım senin yüzünden 1 hafta daha beklemekten
ama sana hak vermeden de geçemiycem ben olsam bende ertelerdim

senin altın istediğin akraban, altını anca rüyanda mı görürsün demek istiyo yoksa. eğer öyleyse hemen bir soygun planı yapalım tükanına, genel müdürlükteydi gerçi diiy mi. topikçe tahsilata gidelim biz. yok öyle rüyalarda görmek
bebeğin haylaa erkek demek bence . pipoş yerinde duruyordur bu rüyaya göre.

görümcemin eşi daaaaaaaamat diyorum kendilerine o da bana sus be gelinn der genelde çok atışırız
bilinç altıma o mu giriverdi acaba ama ben unutmuştum maşallah sana yaa
sanırım ben iklim arkadaşımızdan etkilendim 2 gün var aramızda onada erkek demişlerdi kendide erkek hissediyordu geçen hafta %100 kız demiş doktor onun daaha çok yer etti sanırım aklımda damattan ziyade

kızlar ben hep bir kızım olsun istiyordum.allahım kabul etti ve kızım olacak.şimdilerde duyuyorum.doktor kız demiş sonra erkek doğmuş falan.biz 16 haftalığız.bu saatten sonra değişmez dimi cinsiyeti?

he hee onlardan biride benim tatlım. Dr. önce %85 kız dedi, 16. haftada %100 erkek dedi. Ama babam 20. haftada kesinleşir ancak diyor. Yani hazırlığım kesin olsun diyorsan 4 hafta daa bekle canımcım.

amin canım ben cerraha sordum ameliyat gerekmez dedi

paşam yaa bişey sorucam bu rahim ağzı uzunluğun ne kadardı mrk ettim benim doktorda dikiş atalım koruma amçlı dediya
canım bak normal boyunu bilmiyorumda benim şuan 3 cm 2,5 altına inerse riksli dogum başlıyo muş allah korusun :18::18:benimde bir arkadaşım var tüp bebkle hamile kaldı önlem amaçlı diktiler 14 haftalıkken dikiyolar acil için26 dikiş uygulanıyo senin yerinde olsam ben vakit kaybetmeden diktirirdim doktorun çok güzel demiş ablamda oglundan önce ikizlere hamile kaldı seni korkutmak istemem ama 23 haftalıkken düşürdü sen diktir önlem amaclı en azından için rahat olur genede sen bilirsin senin rahim boyun kaç bu rahiğm öyle birşeymişki bir anda kısalıyomuş seni uyutuyolar işlemi yapıyolar 1 gece yatıyosun hastanede sadece uyanınca az altın acyo okdar10 gün istiraat kabız olmucaksın günde3 litre su içicen dikişler iltap kapmasın diye okadr

canım şiir gibi anlatmışsın ne yapcez şimdi canım çekti sana ceza yap getirde yiyelim

afiyet olsun bebem yarasın tosbama[/QUOTE]

yaa biraz erken cnm Allahım korusun ama hemende dikiş attırmak istemiyorum benim 3,75 falandı en son yani Allah korusun eğer Allah yazdıysa her şartta kucağımıza alırız ama eğer yazmadıysa bişey bahane olur[/QUOTE]

canım ben deyimde 2 oglumda 4 cm di herşey yolundaydı ama ne olduysa bir anda oldu kızma beni yanlış anlama böyle yazdıgıma fikrine saygı duyarım ben fikrimi dedimsen bilirsin benim canım cigerim yandı evlat çok canını yakıyo insanın rabbim üzülmemize nasip etmesin işşallah ben senin iyiligin içi,n dedim kızma tamammı

unuttunn muu sakın haa:) her fırsatta hatırlat. damadın telefonu, mail adresi falan varsa ben bile hatırlatırım, damaatt nooldu yeşilimin yüzüüü derim yani seve seve. tak sen onu parmağına :82:
en son gittiğinizde pipi fotosu verdi. kanıtlamak için daha ne yapsın çocuk çıkıp pipoşunu gösterip tekrar girecek hali yok yaa. daha ne yapsın canım, erkek o erkek.

Denizim gelmiş hoşgelmişş. Nasılsın tatlım? Diyetisyenimle konuştuklarımı yazmıştım, mutlaka oku.
Ha birde kendi doktoruma nescafe ve kolayı sordum. Önceden kolaya izin veriyordu. Artıkım yasak geldi her ikisine de. Nescafeyi sadece 1 çay bardağı içiyorum dedim ama nafile. En fazla haftada 1 bardak iç o zaman dedi.
Şey bugün bulantım ve bööö lerim olunca az önce dayanamadım 1 koca kupa kola içtimSuçluyum hakim bey.
Kıllanma yapmıyormı benim göbüş zaten aldı başını gidiyor kıl konusunda çok kötü ya tüy bile yoktu bende.. kaymak gibiydi göbüşüm ergenliğimde bile görmedim böyle bir şey...

He benim göbüşümde Recep İvedik gibi oldu. Ama yapcek bişi yok. Nasıl olsa dökülür.

sen ara ara bana msj atarken dip not : damat şeklinde bir hatırlatma yaparsan sanırım bu işi el birliği ille çözmüş oluruz
ya o kordonsa
aklıma rüyam geldi hani animasyon şeklinde olan doktor cinsiyeti yok dediğinde pipisini sallamıştı oğlum acaba o mesaj banamıydı
sanırım haklısın hepinizin içinde oğlumdan özür diliyorum teyzeleri

yaa biraz erken cnm Allahım korusun ama hemende dikiş attırmak istemiyorum benim 3,75 falandı en son yani Allah korusun eğer Allah yazdıysa her şartta kucağımıza alırız ama eğer yazmadıysa bişey bahane olur[/QUOTE]

canım ben deyimde 2 oglumda 4 cm di herşey yolundaydı ama ne olduysa bir anda oldu kızma beni yanlış anlama böyle yazdıgıma fikrine saygı duyarım ben fikrimi dedimsen bilirsin benim canım cigerim yandı evlat çok canını yakıyo insanın rabbim üzülmemize nasip etmesin işşallah ben senin iyiligin içi,n dedim kızma tamammı[/QUOTE]

YOK CNM KIZMADIM sadece şimdi sana dikiş atmaları normal önceden yaşanmışlığın var ama bana direk dikiş önermesi için elle tutulur bişey olması lazım demekki bebeğin gelişimine göre sende rahim açılması oluyo haaa tabiki şu risk var hemen dikiş atalım derse yaptırırım ama sadece koruma amaçlı doktorlar birazda para almak için bunu yapıyolar bana bi sebep göstermesi lazım sonuçta o kadar çok ikiz hamile ve tüp bbek hamilesi varki şimdi okudum bak cnm paylaşıyorum sen deneyimlerine göre beni aydınlattın saol
acil serklaj durumları

Gebeliğin 28. haftasından önce ve doğum eyleminin başlamadığı durumlarda yapılan pelvik muayenede rahim ağzında açılma ve incelme saptanması
Daha önceden erken doğum öyküsü olan gebelerde vajinal utrasonografide serviks uzunluğunun 2 santimetre ya da daha kısa olarak saptanması ya da hunileşme izlenmesi (amniyon kesesinin serviks içindeki kanala doğru uzanması)

Aşağıdaki durumlarda ise herhangi bir bulgu olmasa da önlem olarak serklaj yapılmalıdır.

Daha önceki gebeliği ya da gebelikleri servikal yetmezlik nedeni ile düşük ya da erken doğum ile sonuçlananlar
Çekilen rahim filminde servikal yetmezliği düşündüren bulgular saptananlar
Servikste cerrahi ya da obsterik travma öyküsü olması (örneğin geçirilmiş konizasyon)
12. haftada yapılan vajinal ultrasonografide serviksin 2 santimetreden kısa olarak bulunması

Hoşbulduk Rumuzzcuumm Ben gayet iyiyim, bugün keyfim yerinde. Cuma oluşunun etkisi galiba. düne ve önceki güne göre iyi hissediyorum kendimi. iki gündür benim de sabahları midem kötü oluyor ama öğlene kadar geçiyor çok şükür. zaten en bulantılı zamanlarda bile hep öğlene kadar sürdü, senin gibi gün boyu olmadı. öğlen ben de kola içtim yemek çok kuruydu, yan masadan otlandım azcık, off ben de pişmanım ama yanımda meyve suyum (kayısı) ve sütüm var. ceviz yiyemiyordum ona da başlıyorum bugün. yanımda ama yemedim iki gün. bugünden itibaren başlıyorum. senin diyet listeni dikkatle okudum, ona uyucam mutlaka. kabızlık sorunum var, muz sorun olur belki ama kayısı suyu içiyorum, kayısı kurusu yiyorum birkaç gündür. bu şekilde yemeye devam edersem sorun olmaz herhalde, muz yemeye de başlarım yarın.
Benim göbeğim de çok kıllı tüylü oldu. eslem içinde erkek var da ondan demişti, bakalım erkekse ondan olabilir. aaaaa senin de erkek ollldu sonradaann. ayy senin de ondan bu kadar tüylendi demek kii. benim de erkek mi acaba bu durumda, belki hanzadenin de öyledir. off hadi ama gitmek istiyorum doktoraa. yarın gizlice gitsem mi :) ama yok yaa içim rahat etmez. bi de ikinci gidişimizde sevinmiş numarası yapmayı beceremem ki sevinemezsem bu sefer eşim der ki, sen kız istiyordun erkek oldu sevinmedin derse üzülür, ben de ona üzülürüm. off çok karışık oldu :)

canım diyetisyenemi gidiyorsun,hangisine bende yardım alsam iyi olacak

Son düzenleme:

bu kıllanmalar hormonların işi değilmi... Ya ben ağdaya 2 ayı bulurdum son adet dönemimde çıkardı şimdi bakıyorum nerdeee daha 1 ay yeni oldu ama fazla kıllanma var

Kızlar miğdem bulanıyor
Yemek yemedim şirkete gelen yemeği yiyemem
hanzade de beni almadan gitti
miğdem bulanırken ne yiyebilirim onuda bilmiyorum
başımda dönmeye başladı

Kızlar miğdem bulanıyor
başımda dönmeye başladı

hayy Allah yaa. tam biz rahatladık derken, son anda bir numara yaptı oğlun.
ilk üç ay çok yoğun olur, giderek azalır demişti doktorum. 4. aya girerken başlamayı duymadım canım Allah yardımcın olsun tuzlu bir şeyler ye, tansiyonun düşmesin. şekerli şeyler yemeye gayret et. eve gidiş gelişin zor olur yoksa. canım benim yaa

Kızlar miğdem bulanıyor
başımda dönmeye başladı

hadi ordan numaracı, gezmeyi düşünüyosan gerçek bir midesi bulanan değilsin sen midem öyle kötüyken başımı kaldıramıyodum ben, daha da gezmeye gidemedi diye dert yanıyo kuzu yaa.

yahu sorma denizim millet gider mersine ben giderim tersine
Burdaki abla sabah saçları çıkıyodur dedi ne doğurcam ben bob marley mi
Nazar boncuklu bilekliğim düşmüş kaybolmuş 2 gündür boncuksuz geziyorum kesin ondan
şuan akşam 18,00 olsa gözüm kesmezdi yola çıkmayı otururdum burda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…