hadi ordan numaracı, gezmeyi düşünüyosan gerçek bir midesi bulanan değilsin sen :d midem öyle kötüyken başımı kaldıramıyodum ben, daha da gezmeye gidemedi diye dert yanıyo kuzu yaa.
yahu sorma denizim millet gider mersine ben giderim tersine
Burdaki abla sabah saçları çıkıyodur dedi ne doğurcam ben bob marley mi
Nazar boncuklu bilekliğim düşmüş kaybolmuş 2 gündür boncuksuz geziyorum kesin ondan
şuan akşam 18,00 olsa gözüm kesmezdi yola çıkmayı otururdum burda zaten
vallahi bulanıyo çok fena başımda dönüyo burda yemeğe dışarı çıkabilceğim kimse yok
Eğer hanzadenin peşine takılsaydım bende yirdim bak ondan vallahi yoksa ne gezmesi :85:
canım bende atnı senin gibiyim sabahtan beri anam agladıben ve eşimde hamilelikten şüpheleniyoruz ama du bakalım
Açım kız yemek yemedim ne krekeri
Daha doğurucu ve yiyebilceğim bir menü alim lütfen
kıyamam canım benimvallahi bulanıyo çok fena başımda dönüyo burda yemeğe dışarı çıkabilceğim kimse yok
Eğer hanzadenin peşine takılsaydım bende yirdim bak ondan vallahi yoksa ne gezmesi :85:
aa olabilir. bazılarının yıldızı düşük oluyor (ne demekse) çok rahat nazar değiyormuş. bak bana, yıldızım tepelerde hiç nazar değmiyor :) nazarlık takmadım hiç. etkisi var demek ki:44: belki de bilekliğin eksikliğini bildiğin için psikolojik olarak sana zarar geldiğini düşünüyorsun, miden bulanıyor olabilir. damada söyleyeyim pırlanta kaplı kocaman bir nazarlık da eklesin listeye
canım bende atnı senin gibiyim sabahtan beri anam agladıekmek arsı kaşar domates badem birebir ben öyle yapıyorum iyi geliyo dene istersen
Kıyamam canım benimgel ben sana ellerimle sandiviç yaptırıyım bebem
YAHU SEN BENİM BİLİNÇ ALTIMA İNİP ÇOCUKLUĞUMA GİDİP BENİM BİLE CEVAP VEREMEDİĞİM SORULARIMA CEVAP GETİRİYORSUN
HEMEN BONCUKLANMAM LAZIM
DAMADA KALIRSA İŞİMİZ YAŞ
AMA BEN HAMİLE KALDIĞIM İLK DÖNEMLERDE DE NEDEN MİĞDEM BULANMIYOR DİYE KAFAYA TAKIP ÖĞÜRÜP İĞRENÇ ŞEYLERE BAKIP MİĞDEMİ BULANDIRMAYA ÇALIŞIYODUM O ZAMAN BİLE BECEREMEDİMDE ŞİMDİ BUNU BENİM PSİKOLOJİMMİ BECERDİ PESSSS YANİ BANA İLAHİ BEN
Kızlar miğdem bulanıyor
Yemek yemedim şirkete gelen yemeği yiyemem
hanzade de beni almadan gitti
miğdem bulanırken ne yiyebilirim onuda bilmiyorum
başımda dönmeye başladı
tabiki psikolojin becerdi. Kendini oğluna daha yakın hissetmek için yaptın hatta.
Ama kötü bir şey olmayacak merak etme, aranızdaki bağ daha da kuvvetlendi hatta süper oldu :)Maşallah ikinize de. Geçecek inşallah birkaç güne kadar. çok yoruldun bu aralar, ondan da olabilir. Haftasonu dinlenir, enerjini depolar, çok güzel başlarsın yeni haftaya.
canım ben midem bulanınca hep tulum peynirli simit yerim yada sandviç tavsiye ederim
canım ben midem bulanınca hep tulum peynirli simit yerim yada sandviç tavsiye ederim
simit miiartık uzun süre yemeyeceğim şeylerden biri herhalde. sabahları serviste aldığım o susam kokusu yüzünden aşağı atmak istiyordum kendimi. kişiden keişiye değişiyor demek ki.
pişt pişt pişt hey zeytinli kek nbr midenmi bulanıyo kivi ye
Belki de psikolojiktir
Benim kociş sürekli sıkışınca öyle diyo benimki psikolojikmiş istersem gelmezmiş çisimmm
hay allah sen nasıl bir şeysin ya neredeyse miğdem bulandığı için göbek atıcam şu mesajdan sonra
Seni seviyorum ve seni benim hayat koçum ilan ediyorum yüksek müsadenle
Sırtım yere gelmez vallahi
ıyy zeytinli kekmi işte şimdi kusucam :120::120::120::120::120::120::120:
canım benim sagol yavaşça kaltım dolaptan yemek çıkardım ısıttım yedim işim bitti tepsiyi götürüncen rahimimin üstü sızladı korktumoy kuzum benim sen yat benim sana bakmam lazım
Bi çekmecemdeki menüleri karıştrayım belki canım çeker sipariş veririm
canım benim teşekkür ederim ama tulum peynirini hiç sevmem kokusuna dayanamam simitte susamları miğdeme iyice dokunur kaş yapim derken göz çıkartmıyayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?