2011 Ekim Anneleri

hadi ordan numaracı, gezmeyi düşünüyosan gerçek bir midesi bulanan değilsin sen :d midem öyle kötüyken başımı kaldıramıyodum ben, daha da gezmeye gidemedi diye dert yanıyo kuzu yaa.

vallahi bulanıyo çok fena başımda dönüyo burda yemeğe dışarı çıkabilceğim kimse yok
Eğer hanzadenin peşine takılsaydım bende yirdim bak ondan vallahi yoksa ne gezmesi :85:

aa olabilir. bazılarının yıldızı düşük oluyor (ne demekse) çok rahat nazar değiyormuş. bak bana, yıldızım tepelerde hiç nazar değmiyor :) nazarlık takmadım hiç. etkisi var demek ki:44: belki de bilekliğin eksikliğini bildiğin için psikolojik olarak sana zarar geldiğini düşünüyorsun, miden bulanıyor olabilir. damada söyleyeyim pırlanta kaplı kocaman bir nazarlık da eklesin listeye

vallahi bulanıyo çok fena başımda dönüyo burda yemeğe dışarı çıkabilceğim kimse yok
Eğer hanzadenin peşine takılsaydım bende yirdim bak ondan vallahi yoksa ne gezmesi :85:

şaka yaptım canım doğrudur. bu baş dönmesiyle dışarı çıkma, daha çok bitkinleşirsin oraya söyle istersen. ama ye mutlaka. aç kaldıkça daha çok bulanır miden, tecrübeyle sabittir.

ben ve eşimde hamilelikten şüpheleniyoruz ama du bakalım
Açım kız yemek yemedim ne krekeri
Daha doğurucu ve yiyebilceğim bir menü alim lütfen
canım bende atnı senin gibiyim sabahtan beri anam agladıekmek arsı kaşar domates badem birebir ben öyle yapıyorum iyi geliyo dene istersen
kıyamam canım benimgel ben sana ellerimle sandiviç yaptırıyım bebem

YAHU SEN BENİM BİLİNÇ ALTIMA İNİP ÇOCUKLUĞUMA GİDİP BENİM BİLE CEVAP VEREMEDİĞİM SORULARIMA CEVAP GETİRİYORSUN
HEMEN BONCUKLANMAM LAZIM
DAMADA KALIRSA İŞİMİZ YAŞ
AMA BEN HAMİLE KALDIĞIM İLK DÖNEMLERDE DE NEDEN MİĞDEM BULANMIYOR DİYE KAFAYA TAKIP ÖĞÜRÜP İĞRENÇ ŞEYLERE BAKIP MİĞDEMİ BULANDIRMAYA ÇALIŞIYODUM O ZAMAN BİLE BECEREMEDİMDE ŞİMDİ BUNU BENİM PSİKOLOJİMMİ BECERDİ PESSSS YANİ BANA İLAHİ BEN

canım bende atnı senin gibiyim sabahtan beri anam agladıekmek arsı kaşar domates badem birebir ben öyle yapıyorum iyi geliyo dene istersen

Kıyamam canım benimgel ben sana ellerimle sandiviç yaptırıyım bebem

oy kuzum benim sen yat benim sana bakmam lazım
Bi çekmecemdeki menüleri karıştrayım belki canım çeker sipariş veririm

tabiki psikolojin becerdi. kendini oğluna daha yakın hissetmek için yaptın hatta.
ama kötü bir şey olmayacak merak etme, aranızdaki bağ daha da kuvvetlendi hatta süper oldu :) maşallah ikinize de. geçecek inşallah birkaç güne kadar. çok yoruldun bu aralar, ondan da olabilir. haftasonu dinlenir, enerjini depolar, çok güzel başlarsın yeni haftaya.

benimde yıldızım düşük kızlar size komik gelir belkim ama söylüyüm sarımsagım poposu varya tüylü tarafı o birde güzel abdes alın 41 tane çörek otuna 3 gulhü 1 elham okunucak her çörek otu tanesine nazara birebirpeygamber efendimizin zamanında çok kötü gözlü biri varmış deve kabilesi varmış ordan geçerken adam hepsini nazardan çatlatmış bir tane deve haricinde adam dayanamamış sornuş hepsini göz nazarımla çatlattım bu neden ölmedi demiş peygamber efendimizde şöyle buyurmuş onda çörek otu var ondan nazar deymez demiş anlıcagınız çörek otunun mucizesi daha çıktı

pişt pişt pişt hey zeytinli kek nbr midenmi bulanıyo kivi ye

belki de psikolojiktir

benim kociş sürekli sıkışınca öyle diyo benimki psikolojikmiş istersem gelmezmiş çisimmm

hay allah sen nasıl bir şeysin ya neredeyse miğdem bulandığı için göbek atıcam şu mesajdan sonra
Seni seviyorum ve seni benim hayat koçum ilan ediyorum yüksek müsadenle
Sırtım yere gelmez vallahi

pişt pişt pişt hey zeytinli kek nbr midenmi bulanıyo kivi ye

Belki de psikolojiktir

Benim kociş sürekli sıkışınca öyle diyo benimki psikolojikmiş istersem gelmezmiş çisimmm

ıyy zeytinli kekmi işte şimdi kusucam :120::120::120::120::120::120::120:

hay allah sen nasıl bir şeysin ya neredeyse miğdem bulandığı için göbek atıcam şu mesajdan sonra
Seni seviyorum ve seni benim hayat koçum ilan ediyorum yüksek müsadenle
Sırtım yere gelmez vallahi

kıss yok ne koçu, benden kuzu bile olmaz. seni yarı yolda bırakırım bak bi daha düşün.
ama madem illa ki yapıcam hayatta bırakmam diyorsan, onore ettin beni teşekkür ederim ben de seni seviyorum :90:

oy kuzum benim sen yat benim sana bakmam lazım
Bi çekmecemdeki menüleri karıştrayım belki canım çeker sipariş veririm
canım benim sagol yavaşça kaltım dolaptan yemek çıkardım ısıttım yedim işim bitti tepsiyi götürüncen rahimimin üstü sızladı korktumrabbim evladımı bana bagışlasın yanlızlıkta zor ya helede devamlıyatmak
canım ben midem bulanınca hep tulum peynirli simit yerim yada sandviç tavsiye ederim

simitmi didin benim sponsoru arıyım alsın

canım benim teşekkür ederim ama tulum peynirini hiç sevmem kokusuna dayanamam simitte susamları miğdeme iyice dokunur kaş yapim derken göz çıkartmıyayım şimdi

dokunuyosa yeme canım ama bana çok ii geliyodu aç kalmıyodum.yeşil elma mide bulantısına birebir dr tavsiye etmişti aç kalmamaya özen göster daha çok bulanmasına sebep oluyo ben çok çektim çok şükür artık biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…