eee cnm sen bana söylesene ben seni kustururdum 3 aydır mideni bulandırmaya çalışmana gerek yoktu yoğurtlu limonlu pirinç pilavımmm
canım benim teşekkür ederim ama tulum peynirini hiç sevmem kokusuna dayanamam simitte susamları miğdeme iyice dokunur kaş yapim derken göz çıkartmıyayım şimdi
esleemm yaa yapmasana yaasana onun midesini bulandırmayı yasaklıyorum. hem ben onun yaşam kuzusuyum artık hıhh
canım benim sagol yavaşça kaltım dolaptan yemek çıkardım ısıttım yedim işim bitti tepsiyi götürüncen rahimimin üstü sızladı korktumrabbim evladımı bana bagışlasın yanlızlıkta zor ya helede devamlıyatmak
simitmi didin benim sponsoru arıyım alsın
kızlar yaaa eyt nerde eyt yoknerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yaaa ama bulansınya bunuda yaşasın ne o öyle mide bulantısı yok bişey yok nerden anlaşılcak hamile olduğu bak bana psikolojik baskı yapma özelden iğrenç yemek tarifleri atarım sanada atarım ona göre
canım tuzlu bişeyler ye ve bişeyler yemeye çalış çünkü açken daha çok bulantın oluyor, şimdi hiç yiyemiyceksin gibi gelsede birkaç lokmadan sonra daha iyi hissediyorsun kendini. Buarada baş dönmesi ve baş ağrısıda açlıktan tansiyonun düştüğü için oluyor. Canının istediği bişey varsa onu ye yoksa ekmek arası beyaz peynir domates ye yada salatalık falan yani açlığını yatıştırıcak bişi. Mesela ben olsam fındık lahmacun yerdim hem hiç kilo aldırmıyo şöle bol limonlu hımm hemencecik geçerdi mide bulantın
esleemm yaa yapmasana yaaSana onun midesini bulandırmayı yasaklıyorum. Hem ben onun yaşam kuzusuyum artık hıhh
anaamm mobbing yapıyo hatun :) senden korkulur valla. tamam bak bi kaç gün mide bulantısı geçsin, ondan sonra bulandırıyomuş gibi yap o da mahsuscuktan bulanmış gibi yapsın. şimdi vallahi çok zor durumda, ayy kıyamam yaazaten çok kötü durumdadır, düşüncesi bile bulandırır herhal.
yemin ederim elimde tatlıses lahmacunun menüsü vardı finduk lahmacunlara bakıyodum
Ben et yemezdim ete aş eriyorum ya niye herşey bende geç başladı :84:
koçum benim beeeeeeee ayş pardon kuzum benim beeee böylede vurgulanmıyoki yumuşatıyo kuzu vurguyu
Eslem turşusu
yaaa ama bulansınya bunuda yaşasın ne o öyle mide bulantısı yok bişey yok nerden anlaşılcak hamile olduğu bak bana psikolojik baskı yapma özelden iğrenç yemek tarifleri atarım sanada atarım ona göre
arkadaşlar benimde doğumum 16 Ekim gözüküyor ve çok zor haftalar geçirdim şu mide bulantısı yüzünden ama nihayet atlattım.Sizlere bu konuda bazı tavsiyelerim var.Bana en yardımcı olan şey nane yağı oldu aktarlarda satılıyor şişesi 4 TL bildiğiniz mentol tadı. çeyrek bardak suyun içine 2-3 damla damlatıosunuz ve 1 dikişte içiyorsunuz 5 dk içinde mide bulantınızı %70 azaltıyor.birde arkadaşlar ben 65,5 kg ile hamile kaldım ilk zamanlar kilo verdim midem yüzünden şu an yine 65,5 kiloyum sizce normal mi bu?
uzak dur kuzumdan bana ettin ona etme
Biri eslemi durdusun
canım hamileliğinde et aşerenin oğlu olucak derler.
[sıze="3"]domat zeytinnnnnnnnn[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?