2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar benimde doğumum 16 Ekim gözüküyor ve çok zor haftalar geçirdim şu mide bulantısı yüzünden ama nihayet atlattım.Sizlere bu konuda bazı tavsiyelerim var.Bana en yardımcı olan şey nane yağı oldu aktarlarda satılıyor şişesi 4 TL bildiğiniz mentol tadı. çeyrek bardak suyun içine 2-3 damla damlatıosunuz ve 1 dikişte içiyorsunuz 5 dk içinde mide bulantınızı %70 azaltıyor.birde arkadaşlar ben 65,5 kg ile hamile kaldım ilk zamanlar kilo verdim midem yüzünden şu an yine 65,5 kiloyum sizce normal mi bu?

canım benim teşekkür ederim ama tulum peynirini hiç sevmem kokusuna dayanamam simitte susamları miğdeme iyice dokunur kaş yapim derken göz çıkartmıyayım şimdi

canım tuzlu bişeyler ye ve bişeyler yemeye çalış çünkü açken daha çok bulantın oluyor, şimdi hiç yiyemiyceksin gibi gelsede birkaç lokmadan sonra daha iyi hissediyorsun kendini. Buarada baş dönmesi ve baş ağrısıda açlıktan tansiyonun düştüğü için oluyor. canının istediği bişey varsa onu ye yoksa ekmek arası beyaz peynir domates ye yada salatalık falan yani açlığını yatıştırıcak bişi. Mesela ben olsam fındık lahmacun yerdim hem hiç kilo aldırmıyo şöle bol limonlu hımm hemencecik geçerdi mide bulantın

esleemm yaa yapmasana yaa sana onun midesini bulandırmayı yasaklıyorum. hem ben onun yaşam kuzusuyum artık hıhh

yaaa ama bulansınya bunuda yaşasın ne o öyle mide bulantısı yok bişey yok nerden anlaşılcak hamile olduğu bak bana psikolojik baskı yapma özelden iğrenç yemek tarifleri atarım sanada atarım ona göre

ayycanınımı çektirdim.canım allah yardımcın olsun evladını sana bağışlasın inşallah sabret bi bakmışsın evladın kucağında canım

yaaa ama bulansınya bunuda yaşasın ne o öyle mide bulantısı yok bişey yok nerden anlaşılcak hamile olduğu bak bana psikolojik baskı yapma özelden iğrenç yemek tarifleri atarım sanada atarım ona göre

anaamm mobbing yapıyo hatun :) senden korkulur valla. tamam bak bi kaç gün mide bulantısı geçsin, ondan sonra bulandırıyomuş gibi yap o da mahsuscuktan bulanmış gibi yapsın. şimdi vallahi çok zor durumda, ayy kıyamam yaa zaten çok kötü durumdadır, düşüncesi bile bulandırır herhal.

yemin ederim elimde tatlıses lahmacunun menüsü vardı finduk lahmacunlara bakıyodum
Ben et yemezdim ete aş eriyorum ya niye herşey bende geç başladı :84:

ayy ben çok bi kötü oldum yaaa nedenki böyle oldu tamam pesss yapmıyorummm

uzak dur kuzumdan bana ettin ona etme
Biri eslemi durdusun

bence kilon gayet iyi canım. BEnde henüz almadım doktorum çok iyi gittiğimi söylüyor.İlk altı ay bebek pek kilo almazmış oyüzden ilk altı ay alınan kilolar malesef annede kalıyormuş. önemli olan altı aydan sonra makul kilo alabilmek. ama tabi şuanda yediklerimizden etkileniyo düzenli ve sağlıklı beslendikten sonra kilo alamasanda bebişlerde iyi oluyor merak etme bence.

SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…