2011 Ekim Anneleri

2 li test haftasında 450 gramm mıııı ne yiyosun tatlım sen :) yanlışın vardır, 45 gram olmalı. 45,0 yazıyor olabilir ölçü kağıdında.
teşekkür ederim Allah senin de bebişini korusun, sağ salim dünyaya gelsin inşallah.

yemin ederim elimde tatlıses lahmacunun menüsü vardı finduk lahmacunlara bakıyodum
Ben et yemezdim ete aş eriyorum ya niye herşey bende geç başladı :84:

Ben hamile kaldığımdan buyana ete aşeriyorum ve artık lahmacun benim için bir yaşama biçimi haline geldi. Eşim sürekli yediğim lahmacunlarla dalga geçiyor. Adapazarındaki bütün pide salonları tanır benim karımı nede olsa hergün birine gidiyoruz diyor. hele sürekli gittiğim bir yer var artık utanıyorum kesin garsonları artık beni tanıyo ve kadın dünyanın lahmacununu yedi yinede doymadı diyorlardır benim için. Aslında ilginç olanı kiloda aldırmıyor ben biseferde üç taneyi götürüyorum 4 aydır ama hala kilo almadım. bide bebişim çok sağlıklı hep bir hafta önden gidiyor gelişimi, doktorum aferim sağlıklı besleniyorsun diyor bilmiyorki tüm bunları lahmacuna borçluyum....

Son düzenleme:

merhabaaa kaç haftalık hamilesiniz pardon 2 li test ve 450 gr deyince şaşırdımda..

canım eminmisin yaaa ben 16. haftamda 183 gr'dı bebeğim doktorum ona bile biraz tombişmiyiz neyiz dedi. ikili test 11-14 de yapıldığına göre denize katılıyorum 45 gr'dır o bencede.....

tskler canim, seninde bebisin saglikla dogsun insallah.. 21 haftanin sonunda 450 gram walla:))
cok abartili yemiyorum inan, tabi acta birakmiyorum kendimi:)) sanirim tosun dogurcam

VAY ARKADAŞ MUCİZEYMİŞ U FINDIK LAHMACUN
BEN ŞİMDİ BAŞKA BİŞİ SİPARİŞ ETTİM AMA O DA ET AĞZIMA SÜRMEZDİM İLGİNÇ YA
MAŞALLAH İŞTAHINA BU ARADA UTANILACAK DEĞİL KISKANILACAK CİNSTEN
AMA SENİN KIZIN OLMIYCAKMIYDI :26:
SÜMEYYEEEEEEEEEEEE HERHAL BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM

tskler canim, seninde bebisin saglikla dogsun insallah.. 21 haftanin sonunda 450 gram walla:))
cok abartili yemiyorum inan, tabi acta birakmiyorum kendimi:)) sanirim tosun dogurcam

hmm şimdi anladım. o zaman normal olabilir. 11 ya da 12. haftada 450 gram zannettim, doğumu da zor olur onun yediklerin bebeğine daha çok yarıyor demek ki. bence normal. şuan benim 100-150 gram aralığında zannediyorum, biz oldukça küçüğüz sizden. maşallah tosununa annesii sana da maşallah.

Son düzenleme:
canım diyetisyenemi gidiyorsun,hangisine bende yardım alsam iyi olacak

He canım ben daha önce gitmiştim kendisine de çok memnun kalmıştım. Ana Kalp-Ayşegül Arığa 'ya gidiyorum. Çok ilgili, güleryüzlü bir bayan. Bütün sorularına bıkmadan cevap verip, anlayacağın şekilde anlatabilen nadir diyetisyenlerden. ben çok araştırdım ama Kayseri'de sadece Ayşegül hanım2a çok referans verdiler. Bir de Belediye Durmaz İşhanında bir bayan diyetisyeni övdüler ama o akapunktur ile beraber zayıflatıyordu. Ben doğal yollardan zayıflamayı tercih ettim.

Şu anda kendisi de 8 aylık hamile. 3 hafta sonra izine çıkacak yalnız. Ekim'de dönecekmiş işe. Ben napıcam dedim Hamileyken dikkat etmek gerek ama ipler senin elinde de değil çok fazla dedi. O yüzden fazla kafana takma, sadece dikkat et dedi. "Sen zaten ne yemen ne yememen gerektiğini gayet iyi biliyorsun artık . ve hamilelik boyunca da cepten bana ulaşabilirsin, müsait olursam mutlaka cevap veririm dedi" sağolsun. genel bir diyet listesi yazdı, uyarılarını yaptı. O kadar. Sen gitsen sana da yapacağı o şimdilik.
Normalde vücut analizi yapan makineye alınıyorsun ama hamileyken kullanılmadığından vücut analizim de yapılamadı. Bilgin olsun.

oyy oyy oyyy benim kuzumm 110 gr olmuşşş annesine 110 gr katkıda bulunurmuşş .))

benimkilerde birisi 164 gr birisi 174 gr çıktı tamammı teyzeleri doktora söyledim ben hiç kilo almadım dedim daha ne istiyosun zaten yeterince alıcaksın bbeklerin gelişimi haftalarıyla uyumlu dedi

canım hamileliğinde et aşerenin oğlu olucak derler.

o deneler pekte tutmuyor ben çok ete aşerdim ama kız çıktı
internette inanılışlara göre kızmı yoksa erkekmi diye birşey vardı ona bakmıştık erkek için olanların hepsi bende vardı kız için olanlardan bitanesi bile bize uymuyordu ama ultrasonda pipoş göremedik gerçi eşim tutturmuş 20. haftada emin olabilirz doktor belki görememiştir diye. kadın kızımın ayıp yerlerini gösterdi bu satten sonra pipoşu unut diyorum yok adamda hala bi rümit var zavallıcıkkk acıyorum ona

cnm çizelgesinde 22 hafta gözüküyo eğer öyleyse normal ağırlık ama 22. haftada 2litest yapmazlar benimde kafam karıştı

ben yurtdisinda yasiyorum ve bu haftada 2li yaptilar, sonraki 3lu testide 7 aylikken yapicaklarmis.. sanirim bu yuzden farklilik oluyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…