alıntı alamıyorum niden acaba
alıntı alamıyosan alıntı alanlar alıntılarından alıntı versinler sana paşam
Vidalarım gevşedi
SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun
yemin ederim elimde tatlıses lahmacunun menüsü vardı finduk lahmacunlara bakıyodum
Ben et yemezdim ete aş eriyorum ya niye herşey bende geç başladı :84:
SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun
selam kızlar, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. Bu hafta 2 li testten gectim allaha sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? Bana biraz tombis gibi geldi:))) allah hepimizin bebislerini korusun
2 li test haftasında 450 gramm mııııne yiyosun tatlım sen :) yanlışın vardır, 45 gram olmalı. 45,0 yazıyor olabilir ölçü kağıdında.
teşekkür ederim Allah senin de bebişini korusun, sağ salim dünyaya gelsin inşallah.
merhabaaa kaç haftalık hamilesiniz pardon 2 li test ve 450 gr deyince şaşırdımda..
cnm linke gir bilgilerini yaz hemen hesaplaman çıkıyo
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Ben hamile kaldığımdan buyana ete aşeriyorum ve artık lahmacun benim için bir yaşama biçimi haline geldi. Eşim sürekli yediğim lahmacunlarla dalga geçiyor. Adapazarındaki bütün pide salonları tanır benim karımı nede olsa hergün birine gidiyoruz diyor. hele sürekli gittiğim bir yer var artık utanıyorum kesin garsonları artık beni tanıyo ve kadın dünyanın lahmacununu yedi yinede doymadı diyorlardır benim için. Aslında ilginç olanı kiloda aldırmıyor ben biseferde üç taneyi götürüyorum 4 aydır ama hala kilo almadım. bide bebişim çok sağlıklı hep bir hafta önden gidiyor gelişimi, doktorum aferim sağlıklı besleniyorsun diyor bilmiyorki tüm bunları lahmacuna borçluyum....
cnm çizelgesinde 22 hafta gözüküyo eğer öyleyse normal ağırlık ama 22. Haftada 2litest yapmazlar benimde kafam karıştı
tskler canim, seninde bebisin saglikla dogsun insallah.. 21 haftanin sonunda 450 gram walla:))
cok abartili yemiyorum inan, tabi acta birakmiyorum kendimi:)) sanirim tosun dogurcam
cnm linke gir bilgilerini yaz hemen hesaplaman çıkıyo
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe[/
link icin tskler cok yardimci oldun:)) 50 gram fazla haftaya gorebol bol yogurt, sut, peynir yiyin kizlar ayrica et tuketmekte faydali
canım diyetisyenemi gidiyorsun,hangisine bende yardım alsam iyi olacak
oyy oyy oyyy benim kuzumm 110 gr olmuşşş annesine 110 gr katkıda bulunurmuşş .))
canım hamileliğinde et aşerenin oğlu olucak derler.
cnm çizelgesinde 22 hafta gözüküyo eğer öyleyse normal ağırlık ama 22. haftada 2litest yapmazlar benimde kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?