2011 Ekim Anneleri

alıntı alamıyosan alıntı alanlar alıntılarından alıntı versinler sana paşam

vidalarım gevşedi
allah seni ne etmesin hemi

ayıp oluyo he canım çektirmeyin deli kadirim ulen lahmacunda desem sponsor boşucak he ne pis bugazlıyım yav

benimkilerde birisi 164 gr birisi 174 gr çıktı tamammı teyzeleri doktora söyledim ben hiç kilo almadım dedim daha ne istiyosun zaten yeterince alıcaksın bbeklerin gelişimi haftalarıyla uyumlu dedi

maşallah kuzucuklara annesi....onlar iyi olsunda...ben tablodan bakıp 110 dedim heyecandan sormayı unutuyorum ama boyu uzun dedi

ben yurtdisinda yasiyorum ve bu haftada 2li yaptilar, sonraki 3lu testide 7 aylikken yapicaklarmis.. sanirim bu yuzden farklilik oluyor:))

anladım cnm sistem değişik demekki:))9

maşallah kuzucuklara annesi....onlar iyi olsunda...ben tablodan bakıp 110 dedim heyecandan sormayı unutuyorum ama boyu uzun dedi

saol cnm seninkinede maşallah hepimizinkine 41 kere maaşallah

fatoş bizde heyecanla hep erkek dedik en baştan beri...sonra dr emin değilim kız gibi dedi bacaklarını açmıyor o da göremiyor tabii..eşim yeni alıştı kız fikrine ben hala belli olmaz daha kesin kız demedi pipisi olabilir diyorum :)))) ama ben et hastası yeşim etten çok zevk almadan yedim...hatta bazen tiksindiğim bile oldu...kebabçıda oturup peynirli börek yedim 2 aylıkken..:))

kızlar bi müvekkilim geldi 1,5-2 saattir görüşmedeydim onunla..resmen psikolojim bozuldu. Aman Allahım insanlar nelerle uğraşıyo biz neleri kafaya takıyoruz. Ve kocalarımızın kıymetini bilelim yaa..Eşim gözümden fışkıran ateşleri görünce uyardı beni "Sakın duruşmaya kadının kocası gelirse adamla kavga etme haa"valla bilemiyorum artık ama adamı öldürmek istiyorum dedim

ben yurtdisinda yasiyorum ve bu haftada 2li yaptilar, sonraki 3lu testide 7 aylikken yapicaklarmis.. sanirim bu yuzden farklilik oluyor:))

ne kadar garip bi durum ne yani 7. ayda üçlü test yapıyolar ee anormal bi durum varsa nolcak bildiğimiz bebek, nasıl kıyıyolar ozamn ona.. Olmaz öyle şey dimi kızlar. çok ilginçmiş gerçekten belki bizim tarama testlerimiz gibi değildir farklı bişeydir aslında nejla-nemusta yurt dışındaydı o nasıl yaptırdı acaba testlerini?

vallahi bende akıl sır erdiremedim açıkcası...7 aylık bir anormallik varsa ne olur bilmem erken doğumda bile yaşayabilecek aya ulaşmış oluyor...allahım esirgesin..

sakin ol canım ne oldu? müvekkilinle senin aranda ama çok merak ettim konuyuu

evet yeşim insan bişeye alıştırınca aksine alışmak zaman alıyor. Gerçi kız fikrinede alışmaya başladı dün emelin paylaştığı mikili tulumun resmini gösterdim gözlerinin içi güldü bide bazen karnımı seviyorum sıkıştırma diyo heyecanla korkuyo bebişimize bişey olur diye. İnternetten bak istersen ama yediklerinle alakalı değil bu cinsiyet işi bence tamamen şans. Bende balıktan nefret ederdim ve hiç yemezdim çünkü kokusu midemi bulandırıyor ve migrenimi tetikliyor ama oturup bayıla bayıla balık yedim herkez şok oldu :))

canim zaten 2li testte herseye ayrintisiyla bakiyorlar, yani bi sorun varsa 2lide cikiyor, 3lu testte sanirim kontrol amacli yapiliyor yoksa dedigin gibi 7 aylik bebek gelisimini tamamlamis oluyor.. sistem farkliligi oluyor iste.. haa bide burda sezeryanla dogumu kesinlikle yapmiyorlar ancak hayati tehlike oldugunda yapiyorlar, oysa tr de istek uzerine bile yapiliyor sezeryen..

tmm cnm şimdi anladım. kusura bakma garip geldi biz çok erken yaptırınca herkezi öyle zannettim bian Buarada burda normal doğum isteyenleri bile daha fazla para kazanmak için sezeryana alıyolar.

hanzade hala yemek yiyor olamaz di mi
8. aydan sonra doymak bilmiycez diye biliyorum ben, iştahı bu kadar çabuk açılmış olamaz :44:

sakin ol canım ne oldu? müvekkilinle senin aranda ama çok merak ettim konuyuu
tatlım benimle müvekkilim arasında bi şey olmadı sadece başından geçenleri kocasının yaşattığı şeyleri anlattı ve çok üzüldüm o yüzden kadının kocasına çok kızgınım
denizim olayla ilgili bilgi veremiyorum kuzum müvekkil vekil ilişkisi nedeniyle ama sadece şöyle söyleyim kadıncağız gerçekten çok fena şeyler yaşamış

yok yok ben de onu sormuştum. hani psikologla hasta arasındaki ilişki gibi yani :) gizli tutacağını biliyordum yine de şansımı deneyeyim demiştim olmadı :)
Allah yardımcısı olsun, kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur inşallah.

Az önce bir arkadaşımla konuşuyordum
haftasonu ne yapacağımızı sordu
"bu haftasonu haznedarda kalıcaz görümcemde" diyecektim
hanzadede kalıcaz dedim
Allahım iliklerimde hissediyorum artık topiği ve sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…