alıntı alamıyosan alıntı alanlar alıntılarından alıntı versinler sana paşam
vidalarım gevşedi
VAY ARKADAŞ MUCİZEYMİŞ U FINDIK LAHMACUN
BEN ŞİMDİ BAŞKA BİŞİ SİPARİŞ ETTİM AMA O DA ET AĞZIMA SÜRMEZDİM İLGİNÇ YA
MAŞALLAH İŞTAHINA BU ARADA UTANILACAK DEĞİL KISKANILACAK CİNSTEN
AMA SENİN KIZIN OLMIYCAKMIYDI :26:
SÜMEYYEEEEEEEEEEEE HERHAL BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM
benimkilerde birisi 164 gr birisi 174 gr çıktı tamammı teyzeleri doktora söyledim ben hiç kilo almadım dedim daha ne istiyosun zaten yeterince alıcaksın bbeklerin gelişimi haftalarıyla uyumlu dedi
ben yurtdisinda yasiyorum ve bu haftada 2li yaptilar, sonraki 3lu testide 7 aylikken yapicaklarmis.. Sanirim bu yuzden farklilik oluyor:))
ben yurtdisinda yasiyorum ve bu haftada 2li yaptilar, sonraki 3lu testide 7 aylikken yapicaklarmis.. sanirim bu yuzden farklilik oluyor:))
maşallah kuzucuklara annesi....onlar iyi olsunda...ben tablodan bakıp 110 dedim heyecandan sormayı unutuyorum ama boyu uzun dedi
o deneler pekte tutmuyor ben çok ete aşerdim ama kız çıktı
Internette inanılışlara göre kızmı yoksa erkekmi diye birşey vardı ona bakmıştık erkek için olanların hepsi bende vardı kız için olanlardan bitanesi bile bize uymuyordu ama ultrasonda pipoş göremedik gerçi eşim tutturmuş 20. Haftada emin olabilirz doktor belki görememiştir diye. Kadın kızımın ayıp yerlerini gösterdi bu satten sonra pipoşu unut diyorum yok adamda hala bi rümit var zavallıcıkkk acıyorum ona
ben yurtdisinda yasiyorum ve bu haftada 2li yaptilar, sonraki 3lu testide 7 aylikken yapicaklarmis.. sanirim bu yuzden farklilik oluyor:))
ne kadar garip bi durum ne yani 7. Ayda üçlü test yapıyolar ee anormal bi durum varsa nolcak bildiğimiz bebek, nasıl kıyıyolar ozamn ona.. Olmaz öyle şey dimi kızlar. çok ilginçmiş gerçekten belki bizim tarama testlerimiz gibi değildir farklı bişeydir aslında nejla-nemusta yurt dışındaydı o nasıl yaptırdı acaba testlerini?
kızlar bi müvekkilim geldi 1,5-2 saattir görüşmedeydim onunla..resmen psikolojim bozuldu. Aman Allahım insanlar nelerle uğraşıyo biz neleri kafaya takıyoruz. Ve kocalarımızın kıymetini bilelim yaa..Eşim gözümden fışkıran ateşleri görünce uyardı beni "Sakın duruşmaya kadının kocası gelirse adamla kavga etme haa"valla bilemiyorum artık ama adamı öldürmek istiyorum dedim
fatoş bizde heyecanla hep erkek dedik en baştan beri...sonra dr emin değilim kız gibi dedi bacaklarını açmıyor o da göremiyor tabii..eşim yeni alıştı kız fikrine ben hala belli olmaz daha kesin kız demedi pipisi olabilir diyorum :)))) ama ben et hastası yeşim etten çok zevk almadan yedim...hatta bazen tiksindiğim bile oldu...kebabçıda oturup peynirli börek yedim 2 aylıkken..:))
ne kadar garip bi durum ne yani 7. ayda üçlü test yapıyolar ee anormal bi durum varsa nolcak bildiğimiz bebek, nasıl kıyıyolar ozamn ona.. Olmaz öyle şey dimi kızlar. çok ilginçmiş gerçekten belki bizim tarama testlerimiz gibi değildir farklı bişeydir aslında nejla-nemusta yurt dışındaydı o nasıl yaptırdı acaba testlerini?
canim zaten 2li testte herseye ayrintisiyla bakiyorlar, yani bi sorun varsa 2lide cikiyor, 3lu testte sanirim kontrol amacli yapiliyor yoksa dedigin gibi 7 aylik bebek gelisimini tamamlamis oluyor.. sistem farkliligi oluyor iste.. haa bide burda sezeryanla dogumu kesinlikle yapmiyorlar ancak hayati tehlike oldugunda yapiyorlar, oysa tr de istek uzerine bile yapiliyor sezeryen..
sakin ol canım ne oldu? Müvekkilinle senin aranda ama çok merak ettim konuyuu
hanzade hala yemek yiyor olamaz di mi
8. Aydan sonra doymak bilmiycez diye biliyorum ben, iştahı bu kadar çabuk açılmış olamaz :44:
tatlım benimle müvekkilim arasında bi şey olmadı sadece başından geçenleri kocasının yaşattığı şeyleri anlattı ve çok üzüldüm o yüzden kadının kocasına çok kızgınımsakin ol canım ne oldu? müvekkilinle senin aranda ama çok merak ettim konuyuu
tıkınıyorum ama gözümden kaçmadı bendeeee
tatlım benimle müvekkilim arasında bi şey olmadı sadece başından geçenleri kocasının yaşattığı şeyleri anlattı ve çok üzüldüm o yüzden kadının kocasına çok kızgınım
denizim olayla ilgili bilgi veremiyorum kuzum müvekkil vekil ilişkisi nedeniyle ama sadece şöyle söyleyim kadıncağız gerçekten çok fena şeyler yaşamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?