2011 Ekim Anneleri

Heeh kendiside geldi beyene beyene geliyo geçmişten bu yana gel sen geeel ölüyodum burda açlıktan ne vardı benide alsaydın

Canım normal normal. 4. aya kadar 4 kilo normalmiş.Kaldi ki sen bu kadar bile almamışın.

canım eminmisin yaaa ben 16. haftamda 183 gr'dı bebeğim doktorum ona bile biraz tombişmiyiz neyiz dedi. ikili test 11-14 de yapıldığına göre denize katılıyorum 45 gr'dır o bencede.....

Benim de 16+2 de bebişim 185 gr'dı 6 gün önde dedi dr. amcası. uyyy ya yerim ben onuuu

fatoşcum benim testleri nasıl yaptırdığımı sormuşsun canım burda test mest yok yani anlıcağın ben hiç birini yaptırmadım durumum Allaha emanet artık yapacak birşey yok.doktora ben söylüyorum ne yapması gerektiğini bunlar doktor değil veteriner
burası türkmenistan,türkiyenin 30 yıl gerisinden geliyolar diyebilirim.burası sadece gösteriş ülkesi bilim tıp hiç bir şey gelişmemiş.
denizin dediği gibi burdan dönerken arkama bile bakmıcam

Son düzenleme:
kızlar kesin bu hanzade dünya mutfaklarını geziyo demedi demeyin bizide götürseydi ne olurdugelince dövelim en iyisi bizide götürmemek ne demekmiş aklı başına gelsin

paranoyamı oldun sen cicim, duruyordur pipisi onun bence ama senin göbüşte pek bir istikrarsızdı ehu ehu nası korkutuyorum ama :)

ama her şey bedava galiba. yanlış mı biliyorum acaba. elektrik, su, doğalgaz...
şirinler ülkesi gibi, ne güzel. tabi sadece bu yanı. bir de çöl topraklarının altı doğalgaz deposu. çok zengin olacak çokk.

Aynen öyle canım:))
Amin denizcim inşallah Allah yardımcısı olur da kendisi de çocukları da çektikleri sıkıntılardan kurtulurlar..

Canım yeni izlemeye başladım da birşey merak ettim, dizi de hep hastalar var ve dr. tanıyı pat diye koyuyor. Bu hep böyle mi devam edecek, yoksa ilerleyen bölümlerde olaylar değişiyor mu. Böyleyse çok monoton olur.
Ayrıca bir cahilliğiminde altını çizmeden edemeyeceğim House adamın soyadıymış, ben evle ilgili bir dizi sanmıştım

Ayy geçmiş okuyayım dedim bir iki baktım sıkıldım, bir kaç saatte 10 sayfa el insaf yahu :)

bendemi kalcan bende birisine evet evet hamişliği rahat geçiyor bizim yeşil zeytininde demiştim bir arkadaşıma hönk diye kalmıştı bana bakıyor bön bön :))

Yahu Hanzadem hoşgeldin nerede kaldın? Ne yedin bu kadar hııı?
Bu arada senin şu avatardaki ayakları da ben yicem haberin olsun. çok tatlııı bıdık yaaaa

denizcim evet elektrik su doğalgaz bedava ama sebze,meyve,giyim ve aklına gelen diğer herşey çok pahalı zaten birçok şey türkiyeden geliyor.ev kiraları desen almış başını gidiyor.bizim şuan oturduğumuz ev 1 oda 1 salon 500 dolar.

öncelikle vermiş olduğun mu müthiş karardan ötürü seni terik ediyorum, izlemeye başlamakla çoook güzel bir şey yaptın :)
doktorun ismi gregory house. dizinin adı onun soyadı yani. çok başarılı bir doktor, daha önce pek çok doktor ve hastaneye gitmiş, hastalığının ne olduğu anlaşılamamış, anlaşılmış ama tedavisi yapılamamış insanları kendi metodlarıyla tedavi ediyor. bunu bir anda yapmıyor. hastanın evini, iş yerini, ailesini filan araştırtıyor, bir çeşit dedektiflik yapıyor ve dizinin son 10 dakikasında hastalığın ne olduğu anlaşılıyo. o esnaya kadar ordaki doktorların kendi yaşantıları, özellikle house'un hastane yöneticisi dr cuddy ile olan zıtlaşmaları ve birbirlerinden habersiz yaşadıkları karşılıklı aşk ilişkisi anlatılıyor. başını çok iyi hatırlamıyorum ama ilerleyen bölümlerde çooook çok değişik olaylar oluyor...

Kıllanma yapmıyormı benim göbüş zaten aldı başını gidiyor kıl konusunda çok kötü ya tüy bile yoktu bende.. kaymak gibiydi göbüşüm ergenliğimde bile görmedim böyle bir şey...

kıllar sonradan dökülüyormuş, doğumdan sonra. almamak gerekliymiş ama alırsan artık çıkarmış. ben krem sürmeden kıl çıkmıştı zaten

Sağol arkadaşım, deli gibi lost u izlerdim. Şimdi de buna başlayım dedim. Hadi bakalım değişik olayları bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…