kıllar sonradan dökülüyormuş, doğumdan sonra. almamak gerekliymiş ama alırsan artık çıkarmış. ben krem sürmeden kıl çıkmıştı zaten
Yahu Hanzadem hoşgeldin nerede kaldın? Ne yedin bu kadar hııı?
Bu arada senin şu avatardaki ayakları da ben yicem haberin olsun. çok tatlııı bıdık yaaaa
Sağol arkadaşım, deli gibi lost u izlerdim. Şimdi de buna başlayım dedim. Hadi bakalım değişik olayları bekliyorum
Heeh kendiside geldi beyene beyene geliyo geçmişten bu yana gel sen geeel ölüyodum burda açlıktan ne vardı benide alsaydın
Benim de göbüş kıllandı, bir de ben progestan çok kullandım ondan da olabilirmiş, hormon ilacı ya, zaten beni çok ta şişirdi bu ilaç. Napalım yapacak birşey yok. Ayrıca kızlar benim göbüşte çizgi oluşmaya başladı. Sizde de var mı???
kıllar sonradan dökülüyormuş, doğumdan sonra. almamak gerekliymiş ama alırsan artık çıkarmış. ben krem sürmeden kıl çıkmıştı zaten
Hoşbuldum canımcım geldimde bir firmadan uyuz bir müşteri geldi şu anda da karşımda bir gönderebilsem çok mutlu olucam, beynim şişti yaa sigara içiyordu diğer odaya gönderdim burada müsade etmiyorum diye...
canım sende avatarına koyabilirsin hiç birmahsuru yok :)
fatoşcum benim testleri nasıl yaptırdığımı sormuşsun canım burda test mest yok yani anlıcağın ben hiç birini yaptırmadım durumum Allaha emanet artık yapacak birşey yok.doktora ben söylüyorum ne yapması gerektiğini bunlar doktor değil veteriner
burası türkmenistan,türkiyenin 30 yıl gerisinden geliyolar diyebilirim.burası sadece gösteriş ülkesi bilim tıp hiç bir şey gelişmemiş.
denizin dediği gibi burdan dönerken arkama bile bakmıcam
benim göbeğim de kıllı tüylü oldu ama çizgi belirmedi henüz. zamanla olacak sanırım.
Yok hanzadem sen yorum yaptıkça ben salak salak avatarına bakıp gülümsüyorum. Böyle daha tatlı, kendi avatarım yaparsam dk başı açar bakarım fotoyu.
ooff ne sigarası ya. benim midem bulanıyor. Geçen gittiğimiz yerde antirede sigara içmişler benim palto da antiredeydi. Allahım o kadar koku sinmiş ki eve gelene kadar paltoyu giyinmedim arabanın da camlarını açtım, buz tuta tuta geldim. Hiiiç dayanamıyorum ben kokusuna.
Herkesin göbeğinde olmuyormuş, mesela benim ablamlarda olmamıştı, bir de 20. hftda başlıyormuş, benim ki erken oldu, aman ona bile sevinir oldum, yuppy göbeğimde çizgi oluşuyor demek ki bebiş iyi modundayım. Kusma falanda olmayınca insan dışardan hamile olduğu dair bir tepki görmek istiyor.
Herkesin göbeğinde olmuyormuş, mesela benim ablamlarda olmamıştı, bir de 20. hftda başlıyormuş, benim ki erken oldu, aman ona bile sevinir oldum, yuppy göbeğimde çizgi oluşuyor demek ki bebiş iyi modundayım. Kusma falanda olmayınca insan dışardan hamile olduğu dair bir tepki görmek istiyor.
O çizgiyi ablamda görünce çok korkmuştum hep öylemi kalıyor acaba diyebenimde çıkmadı bazen kilotlu çorabın ortadaki lastiği göbeğime geliyor çizgi oluşuyor öylece kalakalıyorum bir gündemi oldu bu şimdi diye :)))
Doğumdan bir ay sonra gidiyormuş o iz
İyi bari 1 ay kısa bir süre o kadar zamanda zayıflayıp eski halimize hemen dönemeyiz :) Kızlar kaybetmeyelim birbirimizi nasip olurda doğum yaparsak beraber zayıflarız :)
Dövün benü dövün çok pis tıkındım geldim :)
canım nerdeydin bakıyım sen kaç saattirsüle çabuk ah canım kusura bakma canın çok acıdımı vurdum öpümde geçsin hadi
bu arada size deyim altını çizerek çok kıllanma olursa erke o bebek demedi demeyin erkek erkekhanzade benimde kızım senin oglum olucak beşik kertmesi yapcez kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?