2011 Ekim Anneleri

anladım canım çınar nasıl ?edin çınar ...

leynaaaa hoşgeldin
işyerinden giremiyorsun herhalde.dişin nasıl oldu umarım iyileşmişsindir.

canımmm
hoşbuldum dişim iyi ama yanağımın şişliği hala geçmedi bunada şükür napalım:86:
işyerim tamamen yasakladı bu tarz forum u olan siteleri evdeyim şimdi ama aklım gönlüm hep sizde neler yapıyosunuz neler konuşuyosunuz bebekler nasıl çok merak ediyorum
sen nasılsın ?

inş en kısa zamanda geçer canım.
işyerin neden yasakladı ki ne güzel giriyodun
cinsiyetler,çatlaklar,ihtiyaçlar ve edanın miğde bulantısı gündemdeki konular canım.bebeklerde iyi çok şükür.
bende gayet iyiyim burdaki sayılı günlerimi atlatmaya çalışıyorum.
seninde oğluşun geliyomuş çok sevindim

cins benim işyerimdekiler sürekli yeniliğe gidiyorlar
çatlaklar başladımı yaa bende daha tık yok azcık karnım bile çıkmadı tam işte şimdi büyüdü karnım derken pısss sönüyo o değil artık çevremdekiler hamile olduğuma inanmıycaklar
yeşilzeytinciğin bulantısı 9 ay sürmese bari yavrum çok çekti...
buradaki sayılı günlerim derken neyi kastettin canım anlamadım hamilelik sürecimi başka bir yeremi gidiyorsun ?
benim oğluşum olcak teyzesi ellerinden öper sizin cinsiyet neydi kaçırmışım da:78:

kız yazdım gerilere baksana okadar dedik kızlarla aşk olsun görmedinmi yazdıklarımızı
hoş geldin dişin nasıl oldu oglum nasıl oldu

ayy paşammmmm
görmemişimdir azcık naz yaptık oğluşumla
iyiyim ben oğlumda iyi siz nasılsınız iyileştinmi sen?

selam kızlar bızde geldık umarım ıyısınızdır
leynacım gunduz gırememne uzuldum ılk hamılelıkte ozelıkle boyle formlar bagımlıklık yapıyor ınsana benım esım askerdeydı annemdeydım ılk hamılelıgımde gece yarılarına kadar sohbet ederdık ılkler herzaman daha guzel oluyor :97:
benım gunlerım yogun gecıyo valla su bıtsın rutıne oturucam dıyorum baska bırsey cıkıyor sımdı oglum ve esım annemde ben erkenden eve kactım ıslerımı bıtırıp pc basına gectım bırazdanda tv ızlıycem tek keyfım boyle kacamaklar :26:

ben kacıyorum ıyı aksamlar hepınıze :80:

canım başlamsın diye kremlerden yağlardan bahsediyoruz.bundan sonra büyücek göbüşler canım merak etme.
yok canım eda daha yeni başladı bulantı konusunda 2 gündür mide bulantısı çekiyor.
canım ben yurtdışındayımya türkiyeye dönememe demek istedim.
bende onun yanaklarından öperim.benimde oğluşum olca k

ya bir arkadaşım 5 ayda kullanmaya başlamış 2 tüp bitirmiş hiç çatlak yok, ben ne diyeyim ben 75 e çoktan aldım ama bugün 1 tane daha aldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…