2011 Ekim Anneleri

bende gülçin hanıma gidiyorum...önceden semih beye gidiyordum ama çok tuzluydu...izmit malesef çok kısır bir yer...

ya bir arkadaşım 5 ayda kullanmaya başlamış 2 tüp bitirmiş hiç çatlak yok, ben ne diyeyim ben 75 e çoktan aldım ama bugün 1 tane daha aldım....

O biraz genlerlede ilgili canım birde ne kadar kilo aldığında çok önemli :) Ama krem elbette tedbir olarak kullanılmalı bende lierak alıcam..

İyi geceler kızlar... Uykumda geldi ama canım yatmak istemiyor. Birde son zamanlarda sabah saat 5te uyanıyorum, hemen wcye koşuyorum, sonra 6.30a kadar uyuyamıyorum. Sizde de var mı düzensizlikler.

karnım çıplakken baya belli ama giysilerle daha az belli tabi. ama bu aydan sonra hızla büyücek artık Allahın izniyle.çatlak fln yok daha.günde 2 kez bebe yağı kullanıyorum. inş. olmaz ki zaten bende kilo aıp verme çatlakları vardı biraz belimde ve kalçalarda.bide göbekte olursa bilemiyorum ama bebeğim sağlıklı olsun da başka bi dileğim yok.ve doktorum çatlak kremi önermedi bebeyağına devam et dedi.

Günaydın, sabah wc için kalktım bacaklarım ve kalçalarım ağrıyor duş iyi gelir diye banyoya girdim güzel bir duş aldım kanepede tv izliyodum bakayım kızlar ne yapıyor dedim bir baktım pc ye saat 8.307 de kalkmışım ben.... 10 filan sanıyordum saate bile bakmadım kalktığımda, iki haftadır böyle oluyor hiç uyuyamıyorum... Biraz daha mayışıp kahvaltımı hazırlayacağım eşim hemen kalkmaz, yazık benim yüzümden uykusundan etmekte istemiyorum, ben bir şeyler atıştırayım, sonra o kalkınca güzel bir kahvaltı hazırlarım artık... Gün böyle başladı umarım öğleye doğru kendime gelirim...

gunaydın

istanbulda bugun hava cok guzel doktor randevumuzda var bugun bebısımı gorcem

Kocaman olmuştur annesi birde çikulata yiyip gitme, doktoruma söyledimçok kızdı bana, bebek karnınız tokken oynar karnın tok gel dedi, çikulata şekerli olduğu için bir anda kana karışıyormuş aslında çok ta iyi değilmiş, tok olmak yeterli dedi... Bilgin olsun ben bebeğimi hissetiyorum hamdolsun allahıma, ve yemekten sonra daha çok hissediyorum, haklı doktor. Çikulata çok sağlıklı değilmiş bilginizee...

Son düzenleme:

16+2 gunluk oldu bebısım buyudu masallah bı kere yıyıp gıtmıstım ben hıc hareket etmedı ondan sonra yapmadım bır daha zaten bende yavas yavas hısetmeye basladım ama bazen algılyamıyorum bebısımı bagırsaklarmı dıye ama bır kac hafta sonra ıyıce anlıcaz hareketlerını ıns :))

Günaydıııııın. He he iyi ki buradasınız. Ctesi kimse olmuyor ya genelde...
Ayyy bende nasıl zor kalktııım. Söylene söylene işe geldim. Bir ara bende de uykusuzluk vardı şimdi normale bindi. Herzaman ki geç yatıp, geç kalkmak isteyen benle karşı karşıyayım.

Bebişindir canım merak etme odur, dün akşam bizim elektriklerimiz kesildi elimde fener oturma odasına geldim, kağan kocatepenin sitesinde okumuştum bebekler 15. haftadan sonra ışığa duyarlı hale geliyor algılıyorlarmış, karnımı açtım feneribebeğimin olduğu yere tuttum aman yarabbim nasıl bir tepki verdi anlatamam eşim bana rahat bırak çocuğu gözüne filan gelmiştir diye kızdı birde gel ben senin gözüne tutayım da gör dedi, valla tavşan gibi kaldım. Bir hayli güldük sonra bir an evvel doğursak hayırlısı ile sabırsızlanıyorum...

Son düzenleme:

canım sen iştesin normal, ben pazartesileri sürünerek çıkıyorum yataktan ama iki haftadır 7 de ayaktayım ne saçma dimi benim uyumam lazım oysa :)

Son düzenleme:

Aynen canım bende 2 seferdir çikolata yiyip gidiyorum hiç oynamıyor. Önceden eller ayaklar serili yatıyordu hep. Şimdi biraz sıkışmış gördüm (Büyüdüğünün en belirgin özelliği oldu benim için.) Ama pozisyonda değişen bişey yok. Ama Hanzadenin dr nun dediği mantıklı geldi. Çünkü ben bebişi görmeye birinde sabah gitmiştim ki rutin midemi boşalttığım için o aralar açtım. Diğerinde de öğlen gittim ama heyecandan bişey yiyememiştim. Demek ki çikolata bi işe yaramıyor.

İlahiii çok güldüm yaa. bende bir ara denesem mi acaba. Ama gerek yok ya maşallah benimkinin hareketlerini gün için en az 3sefer hissediyorum. başlarda çok tatlıydı da şimdi alıştım.

günaydın.ben de şimdi kağan kocatepenin 21.haftasında okudum.çikolata gibi kalorili yiyecekler enerji verir hareketini arttırır diye.bende burda okuyup yedim gitti bende işe yaradı.ama sağlıklı olmadığı kesin.yinede bu ara vazgeçemiyorum.benim kız çikolata arsızı olmasa bari.

Helede sabah aç karnına çikulata yeyip gitmek daha kötüymüş ben yapmıştım bir defa direk kana karışıyormuş canım sağlıksız dedi anişeker yükselmesi yapabilir dedi. Bir saat geç gel düzgünce kahvaltını yap dedi. O kadar yani, çikulata yiyip gel diyen doktorlarada kızıyor, acele etmenin anlamı yok meyve yesin yemek yesin tekrar gelsin diyor.

bu arada ben de yirminci haftamı doldurdum.yolu yarıladım şükür.dün 3lü testimin de sonucunu aldım.güzel çıktı şükürler olsun.

Bana canın isterse sade çikulata değil ama çikulatalı kek, yada çikulatalı dondurma ye dedi. Dondurma fikrine bayıldım :)

İlahiii çok güldüm yaa. bende bir ara denesem mi acaba. Ama gerek yok ya maşallah benimkinin hareketlerini gün için en az 3sefer hissediyorum. başlarda çok tatlıydı da şimdi alıştım.

Bende hissediyorum çok şükür ilk olmadığı için 10 gündür hissediyorum :) Acaba gerçekten ışığı hissediyormu diye merak ettim, test ettim onayladım Bir ay sonra zaten uyuyamayacağız sürekli kıpır kıpır olucaklar içimizde:)

bu arada ben de yirminci haftamı doldurdum.yolu yarıladım şükür.dün 3lü testimin de sonucunu aldım.güzel çıktı şükürler olsun.

Yolun yarısını geçmişin canım sen. Bende bugün sabah bi 20 haftalık olsam diye geçirdim içimden. Ne güselll. Rabbim hayırlsıyla 9 aylık olduğumuzu ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…