2011 Ekim Anneleri

Rumuzcum, o bir olsamlar hiç bitmiyor canım bende öyleyim hemde 7 haftalıktan beri, ah bir şu kadar olsam ah bir 18 olsam ah bir 20 olsam :) bitmez doğuma kadar..... ah bir doğursak :)))

ÜHÜ ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ya ben nie hissetmiyorum...
ama bugün eşimin işi vardı bende metroyla geldim işe...metroda bişi oldu ama hareketmi anlamadım..kendimi biraz kasarak geriye doğru aksılarak oturuyodum. bi an göbeğimin sol alt tarafında bişi oldu bi zonk etti gibi oldu .bidaha bi daha oldu. 3 defa belli oldu. 4. çok yavaş oldu...ama böyle kalp atması gibi bişiydi...hani böyle kaşarız yoruluruz da güp güp atar ya öyle bişiydi.. ama karnımda oldu... acaba tekme midir. yoksa kasıldığım için mi oldu... ilk defa olduğu için tekme de nasıl bişi onu da bilmiyom:44::44::44:

Canım o bebeğinin hareketi işte :) Aslında oluyordurda sen ayırd edemiyorsundur :) Özellikle yemeklerden sonra dinle kendini açken oynamıyorlar çok fazla ama tokken hissedersin :) Birde kilolu olanlar daha geç hissediyor, zayıf olanlar daha önce... Ben kakıyorum kahvaltı hazırlayacağım görüşürüz :)

Uyuyamayacağız kısmını geçsek Belki de uyuturlar yaaa dimi amaaa. Hadi o neyse de ben temmuz en çok da ağustos ayımız nasıl geçecek diye düşünüyorum. Karın büyüyecek, yük ağırlaşacak ve sıcak! Üstüne o sıcakta işe gelmek!

hoşgeldin canım. Ağlama ağlama kıyamam sanaaaa
heh o dediğin gibi işte tepiklenmek. Şimdilik kendileri gibi tepikleri de bıdık amaaa sonra güm güm diye gelecek inşallah annesiiii.

Kızlar sabah sabah epey çene yaptım. İşleri bitiremicem bu gidişle. ben kaçarrr. İşler bitince tekrar uğrarım. herkesi öperimmm

Günaydın bende güneşe aldanıp sabahın 7 sinde kalktıım saate bakmak aklıma bile gelmedi her yer aydınlık diye :)

Günlerdir halsizlik vardı üzerime iki gündür çok iyiyimsabah erkenden kalkıp camları açıyorum ufak tefek işlerimi halledip kahvaltımı yapıyorum
Bu halimi çok sevdim son aylarda yine çok halsiz bitkin durumda olucakmışız

seningibisinde öyle beklenir zaten ay ne güldüm sen çok yaşa hemi
canım dok gidicen birde çükülatayı boşverin eti cin alın yiyin bakın bakalım nasıl oynuyofikir benden uygulaması sizden ne kaybedersiniz deneseniz
gunaydın

istanbulda bugun hava cok guzel doktor randevumuzda var bugun bebısımı gorcem

işşallah güzel haberlerle gelirsin şekerim allah işini rast getirsin
bu arada herkeze iyi güzel stressiz bir gün diliyorum günaydın

Leylacım hoş geldin bebem :92::92:nasılsın nasıl gidiyo hayat bu arda size paşamı tanıştırıyım avatarıma koydum merhaba deyin tombul kelebegime bakem

canımmmmm
erken kalkmak en iyisi hem daha dinç olursun ooh duşunu da almışsın misler gibi olmuşsundur şimdi özendim sana..bebeğini hissediyormuşsun çok sevindim artık bende hissetmek istiyorum herkes elini karnıma koysun aa tekmeledi desin istiyorum
inşallah o günlerde yakındır...
gunaydın

istanbulda bugun hava cok guzel doktor randevumuzda var bugun bebısımı gorcem
günaydın usulem güzel haberlerle gelirsin umarım bekliyoruz...
rumuzzz günaydın tatlım
özledim kız senide demek iştesin olsun gidecek bir işin var hiç değilse testiyi dolu yanından görelim
Günaydın bu gün İstanbul pırıl pırıl tam da haftasonuna yakışır bir güneş var
oleeeyy şimdi istanbulda olmak vardı ankara kapalı boğuk ama olsun benim içimde güneş var
nasılda heyecanlanmışsın o hareketleri daha şiddetli hissedeceğimiz zamanlar geliyor toplantı metro iş ev dinlemiycek valla
slm kızlar nasılsınız bakalım
biz oğlumla gayet iyiyiz siz nasılsınız bakalım ?
:80:merhaba
Leylacım hoş geldin bebem :92::92:nasılsın nasıl gidiyo hayat bu arda size paşamı tanıştırıyım avatarıma koydum merhaba deyin tombul kelebegime bakem
günaydın kuzum iyiyim akşam yemekten sonra mayışmışım tabi 10 da anca yiyebildik yemeği sabahta kalktım geldim işte
gördüm paşanı canım maşallah allah bağışlasın çok tatlı
özgürlüğün gözünüseveyim beehh kalktım sabah paşalar gibi açtım bilgisayarımı ne engel var ne bişey evim evim güzel evim
bende sabah kalktım ekmak arası zeytin yedim sonra antibiyotiğimi açtim sonra çayımı koydum ocağa patatesimide haşlanmaya bıraktım yarım ekmek arası yapıp yiycem (ahestenin kulakları çınlasın )sonra hooop pc başınaa bakayım kimler kalmış:97:

Günaydın kızlarrrr;

Bugün benim de doktor randevum var yalnız sevk kağıdı almayı unutmuşum çok canım sıkıldı 130 liranın hepsini de ben ödüyeceğim galiba unutkanlığım yüzünden Ay çok sabırsızım bir an önce saat 1 olsa da doktora gitsem Bu arada bayılıyorum sabah kalkıp kahvaltı edebilenlere ben hiç halim olmuyor bişiler hazırlayacak.

Paşam kuşunuzda acayip asil bir duruş var sanki maşallah ama karanlık çıkmış resim çok net de belli olmuyor.

günaydınn hayırlı haberlerle bekliyoruzz...canım pzrt aslını vericem desen artık vizite kağıdı devri bitti tc no ve ssk no ile ssk işlemleri halloluyor tabi hastane hastane fark edermi bilmem..

günün aydın olsun seninde iyi haberlerle dön inşallah
sevk kağıdı artık kalktı diye biliyorum bende hiç bir hastaneye gidişimde almıyorum yani zaten biz veriyoruz sevk kağıdını pek alanda yok artık sen bir sor bakalım boşuna para ödeme ya da pazartesi getireyim de işyerinden geçmişe ait verirlerse eğer..

Yok canım bu bizim kurum içi bir uygulamamız %80 inini çalıştığım yer ödüyor çünkü onun içinde İK portalından anlaşmalı hastaneye giderken sevk alıyoruz normalde. Neyse ya ben de faturayı çalıştığım yere kestiririm daha sonra ay sonunda öderler üzerlerine düşen kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…