bu arada ben de yirminci haftamı doldurdum.yolu yarıladım şükür.dün 3lü testimin de sonucunu aldım.güzel çıktı şükürler olsun.
Yolun yarısını geçmişin canım sen. Bende bugün sabah bi 20 haftalık olsam diye geçirdim içimden. Ne güselll. Rabbim hayırlsıyla 9 aylık olduğumuzu ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş.
Bende hissediyorum çok şükür ilk olmadığı için 10 gündür hissediyorum :) Acaba gerçekten ışığı hissediyormu diye merak ettim, test ettim onayladımBir ay sonra zaten uyuyamayacağız sürekli kıpır kıpır olucaklar içimizde:)
ÜHÜ ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜya ben nie hissetmiyorum...
ama bugün eşimin işi vardı bende metroyla geldim işe...metroda bişi oldu ama hareketmi anlamadım..kendimi biraz kasarak geriye doğru aksılarak oturuyodum. bi an göbeğimin sol alt tarafında bişi oldu bi zonk etti gibi oldu .bidaha bi daha oldu. 3 defa belli oldu. 4. çok yavaş oldu...ama böyle kalp atması gibi bişiydi...hani böyle kaşarız yoruluruz da güp güp atar ya öyle bişiydi.. ama karnımda oldu... acaba tekme midir. yoksa kasıldığım için mi oldu... ilk defa olduğu için tekme de nasıl bişi onu da bilmiyom:44::44::44:
Bende hissediyorum çok şükür ilk olmadığı için 10 gündür hissediyorum :) Acaba gerçekten ışığı hissediyormu diye merak ettim, test ettim onayladımBir ay sonra zaten uyuyamayacağız sürekli kıpır kıpır olucaklar içimizde:)
ÜHÜ ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜya ben nie hissetmiyorum...
ama bugün eşimin işi vardı bende metroyla geldim işe...metroda bişi oldu ama hareketmi anlamadım..kendimi biraz kasarak geriye doğru aksılarak oturuyodum. bi an göbeğimin sol alt tarafında bişi oldu bi zonk etti gibi oldu .bidaha bi daha oldu. 3 defa belli oldu. 4. çok yavaş oldu...ama böyle kalp atması gibi bişiydi...hani böyle kaşarız yoruluruz da güp güp atar ya öyle bişiydi.. ama karnımda oldu... acaba tekme midir. yoksa kasıldığım için mi oldu... ilk defa olduğu için tekme de nasıl bişi onu da bilmiyom:44::44::44:
Günaydın bende güneşe aldanıp sabahın 7 sinde kalktıım saate bakmak aklıma bile gelmedi her yer aydınlık diye :)
Bebişindir canım merak etme odur, dün akşam bizim elektriklerimiz kesildi elimde fener oturma odasına geldim, kağan kocatepenin sitesinde okumuştum bebekler 15. haftadan sonra ışığa duyarlı hale geliyor algılıyorlarmış, karnımı açtım feneribebeğimin olduğu yere tuttum aman yarabbim nasıl bir tepki verdi anlatamameşim bana rahat bırak çocuğu gözüne filan gelmiştir diye kızdı birde gel ben senin gözüne tutayım da gör dedi, valla tavşan gibi kaldım. Bir hayli güldük sonra bir an evvel doğursak hayırlısı ile sabırsızlanıyorum...
canım dok gidicen birde çükülatayı boşverin eti cin alın yiyin bakın bakalım nasıl oynuyoAynen canım bende 2 seferdir çikolata yiyip gidiyorum hiç oynamıyor. Önceden eller ayaklar serili yatıyordu hep. Şimdi biraz sıkışmış gördüm(Büyüdüğünün en belirgin özelliği oldu benim için.) Ama pozisyonda değişen bişey yok. Ama Hanzadenin dr nun dediği mantıklı geldi. Çünkü ben bebişi görmeye birinde sabah gitmiştim ki rutin midemi boşalttığım için o aralar açtım. Diğerinde de öğlen gittim ama heyecandan bişey yiyememiştim. Demek ki çikolata bi işe yaramıyor.
gunaydın
istanbulda bugun hava cok guzel doktor randevumuzda var bugun bebısımı gorcem
canımmmmmGünaydın, sabah wc için kalktım bacaklarım ve kalçalarım ağrıyor duş iyi gelir diye banyoya girdim güzel bir duş aldım kanepede tv izliyodum bakayım kızlar ne yapıyor dedim bir baktım pc ye saat 8.307 de kalkmışım ben.... 10 filan sanıyordum saate bile bakmadım kalktığımda, iki haftadır böyle oluyor hiç uyuyamıyorum... Biraz daha mayışıp kahvaltımı hazırlayacağım eşim hemen kalkmaz, yazık benim yüzümden uykusundan etmekte istemiyorum, ben bir şeyler atıştırayım, sonra o kalkınca güzel bir kahvaltı hazırlarım artık... Gün böyle başladı umarım öğleye doğru kendime gelirim...
günaydın usulem güzel haberlerle gelirsin umarım bekliyoruz...gunaydın
istanbulda bugun hava cok guzel doktor randevumuzda var bugun bebısımı gorcem
rumuzzz günaydın tatlımGünaydıııııın. He he iyi ki buradasınız. Ctesi kimse olmuyor ya genelde...
Ayyy bende nasıl zor kalktııım. Söylene söylene işe geldim. Bir ara bende de uykusuzluk vardı şimdi normale bindi. Herzaman ki geç yatıp, geç kalkmak isteyen benle karşı karşıyayım.
oleeeyy şimdi istanbulda olmak vardı ankara kapalı boğuk ama olsun benim içimde güneş varGünaydın bu gün İstanbul pırıl pırıl tam da haftasonuna yakışır bir güneş var
nasılda heyecanlanmışsın o hareketleri daha şiddetli hissedeceğimiz zamanlar geliyor toplantı metro iş ev dinlemiycek vallaÜHÜ ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜya ben nie hissetmiyorum...
biz oğlumla gayet iyiyiz siz nasılsınız bakalım ?slm kızlar nasılsınız bakalım
:80:merhabaherkese merhaba
günaydın kuzum iyiyim akşam yemekten sonra mayışmışım tabi 10 da anca yiyebildik yemeği sabahta kalktım geldim işteLeylacım hoş geldin bebem :92::92:nasılsın nasıl gidiyo hayat bu arda size paşamı tanıştırıyım avatarıma koydum merhaba deyin tombul kelebegime bakem
günaydın kızlarrrr;
bugün benim de doktor randevum var yalnız sevk kağıdı almayı unutmuşum çok canım sıkıldı 130 liranın hepsini de ben ödüyeceğim galiba unutkanlığım yüzündenAy çok sabırsızım bir an önce saat 1 olsa da doktora gitsem Bu arada bayılıyorum sabah kalkıp kahvaltı edebilenlere ben hiç halim olmuyor bişiler hazırlayacak.
Paşam kuşunuzda acayip asil bir duruş var sanki maşallah ama karanlık çıkmış resim çok net de belli olmuyor.
Günaydın kızlarrrr;
Bugün benim de doktor randevum var yalnız sevk kağıdı almayı unutmuşum çok canım sıkıldı 130 liranın hepsini de ben ödüyeceğim galiba unutkanlığım yüzündenAy çok sabırsızım bir an önce saat 1 olsa da doktora gitsem Bu arada bayılıyorum sabah kalkıp kahvaltı edebilenlere ben hiç halim olmuyor bişiler hazırlayacak.
Paşam kuşunuzda acayip asil bir duruş var sanki maşallah ama karanlık çıkmış resim çok net de belli olmuyor.
günün aydın olsun seninde iyi haberlerle dön inşallah
sevk kağıdı artık kalktı diye biliyorum bende hiç bir hastaneye gidişimde almıyorum yani zaten biz veriyoruz sevk kağıdını pek alanda yok artık sen bir sor bakalım boşuna para ödeme ya da pazartesi getireyim de işyerinden geçmişe ait verirlerse eğer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?