2011 Ekim Anneleri

Günaydın leynacımmm hoşgeldiniz (oğluşun ve sen) özlettiniz kendinizi...:)

günaydın yeşimcim hoşbulduk oğluş sana el sallıyor
bende sizi çok özledim ama işyerimde engellediler gelemiyorum artık siz nasılsınız annesi kuzucuğun nasıl

bende sizi çok özledim ama işyerimde engellediler gelemiyorum artık siz nasılsınız annesi kuzucuğun nasıl

Bizimki de öyle aynen sinir oluyorum. Akşam eve gelince en az yarım saat bir de geçmişi okumak zorunda kalıyorum ama hatunlarda çene maşallah oku oku bitmiyor kii

canım çok şükür iyiyiz biz hala bacaklarımızı açmadık teyzesi...cinsiyetimiz hala muallakta dr emin olamadı...bizde bebişimle el sallıyoruz sana...off bizdede face ve msn yasak...gerçi ben giriyorum ama...:)))

Bizimki de öyle aynen sinir oluyorum. Akşam eve gelince en az yarım saat bir de geçmişi okumak zorunda kalıyorum ama hatunlarda çene maşallah oku oku bitmiyor kii

öyle gerçekten anca çene bunların işi
olsun tek keyifleri yerinde olsunda bol bol konuşup güzelce yaşasınlar hamileleiklerini bizde de engel yokken benimde çenem çok düşüktü çok konuşurdum ahhh ah nerde o günlerrr

Dua edelim bence hamişlik 9 ay, ya 18 ay filan olsaydı :) Bu yaz çok sıcak olmayacak serin geçecek diyorlar, evet zor olucak ama kucağımıza alınca herşeye değecek inşallah :)

geçen hafta cuma sabah 9,30 daydı randevum kahvaltımı yaptım gittim kıpır kıpırdı. çikolata almaya vaktim kalmamıştı..dr ooo ne güzel dedi yeni kahvaltı yaptım dedim..ondandır demişti..aslında tok olmak yeterli dediğin gibi..

Bahar geldi :) Benim 2. tremesterim çok rahat geçmiyor hep ağrım var bacaklarımda ama bulantı ağırlık ve uykusuzluk konusunda daha iyiyim :) Son aylarda çok ağırlaşıcaz kocaman göbüşler zor nefes almalar sıcaklar ve birde işe gitmek çok zor olucak ama Allah yardım eder yeterki sağlıkla gelsinler :)

Günaydın güzelleerrr. uyku sersemi olmuşum, leyla gibiyim. az önce kayınvalidemlerin mesajıyla uyandım, kahvaltı yapalım dediler birlikte. halbuki ben horul horul uyuyormuşum daha. ne çok uyumuşum yarabbim kendime inanamadım. üstüne üstlük açlıktan başım dönüyordu kalktığımda, bu saate kadar aç kaldım neyse ki 10 dakikada hazırladım her şeyi kahvaltı yapıyorum şimdi. bir yandan geçmişi okuyacağım. güzel bir haftasonu geçirmeniz diliyorum kendinize iyi bakıınn.

canım bende geç yedim ne yapcen babmız anca geldi eve doyurdu bizipaşamada tesekkür ederim teyzesi pek dadludur oglum

aynı anası gibi asildir kuşum o pozu yakalayana kadr anam agladıbiraz sonra gene afillisinde koyarım biraz tombuldur babsını çok seviyo kereta dün akşam sen bir dal kıvırcıgı koy mutfagım tezgahina eşimde dikkat etme yeşillik oldugundanmı içine girmiş başlamış oynasmaya eşim nasıl gülüyo baktım ıslanmış pasanın heryeri, saç kurutma makinesiyle zor kuruttum çocugumu eime kızdım aman dedi yandık desene bebk olursa sen vermezsin çocugu dedi

Son düzenleme:

Benimde iştahım olmuyor canım ama bebekler aç artık yemek zorundayız hemde düzenli bir şekilde, zorla kendini aç bırakma çocuğu en azından bir bardak süt iç :) Ne mutlu bebeğini görüceksin, güzel haberlerle gelmeni bekliyorum :)

kızlar ya benı cok gıcık tuttuyo aksamları bıle uykudan uyanıyorum en sonunda artık mıdemı kaldırıyo bır kac gundur boyle nedendır anlamadım sızdede oluyomu ?

bende kahvaltı yapıcam çok güzel bir haftasonu sofrası hazırladım sizde gelin hepberaber yiyelim adres:kübü&volki konağı öptüm sizi şekerlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…