Günaydın leynacımmm hoşgeldiniz (oğluşun ve sen) özlettiniz kendinizi...:)
günaydın yeşimcim hoşbulduk oğluş sana el sallıyor
bende sizi çok özledim ama işyerimde engellediler gelemiyorum artık siz nasılsınız annesi kuzucuğun nasıl
günaydın yeşimcim hoşbulduk oğluş sana el sallıyor
bende sizi çok özledim ama işyerimde engellediler gelemiyorum artık siz nasılsınız annesi kuzucuğun nasıl
Bizimki de öyle aynen sinir oluyorum. Akşam eve gelince en az yarım saat bir de geçmişi okumak zorunda kalıyorum ama hatunlarda çene maşallah oku oku bitmiyor kii
Uyuyamayacağız kısmını geçsekBelki de uyuturlar yaaa dimi amaaa. Hadi o neyse de ben temmuz en çok da ağustos ayımız nasıl geçecek diye düşünüyorum. Karın büyüyecek, yük ağırlaşacak ve sıcak! Üstüne o sıcakta işe gelmek!
kocaman olmuştur annesi birde çikulata yiyip gitme, doktoruma söyledimçok kızdı bana, bebek karnınız tokken oynar karnın tok gel dedi, çikulata şekerli olduğu için bir anda kana karışıyormuş aslında çok ta iyi değilmiş, tok olmak yeterli dedi... Bilgin olsun ben bebeğimi hissetiyorum hamdolsun allahıma, ve yemekten sonra daha çok hissediyorum, haklı doktor. çikulata çok sağlıklı değilmiş bilginizee...
Günlerdir halsizlik vardı üzerime iki gündür çok iyiyimsabah erkenden kalkıp camları açıyorum ufak tefek işlerimi halledip kahvaltımı yapıyorum
Bu halimi çok sevdim son aylarda yine çok halsiz bitkin durumda olucakmışız
Leylacım hoş geldin bebem :92::92:nasılsın nasıl gidiyo hayat bu arda size paşamı tanıştırıyım avatarıma koydum merhaba deyin tombul kelebegime bakem
canım bende geç yedim ne yapcen babmız anca geldi eve doyurdu bizicanımmmmm
erken kalkmak en iyisi hem daha dinç olursun ooh duşunu da almışsın misler gibi olmuşsundur şimdi özendim sana..bebeğini hissediyormuşsun çok sevindim artık bende hissetmek istiyorum herkes elini karnıma koysun aa tekmeledi desin istiyorum
inşallah o günlerde yakındır...
günaydın usulem güzel haberlerle gelirsin umarım bekliyoruz...
rumuzzz günaydın tatlım
özledim kız senide demek iştesin olsun gidecek bir işin var hiç değilse testiyi dolu yanından görelim
oleeeyy şimdi istanbulda olmak vardı ankara kapalı boğuk ama olsun benim içimde güneş var
nasılda heyecanlanmışsın o hareketleri daha şiddetli hissedeceğimiz zamanlar geliyor toplantı metro iş ev dinlemiycek valla
biz oğlumla gayet iyiyiz siz nasılsınız bakalım ?
:80:merhaba
günaydın kuzum iyiyim akşam yemekten sonra mayışmışım tabi 10 da anca yiyebildik yemeği sabahta kalktım geldim işte
gördüm paşanı canım maşallah allah bağışlasın çok tatlı
özgürlüğün gözünüseveyim beehh kalktım sabah paşalar gibi açtım bilgisayarımı ne engel var ne bişey evim evim güzel evim
bende sabah kalktım ekmak arası zeytin yedimsonra antibiyotiğimi açtim sonra çayımı koydum ocağa patatesimide haşlanmaya bıraktım yarım ekmek arası yapıp yiycem (ahestenin kulakları çınlasın )sonra hooop pc başınaa bakayım kimler kalmış:97:
Günaydın kızlarrrr;
Bugün benim de doktor randevum var yalnız sevk kağıdı almayı unutmuşum çok canım sıkıldı 130 liranın hepsini de ben ödüyeceğim galiba unutkanlığım yüzündenAy çok sabırsızım bir an önce saat 1 olsa da doktora gitsem Bu arada bayılıyorum sabah kalkıp kahvaltı edebilenlere ben hiç halim olmuyor bişiler hazırlayacak.
Paşam kuşunuzda acayip asil bir duruş var sanki maşallah ama karanlık çıkmış resim çok net de belli olmuyor.
canımmmmm
erken kalkmak en iyisi hem daha dinç olursun ooh duşunu da almışsın misler gibi olmuşsundur şimdi özendim sana..bebeğini hissediyormuşsun çok sevindim artık bende hissetmek istiyorum herkes elini karnıma koysun aa tekmeledi desin istiyorum
inşallah o günlerde yakındır...
Çok şükür leynacım her an olmasada hissediyorum, sabah sabah şok oldum canım saat 7 de kalkmışım evet duş iyi geldi suyu çok seviyorum susuz bir hayat düşünemiyorum :) Hep sakinleştirir beni iyi gelir. Kahvaltı yaptım geldim evde bir sür iş var iki kişi nasıl bu hale getiriyoruz şaşırıp kalıyorum, gerçi hafta içi hiç bir şey yapmadım ondan oldu sanırım.. Bi iki saat sonrada eve bakarım biraz dinleneyim :)
Günaydın cemcemcem :)slm kızlar nasılsınız bakalım
herkese merhaba
Günaydın kızlarrrr;
Bugün benim de doktor randevum var yalnız sevk kağıdı almayı unutmuşum çok canım sıkıldı 130 liranın hepsini de ben ödüyeceğim galiba unutkanlığım yüzündenAy çok sabırsızım bir an önce saat 1 olsa da doktora gitsem Bu arada bayılıyorum sabah kalkıp kahvaltı edebilenlere ben hiç halim olmuyor bişiler hazırlayacak.
Paşam kuşunuzda acayip asil bir duruş var sanki maşallah ama karanlık çıkmış resim çok net de belli olmuyor.
Ne yediriyorsun sen buna annemmmmm maşallah benimki çok minik :)
geçen hafta cuma sabah 9,30 daydı randevum kahvaltımı yaptım gittim kıpır kıpırdı. çikolata almaya vaktim kalmamıştı..dr ooo ne güzel dedi yeni kahvaltı yaptım dedim..ondandır demişti..aslında tok olmak yeterli dediğin gibi..
Ben en çok Ağustos u düşüyorum, Ramazan+Sıcak+İş. Çok eğlenceli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?